Web Analytics Made Easy - Statcounter

صدراعظم آلمان از آمادگی کشورش برای ارائه تضمین‌های امنیتی به اوکراین خبر داد و گفت که سیستم ارائه این ضمانت‌ها اکنون در چارچوب گروه هفت مورد بحث قرار می‌گیرد.

به گزارش ایران اکونومیست، اولاف شولتس، صدراعظم آلمان امروز (چهارشنبه) در پاسخ به سؤالات نمایندگان پارلمان آلمان در بوندستاگ گفت که نحوه ارائه ضمانت‎های امنیتی به اوکراین در بین کشورهای عضو G7 و همچنین کشورهای آماده ارائه چنین تضمینی از جمله آلمان، مورد بحث قرار می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صدراعظم آلمان خاطرنشان کرد که وی این موضوع را با کی‌یف در میان گذاشته است، اما «این فرآیند به پایان نرسیده است».

پیشتر اولاف شولتس درباره تضمین‌های امنیتی برای اوکراین با ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین گفت‌وگو کرده بود.

کی‌یف هم به نوبه خود پیشنهاد تضمین‌های امنیتی برای اوکراین را ارائه داد که اعضای شورای امنیت سازمان ملل، در کنار ترکیه، آلمان، کانادا، ایتالیا، لهستان و رژیم صهیونیستی به عنوان تضمین‌کنندگان آن عمل کنند.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: اولاف شولتس ، اوکراین ، آلمان

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: اولاف شولتس اوکراین آلمان تضمین های امنیتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۲۷۱۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اذعان فرمانده نیروهای مسلح اوکراین درباره وضعیت «دشوار» میدان نبرد

هم‌زمان با اینکه فرمانده کل نیروهای مسلح اوکراین نسبت به اوضاع وخیم جبهه شرقی اذعان کرد، آلمان وعده داد که سیستم دیگری از نوع دفاع هوایی پاتریوت آمریکایی در اختیار کی‌یف قرار دهد.

به گزارش ایسنا، اوکراین اخیرا با کمبود شدید نیرو و تجهیزات مواجه شده است و وضعیت میدان نبرد برای نیروهای این کشور وخیم توصیف می‌شود. علاوه بر این، کمک‌های مسدود شده واشنگتن به کی‌یف شرایط را برای اوکراینی‌ها دشوار ساخته است.

«الکساندر سیرسکی» فرمانده کل نیروهای مسلح اوکراین ضمن تایید گزارش‌های اخیر رسانه‌ها در پیام‌رسان تلگرام نوشت: «وضعیت جبهه شرقی در روزهای اخیر به طرز چشمگیری دشوار و بدتر شده است.»

طبق گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، او این ارزیابی را به دنبال بازدید قسمتی از دونتسک انجام داد.

فرمانده کل نیروهای مسلح اوکراین در ادامه این پیام نوشت: «دشمن با گروه‌های تهاجمی و پشتیبانی خودروهای زرهی به طور فعالی به مواضع ما در مسیر لیمان و باخموت حمله می‌کند. آنها هم‌چنین در جهت پوکروفسک، تلاش می‌کند با استفاده از ده‌ها تانک از دفاع ما عبور کند.»

سیرسکی تلاشهای اوکراین را ناشی از تسلیحات و فناوری نظامی برتر روسیه دانست؛ مسئله‌ای که رسانه‌های غربی هم پیشتر به این موضوع پرداخته بودند.

فرمانده کل نیروهای مسلح اوکراین ضمن اشاره به کمبود نیروهای کشورش اذعان کرد: «جمعیت اوکراین که کمتر از یک سوم جمعیت روسیه است، در بحبوحه بحران جمعیتی پس از استقلال حدود ۳۰ درصد کاهش یافته است. اوکراین با کمبود جمعیت جوان مواجه است و میانگین سن سربازان اوکراینی ۴۳ سال تخمین زده می‌شود.»

وی در ادامه افزود: «دومین مشکل جدی کیفیت آموزش پرسنل‌های نظامی و واحدهای پیاده‌نظام است، بنابراین این موارد باید بهبود یابند تا از حداکثر تمام ظرفیت‌های نظامی، تجهیزات و تسلیحات غربی استفاده شود.»

اوکراین از زمان آغاز جنگ در سال ۲۰۲۲، ده‌ها هزار نیرو را بسیج کرده است. با این حال کی‌یف به خاطر روند افزایشی تلفات، تلاش کرده تا یگان‌های خط مقدم را بالای ۳۵ درصد نگه دارد. از طرفی، «ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین اخیرا قانونی را امضا کرده که به موجب آن جذب اجباری سرباز در سن ۲۵ سالگی را مجاز می‌داند.

علاوه بر این مسائل، موضوع سربازی برای زنان اوکراینی چند وقتی است که به مسائل داغ رسانه‌ها بدل شده است. همزمان با اینکه اوکراین در میدان نبرد با کمبود نیرو و تجهیزات مواجه شده، مسئله کاهش سن سربازی و هم‌چنین خدمت اجباری برای زنان در نیروهای مسلح اوکراین مطرح می‌شود. اگرچه هنوز تصمیم و برنامه‌ای در این خصوص رسما اعلام نشده اما مدت‌هاست که پیشنهادات و گمانه‌زنی‌هایی به گوش می‌رسد.

در این میان، آلمان وعده داد که سومین سامانه موشکی زمین به هوای پاتریوت را به کی‌یف ارسال کند. «بوریس پیستوریس» وزیر دفاع آلمان در این راستا بیان کرد: «ما تا آنجایی که آمادگی عملیاتی خودمان اجازه دهد، از اوکراین حمایت می‌کنیم.»

آلمان به عنوان دومین تامین‌کننده کمک‌های نظامی به کی‌یف پس از آمریکا همچنین پس از بروز نگرانی از تغییر تمرکز بر جنگ غرب آسیا که نگرانی‌ها در مورد کاهش حمایت از اوکراین را برانگیخته، به دنبال اطمینان خاطر دادن به کی‌یف است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • زلنسکی: از اوکراین هم مثل اسراییل دفاع کنید
  • روسیه نگرانی از مواضع چین در قبال اوکراین ندارد
  • آشکار شدن وابستگی بالای آلمان به چین در سفر شولتز به پکن
  • زلنسکی قانون بحث برانگیز سربازی اجباری را امضا کرد
  • پیشنهاد رسمی رییس جمهور چین برای حل‌وفصل جنگ اوکراین
  • درخواست آلمان از چین برای کمک به پایان جنگ اوکراین
  • ممنوعیت ورود به کنگره فلسطین برلین علیه وزیرسابق یونانی
  • صدراعظم آلمان: اسراییل به کاهش‌ تنش‌ها کمک کند
  • زلنسکی: اوکراین مانند اسرائیل به کمک نیاز دارد
  • اذعان فرمانده نیروهای مسلح اوکراین درباره وضعیت «دشوار» میدان نبرد