Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-04-24@04:45:44 GMT

هشدار؛ سویه جدید کرونا با ما چه می کند؟

تاریخ انتشار: ۱۶ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۴۲۸۸۷۹

هشدار؛ سویه جدید کرونا با ما چه می کند؟

BA۴ در حال حاضر در ایران دیده شده، ولی منتظر توالی‌های جدید هستیم روند صعودی کرونا در ترکیه و  عراق در اماکن سرپوشیده به‌خصوص مراکز درمانی حتما ماسک بزنید هر سناریویی که در کشورهای دیگر پیاده شده باشد، در ایران هم اتفاق می‌افتد BA۴ و BA۵  می‌توانند بخش‌های تحتانی ریه را درگیر کنند همه مردم امسال یک دوز واکسن کرونا بزنند

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از شهروند، چند هفته‌ای می‌شود که کرونا دوباره دارد در ایران عرض اندام می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بعد از اینکه چند روز پراکنده در سال ۱۴۰۱ را بدون مرگ کرونایی پشت سر گذاشتیم و خیلی‌ها خیال‌شان بابت آخرین همه‌گیری دنیا راحت شده بود، از ابتدای تابستان، اُمیکرون با جهش‌های جدید و ایمنی‌گریزش دوباره چراغ هشدار کرونا را در سراسر ایران روشن کرده است. ابتلای روزانه مجددا روی شاخه بالارونده بیماری قرار دارد و به نظر می‌رسد که این وضعیت، آغاز یک پیک دیگر باشد؛ در حال حاضر در ابتدای تابستان سومین سال کرونایی هستیم و روزهای گرمی که کمتر کسی در فضاهای عمومی و بسته ماسک به صورت دارد.

کرونا هنوز تمام نشده، ولی خیلی از مناسبات اجتماعی به روال سابق برگشته و همین می‌تواند وقتی روزانه تعداد ابتلاها زیاد می‌شود، نگران‌کننده باشد. متخصصان بیماری‌های عفونی هشدار داده‌اندکه وقتی رعایت پروتکل‌های بهداشتی کاهش یافته یعنی ممکن است تعداد افراد زیادی درگیر بیماری شوند و وقتی جمعیت بالایی درگیر شوند، مطمئنا یک هفته تا ۱۰ روز آینده عوارض، مرگ‌ومیر و بستری بیشتر می‌شود.

BA۴ در حال حاضر در ایران دیده شده، ولی منتظر توالی‌های جدید هستیم

کرونای این روزهای ایران، از نوع اُمیکرون است، اما نه اُمیکرونی که اسفندماه آخرین موج همه‌گیری را به راه انداخت. «یک ماه پیش، وقتی که شرایط بسیار عالی بود و کرونا فروکش کرده بود، مکررا توصیه کردیم که برای باز کردن اجتماع زود است و باید دست‌کم سه، چهار هفته به جامعه وقت بدهیم تا واکنشش را ببینیم. نظر همیشگی کمیته علمی ستاد کرونا این بوده که رعایت مسائل بهداشتی همچنان باید جدی گرفته شود.»

مجید مختاری، عضو کمیته علمی ستاد مقابله با کرونا با این توضیحات  می‌گوید: «این روزها سویه‌های BA۴ و BA۵  دارد برایمان بسیار مشکل‌ساز می‌شود. اکثر کشورهای غربی،استرالیا و بسیاری از کشورهای آمریکای شمالی گزارش‌های ابتلای بسیار بالایی از این دو سویه می‌دهند و این سویه زیرشاخه دیگری از اُمیکرون است و هنوز تغییر رفتار محسوسی نسبت به اُمیکرون‌های اولیه نداشته است که بافت ریه را تحت تاثیر جدی قرار دهد.»

با توجه به اینکه ماه محرم و مراسم بزرگ اربعین را در پیش داریم، باید احتیاط‌های بسیار جدی در یافتن موارد مثبت و قرنطینه کردن افراد مبتلا داشته باشیم. به علاوه این روزها خیلی‌ها تصور می‌کنند پاندمی تمام شده، در حالی که ما حتی به پساپاندمی هم نرسیده‌ایم و هنوز خطر کرونا در کشور ما جدی است.

