Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز پنجشنبه ایرنا و به نقل از روابط عمومی فرمانداری شهربابک، محمد میرجعفری در گردهمایی تشکل های شبکه تعاونی روستایی شهربابک با بررسی تشکل ها و تعاونی هایی که در زمینه های تولیدی کشاورزی، اصناف در این شهرستان فعالیت می کنند افزود: افراد با پرداخت حق بیمه ۲۰ درصدی می توانند سالانه ۶۰۰ هزار تومان تا یک میلیون و ۵۹۶ هزار تومان از مزایای بازنشستگی بهره مند شوند و حق از کار افتادگی و مستمری دریافت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

میرجعفری با بیان اینکه در شهربابک پنج هزار و ۶۰۰ بیمه شده دارد خاطر نشان کرد: صندوق بیمه اجتماعی روستاییان و عشایر، صندوقی دولتی است که با مشارکت مردم و دولت تشکیل شده تا در عاقبت بتوانند از مزایای بیمه استفاده کنند.

مدیرکل تعاون روستایی استان کرمان گفت: تشکل ها و تعاونی های شهربابک هنوز به نقطه ایده آل نرسیده اند و باید برای رسیدن به این هدف، زیرساخت های لازم فراهم و میزان مشارکت مردم در تصمیمی گیری ها و تصمیم سازی ها بیشتر شود.

پرویز رییسی ادامه داد: باید این ظرفیت ها را در چارچوب قانون ارتقا داده و شاهد حرکت ها و پروژه های جدید باشیم.

وی تصریح کرد: امیدوارم با هماهنگی و هم افزایی که امروز در بین مدیران شهرستان و تعاونی ها شاهد آن بودیم، به تعداد افرادی که از بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایری استفاده می کنند افزوده شود و روستاییان و عشایر از این بیمه و مزایای آن مطلع شوند.

سرپرست فرمانداری شهربابک نیز در این جلسه با بیان برخی از ظرفیت های تشکل ها و شبکه تعاونی روستایی شهربابک گفت: باید بیش از پیش به تشکل های تعاونی های روستایی توجه کنیم و با رفع مشکلات تعاونی های این شهرستان در راستای ارتقا فعالیت های آنها بکوشیم.

غلامرضا نویدی با اشاره به اهمیت بیمه اجتماعی کشاورزان روستاییان و عشایر افزود: مدیران دستگاه های ذیربط با اطلاع رسانی و آگاه ساختن مردم بویژه روستاییان برای شناسایی بیشتر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر در بین مردم، دهیاران، بخشداران و روستاییان را به انجام این امر مشتاق کنند.

سرپرست فرمانداری شهربابک وضعیت موجود اغلب تعاونی های روستایی را راضی کننده ندانست و خواستار توجه جدی مدیران ادارات و مسئولان تعاونی ها به تغییر وضعیت موجود شد.

در این نشست مسئولان تعاونی ها مسائل و مشکلات تعاونی های شهربابک را مطرح کردند.

شهربابک در ۲۴۰ کیلومتری غرب مرکز استان کرمان واقع شده است.

برچسب‌ها تعاون روستایی صندوق بیمه تامین اجتماعی روستاییان و عشایر شهربابک

منبع: ایرنا

کلیدواژه: تعاون روستایی صندوق بیمه تامین اجتماعی روستاییان و عشایر شهربابک تعاون روستایی صندوق بیمه تامین اجتماعی روستاییان و عشایر شهربابک روستاییان و عشایر بیمه اجتماعی تعاونی ها تشکل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۲۹۳۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نحوه دریافت بیمه بیکاری در سال ۱۴۰۳ + جدول

مقرری بیمه بیکاری افراد واجد شرایط از روز اول بیکاری قابل پرداخت است و مدت دریافت مقرری بیمه بیکاری جز سوابق پرداخت حق‌بیمه محسوب می‌شود.

به گزارش شرق، سازمان ارتباطات و نظارت مردمی سازمان تامین اجتماعی در راستای برقراری بیمه بیکاری افراد تحت پوشش در صورت برخورداری از شرایط لازم، به برخی از سوالات مطرح شده از سوی جامعه هدف پاسخ داده است.

«بیمه بیکاری» یکی از حمایت‌های سازمان تامین اجتماعی نسبت به بیمه‌شدگان بیکار است که هدف از آن این است که با پرداخت مقرری مربوطه، بخشی از زیان‌های وارده به کارگران که ناشی از بیکاری غیرارادی و ناخواسته آنان است، جبران شود. بیمه‌شده بیکار از نظر قانون بیمه بیکاری کسی است که بدون میل و اراده بیکار شده و آماده به کار باشد.

