Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس مجمع نمایندگان استان قزوین گفت: بهترین راهکار برای احیای بخش‌های از دشت قزوین و جلوگیری از خیزش ریزگردها انتقال پساب تصفیه‌ شده به بخش‌های خشکیده این دشت است تا بستر تولید ریزگرد در این دشت‌ از بین برود. - اخبار استانها -

رجب رحمانی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در قزوین، با بیان اینکه نباید نسبت معضل ریزگردها و برخاستن گردوغبار محلی را ساده فرض کنیم، اظهار داشت: در 6 ماه اخیر به خاطر اثرات ناشی از خشک‌سالی بارها خیزش گرد و خاک و ریزگردها باعث شد که اداره‌کل هواشناسی هشدارهای زرد و نارنجی صادر کند که در برخی روزها منجر به تعطیلی مدارس و ادارات در استان قزوین شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: برخی گزارش‌ها نشان می‌دهد که ریزگردهای تولیدشده در مناطق خشکیده دشت قزوین و دشت الله‌آباد آبیک هم به تهران رفته و موجب تشدید آلودگی هوای پایتخت شده است. به همین خاطر مسئولان سازمان حفاظت از محیط زیست باید فکری به حال دشت‌های خشکیده قزوین و تولید ریزگرد در آنها کنند تا بیش از این شاهد آلودگی هوای قزوین و استان‌های همسایه آن نباشیم.

رحمانی درباره راهکارهای موجود برای جلوگیری از خیزش ریزگردها در دشت قزوین و الله‌آباد بیان کرد: طرح تصفیه پساب واحدهای صنعتی و تولیدی و انتقال آب به دشت الله‌آباد برای احیای این دشت چند سال است که روی میز مسئولان استان قزوین قرار دارد، اما بودجه و اعتبار کافی برای اجرای آن پیش‌بینی نشده است.

وی ادامه داد: بنابراین در حال حاضر بهترین راهکار برای احیای بخش‌های از دشت قزوین و جلوگیری از خیزش ریزگردها انتقال پساب تصفیه‌ شده به بخش‌های خشکیده این دشت است تا بستر تولید ریزگرد در این دشت‌ از بین برود و در ضمن بتوانیم به مرور طرح‌هایی مانند درخت‌کاری و جنگال‌کاری را در آنها اجرایی کنیم.

لزوم تخصیص اعتبار برای احیای باغات خشکیده استان قزوین

نماینده مردم تاکستان در مجلس در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به تکرار شدن خشک‌سالی برای دومین سال پیاپی گفت: همین خشک‌سالی سبب شده که 60 درصد باغات در تاکستان و سایر نقاط استان خشک شوند و محصولی نداشته باشند و اگر اعتباری برای احیای این باغات اختصاص نیابد، به مرور از بین رفته و می‌توانند تبدیل به زمین لم‌ یزرع و منبع تولید ریزگرد بدل شوند.

رهاورد سفر رئیس جمهور / تولید کشاورزی در دشت قزوین دانش‌بنیان می‌شودمطالبه مردم قزوین از رئیس‌جمهور/ اعتبارات ویژه برای احیای دشت قزوین تخصیص یابدرئیس جمهور: مقام معظم رهبری نگاه ویژه‌ای به دشت قزوین دارند/ ‌اعتبارات ریالی و ارزی قابل‌توجهی به استان قزوین تخصیص داده شد

رحمانی با تأکید بر لزوم برنامه‌ریزی بلند مدت برای مقابله با بحران کم‌آبی در استان قزوین افزود: یکی از مواردی که در استان قزوین کمتر به آن توجه شده، تغذیه مصنوعی قنات‌ها و آبخوان دشت قزوین است که باید تلاش کنیم تا با آب انتقال‌ یافته از سدهای طالقان، نهب و بالاخانلو قنات‌ها را احیا کنیم و به این ترتیب بتوانیم سطح آب‌های زیرزمینی را تنظیم و از فرونشست دشت قزوین جلوگیری کنیم.

