Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون داوطلبان جمعیت هلال‌احمر استان اصفهان با بیان اینکه ۳۷۵ خانه هلال در سطح استان اصفهان دایر است، گفت: جمعیت هلال‌احمر استان اصفهان به طور ۴۰ تا ۵۰ هزار نیروی داوطلب اعم از جوانان، امدادگران و داوطلبان دارد.

محمدنوید متقی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا، اظهار کرد: نیروهای داوطلب هلال‌احمر بر اساس سن به دو گروه تقسیم می‌شوند؛ افراد زیر ۳۰ سال در گروه جوانان و افراد بالای ۳۰ سال در گروه داوطلبان جای می‌گیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هر شهرستان استان اصفهان دارای یک مرکز هلال‌احمر تحت عنوان شعب هلال‌احمر است و در همه این شعب داوطلبان حضور دارند و به تناسب درحال فعالیت هستند.

وی با بیان اینکه جمعیت هلال‌احمر استان اصفهان به طور کلی دارای ۴۰ تا ۵۰ هزار نیروی داوطلب اعم از جوانان، امدادگران و داوطلبان است، افزود: جمعیت هلال‌احمر استان اصفهان از نظر تعداد نیروی انسانی در موقعیت بسیار خوبی نسبت به سایر استان‌های کشور قرار دارد؛ به طوری که سایر استان‌ها در زمان نیاز به نیروی انسانی به خصوص نیروهای امدادی، از استان اصفهان کمک می‌گیرند.

معاون داوطلبان جمعیت هلال‌احمر استان اصفهان با بیان اینکه برخی نیروهای داوطلب هلال‌احمر در دوره‌های آموزشی تخصصی امدادی شرکت و فعالیت‌های امدادی انجام می‌دهند که به آنها عنوان امدادگر داده می‌شود، ادامه داد: به علت اینکه اقدامات نیروهای داوطلب به صورت داوطلبانه است، در برخی بحران‌ها با وفور نیرو و در برخی بحران‌ها با کمبود نیروی انسانی داوطلب روبه‌رو هستیم که کمبودها با فراخوان‌های مختلف جبران می‌شود.

صددرصد داوطلبانه بودن خانه‌های هلال

وی با اشاره به خانه‌های هلال سراسر استان اصفهان، تصریح کرد: برپایی خانه‌های هلال اقدامی بسیار ویژه است که حدود یک تا دو سال از آغاز آن می‌گذرد. خانه هلال، هلال‌احمر کوچکی است که در روستاها و محلات شهری دایر می‌شود اما تفاوت آن با سایر مراکز هلال‌احمر، صددرصد داوطلبانه بودن آن است.

متقی با بیان اینکه در سطح استان اصفهان حدود ۳۷۵ خانه هلال دایر شده است، اضافه کرد: خانه‌های هلال در سه حوزه جوانان، امداد و داوطلبان فعالیت می‌کنند. این خانه‌ها در زمان غیرحادثه و غیربحران وظیفه دارند نسبت به جذب، آموزش و سازماندهی افراد ساکن در همان منطقه اقدام کنند. در واقع جمعیت هلال‌احمر با شعار «هر خانواده یک امدادگر» موظف است ساکنان هر منطقه مسکونی را از هشت تا ۸۰ سال در صورت وجود علاقه، آموزش دهد.

لزوم آموزش افراد ساکن در هر منطقه

وی با بیان اینکه اعضای خانه‌های هلال پس از آموزش در تیم‌های امدادی چینش و سازماندهی امدادی می‌شوند، گفت: در صورت وقوع حادثه‌ای در یک منطقه، اولین افراد حاضر در محل حادثه یا بحران، افراد ساکن همان منطقه هستند؛ لذا بهترین حالت آموزش دادن ساکنان همان منطقه است. برخی از این افراد در حوزه مددکاری اجتماعی فعالیت دارند و حلقه واسط میان توانمندان و نیازمندان محسوب می‌شوند که مباحث کمک معیشتی یا کمک هزینه دارو و درمان را برعهده دارند.

معاون داوطلبان جمعیت هلال‌احمر استان اصفهان با اشاره به شرایط و روند ثبت‌نام افراد در گروه داوطلبان، ادامه داد: محدودیتی در عضویت جمعیت هلال‌احمر به جز داشتن علاقه، وجود ندارد و از همه اقشار جامعه برای پیوستن به جمعیت هلال‌احمر دعوت می‌شوند تا در مسیر خدمت‌رسانی، یاری‌کننده باشند. افراد برای عضویت در جمعیت هلال‌احمر باید به نزدیک‌ترین مرکز و شعبه هلال‌احمر یا خانه هلال مراجعه و فرم عضویت خود را پر کنند.

وی با بیان اینکه هرساله طرح‌های مختلفی نظیر اهدای خون، پروژه‌های داوطلبی برای کمک‌های معیشتی، اشتغال و کارآفرینی در بحث خدمات داوطلبانه هلال‌احمر اجرا می‌شود، اظهار کرد: یکی از طرح‌های اجرایی داوطلبانه و انسان‌دوستانه دائم، طرح «نیابت» است که در این طرح داوطلبان به صورت خودجوش به مراکز و خانه‌های سالمندان مراجعه، از آنها دلجویی و در صورت مهیا بودن شرایط به آنها کمک می‌کنند.

