Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا، محمدمهدی فداکار روز پنجشنبه در نشست شورای اداری، نخبگان، فعالان ورزشی و فرهنگی شهرستان بم افزود: دعوای سیاسی چپ و راست در این شهرستان هیچ زمان وجود نداشته و توسعه در این منطقه حرف اول را می زند، به همین دلیل توسعه در این منطقه بخوبی شکل گرفته است.

وی با اشاره به تامین اعتبار ساخت بیمارستان ۲۰۲ تختخوابی بم بیان کرد: به دلیل اینکه پیشرفت این طرح بالای ۵۰ درصد نبود در جلسه هفته آینده وارد مصوبات سفر ریاست‌جمهوری خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار کرمان با اشاره به پروژه انتقال آب از سد نسا به شهرهای بم و بروات ادامه داد: آب شرب چهار شهرستان شرقی باید از سد نسا تامین شود، زیرا سرمایه گذاری خوبی انجام شده و پرداخت اعتبارات این طرح هم در مصوبات رییس جمهور آمده و نهایی خواهد شد.

وی تصریح کرد:حوزه صنعت اگر بخواهد در منطقه توسعه یابد یکی از نیازهای آن آب است و ضرورت دارد در بحث انتقال آب از سد نسا برای صنعت هم درنظر گرفته شود زیرا زندگی بخش زیادی از مردم به صنعت وابسته شده است.

فداکار درباره بخشودگی وام های زلزله که به شهروندان شرق استان کرمان پرداخت شده است نیز گفت: امیدوارم بحث وام های قبل و بعد از زلزله را در سفر ریاست جمهوری به کرمان بتوانیم حل کنیم؛ هر چندبخشودگی آن امکان پذیر نیست.

وی خاطرنشان کرد: بم به لحاظ کشاورزی تک محصولی و بر پایه خرماست که باید از ظرفیت فرآوری در این محصول استفاده کرد و برای زمان بعد از برداشت، نگهداری، صادرات، بسته بندی و توسعه بازرگانی آن باید کمک کنیم.

لزوم افزایش اعتبار ساخت بیمارستان ۲۰۲ تختخوابی

سرپرست فرمانداری بم نیز با بیان اینکه چهار شهرستان شرقی استان کرمان فقط یک بیمارستان ۹۶ تختخوابی دارند گفت: ساخت بیمارستان ۲۰۲ تختخوابی بم نیاز به تامین اعتبار بیشتر دارد و اینک اگر اعتبارات کل شهرستان را برای ساخت آن اختصاص دهیم ۲۰ درصد آن هم تکمیل نمی شود.

محمد برزنگ با اشاره به مشکل تامین آب در برخی نقاط شهرستان بم افزود: خط انتقال آب سد نسا به بم ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد اما به پیمانکار این طرح ۱۰۰ میلیارد بدهی وجود دارد و حدود ۵۰۰ میلیارد دیگر برای تکمیل پروژه نیاز است تا مردم شهرهای بم و بروات بتوانند از این آب استفاده کنند.

وی تاکید کرد: اگر امسال این اعتبار به پروژه منتقل نشود سال آینده برای تکمیل این طرح ۸۰۰ میلیارد تومان نیاز است.

سرپرست فرمانداری بم اظهار داشت: در زمان زلزله بم در سال ۸۲ وام هایی به مردم پرداخت شده که اکنون مردم را با مشکل مواجه کرده است زیرا برخی بانک ها این وام ها را از سرفصل خود حذف کردند و ۲۵ هزار نفر زمانی که تقاضای وام یا ضمانت دارند نمی توانند از تسهیلات استفاده کنند.

مدارس کانکسی هنوز فعال هستند

امام جمعه بم نیز در این جلسه با بیان اینکه نظام جمهوری اسلامی متعلق به مردم است تاکید کرد: محرومیت‌زدایی و خدمت به مردم وظیفه نظام مقدس است اما آنچه از دولت عدالت محور حجت‌الاسلام رییسی و کارگزاران آن انتظار می رود، عدالت محوری فراگیر در گفتار و عمل به مردم است.

