Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-24@08:44:55 GMT

اسناد و املاک دانشگاه‌ها مستندسازی می‌شود

تاریخ انتشار: ۱۵ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۴۱۹۱۶۴

اسناد و املاک دانشگاه‌ها مستندسازی می‌شود

معاون حقوقی و امور مجلس وزارت علوم از ساماندهی مستندسازی اسناد و املاک دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها و مجموعه‌های زیر نظر وزارت علوم خبر داد.

به گزارش ایسنا، دکتر مرتضی فرخی درباره مستند سازی املاک دانشگاه‌ها با بیان اینکه یکی از برنامه‌های جدی معاونت حقوقی و امور مجلس وزارت علوم تمرکز جدی بر بحث مستندسازی املاک است، اظهار داشت: املاک وزارت علوم بعضا با توافقات واگذاری بوده و هنوز مستندسازی نشده‌ است، بنابراین با دستور وزیر برنامه‌ریزی منسجمی در دفتر حقوقی وزارت علوم در این حوزه انجام داده‌ایم که با کمک کمیسیون مستندسازی بحث مستندسازی اسناد دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌ها و مجموعه‌های زیر نظر وزارت علوم را در سال جاری ساماندهی کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر فرخی با استناد به تکالیف مندرج در ماده ۶۹ قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت، مواد ۹، ۷، ۳ قانون حدنگار (کاداستر) مصوب ۱۲ بهمن ۹۳ و دادنامه مورخ ۲۸ آبان ۹۸ صادره از هیأت عمومی دیوان عدالت اداری، گفت: رؤسای دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌ها و پارک‌های علم و فناوری بایستی در اسرع وقت نسبت به تکمیل فرایند مستندسازی تمامی اموال غیرمنقول تحت اختیار خود و دریافت سند مالکیت تک برگی به نام دولت جمهوری اسلامی ایران به نمایندگی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و تحت بهره داری آن دانشگاه از طریق مراجع مربوطه اقدام کنند.

معاون حقوقی و امور مجلس وزارت علوم گفت: یکی از برنامه‌های ما این است که با برنامه‌ریزی مدون، کارهای عقب افتاده از دوره‌های گذشته در این حوزه را با دقت تمام و سرعت به سرانجام برسانیم.

وی در ادامه با اشاره به تشکیل کارگروه تخصصی طرح‌ها و لوایح در وزارت علوم نیز گفت: کارگروهی را به دستور معاونت پارلمانی ریاست‌جمهوری ایجاد کرده‌ایم که این کارگروه در همه دستگاه‌ها و وزارتخانه‌ها ایجاد شده‌است.

فرخی ادامه داد: تمامی لوایحی که از طرف دولت قرار است در مجلس و کمیسیون تخصصی مطرح شود قبل‌ از هر چیزی کار کارشناسی آن در این حوزه لوایح بررسی شده و پس از کار کارشناسی برای دولت ارسال می‌شود.

وی افزود: در وزارت علوم علاوه بر اینکه لوایح حوزه‌های مرتبط آموزش عالی را در کارگروه تخصصی طرح‌ها و لوایح بررسی می‌کنیم، بحث تدوین برنامه هفتم توسعه را نیز در اولویت کاری این کارگروه قرار داده ایم.

کارگروه تخصصی طرح‌ها و لوایح وزارت علوم با حضور نمایندگان معاونت‌های وزارت علوم با هدف ایجاد هماهنگی و هم‌افزایی در خصوص طرح‌ها و لوایح مرتبط با حوزه‌های آموزش عالی تشکیل شده‌است که جلسات آن به‌صورت مداوم حداقل دو هفته یک‌بار برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی وزارت علوم، هدف این کارگروه بررسی و اظهارنظر کارشناسی در مورد طرح‌ها و لوایح مرتبط با آموزش عالی ارائه نظر و پیشنهاد جهت تهیه لایحه جدید یا استرداد لوایح، بررسی و اظهارنظر در مورد لوایح بودجه سنواتی، بررسی و اظهارنظر کارشناسی درمورد طرح‌ها و لوایح در دستور کار دولت و مجلس است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دانشگاه وزارت علوم طرح ها و لوایح وزارت علوم دانشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۱۹۱۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وعده مسئولان صندوق رفاه دانشجویی با بودجه ۱۴۰۳ محقق می‌شود؟

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، لایحه بودجه ۱۴۰۳ پس از کش و قوس‌های فراوان در روزهای اخیر در مجلس شورای اسلامی به تصویب رسید. البته اطلاعات مربوط به تخصیص منابع همانند سال‌های گذشته بحث‌ها و حواشی بسیاری به همراه داشت. اما هر ساله یکی از مهم‌ترین بخش‌های بودجه مربوط به منابع تخصیصی دانشگاه‌ها و آموزش عالی است.

بیشتر بخوانید: بازسازی خوابگاه‌های دانشجویی اولویت صندوق رفاه وزارت علوم /۲۹ هزار ظرفیت خوابگاهی در سال ۱۴۰۲ ایجاد شده‌ است

شاید برای دانشجویان دانشگاه‌های ذیل وزارت علوم، تحقیقات و فناوری جالب باشد که بدانند آیا می‌توانند به افزایش کیفیت و کمیت امکانات رفاهی دانشگاه‌ها در پی تخصیص بودجه صندوق رفاه دانشجویان در سال تحصیلی آینده امیدوار باشند یا خیر؟

افزایش بودجه صندوق رفاه دانشجویان قابل قبول است

برای دریافت پاسخ این سوال با مسعود گنجی رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با ابراز خرسندی از افزایش بودجه صندوق در ۱۴۰۳ اظهار کرد: بودجه رشد داشته است. البته به علت اینکه این افزایش بسیار بوده، بهتر است که بیان نشود چرا که ایجاد حساسیت می‌کند.

