Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد محمدحسینی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، اظهار داشت: این نماد شهری به منظور گرامیداشت یاد و خاطره شهدای حمله موشکی و جنایتکارانه ناو جنگی «وینسنس» به هواپیمای مسافربری جمهوری اسلامی ایران در خلیج فارس نصب خواهد شد.

وی توضیح داد: این جنایت تلخ که در ۱۲ تیرماه سال ۱۳۶۷ در آب های خلیج فارس و مقابل جزیره هنگام شهرستان قشم روی داد، منجر به شهادت ۲۹۸ مسافر و خدمه این پرواز شد که این جنایت در دنیا همانند یک لکه، روی سردمداران آمریکایی را تا ابد سیاه کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«المان شهری یا نماد شهری (Urban Element) از جمله عناصر ویژه در طراحی شهری است که می توان به کمک هنر معماری و پیکره‌ سازی از ویژگی‌های اشکال و حجم‌ آنها با استفاده از (انواع فلز، سنگ مرمر، فایبرگلاس، چوب و بتن) اشکالی را از پیکره انسان یا اشیاء طراحی و مفاهیم خاصی را به مخاطب انتقال داد.»

جزیره هنگام میزبان اردوی راهیان نور دریایی خلیج فارس می شود

فرماندار قشم ادامه داد: جزیره هنگام امسال برای نخستین بار میزبان اردوی راهیان نور دریایی خلیج فارس خواهد شد و زائران شهدا در قالب کاروان های راهیان نور شهادتگاه قربانیان جنایت ۳۴ سال پیش آمریکا در خلیج فارس را زیارت و با حضور در محل این جنایت با فضای فکری و ذهنی ابعاد حادثه سقوط هواپیمای مسافری و اقدامات ضد انسانی دولتمردان آمریکا علیه ملت ایران آشنا خواهند شد.

رییس شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت اضافه کرد: ۳۴ سال از زمان اقدام ددمنشانه آمریکا در هدف قرار دادن هواپیمای مسافربری جمهوری اسلامی می گذرد و هیچ یک از بهانه های آمریکا برای این جنایت توسط افکار عمومی جهان و نیز دادگاه لاهه مورد پذیرش قرار نگرفته است.

محمد حسینی اظهار داشت: نصب نماد شهری شهدای بی گناه ایرباس و حضور کاروان ها و اردوهای راهیان نور دریایی در شهادتگاه آنان، برنامه ای برای یادآوری جنایت بیشرمانه رژیم آمریکا و زنده نگهداشتن یاد شهدای این فاجعه است.

رییس ستاد هماهنگی و پشتیبانی راهیان نور شهرستان قشم گفت: راویان در سفرهای دریایی راهیان نور خلیج فارس در راستای انجام جهاد تبیین از خاطرات دفاع مقدس و سلسله عملیات‌ دریایی رزمندگان اسلام در آب های خلیج فارس برای زائران و گردشگران روایت می‌کنند.

دوازده تیر ۱۳۶۷ یادآور یکی از تلخ‌ ترین وقایع و خاطرات انقلاب اسلامی و مردم ایران و در عین حال یکی از آشکارترین موارد نقض حقوق بشر از سوی دولت مستکبر آمریکا است.

این واقعه تاسف بار، حمله موشکی ناو جنگی این کشور در خلیج فارس به هواپیمای مسافربری جمهوری اسلامی ایران بود؛ جنایتی تلخ که در ۱۲ تیرماه سال ۱۳۶۷ روی داد و منجر به شهادت ۲۹۸ مسافر و خدمه این پرواز شد و این امر در دنیا همانند یک لکه، روی سردمداران آمریکایی را تا ابد سیاه کرده است.

«راجرز کوپر» فرمانده ناو وینسنس ساعت ۱۰ صبح روز یکشنبه ۱۲ تیرماه ۱۳۶۷ در آبراه بین‌ المللی خلیج فارس فرمان شلیک دو فروند موشک را صادر کرد که اصابت این موشک ها به هواپیمای مسافربری ایران، همه سرنشینان بی‌ دفاع هواپیما را که در کریدور بین‌المللی در حال پرواز بود، به قعر دریا فرستاد.

شهدای این سانحه که در میان آنان کودکان شیرخوار تا زنان و مردان و  زوج های جوان مهمان یک ساعته پرنده آهنین بودند، درحالی که با هزار امید رسیدن به مقصد را انتظار می‌کشیدند، خونشان با این حمله بی‌ رحمانه، امواج متلاطم آب های نیلگون و فیروزه ای خلیج فارس را رنگین کرد.