حجت‌الاسلام قاسم دانشی افزود: در بحث محرومیت‌های مجموعه شرق استان کرمان از جمله بم، گلایه ای که داریم این است که زمانی مسئول کشوری وارد شهرستان می شود، تنها مکان های بازسازی شده را بازدید نکند و کوچه های خاکی و زمین های شنی بم را هم نشان مسئولان دهند.
وی ادامه داد: شهرستان بم بالاترین سرانه ساخت مدارس را در کشور دارد اما این سرانه مربوط به زمانی بود که حدود ۱۸ هزار دانش آموز در این شهرستان در حال تحصیل داشت؛ اکنون بیش از ۳۲ هزار دانش آموز  در حال تحصیل هستند و حتی در شهرستان بم برخی مدارس کانکسی استفاده می شوند.

امام جمعه بم بیان کرد: با وجود اینکه مستحکم ترین شهر در کشور بم است اما کم‌ و کاستی نیز به طور مثال در مصلای مسجدجامع وجود دارد که باید رفع شود.

به گزارش ایرنا استاندار کرمان در دومین سفر خود به شرق استان در یک ماه گذشته صبح امروز وارد بم شد؛ بازدید از طرح های عمرانی، کشاورزی و واحدهای تولید خودرو از جمله برنامه های این سفر اعلام شده است.

بم در ۱۹۵ کیلومتری شرق مرکز استان کرمان قرار دارد.

برچسب‌ها کرمان سد نسا محمد مهدی فداکار استان کرمان بروات

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کرمان سد نسا محمد مهدی فداکار کرمان سد نسا محمد مهدی فداکار استان کرمان بروات استان کرمان شهرستان بم شرق استان سد نسا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۳۱۱۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۶ هزار میلیارد ریال اعتبار به راه‌آهن اردبیل - میانه اختصاص یافت

پروژه راه آهن اردبیل این روز‌ها در حالی مراحل نهایی را طی می‌کند که در جریان پیگیری‌های هفتگی سید حامد عاملی استاندار اردبیل برای تامین مالی این پروژه مهم ۶ هزار میلیارد ریال اعتبار به آن اختصاص یافت.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، پیگیری رفع مسائل و مشکلات و تأمین نیازمندی‌های استان از پایتخت، جزو برنامه‌های هفتگی سید حامد عاملی، استاندار اردبیل است که این برنامه در سال جدید هم ادامه یافت.

در جریان این پیگیری‌ها برای پروژه‌های مختلف از جمله ابرپروژه راه‌آهن اردبیل - میانه، ۶ هزار میلیارد ریال اعتبار به این پروژه تخصیص یافت.

پروژه راه آهن اردبیل که نزدیک به ۲ دهه از آغاز عملیات اجرایی آن گذشته است، این روزها در مراحل نهایی قرار دارد و انتظار می‌رود در نیمه اول سال جاری به بهره برداری برسد.

دیگر خبرها

  • کرمان، سیرجان، رفسنجان و بم صنعتی‌ترین شهر‌های کرمان/ سال گذشته در بخش تولید ارائه تسهیلات نداشته‎ایم
  • ترک فعل احتمالی در مدیریت بحران پیگیری می‌شود
  • دیدار نماینده منتخب مردم شهرستان های ابر با وزیر تعاون،کار و رفاه اجتماعی
  • تحقق ۱۵۰ درصدی تعهد اشتغال در شهرستان خوروبیابانک
  • ۶ هزار میلیارد ریال اعتبار به راه‌آهن اردبیل - میانه اختصاص یافت
  • مطالبات مردم را تا نتیجه نهایی پیگیری می‌کنیم
  • نسل چهارم تلفن همراه در ۲ روستای نیکشهر راه‌اندازی شد
  • فرمانداران مشکلات مردم سیل‌زده را با دقت و فوریت پیگیری کنند
  • آغاز حضور میدانی و عملیاتی مسئولین استانی و شهری برای رفع مشکلات شهر
  • اداراتِ دارای پروژه حفاری، نباید موجب نارضایتی مردم شوند