Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش قدس آنلاین، سیدجواد موسوی در حاشیه سفر خود به کاشمر  به وضعیت گردشگری شهرستان کوهسرخ اشاره کرد و افزود: باید از ظرفیت‌های حوزه گردشگری کوهسرخ بیشتر استفاده شود. وی عنوان کرد: با اقدامات صورت گرفته اکنون ۹ اقامتگاه بوم‌گردی در کوهسرخ و کاشمر فعالیت دارد که از این تعداد ۶ اقامتگاه در کوهسرخ و سه مورد در کاشمر فعال است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین از ابتدای امسال سه موافقت‌نامه برای روستاهای قوچ‌پلنگ، فرح‌آباد و شهر کاشمر صادر شده است. مدیر کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع ‌دستی خراسان رضوی با بیان اینکه کاشمر ظرفیت سیاحت و کوهسرخ ظرفیت توریستی و گردشگری دارد، بیان کرد: شهرستان کوهسرخ در حوزه گردشگری فرصت‌های استثنایی بسیاری دارد. وی مهم‌ترین اولویت را در راستای جذب گردشگر بیشتر در کوهسرخ ارتقای محور نیشابور به کاشمر و احیای محور کوهسرخ به بردسکن دانست و گفت: اگر این محورها احیا شوند و ارتقا یابند کوهسرخ از وضعیت موجود خارج خواهد شد و شاهد حضور بیشتر گردشگران خواهیم بود. موسوی با تاکید بر اینکه راه تاثیر بسیاری در جذب گردشگر دارد، از در دست بررسی بودن طرح آمایش سرزمینی خبر داد و افزود: هر چه زودتر طرح جامع گردشگری کوهسرخ باید تهیه شود. مدیر کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع ‌دستی خراسان رضوی افزود: برای اینکه افقی برای گردشگری کوهسرخ داشته باشیم ابتدا باید ظرفیت‌ها تدوین شود. خانه‌های تاریخی به بوتیک هتل و فضای اقامتگاه‌های سنتی تبدیل شوند وی در ادامه در خصوص وضعیت گردشگری شهرستان کاشمر مطرح کرد: هر چند کاشمر از ظرفیت‌های بسیار بالایی برای سرمایه‌گذاری توسط بخش خصوصی در حوزه گردشگری برخوردار است اما این پتانسیل‌ها باید به درستی معرفی شود. موسوی، افزود: کاشمر به دلیل وجود سه امامزاده و زیارتگاه شهید مدرس یک شهرستان با قابلیت و پتانسیل‌های بسیار بالایی در بخش‌های گردشگری کشاورزی، سیر و سیاحت و زیارت است. وی عنوان کرد: خانه‌های تاریخی این شهرستان می‌توانند به بوتیک هتل و فضای اقامتگاه‌های سنتی تبدیل شوند، کاشمر در خصوص خانه‌های تاریخی ظرفیت بسیار قابل توجهی دارد باید از این ظرفیت در شهرستان به درستی استفاده کنیم. مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی اظهار کرد: کاشمر ظرفیت‌های بسیار بالایی برای سرمایه‌گذاری توسط بخش خصوصی در حوزه گردشگری دارد فقط باید این پتانسیل‌ها به درستی معرفی شوند. تلاش می‌شود برای معرفی ظرفیت‌های این شهرستان تور سرمایه‌گذاری را به این منطقه بیاوریم. وی تسهیلات را از مهم‌ترین چالش‌های پیش رو برای سرمایه‌گذاری بیشتر در حوزه میراث فرهنگی دانست و اظهار کرد: امیدواریم توسط استاندار خراسان رضوی مشکل تسهیلات در حوزه میراث فرهنگی رفع شود. انتهای پیام منبع: ایسنا

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: کوهسرخ روستا گردشگری حوزه گردشگری میراث فرهنگی سرمایه گذاری خراسان رضوی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۰۶۲۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نرم افزار «لرستان سفر» چندزبانه می‌شود

عطا حسن‌پور  با یادآوری اینکه در وزارت میراث فرهنگی۳۰ میز تخصصی تشکیل شده که در این راستا چندین میز گردشگری ازجمله ژئوتوریسم، اگروتوریسم یا گردشگری کشاورزی در لرستان تشکیل شده است، افزود: میز‌های تخصصی گردشگری در هر استان به تناسب پتانسیل‌ها و ظرفیت‌های منطقه‌ای صورت می‌گیرد و در هر منطقه چند میز تخصصی گردشگری، تشکیل می‌شود.

او تصریح کرد: در این راستا همایش سراسری گردشگری کشاورزی با هدف آموزش و معرفی ظرفیت‌های گردشگری کشاورزی لرستان، با حضور مسئولان عالی وزارت گردشگری به مدت سه روز در استان برگزار شد.

حسن‌پور با اشاره به اینکه بزرگترین بانک ژن گیاهان دارویی در مناطقی از لرستان ازقبیل اشترانکوه، تمندر، گله بادوش و خلیل آباد لرستان وجود دارد، افزود: گردشگری کشاورزی علاوه بر آشنا کردن مردم با محصولات کشاورزی می‌تواند در جهت اقتصادی کردن کشاورزی نیز موثر باشد کما اینکه فقط یک نمونه گیاهان دارویی لرستان به نام کرفس‌کوهی به قیمت ۵ میلیون تومان است.

او با اشاره به ارائه ۴۳ بسته سرمایه‌گذاری در حوزه‌های مختلف گردشگری توسط میراث‌فرهنگی لرستان گفت: این بسته‌ها و فرصت‌های سرمایه‌گذاری در حوزه‌های مختلف گردشگری مانند سد ایوشان، سد شهید بروجردی، کاروانسرای چمشک، گوشه شهنشاه و… را شامل می‌شوند.

حسن‌پور گفت: یکی از اولویت‌های کاری ما تلاش در جهت ثبت ملی و جهانی میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان بود که در این راستا غذای محلی «جگروز» و «چزنک» در فهرست میراث فرهنگی ناملموس کشور ثبت شد.

این مسئول با اشاره به طراحی و ساخت اپلیکیشن لرستان سفر با هدف معرفی ظرفیت‌های گردشگری استان، گفت: در حال حاضر این اپلیکیشن به دو زبان انگلیسی و فارسی در دسترس عموم قرار دارد و تلاش داریم دو زبان عربی و ایتالیایی نیز به آن اضافه شود.

 

باشگاه خبرنگاران جوان لرستان خرم آباد

دیگر خبرها

  • آتش سوزی ۲۰۰ اصله نخل در اشکنان لامرد
  • نمایشگاه کتاب و ظرفیت «گردشگری ادبی»
  • حفظ اصالت و هویت روستاهای هدف گردشگری در قوچان
  • آیین سنتی پخت شیربرنج در روستای توندر کوهسرخ خراسان رضوی برگزار می‌شود
  • نرم افزار «لرستان سفر» چندزبانه می‌شود
  • جاذبه تنگه «کفنه لا»در شهرستان بدره
  • افت ۲۵ متری سفره‌های آبخوان منطقه کاشمر
  • 5 تا از بهترین ایالت‌های آمریکا
  • ملایر ظرفیت خوبی برای رونق اقتصادی غرب کشور دارد
  • جاذبه های گردشگری شهرستان آبدانان