سردرد، گلودرد، سرفه‌های خشک و درد قفسه سینه همان علائم مرسوم کروناست که در روزهای تابستان در بعضی موارد اسهال و استفراغ هم به آن اضافه شده و حال عمومی بیمار را وخیم‌تر می‌کند. مختاری می‌گوید BA۴ در حال حاضر در ایران دیده شده، ولی ما منتظر توالی‌هایی جدید هستیم تا ببینیم سویه‌های BA۴ و BA۵  در ایران هم غالب می‌شود یا خیر.

روند صعودی کرونا در ترکیه و  عراق

عضو کمیته علمی ستاد مقابله با کرونا با بیان اینکه کشورهای عراق و ترکیه در حال حاضر روند صعودی و نگران‌کننده ابتلا را گزارش می‌کنند، یادآور می‌شود: «با توجه به اینکه ماه محرم و مراسم بزرگ اربعین را در پیش داریم، باید احتیاط‌های بسیار جدی در یافتن موارد مثبت و قرنطینه کردن افراد مبتلا داشته باشیم. به علاوه این روزها خیلی‌ها تصور می‌کنند پاندمی تمام شده، در حالی که ما حتی به پساپاندمی هم نرسیده‌ایم و هنوز خطر کرونا در کشور ما جدی است. با توجه به افزایش آمار ابتلای روزانه، به نظر می‌رسد  ما در تابستان مجددا یک پیک خواهیم داشت؛ درست مثل اروپا و استرالیا. ما در طول مدت همه‌گیری، معمولا یکی، دو ماه از پیک بیماری در کشورهای غربی عقب‌تر بوده‌ایم. با توجه به روند صعودی ترکیه و عراق و تا حد متوسطی کشور قطر که میزبان جام جهانی هم خواهد بود، می‌توان پیش‌بینی کرد ما هم تقریبا در یک ماه آینده یک پیک خواهیم داشت.»

در اماکن سرپوشیده به‌خصوص مراکز درمانی حتما ماسک بزنید

مختاری معتقد است شدت این سویه‌های اُمیکرون چندان نگران‌کننده نیست، با این حال نگرانی اصلی متخصصان و کادر درمان از تعداد زیاد موارد ابتلاست که می‌تواند مجددا بیمارستان‌ها را درگیر کند و منابع انسانی حوزه درمان را دوباره به سوی خود سوق دهد. در شرایط فعلی چه توصیه‌ای برای افراد آسیب‌پذیر جامعه اهمیت دارد؟ مختاری می‌گوید: «افرادی که مستعد بیمار شدن هستند، افراد مسن و سالخورده به ویژه گروه سنی بالای ۸۰ سال، همه آنها در گروه مرگ و میر این ویروس قرار می‌گیرند؛ بهتر است بگوییم اکثر افراد قربانی کرونا، واکسن‌نزده‌ها و افراد سالخورده بودند.»

تقریبا دو، سه ماهی است که در کشورهای اروپایی و آمریکایی افزایش موارد کرونا را داشته‌ایم ولی به نسبت، وضعیت داخل ایران باثبات بود. ابتلاهای زیاد در جهش‌ها قبل از اُمیکرون و پوشش قابل توجه واکسیناسیون، باعث شد که ما به یک ایمنی نسبی در کشورمان برسیم.

این عضو کمیته علمی ستاد ملی مقابله با کرونا درباره احتمال بازگشت محدودیت‌ها در کشور می‌گوید: «من تصمیم‌گیرنده نیستم، ولی قاطعانه گفتیم و می‌گوییم اجباری بودن ماسک در محیط‌های بسته به‌خصوص محیط‌های درمانی باید جدی گرفته شود؛ فرقی ندارد پرسنل درمانی یا مراجعه‌کننده. در فضاهای بسته مثل اتوبوس‌، قطارها، مترو و … ماسک باید اجباری باشد و به کسانی که ماسک نمی‌زنند تذکر داده شود.»

مختاری تاکید می‌کند: «در جلسه آینده کمیته علمی ستاد مقابله با کرونا قطعا به همه این نکات اشاره خواهد شد و ما توصیه‌ها را به ستاد ملی مقابله با کرونا می‌دهیم تا تصمیم‌گیری درستی صورت بگیرد. در حال حاضر در فضای باز ماسک اجباری نیست و استفاده کردن یا نکردن از آن بستگی به خود فرد دارد. با این حال، مردم باید سعی کنند فاصله اجتماعی نسبی را رعایت کنند، زیرا نمی‌دانیم چه کسی بیمار یا سالم است و در این بین خیلی‌ها می‌توانند ناقل ویروس باشند.»

