Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسن عباسی باز در یک ویدئو از آن اظهار نظرهای عجیب و غریب خودش رونمایی کرده و در ۳۰ ثانیه تکلیف تمام فوتبالیست‌ها را با دین و دینداری و خدا و پیغمبر معلوم کرده است!

بسیار شیک و بی‌پروا می‌گوید: «آن‌ها بالاترین درآمد را در جامعه دارند و همیشه هم ناراضی هستند، اما هیچ کدامشان لیاقت ندارند که شهید شوند. کسی که، آدمی باشه که زنش چادری و دین‌دار باشه اصلا نمیره دنبال فوتبال» !

ابتدا این مهم است ، آقای حسن عباسی بر چه پایه‌ای خود را مرجع معیار سنجش دین‌داری دیگران قرار داده‌اند؟ استاد شما دستگاه "دین‌داری سنج" دارید؟ یا خودتان دستگاه "دین‌داری‌ سنج" هستید؟

از زمان پیامبر اسلام تا به امروز هیچ عالم و عارفی چنین ادعای نکرده است که شما به آن مشغولی!

سخت نیست فهم این قضیه که حرفهای حسن عباسی توهین به تمام فوتبالیستهای کشور است از قدیمی و پیش‌کسوت گرفته تا نسل کنونی .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. چرا باید چنین جسور و وقیحانه توهین کرد؟ واقعا حد و اندازه این حرفهای سطحی را با هیچ تعبیری نمی‌توان بیان کرد. فقط می‌توان گفت نظریات صد من یه غازی استاد!

عباسی در حالی بازیکنان فوتبال را به بی دینی متهم می‌کند که شهید مهدی رضایی مجد کاپیتان پیشین تیم ملی فوتبال جوانان ایران در زمان شهادت، زیر لباس نظامی، گرمکن و ساق ورزشی پوشیده بود. مهدی رضایی مجد همدوره امیر قلعه نویی، صمد مرفاوی و بسیاری از چهره های شناخته شده فوتبال امروز بود. او علاقه بسیاری به فوتبال داشت و آرزوی بازی در اروپا را در سر می پروراند.

الان با مورد حاج احمدآقای خمینی که بسیار فوتبالی بودند چه کنیم؟ او که در شهر قم فوتبالیست بود و به گفته سیدحسن خمینی گوش چپ هم بازی می‌کرد.

سیدحسن خمینی درباره فوتبال بازی کردن پدرش در صفحه اینستاگرامش نوشته است : «من از کودکی در فضای خانه ای که با ورزش به خصوص فوتبال آشنا بود، حضور داشتم. پدرم به گفته آنها که او را می شناختند، در حد و اندازه ای بالاتر از شهر قم بازی می کرده اند. به همین جهت هم به تمرینات تیم شاهین که بعد ها تبدیل به پرسپولیس شد، دعوت شده بودند و شاید اگر نبود ورود به عرصه روحانیت و همچنین موانع سیاسی آن روزگار، به مراتب بالاتر هم می رسیدند. ایشان البته همیشه می گفت کاظم رحیمی(دوست نزدیک دوره ورزشی و جوانیشان ) از من بهتر بود.

پدر گوش چپ بازی می کرده و به عنوان بازیکنی بسیار سرعتی شناخته می شده اند. جالب است که احمد پسرم هم همین خصوصیات را در بازی فوتبالش دارد و کسانی که بازی هر دو را دیده اند به شباهت آنها حکم می کنند. البته بازی من نوعی دیگر بود. خدا همه رفتگان را بیامرزد؛ زندگی همراه با جریان زمان پیش می رود و نقش ها از ما به یکدیگر به ارث می رسد .»

وحید شمسایی معروفترین بازیکن فوتبال سالنی که همسر و دخترانش چادری هستند، همیشه هم با چادر در برنامه‌های تلویزیونی حاضر می‌شود، چی؟ او هم دیندار نیست؟!


یک روز رائفی پور و یک روز حسن عباسی، انگار شیفت توهین و نفرت پراکنی دارند، تا حرف این تمام نشده توهین جدید آن یکی از راه می‌رسد و بر همین روال ...

الان دیگر زمانه‌ای نیست که رسانه یا مجاری خبر رسانی فقط در دست عده‌ای محدود باشد هر کسی از صفحه اینستاگرامی یا اکانت توئتری که دارد می‌تواند نسبت به هر پدیده‌ای واکنش نشان دهد. طبیعتا جواب های هم هوی است و فوتبالیست‌ها و مردم هم جواب ایشان را داده‌اند.

حمید رضا علیمی از مداحان و شاعران مذهبی را هم به واکنش وا داشت و او در توییتی در پاسخ به صحبت‌های حسن عباسی نوشت: «به حسن عباسی باید بگم که من چندتا رفیق فوتبالیست دارم که هرگز تا خرخره نمیخورن و مقید به نماز و هیئت و شرعیات هستند و در آخر بسیار با شرف‌تر از تو هستند.»


علی کریمی هم در استوری اینستاگرامش با گذاشتن بخشی از صحبت‌های حسن عباسی نوشت: «حداقل ما دل چند نفر رو شاد کردیم، تو چیکار کردی آدم دوزاری؟» او در انتها به ماجرای دانشگاه علامه طباطبایی اشاره کرد و نوشت: «تو نام ۵ تا اقتصاد دان رو یاد بگیر نمی‌خواد درباره فوتبال نظر بدی.»

