Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز دوشنبه ایرنا به نقل از روابط عمومی دامپزشکی ایلام، یونس احمدی با توجه به نزدیک شدن عید قربان اظهار داشت: با توجه به گزارش یک مورد تب کریمه کنگو در استان ایلام به عنوان بیماری مشترک بین انسان و دام ۱۵ اکیپ ثابت و ۲۰ اکیپ سیار در سطح استان برای نظارت بر قربانی‌ها در روز عید فعال است.

احمدی تاکید کرد: از مردم استان تقاضا داریم برای انجام قربانی هایشان با کارکنان دامپزشکی هماهنگی داشته باشند تا بازدید و معاینه دام قبل و بعد از کشتار انجام شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی از مردم خواست در راستای حفظ سلامت خود حتما نکات بهداشتی در رابطه به عدم استفاده از گوشت تازه کشتار شده در راستای بیماریهای مشترک میان دام و انسان را رعایت کنند و تا ۴۸ ساعت گوشت را در یخچال نگهداری سپس مصرف کنند.

مدیرکل دامپزشکی ایلام گفت: علاوه بر واحدهای سنتی حدود هزار واحد صنعتی در مجموعه های مختلف در استان ایلام داریم که ۷۰۰ نفر از همکاران دامپزشکی در بخش دولتی و خصوصی در این بخش خدمت‌رسانی می‌کنند.

وی افزود: یکی از نقاط ضعف صنعت دام و طیور در استان کشتارهای غیر مجاز است که انتظار داریم جهت فرهنگ‌سازی، ائمه جمعه به دامپزشکی کمک کنند.

برچسب‌ها ایلام عید سعید قربان سازمان دامپزشکی کشور

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ایلام عید سعید قربان سازمان دامپزشکی کشور ایلام عید سعید قربان سازمان دامپزشکی کشور دامپزشکی ایلام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۰۷۳۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آبزیان حرام گوشت در بوشهر معدوم سازی شدند

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر، سیروس بنافی سه شنبه شب در جمع خبرنگاران بیان کرد: در پی ارائه گزارش مردمی در خصوص فروش آبزیان حرام گوشت توسط یک واحد سیار (خودرو) با پیگیری ناظران بهداشتی دامپزشکی شهرستان بوشهر این خودرو توقیف و محموله آبزیان حرام گوشت شامل خرچنگ و لابستر ضبط و معدوم سازی شد.

رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان بوشهر افزود: فروشنده با اعلام عدم اطلاع از ممنوع بودن عرضه این گونه آبزیان همکاری لازم را با ناظران دامپزشکی به عمل آورد.

وی افزود: آبزیان گونه‌های صدف، ماهی مرکب، خرچنگ، کوسه، دلفین، ماهی یال اسبی، مار ماهی، سفره ماهی، حلزون حرام بوده و فروش و مصرف و عرضه آن در مراکز عرضه و رستوران‌ها «شرعا و قانونا» ممنوع است.

بنافی افزود: ناظران بهداشتی با هماهنگی با مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در اداره کل دامپزشکی استان بوشهر علاوه بر نظارت بهداشتی از نظر شرعی نیز فروش آبزیان را در بازارهای عرضه آبزیان تحت نظارت دارند.

دیگر خبرها

  • فعالیت ۲ اکیپ دامپزشکی درمیان در طرح واکسیناسیون دام سبک علیه طاعون
  • ماجرای حمل گوشت خر در جاده نیشابور به مشهد چه بود؟ +عکس
  • کشف گوشت خر در جاده نیشابور به مشهد قدیمی است! + عکس ها
  • تشکیل ۱۸۰ پرونده تخلف صنفی در خراسان جنوبی
  • نظارت بهداشتی دامپزشکی کاشمر بر تولید ۴۳ هزار کیلو گوشت قرمز در نوروز
  • انجام بیش از ۵ هزار بازدید بهداشتی در طرح تشدید نظارت بهداشتی دامپزشکی
  • شناسایی 79 مورد غیربهداشتی در طرح تشدید نظارت دامپزشکی خراسان جنوبی
  • کشف ۲ هزار کیلوگرم گوشت غیر قابل مصرف در کرمانشاه
  • آبزیان حرام گوشت در بوشهر معدوم سازی شدند
  • حمل و نقل دام در ایلام نیازمند اخذ گواهی بهداشتی قرنطینه‌ای است