Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-04-25@20:17:15 GMT

ششمین رویداد نونمایی پارک فناوری پردیس

تاریخ انتشار: ۱۵ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۴۲۳۴۷۴

ششمین رویداد نونمایی پارک فناوری پردیس

ششمین رویداد نونمایی در حوزه حمل و نقل هوشمند به همت پارک فناوری پردیس برگزار شد

به گزارش خبرگزاری برنا از استان تهران؛ در این رویداد که به همت پارک فناوری پردیس برگزار شد، 4 محصول فناور و دانش¬بنیان در حوزه حمل و نقل هوشمند  معرفی شد و زمینه تعامل بین این شرکتها فراهم گردید.

نونمایی یک رویداد ارائه محصول با هدف توسعه بازار و افزایش فروش شرکتهای دانش بنیان و فناور است که از اسفند 1399 آغاز و به صورت فصلی برگزار می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 در این رویداد تلاش میشود  با معرفی کامل محصولات و خدمات دانش بنیان و ارائه پیشنهادات جذاب به مشتریان، در کنار فعالیت بروکر رویداد، زمینه توسعه بازار برای شرکت ها فراهم شود.

ششمین رویداد نونمایی در حوزه حمل ونقل هوشمند همزمان با نمایشگاه شهر هوشمند، با حضور خبرنگاران، مشتریان و مسئولین دولتی برگزار شد.

در این رویداد میلاد صدرخانلو، رئیس مرکز توسعه تجارت فناوری پارک فناوری پردیس، ضمن خوشامد به حضار توضیحاتی در مورد  اهداف، ظرفیتها و سازوکارهای اجرایی این رویداد ارائه نمود.

وی با بیان اینکه هدف اصلی این رویداد فروش و توسعه بازار محصولات است، از شرایط مناسب ارائه محصولات با حمایت پارک فناوری پردیس خبر داد.

رئیس مرکز توسعه تجارت فناوری پارک فناوری پردیس با بیان شرایط جدید رویداد نونمایی از امکان حضور سایر شرکت های بنیان و فناور در کنار شرکت¬های پارک فناوری پردیس، از آمادگی رویداد نونمایی برای کمک به این شرکت ها خبر داد.

گفتنی است علاقهمندان برای ارائه محصولات خود از بستر رویداد نونمایی، میتوانند با مراجعه به سایت نونمایی به آدرس www.nonamayi.ir و یا تماس با بروکر رویداد، از شرایط و ضوابط حضور در این رویداد مطلع شوند.

میلاد صدرخانلو در انتها ضمن آرزوی موفقیت برای همه حاضرین، از برگزاری رویداد نونمایی در حوزه سلامت، زیرشاخه زیبایی و آرایشی و بهداشتی در شهریور ماه و صنعت مالی در آذرماه خبرداد.

اولین محصول ارائه شده در رویداد نونمایی، دوربینهای کنترل سرعت شرکت هوشمند آسیا بود که توسط دکتر امیراحمد سپهری مدیرعامل گروه صنعتی هوشمند آسیا ارائه شد. گروه صنعتی هوشمند آسیا تحت پوشش رسمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، همکار پژوهشی رسمی پلی تکنیک مونس بلژیک و گروه صنایع پیشرفته Multitel بلژیک و دانش بنیان نوع یک است، این گروه صنعتی مخترع، طراح و تولید کننده دستگاه های هوشمند راداری ثبت تخلفات ترافیکی است که  مطابق موازین و استانداردهای سازمان بهداشت جهانی طراحی و تولید می شود.  فناوری محصولات گروه صنعتی هوشمند آسیا در ایران و بعضا در 33 کشور منجمله اتحادیه اروپا، امریکا، چین، روسیه و هند ثبت اختراع شده است. در انتها این شرکت از آمادگی ارائه خدمت مشترک بین پارک فناوری پردیس، دانشگاه امیرکبیر و گروه صنعتی هوشمند آسیا خبر داد.

دومین محصول ارائه شده، پارک علم و تجربه بود که توسط و علی وکیلی، بنیانگذار مجموعه ای کیوسای (EQSci) ارائه شد.

 پارک‌های تجربه، می‌توانند شُوروم و نمایشگاه‌هایی تعاملی برای کارخانه‌ها و یا سازمان‌ها باشند تا در آن با بکارگیری اِلمان‌های های-تک، به نمایش دستاوردهای خود بپردازند و بستری برای فرهنگ‌سازی و ارتباطات نزدیک با مخاطبان و میهمانان ویژه سازمان فراهم آورند. جایی که ارزش‌های خود را در ذهن بازدیدکنندگان پر رنگ می‌کنند. پارک تجربه همچنین می‌تواند یک پارک علم برای کودک و نوجوان باشد که با برانگیختن حس کنجکاوی مخاطبان خود به گزینه‌ی غیر قابل جایگزینی در طراحی فضای گردشگری در شهرهای هوشمند بدل شود. مانند باغ علم شرکت ال جی در باغ کتاب تهران و یا پارک تجربه شهر نجف عراق. در پایان وی با اشاره به رزومه این شرکت از آمادگی این مجموعه برای پیاده سازی پارکهای علم و تجربه در ایران خبر داد.