انتهای پیام/ح

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مجلس احیای منابع زیرزمینی آب استانداری قزوین مجلس احیای منابع زیرزمینی آب استانداری قزوین تولید ریزگرد استان قزوین برای احیای دشت قزوین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۲۹۴۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شکوفایی تولید و رکوردشکنی فولاد هرمزگان در بهار 1403

 هرمزگان-جام جم انلاین-مدیرعامل شرکت فولاد هرمزگان گفت: بهار تولید و رکوردشکنی برای فولاد هرمزگان در فروردین ماه امسال شکوفا شد و توانستیم علاوه بر ثبت رکوردهای ماهیانه در تولید تختال و آهن اسفنجی، چندین رکورد متنوع تولیدی روزانه را نیز در واحدهای تولیدی به ثبت برسانیم. 

عطاءالله معروفخانی در خصوص ثبت رکوردهای جدید در شرکت فولاد هرمزگان افزود: فولاد هرمزگان در فروردین ماه موفق شد هم در واحد احیا مستقیم و هم در واحد فولادسازی رکوردهای جدید ماهیانه به ثبت برساند و عزم خود را برای دستیابی به اهداف و استراتژی‌های کلان به ویژه جهش تولید جزم کند.

وی خاطرنشان کرد: در واقع رکوردشکنی و عبور از حد نصاب‌های قبلی برای کارکنان فولاد هرمزگان به یک عادت تبدیل شده و هرگاه محدودیت‌های انرژی برداشته شوند، رکوردشکنی برای ما دور از دسترس نخواهد بود.

رکورد تختال فولادی و ذوب ریخته گری در فولاد هرمزگان

مدیرعامل شرکت فولاد هرمزگان اظهار کرد: واحد فولادسازی در فروردین ماه با تولید ۱۶۱ هزار و ۱۰۹ تن تختال فولادی، برای نخستین بار از تولید ۱۶۰ هزار تن گذر کرد و این میزان تولید برای خط تولیدی که ظرفیت اسمی آن ۱۲۵ هزار تن در ماه است، یک عدد شگفت‌انگیز محسوب می‌شود؛ رکورد قبلی این واحد ۱۵۸ هزار و ۱۷۰ تن رقم خورده بود و شاهد رشد حدود سه هزار تنی رکورد بودیم.

معروفخانی یادآور شد: همچنین در فروردین ماه امسال رکوردهای تعداد ذوب تخلیه شده به میزان یک هزار و ۳۸۹ تن و تعداد ذوب ریخته‌گری شده به میزان یک هزار و ۳۷۷ تن به ثبت رسید که بالاتر از ظرفیت اسمی بوده است. 

وی در خصوص علت ثبت این رکوردها نیز خاطرنشان کرد: در فولاد هرمزگان استفاده از دانش، تجربیات گذشته و دانش روز صنعت فولاد همواره مورد تاکید و در دستورکار بوده و استراتژی‌هایی هم که برای شرکت در این زمینه تعریف کرده‌ایم، موید همین موضوع است.

مدیرعامل شرکت فولاد هرمزگان اضافه کرد: برگزاری سه دوره کنفرانس فولادسازی و ریخته‌گری مداوم و استفاده از تجربیات ارزنده این کنفرانس، بهبود مستمر فرایندهای تولیدی، افزایش کیفیت مواد اولیه و افزایش سرعت ریخته‌گری در راستای تولید حداکثری و بهینه به همراه کاهش مصرف انرژی از جمله دلایل رکوردشکنی به شمار می‌رود.

معروفخانی ادامه داد: ظرفیت اسمی فولاد هرمزگان ۱۲۵ هزار تن است و زمانی که از این میزان بالاتر تولید کنیم، این امر نشان می‌دهد کارکنان فولاد هرمزگان از هر نظر به تکنولوژی تولید فولاد مسلط شده‌اند و تولید بالاتر از ظرفیت علاوه بر بهینه‌سازی مصرف انرژی، کسب درآمد و سودآوری بیشتر را برای شرکت به همراه خواهد داشت.

