Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی، تاکید کرد: در سال جدید به جز یک مرحله که منشاء گرد و غبار کانون‌های داخلی بود سایر موارد عمدتا از کانون‌های خارجی کشور ما را تحت تاثیر قرار داد، فلذا لازم است که مقابله با این پدیده از مسیر دیپلماسی منطقه‌ای از سوی وزارت خارجه دنبال شود.

مجتبی یوسفی در گفت‌وگو با ایران اکونومیست، درباره راهکارهای مقابله با پدیده ریزگردها در سطح کشور و به ویژه استان خوزستان، بیان کرد: برای مقابله با پدیده ریزگردها در دو بخش امکان تصمیم گیری و اقدام وجود دارد؛ یکی کنترل کانون های ریزگرد در داخل کشور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در استان خوزستان ۸ کانون ریزگرد در طول یک دهه گذشته به وجود آمده است در برخی از استان های غربی کشور نیز شاهد تشدید این کانون های ریزگرد هستیم. دلیل اصلی آن نیز به سوءمدیریت در تخصیص منابع آبی و سیاست های غلط در حوزه منابع آبی در سطح کشور باز می گردد.

نماینده اهواز گفت: برداشت های غیر ضروری و غیر کارشناسی آب از سرشاخه ها از دیگر عواملی است که سبب شده تا استان هایی مانند خوزستان یا سایر استان های غربی که در تاریخ زیست بشریت سرشار از جلگه بوده به کانون ریزگرد تبدیل شود.

وی در ادامه اظهار کرد: از سوی دیگر از سال ۹۷ تا سال ۱۴۰۰ در طول دولت گذشته حدود ۲ هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان از صندوق توسعه ملی برای مقابله با پدیده ریزگردها برداشت شده است تا برای اصلاح کانون های ریزگرد هزینه شود اما امروز نتیجه ای دربرنداشته است که مسئولان باید به مردم پاسخگو باشند چرا اکنون وضعیت اینگونه است؟

این عضو کمیسیون عمران گفت: در بخش دوم ما با کانون های ریزگرد در خارج از کشور مواجه هستیم، در سال جدید به جز یک مرحله که منشاء گرد و غبار کانون های داخلی بود، سایر موارد عمدتا از کانون های خارجی کشور ما را تحت تاثیر قرار داد. علت این موضوع نیز به سیاست های زیاده خواهانه و غیر انسانی برخی از کشورهای منطقه باز می گردد.

نماینده اهواز گفت: احداث سدهای متعدد باعث برهم ریختن اکوسیستم شده است اتفاقی که در داخل کشور به دنبال سیاست های غلط آبی و بخشی نگری رقم خورده است، اکنون در سطح منطقه نیز در حال تکرار است، ساخت سدهای بزرگ غیر کارشناسی در ترکیه اکوسیستم منطقه را برهم زده است.

اقدامات زیاده‌خواهانه کشورهای منطقه ۲۱ درصد بیابان‌زایی را افزایش داده است

یوسفی با بیان اینکه این اقدامات غیر کارشناسی سبب شده تا ۲۱ درصد بیابان زایی افزایش پیدا کند، عنوان کرد: دیپلماسی فعال منطقه ای در این حوزه باید از سوی وزارت امورخارجه دنبال شود.

وی گفت: از تلاش معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان محیط زیست در طول ۶ ماه گذشته قدردانی می کنیم. جلساتی در سطح معاونین وزرا برگزار شده و پیشنهاد ما این بود که کشورهای منطقه را در سطح سفرا و وزرا دعوت کنیم تا بتوانیم برنامه ریزی برای مقابله با پدیده ریزگردها داشته باشیم. اگر پدیده ریزگردها از وضع موجود فراتر رود صرفا یک کشور یا دو کشور ضرر نخواهند کرد بلکه کل اکوسیستم منطقه تحت تاثیر قرار خواهد گرفت که به راحتی نیز قابل جبران نخواهد بود.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: گرد و غبار ، خیزش گرد و خاک ، مجلس یازدهم ، استانی سیاسی

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: گرد و غبار خیزش گرد و خاک مجلس یازدهم استانی سیاسی مقابله با پدیده ریزگردها کانون های ریزگرد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۳۶۲۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشارکت فعال کانون‌های مساجد در رویداد ملی جوانی جمعیت

سرپرست آموزش، پژوهش و فناوری اطلاعات ستاد هماهنگی کانون‌های مساجد از مشارکت کانون‌های مساجد در دومین نمایشگاه رویداد جایزه ملی جوانی جمعیت خبر داد. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، زهراسادات موسوی پناه، سرپرست اداره کل آموزش، پژوهش و فناوری اطلاعات ستاد هماهنگی کانون‌های مساجد کشور، از مشارکت کانون‌های مساجد در رویداد جایزه ملی جوانی جمعیت یاد کرد و تصریح کرد: این طرح از سوی ستاد ملی جمعیت برگزار می‌شود.

