Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از گیزموچاینا، این باتری که سال ۲۰۲۳ میلادی تولید می شود، «کیلین»(Qilin)نام گرفته است.

بهره وری باتری مذکور ۵۰ درصد بیشتر از باتری هایی است که هم اکنون در خودروهای مدل S تسلا به کار می رود. این درحالی است که خودروی مدل S که قدرتمندترین باتری را دارد، قادر به طی مسافت ۴۰۵ مایل به ازای هر بار شارژ است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«لوسید ایر» خودروی برقی با قابلیت طی بیشترین مسافت با یک بار شارژ در آمریکا است که به قیمت ۱۶۹ هزار دلار عرضه شده است. لوسید ایر یک استارت آپ کالیفرنیایی است و باتری ارائه می دهد که با هربار شارژ قادر به طی ۵۲۰ مایل خواهد بود.

به گفته شرکت تولید کننده، باتری کیلین با کمک نوآوری در ترکیبات شیمیایی باتری و موارد دیگر قادر است مقدار زیادی انرژی را در فضای کوچکی ذخیره کند. تراکم انرژی این باتری به ازای هر کیلوگرم ۲۵۵ وات ساعت است و ۱۳ درصد قدرتمندتر از باتری تسلا است که اخیراً در خودروهای اس یو وی مدلYتسلا به کار می رود.

همچنین ادعا می شود شارژ این باتری در ۱۰ دقیقه از ۱۰ به ۸۰ درصد می رسد. اما قابلیت واقعی باتری زمانی مشخص می شود که باتری در بازار عرضه و خودرویی به آن مجهز شود.

کد خبر 5530214 شیوا سعیدی قوی اندام

منبع: مهر

کلیدواژه: خودروی برقی باتری لیتیومی نوآوری شارژ حاکمیت سایبری فناوری نانو شرکت دانش بنیان امنیت اطلاعات طرح جهش تولید دانش بنیان زلزله ایرانسل تحقیقات علمی اینترنت ناسا نوآوری حکمرانی فضای مجازی شبکه اجتماعی تیک تاک ایالات متحده امریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۰۳۵۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اراک؛ مقصد بعدی اتوبوس های برقی/ درخواست از دولت برای احداث ایستگاه های شارژ

تین نیوز

مدیرعامل اتحادیه حمل و نقل مسافر شهری کشور از ورود اتوبوس های برقی به ناوگان کرج خبر داد و گفت: با همکاری و مشارکت سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور، اتحادیه حمل و نقل مسافر شهری کشور، شرکت ایران خودرو دیزل و شهرداری کرج، اولین سری از اتوبوس های برقی به طور رسمی وارد ناوگان حمل و نقل عمومی کلانشهر کرج شد و مقصد بعدی این اتوبوس ها شهر اراک خواهد بود.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، مرتضی ضامنی در تشریح ورود اتوبوس های برقی به ناوگان حمل و نقل عمومی کرج گفت: با همکاری و مشارکت سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور، اتحادیه حمل و نقل مسافر شهری کشور، شرکت ایران خودرو دیزل و شهرداری کرج، اولین سری از اتوبوس های برقی به طور رسمی وارد ناوگان حمل و نقل عمومی کلانشهر کرج شد.

وی افزود: این اقدام در راستای توسعه حمل و نقل پاک و کاهش آلودگی هوا در کلانشهرها و به دنبال هماهنگی های صورت گرفته با شرکت های خودروساز برای تولید انبوه اتوبوس های برقی صورت گرفته است.

ضامنی ادامه داد: با حمایت های دولت و توجه ویژه وزیر کشور به استفاده از اتوبوس و تاکسی های برقی در ناوگان حمل و نقل عمومی، شاهد اتفاقات خوبی در این زمینه هستیم. ورود اتوبوس های برقی به ناوگان حمل و نقل عمومی کرج گامی مهم در جهت تحقق عملیاتی این هدف و ارتقای کیفیت خدمات ارائه شده به شهروندان است.

وی با اشاره به اهمیت ایجاد زیرساخت های لازم برای استفاده از ناوگان برقی افزود: توسعه این صنعت نیازمند همکاری و همیاری همه دستگاه های ذیربط است. در همین راستا از دولت تقاضا داریم که در زمینه ایجاد زیرساخت های لازم، از جمله احداث ایستگاه های شارژ و تأمین اعتبار مورد نیاز، یاریگر ما باشند.

ضامنی در ادامه به برنامه ریزی برای ورود اتوبوس های برقی به دیگر کلانشهرها اشاره کرد و گفت: پس از کرج، شهر اراک مقصد بعدی ورود اتوبوس های برقی خواهد بود. در این راستا ۲۰ دستگاه اتوبوس برقی برای ناوگان حمل و نقل عمومی اراک تهیه شده است که تعدادی از این ناوگان به شهرداری مذکور تحویل شده است.

وی تأکید کرد: استفاده از اتوبوس های برقی به عنوان نسل جدیدی از وسایل حمل و نقل عمومی، نقشی اساسی در کاهش آلودگی هوا و ارتقای سلامت شهروندان ایفا می کند. امیدواریم با همکاری و همدلی همه دستگاه های ذیربط، شاهد گسترش روزافزون استفاده از این وسایل پاک در ناوگان حمل و نقل عمومی کلانشهرهای کشور باشیم.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • قیمت گوشی نوکیا مجیک مکس امروز (۳۰ فروردین) + قیمت و تاریخ عرضه
  • اراک؛ مقصد بعدی اتوبوس های برقی/ درخواست از دولت برای احداث ایستگاه های شارژ
  • آپشن‌های جذاب و شگفت‌انگیز خودروی شیائومی + ویدئو
  • اقتصاد در ورطه خاموشی / هشدار برقی به اقتصاد
  • خودروی پژو ۲۰۰۸ مدل ۲۰۲۴ با چه مشخصاتی عرضه می‌‎شود؟
  • خطرات و عوارض باتری به باتری خودرو
  • چگونه باتری ماشین را شارژ کنیم؟
  • جارو برقی رباتیک، چه بخریم؟
  • وزیر صمت:‌ ۱۳۳ هزار خودروی وارداتی ثبت سفارش شد
  • بهره برداری از اولین جایگاه شارژ خودروهای برقی کشور در کرج