Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ورزش 3»
2024-04-25@15:30:47 GMT

عملیات عظیم برای احیای یادگار فوتبال تبریز

تاریخ انتشار: ۱۳ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۴۰۱۶۹۱

عملیات عظیم برای احیای یادگار فوتبال تبریز

به گزارش "ورزش سه"، ورزشگاه یادگار امام بعد از پایان محدودیت های کرونایی، دوباره میزبان بازی های خانگی تیم تراکتور بود. این ورزشگاه در دل کوه‌های اطراف اتوبان کسایی تبریز بنا شده و 70 هزار نفر گنجایش دارد. یکی از بزرگترین ورزشگاههای فوتبال ایران اما نواقص بسیاری داشته که به نظر می رسد بعد از سال ها قرار است، رفع شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


بعد از پایان رقابت های لیگ برتر 01-1400 عملیات نوسازی ورزشگاه یادگار امام تبریز شروع شده است. این عملیات در چند فاز در حال انجام است و آن گونه که به نظر می رسد باید منتظر ورزشگاهی به‌روزتر و زیباتر نسبت به ورژن قبلی خواهیم بود.

حبیب ستوده‌نژاد در مورد پروژه یاد شده به خبرنگار ما گفت: عملیات خود را با بودجه استانی 12 میلیاردی که در اختیار داشتیم، شروع کردیم. بعد از سفر استانی رئیس جمهور به تبریز، مبلغ قابل توجه دیگری برای این کار تعیین شد که 40 میلیارد تومان از آن در حال وصول است و بر اساس آن، حجم پروژه را بالاتر بردیم تا بعد از چند دهه، تغییراتی اساسی و ضروری در یادگار امام ایجاد کنیم.

برای بهتر متوجه شدن شرایط، راهی ورزشگاه یادگار امام شدیم تا از نزدیک روند اجرای کار را شاهد باشیم. اولین چیزی که در بدو ورود توجه ما را به خود جلب کرد، دگرگونی کامل ساختمانی بود که رختکن تیم ها، داوران و بخش اداری ورزشگاه در آن واقع شده است.
طبق این تغییرات، داخل ساختمان به کلی تخریب شده و موتورخانه مشرف نیز به این بخش اضافه شده تا در کنار تغییرات کیفی، از نظر وسعت و فضا نیز تغییرات زیادی را در آن شاهد باشیم. همچنین بخش های میکسدزون و تونل ورودی به داخل زمین هم تخریب و قرار است در جای دیگر به صورت بهینه تعبیه شوند.

یکی از مشکلات بزرگ ورزشگاه یادگار اما بخش میکسدزون بود که خبرنگاران از آن گلایه می کردند. دلیل هم دو خروجی بودن ساختمانی بود که رختکن ها در آن قرار داشتند (در چنین شرایطی معمولا تیم های بازنده ترجیح می دادند از در عقب خارج و در دید رسانه ها نباشند.) در یادگار امامِ ورژن جدید، یکی از این خروجی ها حذف و میکسدزون مقابل تک خروجی واقع شده که بازیکنان و اعضای تیم قطعا از آن خارج خواهند شد.


داخل ساختمانی که در مورد تغییرات آن صحبت کردیم، استخرهای مخصوص آب سرد برای ریکاوری بازیکنان نیز پیش بینی شده تا شرایط مدرن تری را در این محل شاهد باشیم. همچنین موتورخانه نیز به بیرون از ساختمان رختکن ها و اداری ورزشگاه منتقل شده است. در مورد پیشرفت کار هم باید گفت که کارگران زمانی که ما برای تهیه گزارش داخل ورزشگاه بودیم، به شدت مشغول کار بودند و بلافاصله بعد از پایان کارهای بنایی، کاشی کاری و کارهای ظاهری شروع خواهند شد.

بیرون از ساختمان یاد شده و داخل زمین چمن و اطراف ورزشگاه هم تغییرات زیادی را شاهد خواهیم بود. بودجه 40 میلیارد تومانی تصویب شده در کنار 12 میلیاردی که از منابع استانی تامین شده، قرار است این پروژه نوسازی را تامین کند. افزایش تعداد سرویس های بهداشتی تماشاگران و تجهیز این بخش از دیگر نیازهای مهمی بود که در دستور کار قرار گرفته است.


بالاتر بردن ایمنی ورزشگاه از دیگر نکاتی است که در این طرح مورد توجه قرار گرفته است. ایمن سازی پایه های نورافکن ها، ترمیم سکوهای تخریب شده و تعویض پیست تارتان در همین راستا صورت خواهد گرفت. البته تعویض پیست تارتان قطعا می تواند به زیباتر شدن فضای کلی ورزشگاه هم کمک کند چرا که این پیست به عنوان تنها پیست استاندارد شمال غرب کشور مدت هاست که فرسوده شده و دیگر رنگ و رویی برایش نمانده است.

چمن ورزشگاه یادگار امام هم ظاهرا وضعیت خوبی دارد. در گرمترین فصل سال، این چمن سبز و حتی آماده بازی کردن است. آبیاری برای حفظ کیفیت چمن به صورت دو نوبتی (صبح و عصر) صورت می گیرد و شاهد کاشت انبار چمن در اطراف پیست تارتان هم هستیم.