مطابق ماده یک قانون بیمه بیکاری، افرادی می‌توانند از مزایای قانون بیمه بیکاری برخوردار شوند که مشمول قانون تامین اجتماعی و قانون کار باشند و در زمره بازنشستگان، از کارافتادگان کلی، صاحبان حرف و مشاغل آزاد، بیمه‌شدگان اختیاری نبوده و از اتباع خارجی نیز نباشند. علاوه بر این با توجه به ماده «۶» قانون مزبور، بیمه‌شدگان بیکار باید حداقل ۶ ماه سابقه اشتغال و پرداخت حق بیمه را دارا باشند و حداکثر ظرف مدت ۳۰ روز از تاریخ بیکاری، مراتب بیکاری خود را به ادارات تعاون، کار و رفاه اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اعلام کنند.

البته افرادی که به علت بروز حوادث قهریه و غیرمترقبه از قبیل سیل، زلزله، جنگ، آتش سوزی و... بیکار می‌شوند از شرط ۶ ماه سابقه مورد نیاز موضوع ماده اخیرالذکر معاف هستند.

مطابق ماده هفت قانون بیمه بیکاری نیز مدت پرداخت مقرری بیمه بیکاری با توجه به میزان سابقه پرداخت حق بیمه و وضعیت تجرد، تاهل یا تکفل بیمه شده تعیین می‌شود. بر این اساس جمع مدت پرداخت مقرری برای مجردین حداقل ۶ ماه و حداکثر ۳۶ ماه و برای متاهلین یا متکفلین حداقل ۱۲ ماه و حداکثر ۵۰ ماه است.

مقرری بیمه بیکاری افراد واجد شرایط از روز اول بیکاری قابل پرداخت است و مدت دریافت مقرری بیمه بیکاری جز سوابق پرداخت حق‌بیمه محسوب می‌شود.

در صورتی که فرد دریافت‌کننده مقرری بیمه بیکاری مجددا اشتغال به کار یابد، بدون عذر موجه از شرکت در دوره‌های کارآموزی یا سوادآموزی خودداری کند، از قبول شغل تخصصی خود یا شغل مشابه پیشنهادی خودداری کند، مشمول استفاده از مستمری بازنشستگی یا از کارافتادگی کلی شود، با دریافت مزد ایام بلاتکلیفی به کار اولیه برگردد، فوت کند یا از حداکثر مدت استحقاق دریافت مقرری بیمه بیکاری استفاده کند، مقرری بیمه بیکاری او قطع خواهد شد. همچنین درصورتیکه پس از پرداخت مقرری بیمه بیکاری مشخص شود که بیکاری بیمه شده، ناشی از میل و اراده او بوده، موظف به استرداد وجوه دریافتی به سازمان تامین اجتماعی خواهد بود و در مواردی که بیمه شده با دریافت مزد ایام بلاتکلیفی به کار قبلی خود بازمی‌گردند نیز مکلف به بازپرداخت مقرری بیمه بیکاری دریافتی به سازمان تامین اجتماعی هستند.

در ادامه سازمان ارتباطات و نظارت مردمی سازمان تامین اجتماعی به برخی از سوالات احتمالی مطرح شده از سوی مردم پاسخ داده است:

معلمان مدارس غیرانتفاعی در چه صورتی مشمول بیمه بیکاری هستند؟

افراد شاغل در کار‌های مدت معین که کارگاه محل اشتغال آنان صرفاً در دوره خاص دایر است مانند مدارس غیرانتفاعی، مهد کودک‌های آموزش و پرورش و...، چنانچه در اثنای دوره فعالیت کارگاه بیکار شوند، با حفظ سایر شرایط قانونی محق به دریافت مقرری بیمه بیکاری خواهند بود.

پس از پایان مدت مرخصی زایمان به بیمه‌شده بیمه بیکاری تعلق می‌گیرد؟

درصورتی که بیکاری خارج از میل و اراده بیمه شده باشد، با احراز سایر شرایط و ضوابط قانونی امکان بهره‌مندی از مقرری بیمه بیکاری وجود دارد.

جدول تعیین مدت زمان دریافت بیمه بیکاری

دیگر خبرها

  • پوشش بیمه‌ای رایگان خانواده‌های پنج دهک درآمدی اول جامعه
  • بیش از ۸۰۰ هزار نفر در کرمانشاه بیمه سلامت رایگان دارند
  • حق بیمه کارگران در سال جاری چگونه محاسبه می‌شود؟
  • عضویت ۱۰ هزار همدانی در صندوق بیمه کشاوران، روستائیان و عشایر
  • عضویت  ۱۰ هزار روستایی،کشاورز و عشایر همدانی در صندوق بیمه اجتماعی
  • مهمترین کانون برای جهش تولید روستاها هستند
  • نحوه دریافت بیمه بیکاری در سال ۱۴۰۳ + جدول
  • برگزاری اردو‌های نذرشفا در مشهد الرضا
  • امسال چند ماه می‌توانیم بیمه بیکاری دریافت کنیم؟
  • تعاونی‌ها زیر چتر حمایت بانک توسعه تعاون