Web Analytics Made Easy - Statcounter

هیئت هماهنگی سیاسی شیعی عراق طی نشستی، آخرین تحولات این کشور را مورد بحث و بررسی قرار داد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم،  هیئت هماهنگی گروه‌های شیعی در جلسه شب گذشته خود درباره راهکارهای تشکیل فراکسیون اکثریت که مسئول معرفی نامزد نخست‌وزیری است، رایزنی کردند و از همه گروه‌های کُردی خواستند تا مساله نامزد ریاست جمهوری را تعیین‌تکلیف کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش الفرات نیوز، دفتر رسانه‌ای هیئت هماهنگی در بیانیه‌ای اعلام کرد که این گروه دوشنبه شب نشست دوره‌ای خود را با حضور تمامی رهبران و روسای فراکسیون‌های سیاسی مرتبط با آن برگزار کرد.

در این بیانیه آمده است در این نشست بسیاری از تحولات سیاسی و آخرین رخدادها و مسائل مربوط به اقدامات تشکیل فراکسیون اکثریت پارلمانی و فعالیت کمیسیون‌های تشکیل شده برای گفتگو با گروه‌های سیاسی و تدوین برنامه دولتی جهت برآورده ساختن خواسته‌های ملت عراق و تعیین استانداردها و مکانیزم‌های انتخاب نخست وزیر و وزرا در تناسب با اهمیت و حساسیت مرحله و تعیین زمان بندی های قاطعانه برای آن مورد بررسی قرار گرفت.

حاضران در این نشست بر اهمیت ثبات روند سیاسی از طریق تشکیل دولتی منسجم و قادر به تأمین خواسته های تمامی عراقی‌ها بدون هیچ استثنایی تاکید کردند.

رهبران هیئت هماهنگی از گروه‌های کُردی خواستند تلاش‌های خود را یکپارچه سازند و برای تعیین نامزد ریاست جمهوری تلاش کنند تا سایر فرایندهای قانونی تکمیل شود.

از سوی دیگر، «علی البیدر»، پژوهشگر امور سیاسی عراق نامزدی المالکی برای نخست وزیری را «تنها مانوری سیاسی» دانست و تاکید کرد: وی به خوبی می‌داند که با مخالفت یا شروط رقبا و متحدانش مواجه خواهد شد لذا اکنون در پی معرفی نامزدی به جای خود به عنوان بهای انصراف از نامزدی خود است.

نوری المالکی، نامزد ائتلاف دولت قانون برای نخست وزیری/ کدام گزینه شانس بیشتری دارد؟عراق| شرط حیدر العبادی برای شرکت در کابینه جدیدانتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اخبار عراق اخبار عراق هیئت هماهنگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۱۱۲۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از پشت میله‌های زندان تا کاخ ریاست جمهوری سنگال

   به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ از ابیجان، مای فای که فردای روز رای گیری چهل و چهارمین سالگرد تولدش را جشن گرفت، پیش از این هرگز در هیچ انتخاباتی برنده نشده بود. وی این اوج گیری یکباره را مدیون مرشد سیاسی اش عثمان سونکو، رهبر حزب مخالف پاستف، است که به دلیل رد صلاحیت، نتوانست در انتخابات نامزد شود. وی به همین علت بسیرو دیومای معاون اش در حزب را جایگزین خود کرد. سونکو در هنگام معرفی مای فای به مردم گفت: من بسیرو را که برادر کوچک من است، با تحلیل عینی و راهبردی برای نامزدی ریاست جمهوری برگزیدم. 
رئیس جمهور جدید از خانواده‌ای دهقان می‌آید، تحصیلات حقوقی دارد و از مدرسه عالی مدیریت سنگال فارغ التحصیل شده است. وی در سال ۲۰۰۷ به همراه عثمان سونکو به عنوان ممیز مالیاتی کار کرده است و در سال ۲۰۱۴ با هم حزب پاستف را راه اندازی کردند که به تدریج به اصلی‌ترین حزب مخالف کشور تبدیل شد. در ژوییه ۲۰۲۳، وی به خاطر اهانت به دستگاه قضا، زمانی که به بازداشت عثمان سونکو اعتراض کرده بود، راهی زندان شد و تنها ده روز قبل از روز رای گیری آزاد شد. بسیرو مای فای که در همان دور اول انتخابات به پیروزی رسید، آمال و آروز‌های بخش اعظم جامعه سنگال را به دوش می‌کشد که تشنه اصلاحات است. وی در شعار‌های انتخاباتی اش بر تقویت حاکمیت ملی و تقسیم عادلانه ثروت، مبارزه با فساد، اصلاح دستگاه قضایی، بازبینی در قرارداد‌های خارجی نفت و گاز، معدن و ماهیگیری، تاکید کرده است. وی در زمان انداختن رای به صندوق گفت: این انتخابات، انتخاب میان ادامه روند فعلی حاکمیت و تغییر اساسی در آن است. 
انتخاب بسیرو دیو مای فای قبل از هر چیز از غنای مردم سالاری در سنگال حکایت دارد که از معدود کشور‌های آفریقاست که هرگز رنگ کودتا به خود ندیده است.

 

دیگر خبرها

  • معرفی برترین ورزشکاران ایران در سال ۱۴۰۲ در شبکه ورزش
  • بایدن و ترامپ هر دو با کاهش رای دهندگان خود مواجه شده‌اند
  • نشست هیئت‌های ایران و ترکمنستان به ریاست وزرای خارجه
  • مشکلات مسجد تاریخی جامع سمنان زیر ذره بین جمعی از موثرین و مطالبه گران سمنانی!
  • مقام آمریکایی ضد ایران زمین خورد و مرد!
  • سناتور آمریکایی ضد ایران در گذشت
  • نشست هماهنگی راهپیمایی روز قدس در مهریز
  • از پشت میله‌های زندان تا کاخ ریاست جمهوری سنگال
  • زمان برگزاری اولین انتخابات فوتبال در سال 1403
  • وزیر خارجه عراق: سرنوشت ملت فلسطین به دست خود آن‌ها تعیین می‌شود