خانم نسیمه قریشیان از مجموعه مبین فناوران جی با برند دیجیسان به عنوان سومین ارائه دهنده بر روی استیج نونمایی حاضر شد.

 وی در ابتدا با بیان  مزایا و چالش‌های موجود در مسیر توسعه حمل و نقل هوشمند از تجربه کشورهای موفق در حوزه ی جابجایی شهری هوشمند یاد کرد و با بیان نیازمندیها و زیرساختهای ضروری برای اجرای پروژه های هوشمند و توانایی کنونی کشورمان، ضمن معرفی دیجیسان به عنوان تولید کننده سخت افزارهای اطلاع رسانی و اجرا کننده نرم افزار دیجیتال ساینیج، از آمادگی این شرکت برای تامین زیرساخت مناسب اطلاع رسانی وسیع با استفاده از  المان‌های شهر هوشمند و حمل و نقل هوشمند خبرداد.

چهارراه، چهارمین و آخرین محصول ارائه شده در نونمایی حمل و نقل هوشمند بودرکه توسط سعید اشتیاقی  به حضار معرفی شد.

چهار راه یک نرم افزار مدیریت هوشمند ناوگان است که کارکرد شخصی و سازمانی دارد.

این نرم افزار در شرکت سپیتا الکترونیک فراز با تلاش چند ساله نرم افزاری با عنوان تجاری چهارراه راه طراحی و اجرا شده است.

این نرم افزار با استفاده از سخت افزاری که روی وسیله نقلیه نصب میشود امکاناتی مانند خاموش کردن وسیله نقلیه از راه دور، مشاهده تاریخچه حرکت، مشاهده سرعت حرکت لحظه ای و سرعت حرکت در تاریخچه حرکت، اخطار روشن و خاموش شدن وسیله نقلیه، هشدار حمل با جرثقیل، امکان شنود داخل کابین، امکان مکالمه با داخل کابین ، تعیین شعاع حرکتی مجاز، تعیین سرعت حرکتی مجاز، هشدار لرزشی،هشدار برداشتن سرباطری، قابلیت ۱ تا ۲ روز استفاده از باطری داخلی در صورت قطع بودن برق ماشین و مدیریت آسان دارد.

در پایان فائزه تیموری مدیرعامل مجموعه نوروبیز «کارگزار اجرایی رویداد» از امضا 21 تفاهمنامه در حاشیه این رویداد خبرداد و ابراز امیدواری کرد با پیگیری-های آتی، میتوانیم شاهد قراردادهای موفقی بین شرکتهای ارائه دهنده و مشتریان محصولات باشیم. وی با تاکید بر رویدادهای حوزه سلامت و حوزه مالی در تابستان و پاییز 1401، نونمایی را به عنوان یک بستر فعال برای معرفی محصولات دانش بنیان و فناور به مشتریان معرفی نمود.

 

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: پارک فناوری پردیس حمل و نقل هوشمند رویداد نونمایی دانش بنیان نرم افزار ارائه شد شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۲۳۴۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رویداد «هاکامستر» دروازه‌ای برای ورود به دنیای نوآوری و خلق ایده در نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۴

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، رویداد چهار روزه «هاکامستر»، هم‌زمان با سیزدهمین نمایشگاه بین‌المللی اینوتکس در پارک فناوری پردیس برگزار می‌شود.

در این رویداد با ارائه ۸ کارگاه آموزشی و ۴ پنل تخصصی در زمینه‌های مختلف، شرکت کنندگان با مفاهیم کلیدی و ابزار‌های پیشرفته برای تبدیل ایده به واقعیت در زمانی کوتاه، آشنا می‌شوند.

 نمایشگاه بین المللی نوآوری و فناوری «اینوتکس» امسال شاهد برگزاری نخستین رویداد هاکامستر است؛ رویدادی که با هدف یادگیری سریع برگزار می‌شود.

هاکامستر فرصتی برای یادگیری سریع موضوعات کاربردی است. این برنامه به شرکت کنندگان کمک می‌کند تا مهارت‌های جدیدی را کسب کنند دانش خود را گسترش دهند و برای چالش‌های دنیای واقعی آماده شوند.

ایجاد شبکه‌ای از نوآوران بر اهداف دیگر این رویداد است. این برنامه فرصتی برای شرکت کنندگان است تا با دیگر نوآوران از سراسر کشور ارتباط برقرار کنند و از تجربیات و ایده‌های یکدیگر بیاموزند.

