Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش قدس آنلاین، مراسم اختتامیه پنجمین همایش مجریان اشتغال‌زایی بنیاد برکت با حضور علی عسگری معاون اجتماعی و امور استان‌های ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره)، امیرحسین مدنی معاون توسعه روستایی و مناطق ریاست جمهوری، محمد ترکمانه مدیرعامل بنیاد برکت و معاونان و مدیران این بنیاد برگزار شد.

محمد ترکمانه ، مدیرعامل بنیاد برکت در این مراسم گفت: با توجه به نام‌گذاری سال ۱۴۰۱ از سوی رهبر معظم انقلاب به نام «تولید، دانش‌بنیان و اشتغال‌آفرین» حمایت ویژه از شرکت‌های دانش‌بنیان در دستور کار قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تاکید کرد: دستورالعمل حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان آماده شده و امسال ۲ هزار و ۵۰۰ شرکت دانش‌بنیان تحت پوشش اقدامات حمایتی ستاد اجرایی فرمان امام و بنیاد برکت قرار می‌گیرند.

مدیرعامل بنیاد برکت خاطرنشان کرد: با لحاظ این موضوع که ۶ هزار شرکت دانش‌بنیان در کشور فعالیت دارند حمایت از ۲ هزار و ۵۰۰ شرکت از این تعداد می‌تواند منجر به تحولات بزرگی در کشور به‌خصوص در حوزه اشتغال‌زایی شود.

وی ادامه داد: جلسات کمیته‌های دانش‌بنیان بنیاد برکت با پارک‌های فناوری در استان‌های مختلف در حال برگزاری است تا شرکت‌های دانش‌بنیانی که آمادگی راه‌اندازی طرح‌های اشتغال‌زایی را دارند شناسایی و حمایت شوند.

مدیرعامل بنیاد برکت در عین حال متذکر شد: باید در انتخاب شرکت‌های دانش‌بنیان و اختصاص بودجه به طرح‌های پیشنهادی دقت کافی شود.

ترکمانه تمرکز بر روی زنجیره ارزش را از دیگر اولویت‌های بنیاد برکت در سال ۱۴۰۱ اعلام کرد و گفت: اگر در یک منطقه محروم وارد می‌شویم باید به دنبال اشتغال پایدار و کسب‌وکار مستمر باشیم تا در نهایت منجر به ثروت‌آفرینی در آن منطقه شود.

 مدیرعامل بنیاد برکت افزود: زنجیره ارزش افزوده با توجه به پتانسیل‌ها و استعدادهای هر منطقه باید در عرض یک تا دو سال در آن منطقه شکل بگیرد.

وی بر لزوم برنامه‌ریزی بر روی مارکتینگ تاکید کرد و اظهار داشت: شرکت صادراتی بنیاد به ثبت رسیده و فعالیت خود را با تمرکز بر صدور محصولات کارآفرینان بنیاد به بازارهای خارجی آغاز کرده است.

ترکمانه برگزاری همایش مجریان طرح‌های اشتغال‌زایی را فرصت مناسبی برای تبادل تجربیات دانست و بیان کرد: در این همایش کلاس‌های آموزشی مناسب و کاربردی هم برگزار شد که باید از طریق فضای مجازی ادامه پیدا کند.

مدیرعامل بنیاد برکت خطاب به مجریان اشتغال‌زایی این بنیاد تاکید کرد: شما رهبران پیشرفت منطقه‌ای هستید و تجربه‌های خوبی در میدان دارید.

ترکمانه با اشاره به برنامه‌های اشتغال‌زایی در سال ۱۴۰۱ خاطرنشان کرد: با توجه به قولی که در شورای عالی اشتغال به رئیس جمهور برای ایجاد ۳۰۰ هزار شغل داده‌ایم باید آماده یک کار بزرگ و جهادی باشیم.

وی ادامه داد: آیین‌نامه تبصره ۱۶ بودجه سال ۱۴۰۱ به زودی از طرف دولت ابلاغ می‌شود و منابع خوبی را برای ایجاد فرصت‌های کسب‌وکار در مناطق محروم و روستایی در اختیار بنیاد برکت قرار می‌دهد.

 ترکمانه در پایان به مجریان توصیه کرد: با افزایش تعامل و همکاری با نهادهای استانی و به‌خصوص استانداری‌ها اتفاقات خوبی را در حوزه اشتغال‌زایی رقم بزنید.

لزوم اشتغال‌زایی در حاشیه شهرها

معاون اجتماعی و امور استان‌های ستاد اجرایی فرمان امام نیز در این مراسم مجریان اشتغال‌زایی را رهبران اجتماعی خواند و اظهار داشت: با تاسی از داستان حضرت موسی(ع) و فرعون باید ۷ اصل شخصیت دادن و هویت‌بخشی، تربیت نیرو، مراقبت و مداومت، شجاعت، پرورش فکری، صبر و اتصال به خدا را در کارتان لحاظ کنید.

عسگری از آمادگی نمایندگی‌های ستاد اجرایی فرمان امام در استان‌ها برای همکاری با مجریان خبر داد و افزود: ستاد اجرایی آمادگی فراهم آوردن امکانات لازم برای فعالیت هر چه بیشتر و بهتر مجریان و تسهیل‌گران برکت را دارد.

