Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار پارلمانی ایرنا، محمدباقر قالیباف امروز دوشنبه در نخستین کنگره معلمان انقلاب اسلامی که در اردوگاه شهید باهنر تهران برگزار شد، مهم‌ترین اولویت‌ نظام جمهوری اسلامی را آموزش و پرورش دانست و گفت: آموزش و پرورش که تنها اولویت اول نظام جمهوری اسلامی برای حل همه چالش‌ها است، وزارتخانه‌ای است که در ۱۶ سال گذشته بطور متوسط هر ۲۰ ماه به هر دلیلی یک وزیر جابجا کرده است و در همین دولت هم چنین روندی در حال رقم خوردن بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما  در دو سه ماه نخست جلوی آن گرفته شد.

رییس مجلس شورای اسلامی  با ابزار امیدواری از اینکه در مسیر جدید با ثبات پیش رفته تا ۱۶ سال قبل تجربه نشود، افزود: رویکرد گذشته ضربه سنگینی بر پیکره آموزش و پرورش وارد کرد. البته پیش از این در هر جا که می‌توانستیم نه بر اساس وظیفه اداری بلکه بر اساس وظیفه انقلابی از آموزش و پرورش حمایت کرده‌ام.

وی ادامه داد:‌ در دوران شهرداری تهران هیچ گاه از هیچ مدرسه‌ای در تهران غافل نشدم. همچنین در دورانی که بصورت غیر رسمی کار جهادی انجام می‌دادم موضوع آموزش و پرورش در اولویت من بوده است چون با تمام وجود به این موضوع اعتقاد داشتم؛ در همین راستا نیز از زمان حضور در مجلس طرح آموزش و پرورش را در دستور کار خودم قرار دادم.

رییس قوه مقننه با اشاره به طرح به رتبه بندی معلمان که پس از فراز و نشیب‌های بسیاری به مراحل نهایی رسیده است، تصریح کرد: خودم را مکلف می دانم تا موضوع را تا مرحله نهایی پیگیری کنم و حتی در درون آموزش و پرورش برای اجرای دقیق طرح رتبه‌بندی از وزیر حتماً مطالبه‌گری می‌کنم. در حوزه منزلت، طرح رتبه بندی نه ابتدای کار است و نه انتهای آن اما مُسکنی است تا در برنامه هفتم چاره‌اندیشی دقیقی برای این موضوع انجام دهیم.

اولویت اول کشور اقتصاد است

قالیباف همچنین با تاکید بر اینکه اولین اولویت فوری کشور اقتصاد است، یادآور شد: امروز شرایط اقتصادی در کشور به گونه‌ای است که اولویت فوری ما ساماندهی و به ثبات رساندن اقتصاد است.

وی افزود: در کشور امورات دارای فوریت و  امورات مهم داریم؛ حوزه فرهنگ با تاکید بر محوریت آموزش و پرورش از موضوعات اولویت اول و مهم است و  باید در هر تصمیم میان و دراز مدت در مقطعی که نیروهای انقلاب بر مسند قدرت هستند، لحظه‌ای از آن چشم برنداریم. اگر فقط برای یک دهه به این موضوع اهمیت دهیم کشور را از این چالش جدی و حتی از چالش فوری اقتصاد نجات می‌دهیم.

ادامه دارد...

برچسب‌ها مجلس شورای اسلامی انقلاب اسلامی ایران محمد باقر قالیباف مجلس یازدهم دولت سیزدهم

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی انقلاب اسلامی ایران محمد باقر قالیباف مجلس شورای اسلامی انقلاب اسلامی ایران محمد باقر قالیباف مجلس یازدهم دولت سیزدهم آموزش و پرورش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۰۱۱۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضربه بهره ۳۰ درصدی بانک‌ها به «جهش تولید»/ رشد بهره بانکی مشارکت در تولید را تحقیر می‌کند

منتخب مردم اصفهان در مجلس با اشاره به رشد ۱۲ درصدی بهره بانکی در طول ۱۳ ماه گذشته گفت: لازمه مشارکت مردم در تولید، پایین کشاندن پول از بالای هرم و رساندن بهره بانکی به سمت صفر است چرا که هر چه بهره بالا برود مشارکت تحقیر خواهد شد.

رسول بخشی دستجردی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به شعار سال مبنی بر «جهش تولید با مشارکت مردم» اصلی‌ترین مسئله مردم در عرصه ملی را اقتصاد و معیشت دانست و اظهار کرد: بر این اساس چند سالی است که شعار اقتصادی توسط رهبر معظم انقلاب طراحی می‌شود و امسال نیز این شعار کاملاً اقتصادی است.

وی افزود: ایران کشوری است که ۸ درصد منابع جهان و وسعت جغرافیایی مناسب به همراه نیروی جوان و آماده به کار زیادی را در اختیار دارد یعنی امکانات لازم برای اینکه تولیدکننده درجه یکی داشته باشیم مهیا است.

نماینده منتخب مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه جهش تولید نیازمند مشارکت مردم بوده و بدون آن محقق نمی‌شود، تصریح کرد: برای تحقق این امر چند مسئله باید در دستور کار دولت و مجلس قرار گیرد؛ مجلس باید با وضع برخی قوانین جدید و اصلاح برخی قوانین موجود مشارکت مردم در تولید کالا و خدمات را افزایش دهد و فضای کسب و کار را هر چه بیشتر و بهتر تسهیل کند و مقررات دست و پاگیر تولید را شناسایی، رفع و یا اصلاح کند.