هواپیمای مسافربری «ایرباس» جمهوری اسلامی ایران درسال ۶۷ در حالیکه با شماره پرواز ۶۵۵ از بندرعباس عازم دبی بود هفت دقیقه بعد از پرواز توسط دو فروند موشک شلیک شده از ناو وینسنس آمریکا مستقر در خلیج فارس سرنگون شد.

جزیره قشم با وسعت یک هزار و ۵۰۰ کیلومتر مربع از تنگه هرمز به موازات ساحل جنوبی ایران به طول ۱۳۵ کیلومتر و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر داز توابع هرمزگان است و ۳۰۰ کیلومتر خط ساحلی دارد.

شهرستان قشم شامل جزیره‌های قشم، هنگام و لارک با حدود ۱۵۰ هزار نفر جمعیت از تنگه هرمز به موازات ساحل استان هرمزگان به طول ۱۵۰ و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر در میان آب‌های خلیج فارس گسترده شده است.

برچسب‌ها خلیج فارس حقوق بشر آمریکایی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: خلیج فارس حقوق بشر آمریکایی خلیج فارس حقوق بشر آمریکایی هواپیمای مسافربری جمهوری اسلامی خلیج فارس جزیره هنگام راهیان نور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۰۱۶۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا از هلدینگ خلیج فارس سهمی به بچه‌های خلیج فارس نرسد؟

   یزدان شهیدزاده

   عدم توسعه یافتگی یا محروم دانستن استان های صنعتی جنوب نظیر بوشهر و خوزستان مصداق بارز دست دراز دولت ها در گرفتن و دست کوتاهش در دادن است. از سالی اكتشاف نفت در خوزستان آغاز شد تا زمانى كه طرح های توسعه گازی پارس جنوبی در بوشهر رقم خورده تا به امروز که با استقرار صنعت بزرگ پتروشیمی از خام فروشی عبور کرده ایم  هنوز استان های میزبان اين صنعت از بدیهی ترین حقوقی که به نام مسئولیت های اجتماعی، حق آلایندگی، اشتغال و ... باید به توسعه محیط پیرامونی کمک می کرد عاجز مانده.

   موضوع، مقوله ای گسترده و کلان است و نمی توان از صدر تا ذیل آن را در یک یادداشت جا داد، شاید آوردن نمونه ایی ملموس از نادیده گرفتن فضای پیرامون توسط این ابرشرکت ها و یا هلدینگ ها مخاطب را متوجه نقطه عطف اين ناعدالتی یا سوءمدیریت خواهد كرد.

   ورزش به خصوص رشته پرطرفدار فوتبال امروز مرزهای مشترک گسترده با اقتصاد و درآمدزایی و فرهنگ و جامعه پیدا کرده، که اگر نبود همسایگان ما پرتوان نام فوتبال خود را به دنیا معرفی نمی کردند و لیگ های فوتبالشان را ویترین نمی کردند تا برند شوند و خود را به دنیا نشان دهند، اما داستان در سرزمين ما متفاوت است ما اینجا بلايى بر سر پرطرفدار ترین تیم های آسیا درآورده ایم که با نزديك به سی، چهل میلیون هوادار هیچ شرکت خصوصی حاضر نیست برای مالکيت بر آنان دست در جیبش کند، چون می داند از فوتبال عایدی که ندارد، فشار هوادار هم بر گرده مدیرش سنگینی می کند.

   بعد از کش و قوس های فراوانی که آسیایی ها مدیران ما را مجبور کرده اند که نباید دو باشگاه بزرگ پرسپولیس و استقلال مالکیت مشترکی داشته باشند و دولت بدنبال مشتری می گردد و مزایده ها ادامه داشته تا که پرسپولیس برای بانک ها و استقلال برای هلدینگ خلیج فارس!

  دل یادداشت من اینجاست، وصل به تن جنوب اما شیر باز و بسته کردنش از جایی دیگر فرمان می گیرد، استقلال به هلدینگ خلیج فارس واگذار می شود، هلدینگ کیست و کارش چیست؟ یک اًبَرشرکت شرکت متشکل از شرکت های تولیدی ، مهندسی و ... که دومین شرکت ایرانی بر پایه درآمد و بزرگترین هلدینگ پتروشیمی ایران و دومین در آسیا است.