یادگار امام می تواند میزبان بازی های فصل جدید تراکتور باشد؟ حبیب ستوده نژاد در این مورد گفت: نیازهایی که ما برای رفع آنها در تلاش هستیم، طی سی سال ایجاد شده و ورزشگاه یادگار امام را به مکانی تبدیل کرده که به شدت نیازمند اصلاح و به روز رسانی است. برای اینکه ورزشگاهی در شان شهر تبریز و تیم های بزرگی چون تراکتور داشته باشیم نیاز بود که این اصلاحات در طول سال های اخیر صورت بگیرد که متاسفانه نشد. همین موضوع باعث شده تا پروژه ای که از آن صحبت می کنیم، عظیم و زمان باشد. تلاش ما این است که ضمن زیباتر کردن ورزشگاه و بالا بردن سطح ایمنی و کیفیت آن، رفاه تماشاگران را هم مدنظر قرار بدهیم. طبق اعلام پیمانکار، دو ماه زمان نیاز داریم ولی با توجه به حجم بالای کار و کارهای اداری برای دریافت بودجه تعیین شده توسط رئیس جمهور، به نظر من شاید دو سه هفته ابتدایی لیگ را از دست بدهیم ولی در عوض با یک خروجی شایسته، کار را به پایان می رسانیم.

سعید عبدی

منبع: ورزش 3

کلیدواژه: ورزشگاه یادگار امام تبریز ورزشگاه یادگار امام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.varzesh3.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ورزش 3» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۰۱۶۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ممنوعیت ورود بانوان به ورزشگاه امام خمینی(ره) اراک

دبیرکل هیئت فوتبال استان مرکزی از ممنوعیت ورود بانوان به ورزشگاه ۱۵ هزار نفری امام خمینی(ره) اراک به دلیل مشکلات استانداردی در ورزشگاه خبر داد. - اخبار استانها -

محسن صادقی در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در اراک، با اشاره به ممنوعیت ورود بانوان به ورزشگاه امام خمینی(ره) اراک اظهار داشت: شهر اراک از جمله شهرهایی بود که با مجوزهای سازمان لیگ درب ورزشگاه ها را به روی بانوان باز کرد و تلاش شد با همکاری هیات فوتبال، اداره کل ورزش و جوانان، فراجا، باشگاه آلومینیوم زمینه حضور امن و مطلوب بانوان را فراهم آوریم و جزو نخستین شهرهای کشور برای حضور بانوان علاقمند به فوتبال بودیم چراکه نگاه ما به این بود باید بانوان نیز با ایجاد بسترهای مناسب از نزدیک از تماشای بازی ها لذت ببرند.

وی افزود: با این وجود، سازمان لیگ  فوتبال درخصوص رفع نواقص تذکراتی ارائه کرده بود که متاسفانه برخی انجام نشده که همین امر سبب شد تا ورود بانوان به ورزشگاه به سبب استاندارد و مهیا نبودن ورزشگاه برای ورود بانوان ممنوع باشد و نتوانیم در بازی ها پذیرش بانوان را به مجموعه ورزشی امام خمینی(ره) اراک داشته باشیم.

دبیرکل هیئت فوتبال استان مرکزی عنوان کرد: سازمان لیگ امروز با ارسال نامه ای اعلام کرد به دلیل مشکلات ساختاری و بود دستورالعمل مشخص در کنترل مبادی ورودی استادیوم امام خمینی(ره) اراک که منجر به عدم تأمین و به‌کارگیری استاندارد در رویه مهمان پذیری بانوان شده، همچنین نظر به عدم رفع کامل نواقص در زیرساخت ورزشگاه و عدم تأمین ایمنی بانوان، این ورزشگاه تا رفع نواقص و بهبود موارد خواسته شده فاقد شرایط پذیرش بانوان است.

صادقی ادامه داد: در نامه سازمان لیگ تأکید شده که باشگاه فرهنگی و ورزشی آلومینیوم اراک موظف است سازمان لیگ را از برنامه و روند استقرار شرایط حضور بانوان هرچه سریع‌تر مطلع کند تا پس از ممیزی شرایط بهبود یافته و ایجاد شرایط ایمنی نسبت به حضور بانوان تصمیم‌گیری شود.

انتهای پیام/711/

 

دیگر خبرها

  • پس از ورزشگاه یادگار تبریز، ورود زنان به ورزشگاه امام خمینی اراک هم ممنوع شد!
  • ممنوعیت ورود بانوان به ورزشگاه امام خمینی(ره) اراک
  • حضور زنان در ورزشگاه تبریز تا اطلاع ثانوی ممنوع
  • سازمان لیگ: ورزشگاه یادگار امام تبریز برای حضور بانوان ایمنی ندارد
  • نبود شرایط پذیرش حضور بانوان در ورزشگاه‌ یادگار امام
  • نبود شرایط پذیرش حضور بانوان در ورزشگاه یادگار امام تبریز
  • حضور بانوان هوادار در تبریز ممنوع شد + نامه
  • حضور بانوان در ورزشگاه یادگار امام تبریز، تا اطلاع ثانوی ممنوع
  • حضور بانوان هوادار در تبریز ممنوع شد + تصویر نامه
  • حضور زنان در ورزشگاه یادگار تبریز ممنوع شد