هر سناریویی که در کشورهای دیگر پیاده شده باشد، در ایران هم اتفاق می‌افتد

«هر سناریویی که در کشورهای دیگر پیاده شده باشد، در ایران هم اتفاق می‌افتد»؛ آمیتیس رمضانی، متخصص اپیدمیولوژی درباره رفتار این روزهای آخرین سویه‌های کرونا  می‌گوید: «تقریبا دو، سه ماهی است که در کشورهای اروپایی و آمریکایی افزایش موارد کرونا را داشته‌ایم، ولی به نسبت، وضعیت داخل ایران باثبات بود. ابتلاهای زیاد در جهش‌ها قبل از اُمیکرون و پوشش قابل توجه واکسیناسیون باعث شد ما به یک ایمنی نسبی در کشورمان برسیم.» او ادامه می‌دهد: «با این حال دو، سه هفته است که موارد مراجعه سرپایی کرونایی بیشتر و تست‌های مثبت روزانه هم به همین نسبت بیشتر شده، به‌طوری که ما به ثبت روزانه بالای هزار مورد در کشور رسیده‌ایم. اینها می‌گوید سناریویی که در کشورهای دیگر به نمایش گذاشته شده حالا به ایران رسیده است.»

به‌طور کلی، در آخرین اطلاعیه سازمان بهداشت جهانی در مورد همه‌گیری کرونا، آمارهای متوسط کشورها خبر از افزایش ۱۸ درصدی ابتلا می‌دهد. یعنی کرونا در همه جهان با چند هفته فاصله در حال اوج‌گیری است. علت این اوج‌گیری هم گسترش سویه‌های BA۴ و BA۵  عنوان شده، چراکه این سویه‌ها فرار از ایمنی دارند؛ چه ایمنی از ابتلای طبیعی و چه ایمنی ناشی از واکسن. وجود نوعی گریز از واکسن و گریز از سیستم ایمنی باعث می‌شود احتمال ابتلا بیشتر شود.

مشکل دیگری که این روزها داریم، به گفته این متخصص بیماری‌های ویروسی این است که از واکسیناسیون بخش زیادی از جامعه بیشتر از ۶ ماه گذشته و طبیعی است که با گذشت زمان، آنتی‌بادی حاصل از واکسن در بدن کاهش پیدا می‌کند. «این روزها ایمنی جمعی جامعه پایین آمده، با سویه‌ای مواجه هستیم که گریز از ایمنی هم دارد، بنابراین الان مستعد افزایش ابتلا هستیم. به نظر می‌رسد اواسط تابستان (۱۵ تا ۳۰ مرداد) شاهد پیک بعدی کرونا باشیم. به ویژه اینکه ماه محرم را در پیش داریم و در هفته‌های بعد، بازگشت حجاج از عربستان را هم خواهیم داشت. به نظر من، تا قبل از شروع پاییز یک پیک دیگر از کرونا خواهیم داشت.»

BA۴ و BA۵  می‌توانند بخش‌های تحتانی ریه را درگیر کنند

از نظر علائم بالینی، رمضانی معتقد است سویه‌های BA۴ و BA۵  نسبت به اُمیکرون اولیه کمی شدیدتر هستند. «در اُمیکرون بیشتر شاهد علائمی شبیه به سرماخوردگی بودیم که دو، سه روزه خوب می‌شد، اما BA۴ و BA۵  جدی‌تر است. در موارد ابتلای این روزها تب بیشتر است،  گلودرد و اختلال در حس بویایی و چشایی هم دیده می‌شود. به علاوه این سویه‌ها جهش‌هایی دارند که باعث می‌شود تطابق ویروس با دستگاه تنفس تحتانی بیشتر باشد، بنابراین می‌تواند بیشتر باعث درگیری ریه شود و همین ممکن است بیماری را جدی‌تر کند. با این حال، به نظر نمی‌آید این پیک مثل پیک‌های سابق وسیع و شدید باشد، البته به شرط اینکه مردم همکاری و واکسیناسیون‌شان را کامل کنند.»

