Web Analytics Made Easy - Statcounter

پایگاه خبری نشنال امارات در گزارشی نوشت انگلیس درباره برنامه هسته‌ای ایران «نگران» است و در حال بررسی گزینه‌هایی در صورت عدم دستیابی به توافقی بر سر برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) می‌باشد که در سال ۲۰۱۵ منعقد شد. این در حالی است که گفتگو‌های هسته‌ای در دوحه به بن بست خورده است.

«آماندا میلینگ» وزیر امور آسیا و خاورمیانه (غرب آسیا) در دولت انگلیس روز چهارشنبه در مصاحبه با نشنال گفت «اگر مذاکرات فرو بپاشد، مجبور خواهیم بود بررسی کنیم چه گزینه‌های دیگری در دسترس ماست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

» هرچند وی تمایل نداشت درباره گزینه‌های موجود برای انگلیس تفصیل دهد.

میلینگ در ادامه مدعی شد: «از ماه مارس تاکنون، یک معامله با مفاد قابل اجرا مطرح شده است، اما ایران دارد از طریق درخواست‌هایی که فراتر از برجام است، مانع حصول توافق برسر آن می‌شود.»

این مقام دولت انگلیس همچنین گفت برنامه هسته‌ای ایران «هیچ وقت تا این حد پیشرفت نکرده بوده است» و «هیچ معامله دیگری که بهتر از معامله کنونی باشد وجود ندارد.»

هفته گذشته، مذاکرات غیرمستقیم میان آمریکا و ایران بر سر برنامه تسلیحات هسته‌ای دولت ایران که بسیاری منتظر برگزاری آن بودند بدون هیچ پیشرفت قابل توجهی پایان یافت.

آمریکا با توجه به عدم پیشرفت در مذاکرات قطر گفت برنامه‌ای برای برگزاری دور تازه‌ای از گفتگو‌ها وجود ندارد.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل ایران

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: مذاکرات هسته ای توافق هسته ای هسته ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۲۹۵۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مجلس با بررسی «طرح نظام قانون‌گذاری» طبق اصل ۸۵ مخالفت کرد

به گزارش خبرنگار مهر، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه امروز (دوشنبه ۳ اردیبهشت ماه) و در جریان بررسی تقاضای عده‌ای از نمایندگان مجلس درباره رسیدگی به طرح نظام قانونگذاری، تعیین حدود اختیارت و صلاحیت مراجع وضع قوانین و مقررات طبق اصل ۸۵ قانون اساسی، با این تقاضا مخالفت کردند.

در اصل ۸۵ قانون اساسی آمده است: سمت نمایندگی قائم به شخص است و قابل واگذاری به دیگری نیست. مجلس نمی‌تواند اختیار قانون گذاری را به شخص یا هیأتی واگذار کند، ولی در موارد ضروری می‌تواند اختیار وضع بعضی از قوانین را با رعایت اصل هفتاد و دوم به کمیسیون‌های داخلی خود تفویض کند، در این صورت این قوانین در مدتی که مجلس تعیین می‌نماید به صورت آزمایشی اجرا می‌شود و تصویب نهایی آنها با مجلس خواهد بود. همچنین مجلس شورای اسلامی می‌تواند تصویب دائمی اساسنامه سازمان‌ها، شرکت‌ها، مؤسسات دولتی یا وابسته به دولت را با رعایت اصل هفتاد و دوم به کمیسیون‌های ذیربط واگذار کند و یا اجازه تصویب آنها به دولت بدهد.

در این صورت مصوبات دولت نباید با اصول و احکام مذهب رسمی کشور و یا قانون اساسی مغایرت داشته باشد. تشخیص این امر به ترتیب مذکور در اصل نود و ششم با شورای نگهبان است. علاوه بر این مصوبات دولت نباید مخالف قوانین و مقررات عمومی کشور باشد و به منظور بررسی و اعلام عدم مغایرت آنها با قوانین مزبور باید ضمن ابلاغ برای اجرا به اطلاع رئیس مجلس شورای اسلامی برسد.

کد خبر 6085049 زهرا علیدادی

دیگر خبرها

  • شش الزامی که خریداران سرخابی‌ها باید رعایت کنند
  • آمریکا: مذاکره مستقیم برجامی با ایران نداریم
  • آمریکا : مذاکره مستقیم برجامی با ایران نداریم؛ نه در نیویورک و نه در هیچ کجای دیگر / درباره روش‌های ارتباطمان با ایران نظری نمی‌دهیم
  • ۶ الزامی که خریداران سرخابی‌ها باید رعایت کند
  • گزینه جذاب آلمانی برای نیمکت تراکتور
  • ادعای جدید گروسی درباره نزدیک بودن ایران به ساخت بمب اتم/ برگزاری رزمایش «ماشه هسته‌ای» کره شمالی/ ازسرگیری مذاکرات برای برقراری صلح در یمن/ آغاز رزمایش «پرچم صحرای ۹» در امارات با مشارکت ۱۰ کشور
  • گروسی به ایران می آید؟ | پیام جدید مدیرکل آژانس به تهران | واکنش به تهدید حملات هسته‌ای
  • باشگاه تراکتور: مذاکرات با چند گزینه پُرافتخار در جریان است
  • رای منفی مجلس به بررسی طرح نظام قانون‌گذاری طبق اصل ۸۵ قانون اساسی
  • مجلس با بررسی «طرح نظام قانون‌گذاری» طبق اصل ۸۵ مخالفت کرد