وی با بیان اینکه ما از افزایش بودجه صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری رضایت داریم، گفت: با توجه به گشایش‌های بودجه‌ای که صورت می‌گیرد؛ صندوق رفاه نیز وام‌های دانشجویی را افزایش می‌دهد.

گنجی ادامه داد: هیئت امنا صندوق رفاه دانشجویان مردادماه تشکیل جلسه خواهد داد و ما تلاش داریم در آنجا مشکلات را مطرح و بودجه را بهبود ببخشیم تا امکانات رفاهی دانشجویی مناسب و تاثیر گذار باشد.

افزایش وام ودیعه مسکن برای سال تحصیلی آینده

رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم با اشاره به وام ودیعه مسکن بیان کرد: بودجه این وام به صورت کامل در اختیار صندوق رفاه است. این وام در سال ۹۹ برای شهرستان‌های کوچک حدودا ۱۵ میلیون تومان بود؛ اما اکنون این وام ۶۰ میلیون تومان است. به این معنا که وام ودیعه مسکن ۴۰۰ درصد رشد داشته یا چهار برابر شده است. همچنین این وام برای شهرهای بزرگ از ۲۰ میلیون تومان به ۹۰ میلیون تومان رسیده است. یعنی چهار و نیم برابر رشد داشته است.

وی ادامه داد: وام ودیعه مسکن برای دانشجویان ساکن تهران حدود ۲۵ میلیون تومان بود که برای سال تحصیلی کنونی به ۱۲۰ میلیون است. به عقیده من؛ افزایش رقم این وام راهگشا زندگی دانشجویان است.

تامین بودجه وام شهریه برعهده صندوق رفاه نیست

گنجی با تصریح بر اینکه ردیف بودجه وام شهریه دانشجویی از بودجه صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم جدا است، گفت: دولت‌های گذشته از سال‌های ۸۶ تا ۹۹ ردیف بودجه‌ای را تعریف کرده و از آن به دانشجویان وام شهریه پرداخت می‌کرد. این ردیف بودجه در دولت سیزدهم حذف می‌شود. در حال حاضر نیز ما به دنبال احیا این بودجه هستیم.

رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم اضافه کرد: دولت‌های احمدی نژاد یعنی نهم و دهم، ردیف بودجه مستقل و مجزائی را برای وام شهریه دانشجویان اختصاص می‌دهد. هر سال نیز بر اساس این بودجه، مبالغ وام‌ها به دانشجویان پرداخت می‌شود. این روند تا زمان دولت دوازدهم نیز ادامه داشته است. ما نمی‌دانیم بر اساس چه اتفاق و تصمیمی سازمان برنامه و بودجه این ردیف بودجه را از دولت حذف کرده است.

وی مطرح کرد: ما تلاش داریم تا این ردیف بودجه را به دولت یا صندوق بازگردانیم تا دوباره بتوانیم دوباره وام شهریه را از سال ۱۴۰۴ پرداخت کنیم. البته تا زمانیکه که این موارد ابلاغ نشود، بنده نمی‌توانم قول دهم که مشکل ردیف بودجه وام شهریه حل شده است یا خیر.

اختصاص بودجه قابل قبول به دانشگاه‌ها از سوی دولت

گنجی با بیان اینکه تامین بودجه و تهیه زمین برای خوابگاه‌های دانشجویی(مجردی-متاهلی) برعهده دانشگاه‌ها است، گفت: در واقع تامین بودجه تا ساخت و تاسیس خوابگاه بر عهده دانشگاه است و صندوق در این باره مسئولیتی ندارد.

رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم افزود: دولت امسال بودجه خوبی را برای خوابگاه‌های دانشجویی به دانشگاه‌ها تخصیص داده است. بنابراین بودجه خوابگاه ها به حساب صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم واریز نمی‌شود.

انتهای پیام/

مریم شمسایی نیا کد خبر: 1228131 برچسب‌ها بودجه

دیگر خبرها

  • درخواست رفع فیلتر این اپلیکیشن در کمیته فیلترینگ بررسی می‌شود
  • وعده مسئولان صندوق رفاه دانشجویی با بودجه ۱۴۰۳ محقق می‌شود؟
  • وعده مسئولان صندوق رفاه دانشجویی با بودجه ۱۴۰۳محقق می‌شود؟
  • بررسی سلامت روحی و روانی در رشته‌های علوم انسانی
  • سلامت روحی و روانی در رشته‌های علوم انسانی بررسی می‌شود
  • اظهارات معاون رئیسی درباره تعطیلات آخر هفته، بودجه ۱۴۰۳ و لوایح بررسی نشده در مجلس یازدهم
  • اسناد مالکیت ۲۵ هزار هکتار حریم و بستر رودخانه در خوزستان صادر شد
  • برنامه وزارت علوم برای توسعه دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای
  • جلسه هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان در پردیس دانشگاه
  • راهیابی ۱۵ دانشجومعلم به جشنواره ملی دانشجوی نمونه کشوری