در آخرین اطلاعیه سازمان بهداشت جهانی در مورد همه‌گیری کرونا، آمارهای متوسط کشورها خبر از افزایش ۱۸ درصدی ابتلا می‌دهد؛ یعنی کرونا در همه جهان با چند هفته فاصله در حال اوج‌گیری است. علت این اوج‌گیری هم گسترش سویه‌های BA۴ و BA۵  عنوان شده، چراکه این سویه‌ها فرار از ایمنی دارند. چه ایمنی از ابتلای طبیعی و چه ایمنی ناشی از واکسن. وجود نوعی گریز از واکسن و گریز از سیستم ایمنی باعث می‌شود احتمال ابتلا بیشتر شود.

همه مردم امسال یک دوز واکسن کرونا بزنند

این متخصص بیماری‌های ویروسی با بیان اینکه BA۴ و BA۵  به مراتب از اُمیکرون تهاجمی‌تر هستند و می‌توانند موارد بستری را در کشور بالا ببرند، توصیه می‌کند همه افراد جامعه در سال ۱۴۰۱ یک دوز واکسن برنند: «کسانی که دو دوز زده‌اند، حتما دوز بوستر را بزنند و افراد مسن و بیماران خاص حتما برای دوز چهارم اقدام کنند. کسانی که ۶ ماه از آخرین دوز واکسن‌شان گذشته، تزریق واکسن را جدی بگیرند تا دوباره قبل از شروع بیماری‌های فصلی بتوانیم ایمنی جمعی جامعه را تا حد مناسبی افزایش دهیم.»

منبع: شهروند لینک کوتاه لینک کپی شد ۰ این مطلب برایتان مفید است؟ ارسال نظر ویروس کرونا اخبار مرتبط اوج گیری دوباره کرونا / تزریق واکسن را جدی بگیرید ۱۴۰۱/۴/۱۵ اقتصاددان آمریکایی: منشاء پیدایش کرونا یک آزمایشگاه در آمریکا بوده است ۱۴۰۱/۴/۱۲ کرونا با بالن هم انتقال می یابد ۱۴۰۱/۴/۱۱ آخرین آمار کرونا در ایران (۱۴۰۱/۴/۱۰) ۱۴۰۱/۴/۱۰ روند افزایشی کرونا / کدام سویه غالب می شود؟ ۱۴۰۱/۴/۱۰ آخرین آمار مبتلایان به بیماری کرونا در جهان؛ برزیل رتبه اول فوت ناشی از کرونا ۱۴۰۱/۴/۱۰ آخرین ویدیو ها هنرنمایی باورنکردنی راننده پراید در پارک کردن نمایشی + فیلم ۱۴۰۱/۰۴/۱۶ ۰۰:۰۱ خواهر الناز شاکردوست برای اولین بار مقابل عکاسان ظاهر شد + فیلم ۱۴۰۱/۰۴/۱۵ ۲۳:۲۴ اتفاق وحشتناکی که پسر بازیگر معروف رقم زد + فیلم ۱۴۰۱/۰۴/۱۵ ۲۳:۱۷ اوج گیری دوباره کرونا / تزریق واکسن را جدی بگیرید ۱۴۰۱/۰۴/۱۵ ۲۲:۳۸ گوجه هایی که رب نمی‌شوند؛ حکایت کاهش عرضه رب گوجه فرنگی در بازار + فیلم ۱۴۰۱/۰۴/۱۵ ۲۱:۴۹ بازارچه آنلاین گوشی موبایل گوشی سامسونگ گوشی اپل، آیفون گوشی شیائومی ارسال نظر