ارائه ابزار‌های پیشرفته برای تبدیل ایده به واقعیت از دیگر اهداف‌ها مستر اینوتکس ۲۰۲۴ است. در این رویداد به شرکت کنندگان ابزار‌های لازم برای تبدیل ایده‌های خود به واقعیت داده می‌شود. این ابزار‌ها شامل مواردی مانند نرم افزار طراحی، پلتفرم‌های نمونه سازی، و منابع مالی است.

در این رویداد کارگاه‌های مختلفی برگزار می‌شود. ایده‌پردازی، اعتبارسنجی و تحقیق بازار یکی از کارگاه هاست. در این کارگاه شرکت کندگان با تکنیک‌های خلاقانه ایده‌پردازی آشنا می‌شوند و یاد می‌گیرند که چگونه ایده‌های خود را پرورش داده و آنها را به طرح‌های عملی تبدیل کنند.

بیزینس مدل‌های برند از دیگر کارگاه‌های این رویداد است. شرکت‌کنندگان در این کارگاه با انواع مدل‌های کسب و کار آشنا می‌شوند و چگونگی طراحی مدل مناسب برای ایده‌‌ها آشنا می‎شوند.

طراحی MVP افسانه‌ای کارگاه دیگری است که در این رویداد برگزار می‌شود. هدف از برگزاری این کارگاه، آشنایی با روش‌های سریع و کاربردی طراحی محصول و تجربه کاربری (UX/UI)  و چگونگی تولید محصولات کاربر پسند است.

عنوان کارگاه دیگری از رویداد هاکامستر،«بازاریابی برای ایده‌هایی که به دنیا نیامده‌اند» است. افراد، در این کارگاه با تکنیک‌های جذب مشتری و چگونگی استفاده از روش‌های خلاقانه و نوین آشنا می‌شوند.

پنل انتقال تجربه مدیران محصول و مارکتینگ نیز در این رویداد برگزار می‌شود. در این پنل، مدیران محصول و مارکتینگ شرکت‌های موفق تجارب و چالش‌های خود را  با شرکت‌کنندگان، به اشتراک می‌گذارند.

آشنایی با مهم‌ترین روش‌های توسعه سریع برنامه‌نویسی سرور، پنل انتقال دانش و تجربه مدیران، فرصت‌ها و قواعد جذب سرمایه، هنر ارائه به داور و سرمایه‌گذاران، پنل انتقال تجربه مدیران نوآوری صنایع و سرمایه‌گذاران نیز از دیگر برنامه‌های این رویداد است.

شرکت‌کنندگان در این برنامه مهارت استفاده از ابزار‌های نوآورانه را در تبدیل ایده‌های خود به واقعیت در زمانی کوتاه می‌آموزند و به انتقال دانش و تجربه با یکدیگر می‌پردازند.

همچنین محتوای آموزشی این برنامه با مشارکت اساتید و افراد صاحب‌نظر ضبط و منتشر شده و دراختیار دیگر علاقمندان در شبکه نوآوری قرار می‌گیرد.

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، اینوتکس ۲۰۲۴ از ۱۸ تا ۲۱ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ در پارک فناوری پردیس برگزار می‌شود. این نمایشگاه میزبان بیش از ۴۰۰ شرکت نوآور و فناور در قالب غرفه‌دار، ۱۵۰ سرمایه‌گذار استارت‌آپی، ۴۰۰ جلسه بین کسب‌وکار‌ها و ۲۰ رویداد و بخش جانبی خواهد بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • شرکت‌های دانش بنیان و واحدهای فناور کرمانشاه توسعه می‌یابند
  • ۱۳۸ صاحب ایده در رویداد شتاب قم با یکدیگر به رقابت پرداختند
  • «رویداد استارتاپی شتاب» در پارک علم و فناوری قم برگزار شد
  • حضور پارک فناوری و نوآوری نفت در بزرگ‌ترین نمایشگاه صادراتی کشور
  • ضرورت ورود شرکت‌های فناور به صنعت کردستان
  • حضور پارک فناوری و نوآوی نفت در بزرگ‌ترین نمایشگاه صادراتی کشور
  • رویداد «هاکامستر» دروازه‌ای برای ورود به دنیای نوآوری و خلق ایده در نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۴
  • پرورش نسل زد برای ورود به دنیای کسب‌وکارهای نوآور بررسی می‌شود
  • برگزاری رویدادی نوآورانه در صنایع خلاق/رونمایی از منشور مسئولت اجتماعی شرکت‌های خلاق
  • شرکت‌های دانش‌بنیان بوشهر برای حل مسائل زیست محیطی پای کار هستند