Web Analytics Made Easy - Statcounter

در جلسه‌ای با حضور سفیر بلاروس در ایران، فرصت‌های همکاری اقتصادی و تجاری اصفهان و بلاروس بررسی شد.

به گزارش ایمنا و به نقل از روابط عمومی اتاق بازرگانی اصفهان در این جلسه که با حضور عضو هیئت نمایندگان و مدیر بازاریابی و روابط بین‌الملل اتاق بازرگانی اصفهان و رایزن اقتصادی بلاروس در ایران برگزار شد، احمد پزنده رئیس کمیسیون تجارت، خدمات و ارتباطات اتاق بازرگانی اصفهان ضمن اشاره به پتانسیل‌های اقتصادی اصفهان ابراز امیدواری کرد با توجه به صنعتی بودن بلاروس بتوان تعاملات خوبی بین طرفین ایجاد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دمیتری کالتسوف، سفیر بلاروس در ایران نیز با اشاره به همکاری و دوستی دیرینه ایران و بلاروس گفت: دولت بلاروس علاقه زیادی به توسعه تعاملات تجاری و اقتصادی با ایران داشته است.

وی در ادامه هدف از حضور در اصفهان را توسعه تبادلات اقتصادی طرفین بیان و تصریح کرد: بلاروس دارای اقتصاد پیشرفته‌ای است و کارخانجات بزرگی در زمینه تولید ماشین آلات سنگین، ماشین‌های کشاورزی، راهسازی، کمپانی‌های بزرگ جمع آوری غلات، کارخانه‌های تولید تجهیزات فناوری و اپتیک، صنایع شیمیایی و لوازم خانگی در بلاروس وجود دارند.

سفیر بلاروس در ایران با اشاره به پیشرفته بودن صنایع شیمیایی و چوب این کشور گفت: ام دی اف و صنایع چوب روسی در ایران از شهرت زیادی برخوردار بوده و ما علاقمند به همکاری در این زمینه‌ها با اصفهان هستیم.

کالتسوف در ادامه با بیان اینکه همکاری اقتصادی و تجاری جاده‌ای دو طرفه است، از اعلام آمادگی بلاروس برای ورود محصولات ایرانی به ویژه تولیدات سنتی و میوه و سبزیجات تازه و خشکبار به این کشور خبر داد.

همچنین در این جلسه مدیر بازاریابی و روابط بین‌الملل اتاق بازرگانی اصفهان گفت: چندین کارخانه اصفهان مواد اولیه موردنیاز خود را از بلاروس تأمین می‌کنند و تسهیل روابط تجاری با این کشور از اهمیت زیادی برخوردار است.

وی بر ضرورت کمک بلاروس برای توسعه صادرات محصولات تولیدی اصفهان به این کشور تاکید کرد.

وی افزود: در حال حاضر تقاضای بالایی برای برخی محصولات از طرف بلاروس وجود دارد همچنین اتاق بازرگانی اصفهان می‌تواند تعاملات لازم برای تأمین مواد اولیه مورد نیاز شرکت‌های تولید ام دی اف اصفهان از بلاروس و تبادلات کالا به کالا را برقرار کند.

برقراری مجدد پرواز مستقیم ایران به بلاروس، استفاده از ظرفیت کارگو ترمینال فرودگاه شهید بهشتی اصفهان برای حمل بار، برقراری تعامل بانک TC بلاروس با یکی از مؤسسات اعتباری بلاروس به منظور اطمینان خاطر تجار برای برقراری ارتباطات تجاری با حمایت دولت بلاروس از دیگر موارد مطرح شده در این جلسه بود.