خرید نرم افزار هلو صرافی ارز دیجیتال صرافی والکس خرید ارز دیجیتال خرید تتر نقشه مترو تهران تقویم ۱۴۰۱ قیمت مسکن آخرین خبر ها ۰۰:۰۳ هشدار؛ سویه جدید کرونا با ما چه می کند؟ ۰۰:۰۱ هنرنمایی باورنکردنی راننده پراید در پارک کردن نمایشی + فیلم ۲۳:۵۸ عدد SPF کرم ضد آفتاب یعنی چه؟ ۲۳:۵۷ کدام نوع شکر بهتر است؟ سفید یا قهوه ای ۲۳:۵۰ ثروتمندترین ایرانی تاریخ چطور از کشور فرار کرد؟ ۲۳:۴۷ چگونه خشم ، عصبانیت و بداخلاقی هایمان را کنترل کنیم؟ ۲۳:۴۷ بدترین اشتباه والدین امروزی در رفتار با نوجوان شان ۲۳:۳۸ ۱۴ واقعیت جالب در مورد زنان که از آن خبر ندارید! ۲۳:۲۶ هشدار درباره وزش باد و بارش های رگباری ۲۳:۲۰ فوری: معاون سفیر انگلیس در حال تحرکات اطلاعاتی، بازداشت شد + فیلم ۲۳:۱۱ ۱۷ اشتباه رایج اکثر آقایون در مورد کار و شغلشون ۲۳:۰۶ تیم ملی کشتی فرنگی جوانان ایران بر بام آسیا ایستاد ۲۳:۰۳ کد اختصاصی برای اتباع خارجی + جزییات ۲۳:۰۲ مهلت ثبت نام بیمه تکمیلی فرهنگیان تمدید شد ۲۲:۴۳ روابط عمومی مجلس: رد مصوبه مجلس درباره طرح صیانت در مجمع تشخیص صحت ندارد ۲۲:۳۸ اوج گیری دوباره کرونا / تزریق واکسن را جدی بگیرید ۲۲:۲۵ بی‌تی اس ها به سربازی می روند ۲۲:۱۹ آمریکا باز ایران را تحریم کرد ۲۲:۱۶ قبل از موفقیت این نشونه ها رو میبینی ۲۲:۱۶ شمخانی: برای دستیابی به توافق قوی، پایدار و قابل اتکاء وارد مذاکرات شدیم ۲۲:۱۴ حسینی به استقلال پیوست ۲۲:۰۶ تصاویری خارق العاده از فضا در یک مسابقه عکاسی ۲۱:۵۹ مسواک زدن را به ربات ها بسپارید ۲۱:۴۹ گوجه هایی که رب نمی‌شوند؛ حکایت کاهش عرضه رب گوجه فرنگی در بازار + فیلم ۲۱:۳۰ شناسایی بیماری تب کریمه کنگو در ۱۶ استان کشور ۲۱:۳۰ ۳ شب سفر به چابهار ، سرزمین عجایب چقدر تمام می شود؟ + جدول ۲۱:۲۶ تاثیر دستشویی در ‌تنیس ویمبلد‌ون! ۲۱:۲۱ تاریخ دقیق مرحله دوم قرعه کشی خودرو اعلام شد ۲۱:۱۸ فروش قطعه یدکی بدون کد رهگیری ممنوع شد ۲۱:۱۶ روش های صرفه جویی در مصرف شارژ باتری هنگام سفر ۲۱:۱۳ من در اینستاگرام چه خوشبختم ۲۱:۱۰ شاخص ترس و طمع؛ معیاری برای خرید و فروش رمزارزها ۲۱:۰۸ چند نوع بی خوابی داریم؟ (علل و علائم هر کدام) ۲۰:۵۴ جویندگان کم شدند؛ اما هنوز کار پیدا نمی شود ۲۰:۴۳ کم کاری تیرویید و درمان آن با ۳ نسخه گیاهی خانگی ۲۰:۳۹ اداره وزارت صمت کار یک نفر نیست ۲۰:۳۷ صالح آبادی: دستورالعمل های ستاد امر به معروف را به شبکه بانکی کشور اعلام کرده ام، اما این فقط مقدمه کار است ۲۰:۳۵ تولیدات لوازم یدکی باید شناسه دار شوند ۲۰:۳۱ جشنواره عید تا عید بیمه سرمد؛ ۵۰ درصد تخفیف برای بیمه های مسئولیت ۲۰:۳۰ شرکت متا برای آینده ای دشوار آماده می شود! ۲۰:۲۱ درمان سوزش سر دل بدون دارو فقط با سیب ۲۰:۱۳ هشدار تنش گرمایی به دامداران و مرغداران ۲۰:۱۱ گربه ناخوانده وسط برنامه زنده! + فیلم ۱۹:۵۵ ادامه موج استعفا در دولت انگلیس ۱۹:۴۶ روش جدید محققان هاروارد در بازیابی عضلات و تاندون های آسیب دیده ۱۹:۴۲ افزایش نرخ بهره راهکار اشتباه برای تورم! ۱۹:۳۷ چرا عربستان یارانه ۹ میلیون تومانی می دهد ولی ایران نه؟ ۱۹:۱۹ افزایش سبد خدمات امدادی امداد خودرو سایپا ۱۹:۱۳ وضعیت قرمز دریاچه ارومیه ۱۹:۱۲ کشف ماده ای که با گرم شدن منجمد می شود اقتصادآنلاین حوزه های پوشش خبری صفحه نخست  اقتصاد کلان  مسکن  طلا و ارز  خودرو  بورس  بیمه  بازرگانی  انرژی  صنعت  شهر  فناوری شبکه های اجتماعی  درباره ما  تماس با ما آرشیو  تبلیغات اخبار بیمه