موسوی پناه با اشاره به بخش‌های دومین رویداد اهدای جایزه ملی جوانی جمعیت اظهار داشت: این رویداد در سال جاری در قالب هفت بخش شامل خانواده، رسانه، سازمان‌های مردم نهاد، دستگاه‌های اجرایی، شرکت‌ها و مؤسسات خصوصی، مدیران و نخبگان برگزار خواهد شد.

او با بیان اینکه هدف از این رویداد، فرهنگ‌سازی در زمینه افزایش جمعیت است، خاطرنشان کرد: کانون‌های فرهنگی هنری مساجد در بخش سازمان‌های مردم نهاد در این طرح مشارکت دارند.

سرپرست آموزش، پژوهش و فناوری اطلاعات ستاد هماهنگی کانون‌های مساجد درباره محورهای مشخص شده گفت: اداره کل آموزش، پژوهش و فناوری اطلاعات ستاد در ذیل رویداد اصلی جایزه ملی جوانی جمعیت، یک رویداد ویژه برای کانون‌های مساجد برگزار می‌کند که محورهای آن شامل فعالیت، تجربه و ایده است.

تصویر ایران در جهان اسلام درباره اهتمام به قرآن اصلاح شد

موسوی پناه توضیح داد: کانون‌های مساجد در زمینه جوانی جمعیت یا در حال فعالیت هستند که فعالیت‌های خود را ثبت می‌کنند، یا در این موضوع تجربه‌ای ارزشمند و ناب دارند که می‌توانند تجربیات خود را ثبت نمایند. یا در این رابطه ایده‌ها و پیشنهادات قابل قبول با قابلیت اجرایی شدن، دارند که ایده‌های خود را ثبت خواهند کرد.

او از مهلت ارسال آثار تا هفتم اردیبهشت خبر داد و گفت: هر یک از کانون‌های مساجد می‌توانند طبق حوزه فعالیت خود در سه بخش فعالیت، تجربه و یا ایده در این رویداد شرکت کنند. همچنین سامانه بچه‌های مسجد به این منظور معرفی شده است.

سرپرست آموزش، پژوهش و فناوری اطلاعات ستاد هماهنگی کانون‌های مساجد در خصوص موضوعات متنوع در این رویداد اظهار داشت: ارتقای جایگاه مادری، موضوع تبیین قانون خانواده و جوانی جمعیت، تبیین آسیب‌های تک فرزندی، فرهنگ‌سازی و ترغیب به فرزندآوری، حمایت از حیات جنین و جلوگیری از سقط موضوعاتی هستند که کانون‌ها می‌توانند متناسب با آن فعالیت، تجربه یا ایده‌های خود را ثبت کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • واکنش پیمان یوسفی به ماجرای دلخوری علیرضا دبیر
  • احتمال تبدیل دریاچه نمک قم به کانون جدید گرد و غبار کشور​
  • دیپلماسی فعال انرژی بسترساز بهبود شرایط اقتصادی است/ صدور خدمات فنی و مهندسی به دیگر کشور‌ها اهمیت دارد
  • دستگیری زن اردبیلی که شوهر سابقش را با چاقو کشت
  • نگرانی از فعال شدن کانون گردوغبار در مرکز ایران
  • زن قاتل در کمتر از ۲۴ ساعت دستگیر شد
  • تأکید وزیر کشور برای زمینه سازی مشارکت مردم در سرمایه گذاری
  • ایران بیشترین دیپلماسی فرهنگی را در منطقه دارد
  • مشارکت فعال کانون‌های مساجد در رویداد ملی جوانی جمعیت
  • قطع حقابه و تغییر اقلیم عامل اصلی پدیده ریزگرد در قم است