Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-04-19@20:52:48 GMT

افزایش ۳۰ درصدی کرونا در جهان در دو هفته اخیر

تاریخ انتشار: ۱۶ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۴۳۱۲۴۶

افزایش ۳۰ درصدی کرونا در جهان در دو هفته اخیر

«تدروس ادهانوم قبریسوس» (Tedros Adhanom Ghebreyesus’s) دبیرکل سازمان جهانی بهداشت (WHO) نسبت به افزایش ۳۰ درصدی کووید-۱۹ در جهان طی دوهفته گذشته هشدار داد.

به گزارش ایرنا، تارنمای خبری سازمان ملل متحد (news.un.org) با انتشار این خبر نوشت: دبیرکل سازمان جهانی بهداشت تایید کرد که در چهار منطقه از شش منطقه زیر نظر این سازمان، موارد ابتلا به کووید-۱۹ طی دو هفته گذشته ۳۰ درصد جهش یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قبریسوس در جریان نشست هفتگی خود با خبرنگاران در ژنو دراین باره گفت: چهار منطقه از شش منطقه تحت نظر سازمان جهانی بهداشت طی هفته گذشته شاهد افزایش موارد ابتلا به این بیماری بوده که اکنون با کاهش آزمایش (ابتلا به کرونا) در بسیاری از کشور‌های جهان مواجه هستیم؛ بنابراین گزارش دبیرکل سازمان جهانی بهداشت هشدار داد که هر موج از ابتلا به ویروس کرونا، حتی اگر بستری شدن در بیمارستان و مرگ و میر ناشی از ابتلا به این ویروس کاهش یابد با این وجود افراد بیشتری را با شرایط و دوران دراز مدت کووید یا پس از کووید مواجه می‌سازد.

افزایش دسترسی به واکسن فایزر

این گزارش حاکی است، قبریسوس از شرکت داروسازی فایزر خواست تا واکسن خوراکی کووید را به طور گسترده‌تری در دسترس کشور‌های جهان قرار دهد.

تارنمای خبری سازمان ملل دراین باره نوشت: دبیر کل سازمان بهداشت جهانی از شرکت داروی سازی فایزر خواسته است تا برای اطمینان از اینکه واکسن خوراکی جدید کووید-۱۹ خود را بتواند به سرعت در دسترس همگان بخصوص کشور‌های کم درآمد و آسیب پذیر، قرار دهد؛ اقدامات بیشتری انجام داده تا بتوان موارد درمانی موثری را برای کشور‌هایی که ممکن است در پرداخت هزینه چنین واکسنی مشکل داشته باشند را ارائه کرد.

بنابر داده‌های تارنمای اطلاع رسانی «وردمترز دات اینفو» (worldometers.info) شمار مبتلایان به ویروس کرونا به بیش از ۵۵۷میلیون و ۷۰۰هزار نفر رسیده که ازاین تعداد بالغ بر ۶ میلیون و ۳۶۷هزار نفر جان باخته اند.

منبع: فرارو

کلیدواژه: کرونا در جهان سازمان جهانی بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۳۱۲۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان بهداشت جهانی باردیگر خواستار حمایت از بیمارستان‌های غزه شد

به گزارش حوزه بین‌الملل خبرگزاری تقریب، تدروس آدهانوم گبریسوس، مدیر سازمان بهداشت جهانی امروز (چهارشنبه) با انتشار مطلبی در شبکه اجتماعی ایکس، اظهار داشت: ما با شرکای خود وضعیت بیمارستان‌های الشفاء و اندونزی در شمال غزه را ارزیابی کردیم.

وی تاکیدکرد که عملیات کشف اجساد در بیمارستان الشفاء همچنان ادامه دارد و کادر بهداشت اقدام به پاکسازی بخش اورژانس و از بین بردن تخت‌های سوخته می‌کنند.

گبریسوس با بیان این که بنای باقی مانده از این بمارستان نیازمند بازسازی کلی مهندسی است، گفت: بیمارستان اندونزی خالی است و عملیات بازسازی برای تجهیز مجدد آن ادامه دارد.

وی بار دیگر خواستار آتش‌بس شد و تاکید کرد که داروی اصلی که مردم در غزه به آن نیاز دارد، آرامش است.

از سوی دیگر آژانس امدادرسانی و کاریابی پناهندگان فلسطینی (آنروا) با صدور بیانیه‌ای تاکیدکرد که بعد از خروج نیروهای اشغالگر اسرائیلی از شهر خان‌یونس در جنوب این باریکه، در مدارس نوار غزه به بمب‌های 450 کیلوگرمی دست یافته است که منفجر نشده‌اند.

این آژانس افزود: آژانس‌های سازمان ملل مأموریت ارزیابی خان‌یونس بعد از خروج سربازان رژیم اشغالگر از این منطقه در هفتم آوریل را برعهده گرفتند و در این راه به دلیل وجود بمب‌های عمل نکرده به ویژه بمب‌های 450 کیلویی در مدارس و در مسیرها با موانع بزرگی برای انجام ماموریت خود در امنیت روبه‌رو هستند. 

در این بیانیه همچنین آمده است که هزاران آواره نیازمند حجم وسیعی از کمک‌های حیاتی به ویژه در زمینه بهداشت، آب پاکیزه، نظافت شخصی و غذا هستند.

سازمان ملل متحد پیش از این اعلام کرده بود که پاکسازی بمب‌های منفجر نشده در غزه نیازمند میلیون‌ها دلار و چندین سال زمان است.
 

دیگر خبرها

  • نگرانی سازمان جهانی بهداشت از گسترش آنفلوآنزای پرندگان در بین انسان‌ها
  • دفاع اخیر ایران در برابر اسرائیل نمایش ابرقدرت گونه‌بودن کشورمان در جهان بود
  • یک سالگی جنگ داخلی سودان
  • افزایش ۷۰ درصدی تعداد تولدها از مادران غیر ایرانی در ۴ سال
  • افزایش حق‌الزحمه کار دانشجویی
  • افزایش ۵۰ درصدی حق‌الزحمه کار دانشجویی
  • افزایش ۵۰ درصدی حق‌الزحمه کار دانشجویان پرستاری
  • سقوط بیش از یک درصدی بهای نفت در بازار جهانی
  • سازمان بهداشت جهانی باردیگر خواستار حمایت از بیمارستان‌های غزه شد
  • فعالیت ۷۵۰۰ آزمایشگاه پزشکی در کشور / کرونا؛ تجهیزات آزمایشگاهی را فرسوده کرد