وی خاطرنشان کرد: معضل محرومیت از روستاها به حاشیه شهرها سرایت کرده است. لازم است که به حاشیه شهرها توجه بیشتری شود و مدل‌های اشتغال‌زایی در این مناطق نیز به شکل ویژه‌تری به اجرا درآیند.

توجه ویژه به اقتصاد روستا

 در این مراسم، همچنین امیرحسین مدنی معاون توسعه روستایی و مناطق ریاست جمهوری بر لزوم نگاه کلان‌تر به موضوع محرومیت در روستاها تاکید کرد و گفت: از ابتدای انقلاب اسلامی اقدامات بسیار موثری در بخش‌های زیرساختی از جمله شبکه آبرسانی، راه‌سازی و توزیع شبکه برق در روستاها انجام شده است و ۷۴ سازمان و نهاد در این مناطق مشغول فعالیت هستند.
وی  یادآور شد: با وجود این اقدامات همچنان شاهد خالی شدن روستاها از مردم هستیم و به‌خصوص جمعیت جوانی در این مناطق نداریم.

وی با تاکید بر فعال کردن ظرفیت‌های مردمی در روستاها خاطرنشان کرد: تنها مجموعه‌ای که در حوزه اقتصاد روستا، توانمندسازی مردم، محرومیت‌زدایی و اشتغال‎زایی در روستاهای کشور به شکل واقعی و عملی فعالیت می‌کند بنیاد برکت است.

مدنی تصریح کرد: دغدغه مردم در روستاها اشتغال است و باید بر روی این مساله، تمرکز ویژه داشت.

گفتنی است، در پایان این مراسم از مجریان برتر اشتغال‌زایی بنیاد برکت تقدیر به‌عمل آمد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: بنیاد برکت شرکت دانش بنیان اقتصاد روستایی مدیرعامل بنیاد برکت شرکت های دانش بنیان ستاد اجرایی فرمان اشتغال زایی اشتغال زایی سال ۱۴۰۱

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۰۵۹۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استفاده از دانش بنیان‌ها در توسعه کشاورزی ضروری است

استاندار کهگیلویه وبویراحمد گفت: استعدادهای حوزه کشاورزی باید با انجام مطالعات شناسایی و شرکت‌های دانش‌ بنیان بیشترین نقش‌آفرینی را در این بخش داشته باشند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یاسوج، سید علی احمدزاده عصر امروز در دیدار رئیس سازمان جهاد کشاورزی و اعضای صندوق توسعه بخش کشاورزی کهکیلویه و بویراحمد گفت:  حمایت جدی از توسعه بخش کشاورزی ضروری بوده و هیچ گونه کم‌کاری و بی‌مهری پذیرفتنی نیست.

وی با بیان اینکه باید به سمت تولیدات دانش بنیان در این بخش حرکت کرد، افزود: استعدادهای حوزه کشاورزی باید با انجام مطالعات شناسایی و شرکت‌های دانش‌ بنیان بیشترین نقش‌آفرینی را در این بخش داشته باشند.

احمدزاده با بیان اینکه تعاونی های بخش کشاورزی باید توسعه یابند و فعالتر شوند، تاکید کرد: حمایت از این صندوق از طریق اختصاص اعتبارات با هدف حمایت از تمام کشاورزان و سهامداران استان مدنظر باشد.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به وجود 161 تعاونی و تشکل بخش کشاورزی افزود: در راستای مردمی سازی دولت و تحقق شعار جهش تولید با مشارکت مردم زمینه مشارکت کشاورزانی که عضو این صندوق هستند برای جهش در بخش کشاورزی فراهم شود.

احمدزاده ادامه داد: گیاهان دارویی و سایر بخش های حوزه کشاورزی فرصت مناسبی برای مشارکت مردم است و بخش کشاورزی زمینه ساز حضور مردم در این بخش باشد و وجود آب فراوان، زمین های مستعد و اراضی کشاورزی باید توسعه اشتغال و تحول در این بخش را فراهم کند. 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • استفاده از دانش بنیان‌ها در توسعه کشاورزی ضروری است
  • تاکنون از ۳۹ شرکت دانش بنیان حمایت کرده ایم
  • رونق تولید و اشتغال‌زایی؛ ثمره سرمایه‌گذاری خطرپذیر شرکت صنایع پیشرفته رضوی در پروژه‌های فناورانه
  • اقتصاد باید بر پایه مشارکت مردم باشد
  • ضرورت حمایت از هم‌افزایی مراکز نوآوری برای ایجاد «مراکز هم‌آفرینی»
  • نمایشگاه دستاوردهای وقف؛ روایتی از نشانه های رشد اقتصاد دانش بنیان در ایران
  • اتصال زیست‌بوم فناوری به عرصه آبادانی با «آبادیران»
  • دانشگاه صنعت ماشین‌سازی تاسیس می‌شود
  • شناسایی و توسعه فناوری شرکت‌های دانش‌بنیان در سطوح علمی و اقتصادی 
  • شناسایی و توسعه فناوری شرکت‌های دانش‌بنیان در سطوح علمی و اقتصادی