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ و متعلق به

پایگاه خبری اقتصادآنلاین

میباشد و استفاده از آن با ذکر منبع بلامانع است.

طراحی سایت خبری و خبرگزاری آسام

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: ویروس کرونا تزریق واکسن را جدی مقابله با کرونا سویه های BA۴ و BA۵ کمیته علمی ستاد حال حاضر ا میکرون ایران هم سویه ها روند صعودی ۱۴۰۱ ۰۴ ۱۵ دوز واکسن ۱۴۰۱ ۴ ۱۰ اوج گیری چه ایمنی همه گیری خیلی ها جهش ها یک پیک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۲۸۸۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز به کار آزمایشی «سینما دانش» شهرستان قوچان 

به گزارش خبرنگار مهر، جواد واعظ شامگاه دوشنبه در حاشیه اکران فیلم آسمان غرب به‌عنوان اولین اکران آزمایشی سینما دانش قوچان اظهار کرد: سینما دانش قوچان که متعلق به اداره آموزش‌وپرورش این شهر است از دهه ۶۰ تأسیس شد و به علت برخی مشکلات در دهه ۷۰ تعطیل شد.

سرپرست آموزش‌وپرورش قوچان با اشاره به اینکه این سینما با مشارکت بخش خصوصی در دهه ۹۰ آغاز به کار مجدد کرد اما شیوع ویروس کرونا دوباره این سینما را به تعطیلی کشاند، تصریح کرد: متأسفانه وجود برخی مشکلات پس از کرونا و نبود همتی در جهت بازگشایی مجدد این سینما به سمتی کشاند تا بیش‌ازپیش مستهلک‌شده و منابع مالی و بیت‌المال هدر رود.

وی با تأکید بر اینکه نیاز شهروندان به این مکان تفریحی فرهنگی به‌ویژه قشر نوجوان و جوان اهمیت راه‌اندازی این مجموعه را با قید فوریت دوچندان کرد، افزود: در این راستا برای مدت آزمایشی یک‌ماهه تفاهم‌نامه‌ای با ستاد اکران‌های مردمی عمار بسته شد تا بتوان بر اساس حضور مردم در این بازه زمانی به سمت جذب اعتبار از طریق خیرین و نهادهای مرتبط برویم و سینمایی درخور شأن آماده‌سازی کنیم.

واعظ بابیان اینکه بهسازی و تعمیر سینما برای صندلی، پرده، صوت و … حدود ۴.۵ میلیارد تومان اعتبار نیاز است، ادامه داد: امشب اکران آزمایشی فیلم آسمان غرب به‌عنوان اولین اکران برای بسیج دانشجویی برگزار و در روزهای آتی نیز برای دیگر اقشار جامعه اکران خواهد شد.

کد خبر 6085971

دیگر خبرها

  • ناسا یک باکتری جهش‌یافته و خطرناک را در فضا کشف کرد
  • خانم ترانه علیدوستی، یک ایران نگران حال شماست!
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • ۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده‌ سرماخوردگی‌ها کروناست | شیوع یک سویه بسیار واگیر کرونا
  • آغاز به کار آزمایشی «سینما دانش» شهرستان قوچان 
  • اظهارات جنجالی علیرضابیگی درباره فساد چای دبش، خودروهای شاسی بلند، اعتراضات سال 1401 و ...
  • سندروم پس از کرونا چیست؟
  • دانشمندان واکسنی ساخته‌اند که می‌تواند با هر گونه سویه ویروسی مبارزه کند
  • دیسکورد با دستور دادستانی فیلتر شد
  • شیرمردان و شیرزنان سپاهی در خط مقدم حراست از ایران