وحید شمسایی در ویدیویی گفت: «من ناراحتم تو کشوری دارم زندگی می‌کنم که تو توش داری زندگی می‌کنی.» او این صحبت‌ها را بر روی تصاویری از حسن عباسی و شهید مهدی رضایی مجد منتشر کرد. او در ادامه صحبت هایش متذکر شد که فوتبالیست‌ها با رفتن به کشورهایی دیگر و بالا بردن پرچم ایران برای کشورشان کاری کرده اند.

حالا علاوه بر این واکنش‌ها و قطعا دلخوری اهالی فوتبال، باید پرسید چگونه است که اشخاصی چون حسن عباسی همیشه طلبکار و هتاک ظاهر می‌شوند؟

کاش دیگران هم مثل او امنیت داشته باشند هر چند توهین از هیچ کس پذیرفته نیست.

پرسش دیگر این است از این پراکندن توهین‌ها و نفرت‌ها، از این هتک حرمت‌ها، از این دل شکستن‌ها و ناامید سازی‌ها چه کسانی سود می‌برد؟

توضیح: غازی یک واحد پول ناچیز ، سکه ریز مسین دوره صفوی و قاجار. یک غازی به عنوان اصطلاح در زبان فارسی کاربرد داشته و معادل بی بها یا بی ارزش است.

بیشتر بخوانید:

ببینید | توهین جنجالی حسن عباسی به فوتبالیست‌ها: اگر دین داشتند فوتبالیست نمی‌شدند واکنش جانشین فرمانده کل سپاه به توهین حسن عباسی علیه فوتبالیست‌ها

۲۱۲۲۰

کد خبر 1648763

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: رائفی پور محمد عباسی فدراسیون فوتبال فوتبالیست ها حسن عباسی صحبت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۳۱۲۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روزگار گذشته بر آسیاب‌های تاریخی کن | آسیاب شاه به تاریخ پیوست

همشهری آنلاین- حمیدرضا رسولی: آسیاب‌های آبی تهران تا پایان دوره قاجار در تهران کاربرد داشتند، اما با گذشت زمان از گزند تخریب‌ها در امان نماندند و یکی پس از دیگری نابود شدند.

قصه‌های خواندنی تهران را اینجا دنبال کنید

محله کن هم چهار آسیاب آبی داشت که باغ‌های پرتعداد و سرسبز این قریه را آبیاری می کردند. عبدالله درویش، شاعر و پژوهشگر، درب اره روزگار سپری‌شده آسیاب‌های کن می‌گوید: «یکی از نخستین آسیاب‌های کن که به آسیاب لوی معروف بود در محله سرآسیاب ساخته شد و دومین آسیاب در محله اسمالون قرار داشت که اکنون هیچ نامی از آن باقی نمانده است.»

درویش درباره معروف‌ترین آسیاب آبی کن می‌گوید: «آسیاب شاه که در مجاورت باغ حاج‌باشی بود تا اواخر دوره قاجار مورد استفاده مردم قرار می‌گرفت و برای خودش جلال و شکوهی داشت. دقیقا همان‌جایی که آب وارد آسیاب شاه می‌شد ساختمان مسکونی ساخته‌اند.»

عبدالله درویش از آسیابی تاریخی به عنوان بازمانده نسل آسیاب‌های آبی کن نام می‌برد که هنوز بقایای آن قابل مشاهده است: «یک آسیاب بین کوه کبودک و پل آهنی قریه کن وجود داشته که از آن به عنوان آسیاب تاریخی کن نام می‌برند. این آسیاب سنگ‌های بزرگی داشته و از آنجا که در مسیر رود ساخته شده بود، سنگ‌ها بر اثر فشار آب به حرکت درمی‌آمدند و آردها را آسیاب می کردند. آسیاب تاریخی که گفته می‌شود حدود ۴۰۰ سال قدمت دارد در بخش شمالی کن و بین کن و سولقان قرار دارد و تنها چیزی که از آن باقی مانده همان سنگ‌های عظیمی است که به آسانی جابه‌جا نمی‌شوند.»

آنطور که پژوهشگران روایت می‌کنند، کن به تعداد قنات‌هایش آسیاب داشت و از شمیران، فرحزاد و طرشت برای آسیاب کردن آردها به این روستا می‌رفتند، اما امروز جز سنگ‌های آسیاب تاریخی هیچ اثری از میراث فرهنگی کن باقی نمانده است.

کد خبر 842929 برچسب‌ها تهران قدیم همشهری محله تهران

دیگر خبرها

  • استقبال هواداران بارسلونا از بازیکنان پاری سن ژرمن؛ توهین به دمبله، تشویق ام باپه!
  • روایت جواد خیابانی از فوتبالیست بودن تا گزارشگر فوتبال شدن از زبان خودش (فیلم)
  • رجاییان: به نکونام توهین نکردم ولی در آسیا با شلوغ کاری نمی‌توانید نتیجه را عوض کنید/ طلب از فخرالدینی را قانونی دنبال می‌کنیم
  • دعوت فوتبالیست چلیچه‌ای به اردوی تیم ملی
  • انتشار تصویر دیدار فوتبالیست جنجالی عربستانی‌ها با مدل زن ایرانی
  • آسیاب شاه به تاریخ پیوست
  • تبرئه مربی متهم به آزار جنسی ۱۹ فوتبالیست زن!
  • به دخترم که توهین شد، اینستاگرامم را بستم
  • توطئه تحریک هیجانی در مسیر قطبیدگی
  • روزگار گذشته بر آسیاب‌های تاریخی کن | آسیاب شاه به تاریخ پیوست