وی ادامه داد: مجلس همچنین لازم است فعالیت‌های سوداگرانه و سفته‌بازانه را به عنوان موانع تولید شناسایی کرده و این فعالیت‌ها را تحت مقررات و قوانین دقیق نظارتی خود در بیاورد؛ به بیانی دیگر مجلس باید سنگ‌های پیش پای تولید را برداشته و آن‌ها را جلوی پای سفته‌بازان، دلاربازان و طلابازان قرار دهد.

ارتباط دوسویه افزایش بهره بانکی و کاهش مشارکت مردم در تولید

بخشی اضافه کرد: کار دیگر مجلس این است که مسیر افزایش بهره بانکی را تغییر دهد؛ یک سالی است که شاهدیم دولت در مسیر افزایش بهره بانکی افتاده است؛ در طول حدود ۱۳ ماه گذشته بهره بانکی بانک مرکزی را از ۱۸ درصد به ۲۳ درصد رسانده و حتی برای دسته‌ای از سپرده‌ها این بهره به ۳۰ درصد هم رسیده است یعنی بهره بانکی در طول ۱۳ ماه ۱۲ درصد رشد کرده که مانع بسیار بزرگی بر سر راه تولید است.

وی تاکید کرد: این افزایش بهره بانکی تلاش‌های دولت را به نتیجه مطلوب نمی‌رساند و عدالت اقتصادی را مخدوش می‌کند بنابراین همه تلاش‌های سیاستی دولت باید به کاهش بهره بانکی منتهی شود نه اینکه برای کنترل تورم بهره بانکی را افزایش دهد.

منتخب مردم اصفهان در مجلس با تاکید بر اینکه برای رونق تولید لازم است ساختار نظام بانکی اصلاح شود و در نتیجه شاهد کاهش بهره بانکی باشیم، گفت: این بدین معنا نیست که ترازنامه بانک‌ها را اصلاح کنیم اما در کنارش بهره بانکی را بالا ببریم.

وی با بیان اینکه سطح مشارکت در تولید بسیار پایین است و برای رونق و جهش تولید مستلزم مشارکت بیشتر مردم هستیم، عنوان کرد: اگر بخواهیم مردم در تولید مشارکت کنند باید بهره بانکی را کاهش دهیم تا سرمایه خود را به جای گذاشتن در بانک‌ها صرف تولید کنند و یقیناً از این راه سود بالاتری را هم کسب خواهند کرد.

افزایش ۵ برابری رشد پول نسبت به دستمزد در طول ۵۰ سال گذشته

بخشی دستجردی ادامه داد: برای اینکه جهش تولید با مشارکت مردم شکل بگیرد باید نظام مبتنی بر پول یا پول سالاری کنار گذاشته شود؛ الان حرف اول در کشور ما را پول می‌زند به طوری که طی ۵۰ سال گذشته حجم نقدینگی ۱۴۸ هزار برابر و قیمت طلا ۷۲ هزار برابر شده است یعنی بهره‌ای که به پول تعلق می‌گیرد یا همان رشد پول از بازدهی روی طلا بیشتر بوده است به بیانی دیگر پول حتی روی طلا سوار است و طلا در ذیل پول قرار گرفته است.

وی اضافه کرد: این در حالی است که کالاهای دیگر ذیل طلا هستند و ذیل آن کالاها نیز متأسفانه دستمزدی است که به نیروی کار پرداخت می‌شود و برای همین است که مشارکت مردم در تولید پایین است چون مزدی که به نیروی کار پرداخت می‌شود، کمترین است.

منتخب مردم اصفهان در مجلس با بیان اینکه در طول ۵۰ سال گذشته حداقل دستمزد نیروی کار ۳۰ هزار برابر و قیمت گوشت بیش از ۶۰ هزار برابر شده است، ادامه داد: همه اینها به کاهش مشارکت مردم در تولید منجر خواهد شد و برای اینکه این رویه برعکس شود باید بازدهی نیروی کار را ارتقا دهیم که لازمه آن پایین کشاندن پول از بالای هرم و رساندن بهره بانکی به سمت صفر است چرا که هر چه بهره بالا برود مشارکت تحقیر خواهد شد.

کد خبر 738976

دیگر خبرها

  • فارس رکورددار اسکان نوروزی فرهنگیان
  • کمیسیون‌های مجلس به آموزش و پرورش توجه کنند
  • دشمنان اصرار دارند بگویند قرآن اولویت جمهوری اسلامی نیست!
  • تغییرات کابینه در سال ۱۴۰۲/ چه کسانی از دولت جدا شدند؟
  • هرگونه توسعه و پیشرفت کشور از آموزش و پرورش آغاز می شود
  • ضربه بهره ۳۰ درصدی بانک‌ها به «جهش تولید»/ رشد بهره بانکی مشارکت در تولید را تحقیر می‌کند
  • نتایج پویش مهر از اردیبهشت ۱۴۰۳ اعلام می‌شود/ ثبت‌نام بیش از ۵۰۰ هزار دانش‌آموز
  • نتایج پویش مهر از اردیبهشت ۱۴۰۳ اعلام می‌شود / ثبت‌نام بیش از ۵۰۰ هزار دانش‌آموز
  • پذیرش ۱۲ هزار و ۱۰۳ نفر در پایگاه های اسکان فرهنگیان استان
  • منتخبین مجلس دوازدهم دعواهای سیاسی را وارد مجلس نکنند