Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسین ربانی گفت: راهبرد‌های کشور در سال‌های اخیر بر اقتصاد دانش‌بنیان مبتنی بوده است و رهبر معظم انقلاب نیز بر حرکت اقتصادی مبتنی بر دانش تأکیددارند یعنی حرکتی که همه اجزای آن مانند انتخاب موضوع، نحوه ورود و اتصال اجزای مختلف آن بر پایه دانش و فناوری باشد.

او اقتصاد و تولید دانش‌بنیان، ریشه برطرف شدن بسیاری از مشکلات کشور است، گفت: به‌منظور دستیابی به این اهداف باید مدیریت مبتنی بر دانش باشد و شاید کمرنگ بودن این موضوع در سال‌های گذشته یکی از نقاط ضعف بشمار بیاید به همین دلیل نیاز است که از ظرفیت نخبگان برای رفع آن و در جهت هدایت مدیریت مبتنی بر دانش استفاده شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



ربانی می‌گوید: حرکت‌های خوبی در کشور در مسیر اقتصاد دانش‌بنیان شروع‌شده است، اما پیچیدگی و سختی خود را دارد، زمینه‌های خوبی برای رشد حرکت علمی کشور و ورود آن به بخش اقتصاد فراهم‌شده، اما بزرگ‌ترین دغدغه این است که باید فرهنگ و باور این مسائل در جامعه ایجاد شود.

او گفت: لازم است افرادی برای رفع مسائل شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان در رأس امور قرار بگیرند که مشکلات و دغدغه‌های آن‌ها را به‌خوبی درک کنند.

ما برای تسریع در دستیابی به تولید دانش‌بنیان به مدیریت مدرن نیاز داریم یعنی از مدیرانی از جنس نخبگان و فعالان عرصه فناوری و دانش‌بنیان استفاده شود.

در مدیریت سنتی ممکن است اجزای مختلف به‌خوبی همدیگر را نشناسند و اطلاعات کافی نداشته باشند، اما با مدیریت مبتنی بر دانش، کار‌ها تسریع می‌شود و به دلیل شناخت مطلوب از اجزای مختلف، شبکه‌سازی مناسبی بین مجموعه‌های دانش‌بنیان شکل می‌گیرد.

به گفته ربانی یک مدیر باید نقاط ضعف و قوت مجموعه را بداند و ارتباط درستی بین قسمت‌های مختلف برقرار کند، همچنین یکی از دغدغه‌ها و مشکلات بزرگی که نخبگان و فعالان شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور مطرح می‌کنند این است که در بخش‌های تصمیم گیر ممکن است مسائل آن‌ها به‌درستی درک نشود و در اولویت قرار نگیرد.

او با اشاره به جایگاه اصفهان در اقتصاد دانش‌بنیان و شرکت‌های فناور، گفت: این جایگاه به حدی است که در برنامه‌های فشرده سفر یک‌روزه رییس جمهور به استان اصفهان در خرداد امسال، بازدید از شرکت‌های دانش‌بنیان و دیدار با نخبگان گنجانده‌شده بود و آیت‌الله رییسی در جمع مدیران و کارشناسان شرکت‌های دانش‌بنیان حضور یافتند.

رییس بنیاد نخبگان استان اصفهان گفت: حرکت‌هایی مانند سفر‌های استانی می‌تواند نقطه موثری برای پایه گذاری در حرکت‌های دانش بنیان در استان‌ها و تقویت آن‌ها باشد.

باشگاه خبرنگاران جوان اصفهان اصفهان

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: تولید دانش بنیان بنیادنخبگان دانش بنیان مبتنی بر دانش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۱۹۸۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد شهرک فناوری در خراسان شمالی با همکاری پارک علم و فناوری

ایسنا/خراسان شمالی رئیس پارک علم و فناوری خراسان شمالی از ارتقای ۱۳ پله‌ای این مجموعه در اقتصاد دانش بنیان کشور خبر داد و گفت: قرار است شهرک فناوری در استان ایجاد شود.

قربانی محمدرضا پنجم اردیبهشت ماه در آیین کلنگ زنی طرح انتقال آب غیر شرب به واحدهای فناور استان، از توافق با شهرک‌های صنعتی استان برای ایجاد شهرک فناوری در ضلع شمالی پارک به وسعت ۳۰ هکتار خبر داد.

وی پارک علم و فناوری خراسان شمالی را دبیر خانه کشوری صنایع خلاق و دبیرخانه ستاد توسعه اقتصاد دانش بنیان استان توصیف کرد و گفت: برای تسریع در انجام امور، بروکراسی اداری در پارک و واحد های زیرمجموعه عملا وجود ندارد و رتبه پارک در ستاد اقتصاد دانش بنیان استان که در سال گذشته ۲۶ کشوری بود، امسال با ۱۳ رتبه ارتقا به ۱۳ کشوری رسیده است.

محمدرضا حسین نژاد در آیین آغاز این پروژه، فعالیت های قبلی پارک علم و فناوری را زمینه ساز حرکت پرشتاب این پارک خواند و ادامه داد: قرار گرفتن خراسان شمالی در اقتصاد دانش بنیان در رده استان‌هایی مثل خراسان رضوی، باعث افتخار است.

استاندار، توجه به نخبگان، تقویت هیأت های اندیشه ورز، ایجاد تعاونی های دانش بنیان و جذب نقدینگی در دست مردم، تاسیس شرکت های سهامی عام و سایر تدابیر برای مشارکت مردم در پروژه های نیمه تمام را از اهم مواردی خواند که می تواند در جهش تولید موثر باشد .

وی افزود: فروش واحد های دولتی و اعطای مشوق های مالیاتی از دیگر مواردی هستند که می تواند در رونق و جهش تولید اثر گذار باشد.

استاندار به حمایت‌های گسترده دولت از شرکت های دانش بنیان اشاره و اظهار امیدواری کرد در سال ۱۴۰۳ با انتقال آب، بخشی از مشکلات واحد های فناور رفع شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • توجه جدی به توسعه اقتصاد دانش‌بنیان در استان یزد
  • نیاز کشور به گندم برای تولید نان ۱۲ میلیون تن است
  • استفاده از توانمندی‌ دانش‌بنیان‌ها برای رشد و توسعه مدیریت شهری اصفهان
  • معرفی برگزیدگان رویداد مدیریت مصرف آب در صنعت نساجی
  • استان قزوین رتبه نخست توسعه اقتصاد دانش بنیان کشور
  • ایجاد شهرک فناوری در خراسان شمالی با همکاری پارک علم و فناوری
  • بررسی «ارزش‌آفرینی از دارایی‌های دیجیتال» در نخستین پنجشنبه فناور ۱۴۰۳
  • نقش‌آفرینی مراکز نوآوری در حفظ قانون جهش دانش‌بنیان
  • مراکز نوآوری برای هم‌افزایی در ایجاد «مراکز هم‌آفرینی» حمایت می‌شوند
  • بومی سازی صفحه ضدگلوله برای دستگاه مه ساز امنیتی در اصفهان