رکوردشکنی واحد احیا مستقیم در فولاد هرمزگان

مدیرعامل شرکت فولاد هرمزگان در ادامه به رکوردشکنی‌های واحد احیا مستقیم اشاره کرد و گفت: واحد احیا مستقیم از ابتدای سال‌جاری تولید را طوفانی آغاز کرد و چهار رکورد روزانه را در روزهای ۱۳، ۱۸، ۱۹ و ۲۲ فروردین ماه به ثبت رساند.

وی ادامه داد: این رکوردها پس از آن به دست آمد که واحد احیا مستقیم توانست سنگین‌ترین و طولانی‌ترین شات‌دان و تعمیرات سالیانه را در زمستان امسال با موفقیت پشت سر بگذارد؛ به عبارتی از محدودیت تامین گاز در زمستان بهترین فرصت را برای تعمیرات سالیانه ساختیم و با تعویض نسوز مدول A واحد احیا مستقیم و انجام تعمیرات اساسی در مدول B، فرصت را برای جهش تولید در این ۲ واحد فراهم ساختیم.

معروفخانی اضافه کرد: با انجام تعمیرات منظم و موفقیت‌آمیز، هر ۲ واحد برای افزایش تولید آماده شدند و توقفات اضطراری آن‌ها ناشی از مشکلات قطعات و تعمیرات کاهش یافت و به حداقل رسید؛ با کاهش شدید توقفات و افزایش زمان تولید، در ادامه شاهد آن بودیم که این واحد پی در پی رکوردشکنی کرد و سرانجام به میزان ۱۷۰ هزار و ۳۰۰ تن در فروردین ماه، یک رکورد خارق‌العاده را به ثبت رساند.

وی گفت: این میزان تولید در حالی رقم خورد که میزان ظرفیت اسمی واحد احیا مستقیم کمی بیش از ۱۳۷ هزار تن در ماه است، این یعنی واحد احیا توانست ۲۵ درصد از ظرفیت اسمی خود محصول تولید کند که دستیابی به این ظرفیت اسمی میان واحدهای احیا مستقیم در صنعت فولاد کشور تقریبا بی‌نظیر است.

تولید بهینه و اقتصادی رویکرد فولاد هرمزگان در سالجاری

معروفخانی در ادامه به رویکرد این شرکت در سال‌جاری اشاره کرد و افزود: فولاد هرمزگان در سال جاری رویکرد تولید بهینه‌، اقتصادی و دارای ارزش افزوده را همراه با نیم‌نگاهی به رکوردشکنی و افزایش تولید دنبال می‌کند که در فروردین ماه محقق شد. همچنین به دنبال تداوم اجرای پروژه‌ها به ویژه تسریع آن‌ها هستیم تا جهش تولید واقعی را در فولاد هرمزگان محقق کنیم.

دیگر خبرها

  • اجرای طرح احیا باغات و بافت تاریخی شهر شاهدیه
  • تعیین و اختصاص ردیف اعتبار ملی برای طرح جامع آبرسانی البرز
  • اجرا خط دوم انتقال آب سد یامچی به تصفیه خانه آب اردبیل
  • اجرای خط دوم انتقال آب سد یامچی به تصفیه خانه آب اردبیل
  • افزایش ظرفیت تصفیه‌خانه‌های فاضلاب فارس
  • سالیانه ۱۶۰ میلیارد لیتر کسری آب در استان قزوین داریم
  • ۱۶۰ میلیارد لیتر کسری آب داریم
  • تولید سالانه ۵۰ میلیون مترمکعب پساب از تصفیه‌خانه‌های استان مرکزی
  • ‌انتقال آب رودخانه کرج به البرز برای عبور از تنش تابستان
  • شکوفایی تولید و رکوردشکنی فولاد هرمزگان در بهار 1403