کد خبر 586386

منبع: ایمنا

کلیدواژه: جمعيت هلال احمر هلال احمر اصفهان امدادگران هلال احمر داوطلبان هلال احمر نجاتگران هلال احمر امدادرسانی هلال احمر به حوادث مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان اصفهان امدادرسانی هلال احمر اصفهان به حوادث امدادرسانی هلال احمر به حوادث در استان اصفهان امدادگر جمعیت هلال احمر شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق جمعیت هلال احمر استان اصفهان خانه های هلال خانه هلال خانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۲۹۸۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از مناطق سیل‌زده جنوب چه خبر ؟

به گزارش پارس نیوز ، بابک محمودی در گفت‌وگو با ایسنا درباره آخرین وضعیت اقدامات امدادی جمعیت هلال احمر برای سیل‌زدگان در سه استان سیستان و بلوچستان، کرمان و هرمزگان گفت:‌ عملیات امدادرسانی به سیل‌زدگان مناطق جنوب شرقی کشور همچان ادامه دارد. این ماموریت از ۲۷ فروردین ماه و همزمان با موج جدید بارش های شدید در جنوب شرق کشور آغاز شده است و نیروهای جمعیت هلال احمر در همان لحظات اولیه در محل حاضر شده و اقدامات خود را آغاز کردند.

وی با بیان اینکه مجموعا تا صبح امروز به ۶۵ هزار و ۵۲۳ نفر در استان‌های سیستان و بلوچستان، هرمزگان و کرمان امدادرسانی شده‌است، گفت:‌بیشترین ماموریت مربوط به استان سیستان و بلوچستان بوده است. در این ماموریت در گام نخست سه اردوگاه اضطراری در مناطق سیل‌زده ایجاد و در مجموع نیز برای ۴۵۰۹ نفر شرایط اسکان اضطراری فراهم شد.

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر با اشاره به این که ناوگان هوایی هلال احمر در امدادرسانی به سیل‌زدگان مشارکت داشتند، گفت: با  بهره‌گیری از توان بالگردها، ۱۲۰۰ نفر از متاثرین حوادث جوی به مناطق امن منتقل شده و ۹ نفر از مصدومین سیل نیز به مراکز درمانی منتقل شدند. در مجموع ۱۴۰۰ نیروی هلال احمر در ماموریت امدادرسانی به سیل‌زدگان جنوب شرق کشور مشارکت داشتند که علاوه بر امدادرسانی، از ۳۵۰ واحد مسکونی آب را تخلیه کردند.

وی تصریح کرد: از تاریخ ۲۷ فرویدن ماه لغایت سوم اردیبهشت ماه ۴۶ سورتی پرواز برای کمک رسانی به متاثرین از حوادث جوی در جنوب شرقی کشور انجام و ۳۴ تن اقلام امدادی و زیستی برای آن‌ها ارسال شد.

محمودی ادامه داد:‌ بر همین اساس ۸۹۷ دستگاه چادر، ۸۳۹۹ تخته پتو، ۴۴۲۹ تخته موکت، ۱۰ هزار کیلوگرم نایلون پوششی، ۴۲۶ ست شستشو، ۳۹۵ ست بهداشتی، ۱۱ هزار و ۲۷۶ بسته غذایی، ۱۱ هزار و ۳۸۶ بطری آب معدنی و ۱۱ هزار و ۱۰۰ کیلوگرم برنج در میان سیل‌زدگان توزیع شده است.

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر با اشاره به وضعیت مناطق سیل زده سیستان و بلوچستان گفت: سیل اخیر بیشترین آسیب را به سیستان و بلوچستان و مناطق جنوبی آن وارد کرده و به همین علت امدادگران جمعیت هلال احمر تا حل مشکلات مناطق سیل زده در کنار مردم حاضر خواهد بود و کمک رسانی را ادامه می دهد.

دیگر خبرها

  • امداد رسانی به سیل زدگان ۷ استان
  • امدادرسانی به بیش از ۶۰۰ نفر از افراد تحت تاثیر سیلاب در ۲۴ ساعت اخیر
  • فرهنگ داوطلبی را به مردم آموزش دهیم/ ارائه خدمات باید منجر به توانمندسازی نیازمندان شود
  • اعلام آمادگی هلال‌احمر ایران برای کمک به مردم سیل زده چین
  • ضرورت آموزش فرهنگ داوطلبی به مردم
  • امدادرسانی هلال‌احمر به مناطق متاثر از سیل و آب‌گرفتگی در اصفهان + عکس و فیلم
  • وقوع سیل در کاشان/ امدادرسانی در نائین و آران و بیدگل ادامه دارد
  • از مناطق سیل‌زده جنوب چه خبر ؟
  • روزهای هفته هلال احمر نامگذاری شد
  • تصادف در گنبد ۷ مصدوم برجا گذاشت