تنها دراستان بوشهر و شهرعسلویه نزدیک به 10 پتروشیمی بزرگ و به‌نام  متعلق به هلدینگ خلیج فارس است، شرکت هایی که میزان درآمد سالیانه هر کدام شان سر به ده‌ها میلیون دلار می‌زند.

   پتروشیمی‌های مبین، نوری، پارس، هنگام، دماوند و ... از بزرگ‌ترین شرکت های این هلدینگ‌اند و بیش از 14 سال است هلدینگ خلیج فارس فعالیت خود را شروع کرده و بخش اعظم در آمدی خود را از شهر عسلویه دشت می‌کند در حالی که به واسطه فعالیت‌های تولیدی محصولات شیمیایی آلودگی های شدید زیست محیطی را به مناطق پیرامونی خود را تحمیل کرده، حتی اگر بروز اين آلودگی ها هم نبود چارچوب های اخلاقی باید وجود می داشت که سیر توسعه مناطق پیرامونی با افزایش توان تولیدی و درآمدزایی این شرکت ها متناسب باشد، با گذشت 14 سال از وجود این هلدینگ یک پروژه ورزشی ملی بزرگ آبرومند در سطح استان بوشهر توسط این هلدینگ انجام نشده است اما امروز خود را مکلف می‌داند که  برای مالکیت تیم استقلال تهران هزینه کند یا به آن چنین دستور داده اند و باید تبعیت کنند.

   در حالی که در تیم ملی فوتبال ایران سه مهاجم لژیونر بوشهری عضویت دارند، تیمی از این استان اما در سطح اول فوتبال کشور حضور ندارد و حتی تنها تیم نفتی این استان، پارس جنوبی جم تا تیم های ریشه داری چون شاهین و ایرانجوان از حداقل زیرساخت های فوتبالی محروم‌اند. چگونه است که وقتی پای کمک به تیم‌های این استان می‌رسد تبصره‌ها و ماده‌های قانونی پسوند غير قانونى شان پررنگ می‌شوند اما یک شبه می توانند برای آبی و قرمز سند مالیکت صادر كنند؟

   بحث تنها بر سر گرفتن مالکیت آبی های پایتخت نیست، حتی مدارس فوتبالی هم در کلان شهرهای ایران وجود دارند که با سفارش پذیری نزدیکان از پول پتروشیمی عایدشان می شود و پسران جنوب هنوز باید فوتبال را بروی زمین های خاکی دنبال کنند.

    در استانی که تب فوتبال داغ است و جين جين استعداد ريخته و هیچ شرکتی غیر از شرکت های پتروشیمی و نفت وگازی پا نگرفته است چه کسی باید از فوتبال بوشهر حمایت کند تا شاهینی که لیگ برتر بوده امروز به دسته سوم فوتبال کشور سقوط نکند!

   کدام پتروشیمی امروز بايد اسپانسر پارس جم باشد تا این تیم با بهترین و بروز ترین امکانات در بالاترین سطح از فوتبال کشور رقابت کند؟

  چرا ایران‌جوانی که امروز نمایندگانش در تیم ملی بیشتر از باشگاه های لیگ برتری است بايد در دسته سوم لیگ فوتبال به حياتش ادامه دهد؟

  چرا یک ورزشگاه ملی آبرومند در استانی که بیشترین درآمد هلدینگ مربوط به آن است ساخته نشود!

  اگر نام هلدینگ اسمش خلیج فارس است و سود آن هم از خلیج فارس؛ چرا هیچ عایدی یی از آن نصیب بچه‌های خلیج فارس نمی‌شود؟

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • بازدید جامعه ورزش کشور از یادمان‌های جنوب غرب خوزستان
  • بازدید جامعه ورزش کشور از یادمان‌های دفاع مقدس در جنوب غرب خوزستان
  • بانک ذخایر دریایی ایران افتتاح می شود
  • برگزاری سفر راهیان نور جامعه ورزش کشور در خوزستان
  • جزیره نخل جمیرا نماد دبی
  • بانک ذخایر دریایی ایران افتتاح شد
  • لحظه ترسناک کنده شدن چرخ هواپیمای مسافربری هنگام برخاستن از روی باند فرودگاه (فیلم)
  • ببینید | لحظه ترسناک کنده شدن چرخ هواپیمای مسافربری هنگام برخاستن از روی باند فرودگاه
  • خوزستان میزبان کاروان راهیان نور جامعه ورزش کشور
  • چرا از هلدینگ خلیج فارس سهمی به بچه‌های خلیج فارس نرسد؟