Web Analytics Made Easy - Statcounter

رضا افلاطونی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اعلام این خبر افزود: در قالب این طرح بوسیله عکسبرداری و نقشه برداری زمینی و هوایی اطلاعات و جزییات اراضی کشاورزی و نوع کاربری و بهره برداری آنها ثبت و ضبط می شود و پس از جمع بندی اطلاعات، برای صدور سند به سازمان ثبت اسناد و املاک ارسال می شود.

وی اظهار داشت: پیشبرد طرح حدنگاری (کاداستر) نقش مهمی در تعیین و تکلیف اراضی کشاورزی و تقویت کشاورزی پایدار به همراه  دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مسوول با بیان اینکه اجرا و تکمیل طرح حدنگاری (کاداستر) از اولویت های وزارت جهاد کشاورزی به شمار می رود،گفت: اجرای این طرح همچنین در پیشگیری از تداخلات و تغییر غیرمجاز کاربری در اراضی کشاورزی جلوگیری کرده و به تثبیت مالکیت آنها کمک می کند.

رییس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین خاطرنشان کرد: طرح حدنگاری یا کاداستر اطلاعات اراضی کشاورزی را با جزییات در اختیار دست اندرکاران و تصمیم گیران این بخش قرار می دهد و می تواند به برنامه ریزی بهتر در این بخش کمک قابل توجهی کند.

وی یادآور شد: اجرای طرح یاد شده در اراضی کشاورزی با اصلاح قانون حدنگاری در سال ۹۳ در دستور کار قرار گرفت.

استان قزوین دارای 489 هزار هکتار اراضی کشاورزی است.

برچسب‌ها کشاورزی كاداستر استان قزوین اراضی کشاورزی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کشاورزی كاداستر استان قزوین کشاورزی كاداستر استان قزوین اراضی کشاورزی اراضی کشاورزی استان قزوین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۲۹۳۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ممنوعیت تغییر کاربری اراضی حاصلخیز کشاورزی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، علیرضا گودرزی در گفتگوی تلفنی با برنامه زنده روی خط خبر رادیو اقتصاد ضمن بیان مطلب فوق اظهار داشت: موضوع حفظ کاربری اراضی کشاورزی به دلیل تامین امنیت غذایی از اهمیت خاصی برخوردار است و ما به عنوان وزارت جهاد کشاورزی و دولت، موظف به حفاظت اززمین‌های کشاورزی هستیم.
وی افزود: حدود ۱۸ میلیون و ۵۰۰ هزار هکتار زمین کشاورزی در کشور وجود دارد که از این میزان حدود یک میلیون هکتار آن درجه یک و حدود چهار میلیون هکتار درجه دو است و تقریباً ۷۰ درصد از تولیدات کشاورزی در این اراضی به دست می‌آید؛ بنابراین با یک عزم ملی مردم و حاکمیت باید با تمام توان از این اراضی محافظت کنند.
معاون حفظ کاربری و یکپارچگی اراضی گفت: از بین رفتن این زمین‌های حاصلخیز موجب تهدید امنیت غذایی، از بین رفتن استقلال اقتصادی و وابستگی به سایر کشور‌ها خواهد شد.
وی خاطرنشان کرد: معمولاً شهر‌ها و روستا‌ها در ابتدا در کنار رود‌ها و منابع آبی ایجاد شدند که خاک حاصلخیزی در آن منطقه وجود داشت، بنابراین تغییرات در حریم و محدوده شهر‌ها و طرح هادی روستا‌ها موجب تغییر در این اراضی حاصلخیز خواهد شد و باید با دقت در این مورد تصمیم‌گیری شود.
وی تصریح کرد: اجازه تغییر کاربری اراضی شالیزاری شمال کشور داده نمی‌شود، لذا مردم نباید فریب مشاوران املاک غیرمجاز، افراد سودجو و فرصت طلب را بخورند، مردم بدانند که در صورت تغییر کاربری اراضی با آنان طبق قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغ‌ها اقدام خواهد شد.
معاون حفظ کاربری و یکپارچگی اراضی از مردم خواست قبل از خرید زمین یا هرگونه تغییر کاربری به مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان مراجعه و مشاوره و استعلام‌های مورد نیاز را دریافت کنند.
گودرزی افزود: سامانه هوشمند رصد و پایش اراضی کشاورزی در تمامی استان‌های کشور راه‌اندازی شده است و عرصه‌های کشاورزی را پایش می‌کند و هرگونه تغییر کاربری اراضی کشاورزی را به واحد‌های گشت یگان حفاظت ازاراضی کشاورزی گزارش می‌کنند. درهمین راستا از مردم نیز تقاضا داریم در صورت مشاهده هرگونه تغییر کاربری موضوع را با سامانه تلفنی شبانه روزی ۱۳۱ اطلاع دهند.

دیگر خبرها

  • اختصاص بیش از ۶۰۰ هزار هکتار از اراضی کردستان به کشت گندم
  • کشاورزان مازندران به استقبال کشت زراعی جدید رفتند
  • ممنوعیت تغییر کاربری اراضی حاصلخیز کشاورزی
  • کاشت گندم در ۱۵۹ هزار هکتار از اراضی کشاورزی قزوین
  • میانگین اجرای طرح کاداستر در اراضی کشاورزی کشور ۵۱ درصد است
  • تجهیز و نوسازی ۱۵۰ هکتار از شالیزار‌های آمل
  • مبارزه با بیماری «زنگ زرد» در ۴۰۰ هکتار از اراضی لرستان
  • رفع تداخل ۷هزار و ۶۵۲ هکتار از اراضی استان قزوین
  • افزایش بهره‌وری با تجمیع و یکپارچه‌سازی اراضی کشاورزی
  • مطلوب بودن مشارکت‌های مردمی در بخش کشاورزی خوزستان