کد خبر 586630

منبع: ایمنا

کلیدواژه: فرودگاه شهید بهشتی اصفهان حمل بار سفیر بلاروس در ایران اتاق بازرگاني اصفهان اصفهان شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق اتاق بازرگانی اصفهان بلاروس در ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۳۱۳۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اصفهان میزبان « دومین اجلاس مجمع گفتگوی همکاری آسیا ACD» است

به گزارش خبرنگار مهر، امیر کشانی شامگاه سه‌شنبه در نشست خبری با بیان اینکه شهر تاریخی اصفهان از دهم تا دوازدهم اردیبهشت ماه سال جاری میزبان دومین اجلاس مجمع گفتگوی همکاری آسیا ACD خواهد بود، اظهار داشت: در سال‌های اخیر متأسفانه ارتباطات تجاری اتاق‌های بازرگانی کشور مورد توجه نبوده است و از این رو تلاش کردیم ارتباطات بین‌المللی اتاق مورد توجه قرار گیرد و سعی می‌کنیم میزهای مشترک بین شهرهای آسیایی داشته باشیم.

وی با بیان اینکه سعی کردیم سریع برای برگزاری اجلاسی بین‌المللی در این سطح سریع آمادگی پیدا کرده و رشدی برای اتاق اصفهان ایجاد کنیم، خاطرنشان کرد: هیأت‌های مهمی از اتاق‌های مجمع آسیایی در این اجلاس ۲ روزه مهمان اصفهان خواهند بود و فضای تجاری، اقتصادی و بین المللی شهر را تغییر خواهند داد.

رئیس اتاق بازرگانی استان اصفهان افزود: تلاش می‌کنیم که سطح اصفهان به عنوان یک شهر مهم آسیایی نشان دهیم و بسیار مهم است که این اتفاق خوب و پایدار در اصفهان بیافتد.

کشانی با اشاره به اینکه کشاورزی و امنیت غذایی، سرمایه گذاری، توسعه پایدار، گردشگری و فناوری و دانش بنیان از موضوعات مورد بحث در کمیسیون‌های مجمع ACD است، تصریح کرد: توسعه پایدار یکی از موضوعاتی است که به آن پرداخته می‌شود؛ اصفهان به لحاظ صنعتی رشد کرده اما بسیار به محیط زیست آن آسیب زدیم درحالی که بسیاری از مناطق جهان از ما صنعتی تر هستند اما این سطح از آلودگی زیست محیطی را نداشتند.

وی با بیان اینکه برگزاری این اجلاس بر محیط زیست اصفهان هم تأثیر خواهد داشت، اظهار داشت: بی تردید نمی‌توان گفت که برگزاری این اجلاس ۲ روزه همه مشکلات ما را رفع خواهد کرد امت می‌تواند تأثیر گذار باشد.

رئیس اتاق بازرگانی استان اصفهان تصریح کرد: کشور در شرایطی است که این ایام فشار زیادی متحمل شدیم و همواره نگران بودیم به هر دلیلی هیأت‌هایی فشار بیاورند که اجلاس تعلیق شود زیرا طی روزهای اخیر اصفهان در صدر اخبار دنیا قرار گرفت.

کشانی افزود: با وجود این، با قوت و قدرت تلاش می‌کنیم که این اجلاس بین‌المللی در شهر اصفهان به طور مطلوب برگزار شود زیرا در تهران نیز نمایشگاه اکسپو را داریم و مهمانان مس از بازدید نمایشگاه به اصفهان می آیند.

وی ادامه داد: تعدادی از مهمانان خارجی ما در سطح رؤسای اتاق‌ها و برخی از آنان اعضای هیأت رئیسه یا نایب رئیس و تعداد کمی هم به عنوان نماینده در اجلاس دو روزه حضور خواهند داشت ضمن اینکه در این اجلاس میزبان رؤسای ۲۵ اتاق بازرگانی کشور و اعضای هیأت رئیسه اتاق کشور خواهیم بود.‌

رئیس اتاق بازرگانی استان با بیان اینکه بی تردید اصفهان در آینده نیز میزبان اجلاس‌های دیگر نیز خواهد بود، گفت: اصفهان یک فرصت جهانی برای ایران است و در سه سال آینده چهره‌ای دیگری از این شهر خواهیم دید.

