Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-04-19@10:23:29 GMT

انتقاد بزوس از درخواست بایدن برای کاهش قیمت بنزین

تاریخ انتشار: ۱۳ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۴۰۱۹۰۲

انتقاد بزوس از درخواست بایدن برای کاهش قیمت بنزین

آفتاب‌‌نیوز :

بایدن روز شنبه در توییتی نوشت: اکنون زمان جنگ و مخاطرات جهانی است و از شرکتها خواست قیمتهای بنزین را که در بسیاری از نقاط آمریکا حدود پنج دلار در هر گالن است، کاهش دهند. رئیس جمهور آمریکا گفت: قیمت بنزینی که در جایگاهها عرضه می کنید را پایین بیاورید تا منعکس کننده هزینه ای باشد که برای این فرآورده، پرداخت می کنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همین حالا این کار را انجام دهید.

بزوس که سومین مرد ثروتمند جهان است و پیش از این هم با کاخ سفید جر و بحث داشت، بلافاصله در توییتر نوشت: تورم همچنان مشکل بسیار مهمی برای کاخ سفید مانده است تا چنین بیانیه هایی را منتشر کند. یا این یک راهنمایی غلط است یا ناشی از عدم درک عمیق از عوامل پویایی اولیه بازار است.

کارین ژان پی یر، سخنگوی کاخ سفید روز یکشنبه، انتقاد بزوس را رد کرد و گفت: قیمت نفت در یک ماه گذشته حدود ۱۵ دلار در هر بشکه کاهش پیدا کرده است در حالی که قیمتها در جایگاههای سوخت، تقریبا کاهشی نداشته است. اما تصور می کنم عجیب نباشد که شما (بزوس) فکر می کنید سودآوری بی سابقه شرکتهای نفت و گاز با استفاده از قدرت بازار و به ضرر مردم آمریکا، همان شیوه ای است که قرار است اقتصاد عمل کند.

بر اساس گزارش رویترز، بایدن در گذشته هم با دولت بایدن سر شاخ شده بود و در ماه مه، در واکنش به توییت رئیس جمهور آمریکا که گفته بود با وادار کردن شرکت‌های ثروتمند به پرداخت سهم منصفانه‌شان، تورم می‌تواند مهار شود، جو بایدن را به دادن آدرس غلط متهم کرده بود. بنیانگذار آمازون گفته بود بحث درباره افزایش مالیات شرکت‌ها مشکلی ندارد. بحث درباره مهار تورم مهم است. اما وصل کردن آنها به هم، دادن آدرس غلط است.

منبع: خبرگزاری ایسنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: قیمت بنزین جف بزوس جو بایدن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۰۱۹۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افت قیمت نفت در پی نگرانی‌ها درباره عرضه جهانی

غلبه عامل نگرانی‌ها درباره تقاضای جهانی نفت خام بر عامل تنش‌ها در منطقه خاورمیانه قیمت‌های جهانی نفت خام را کاهش داد.

به گزارش خبرگزاری رویترز، در پی افزایش احتمالی ذخیره‌سازی‌های تجاری نفت خام آمریکا، انتشار داده‌های اقتصادی ضعیف‌تر از چین و کاهش چشم‌انداز کاهش نرخ بهره و به‌دنبال آن تشدید نگرانی‌ها درباره تقاضای جهانی، قیمت نفت در معاملات روز چهارشنبه (۲۹ فروردین‌ماه) برای سومین روز پیاپی کاهش یافت.

قیمت نفت خام شاخص برنت دریای شمال ساعت ۱۲ و ۱۰ روز چهارشنبه برای تحویل در ماه ژوئن با ۵۱ سنت یا ۰.۶ درصد کاهش به ۸۹ دلار و ۵۱ سنت به ازای هر بشکه رسید.

نفت خام شاخص دبلیوتی‌آی آمریکا در معاملات امروز برای تحویل در ماه مه با ۴۱ سنت یا ۰.۵ درصد کاهش، ۸۴ دلار و ۹۵ سنت به ازای هر بشکه داد و ستد شد.

کاهش سود ناشی از تنش‌های ژئوپولییتیک در پی چشم‌انداز ضعیف اقتصادی، قیمت‌های جهانی نفت خام را در این هفته کاهش داد.

تحلیلگران انتظار ندارند حمله موشکی و پهپادی بی‌سابقه ایران به اسرائیل سبب دوری تازه از تحریم‌های ایالات متحده آمریکا بر صادرات نفت ایران شود.

دیگر خبرها

  • صندوق بین‌المللی پول خوش‌بین شد | تورم ایران وارد کانال ۳۰ درصدی می‌شود
  • افت قیمت نفت در پی نگرانی‌ها درباره عرضه جهانی
  • چیزی فراتر از یک جنگ در جاده‌های ایران در حال وقوع است/ برای کاهش تورم این اقدام لازم است
  • بانک های ناتراز اصلاح شوند تورم کاهش می یابد
  • بایدن درباره تحریم نفت ایران تصمیم جدید گرفت؟
  • کـارنامه خوراکی‌ها؛ رشد ۲۰۰ درصدی قیمت خوراکی‌ها در دو سال
  • نفت ایران بار دیگر تحریم خواهد شد؟
  • نفت ایران دوباره تحریم می‌شود؟
  • رویترز: بایدن تحریم‌های نفتی ایران را تشدید نمی‌کند
  • درخواست کوبا از واشنگتن برای کاهش تحریم‌ها