کشانی با اشاره به اینکه استانبول نخستین میزبان این اجلاس در سال ۲۰۲۱ بود، خاطرنشان کرد: استانبول بین شهرهای ترکیه شرایط ویژه دارد؛ اصفهان فرصت بی نظیر اقتصادی برای کشورمان خواهد بود و آنها که دل در گرو ایران دارند قطعاً باید به تقویت اصفهان کمک کنند.

وی با بیان اینکه هماهنگی‌های ویژه برای مباحث ترافیکی و امنیتی برگزاری این اجلاس دو روزه انجام شده است، اضافه کرد: این اجلاس در محل اتاق بازرگانی اصفهان با حضور نمایندگان ۳۰ کشور برگزار می‌شود؛ رودخانه زاینده رود نیز جاری است و مهمانان ما زاینده رود را جاری خواهند دید و تلاش شد جاری بودن زاینده رود به این اجلاس برسد.

در ادامه این نشست همچنین سعید ابراهیمی قائم مقام دبیر دومین اجلاس مجمع گفتگوی همکاری آسیا اظهار داشت: هدف از این اجلاس گفتگو بین کشورهای آسیا است که از ۴۶ کشور در این قاره، ۳۵ کشور عضو مجمع ACD هستند.

وی ادامه داد: از بین ۳۵ کشور عضو مجمع برای ۳۲ کشور دعوتنامه رسمی ارسال کردیم و پیگیری‌ها از طریق دفاتر وزارت‌خارجه و سفارتخانه‌ها انجام شد.

به گزارش خبرنگار مهر، مجمع گفتگوی همکاری آسیا Asia cooperation dialogue با هدف ارتقای همکاری و همگرایی منطقه‌ای بین دولت‌ها و سازمان‌های منطقه‌ای آسیا در ژوئن ۲۰۰۲ در چاآم تایلند تأسیس شد و هم اینک ۳۵ کشور در آن عضویت دارند.

ایران در ژوئن ۲۰۰۴ به این مجمع پیوست و در سال ۲۰۰۹ به عنوان کشور پیشگام همکاری فرهنگی انتخاب شد. در حال حاضر ریاست این مجمع بر عهده ایران است.

کشورهای بحرین، بنگلادش، بروئنی دارالسلام، کامبوج، چین، هند، اندونزی، ژاپن، کره جنوبی، لائوس، مالزی، میانمار، پاکستان، فیلیپین، قطر، سنگاپور، تایلند، ویتنام، قزاقستان، کویت، عمان، سیریلانکا، بوتان، مغولستان، امارات، روسیه، عربستان، تاجیکستان، ازبکستان، قرقیزستان، افغانستان، ترکیه، نپال و فلسطین عضو مجمع گفتگوی همکاری آسیا ACD هستند.

کد خبر 6087032

دیگر خبرها

  • نشست خبری اتاق بازرگانی اصفهان
  • اصفهان؛ میزبان دومین اجلاس مجمع گفت‌وگوی همکاری آسیا
  • کنفرانس ویدویی میان تولیدکنندگان ازبکستان و اصفهان برگزار می‌شود
  • اجلاس اتاق‌های بازرگانی فضای اقتصادی اصفهان را تغییرمی‌دهد
  • پروازهای فرودگاه بجنورد توسط اتاق بازرگانی چارتر شد
  • مقابله با فضای رسانه‌ای علیه ایران از اهداف اجلاس اتاق‌های بازرگانی مجمع همکاری آسیا
  • اصفهان میزبان « دومین اجلاس مجمع گفتگوی همکاری آسیا ACD» است
  • برنامه پروازهای فرودگاه اصفهان امروز ۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول
  • طولانی شدن زمان تخصیص ارز مشکل عمده پرونده‌های میز گمرک است
  • برنامه پروازهای فرودگاه اصفهان امروز ۳ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول