Web Analytics Made Easy - Statcounter

نقاشی "زینب زارع" نوجوان ایرانی، از مجموعه‌ نقاشی‌هایی است که اکتشافات "تلسکوپ فضایی جیمز وب" را به تصویر کشیده‌اند.

به گزارش ایران اکونومیست و به نقل از ناسا گادِرد، "تلسکوپ فضایی جیمز وب" (JWST) در تاریخ ۱۲ ژوئیه، نخستین تصاویر تمام‌رنگی خود را منتشر خواهد کرد. جیمز وب به عنوان یک تلسکوپ قوی می‌تواند به ما نشان دهد که جهان در بیش از ۱۳.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۵ میلیارد سال پیش چگونه بوده است. حال با توجه به این موضوع، باید دید که جیمز وب، تلسکوپ است یا ماشین زمان.

ناسا در این راستا از علاقمندان دعوت کرده است تا با ارائه یک کار هنری بگویند که در مورد اکتشافات ناسا چه فکری می‌کنند و آن را با هشتگ UnfoldTheUniverse# به اشتراک بگذارند.

در رابطه با این فراخوان، تصاویری منتشر شده‌ که تصور هنرمند را در مورد اکتشافات تلسکوپ فضایی جیمز وب نشان می‌دهند.

تصویر ۱، درک هنرمند را در مورد شناور بودن جیمز وب در فضا نشان می‌دهد. تلسکوپ در وسط این تصویر قرار دارد. آینه اصلی که از ۱۸ قطعه به هم پیوسته تشکیل شده است، به کندوی زنبور عسل شباهت دارد. آینه روی یک ساختار پایه شبیه به بادبادک قرار گرفته که به رنگ صورتی و خاکستری است.

تصویر ۲، یک پسربچه به نام "تانوش پاروانی" (Tanush Parwani) را نشان می دهد که تصور خود را در مورد اکتشافات تلسکوپ فضایی جیمز وب، در یک نقاشی به تصویر کشیده است. آینه شبیه به کندو در این نقاشی، گوشه‌ها و اطراف کاغذ را پوشانده و منظومه شمسی را که در وسط قرار دارد، احاطه کرده است. در اطراف منظومه شمسی، تصاویری شبیه به سیارات، سیارک‌ها و گرد و غبار ستاره‌ای نقاشی شده‌اند.

تصویر ۳، "زینب زارع" (Zeinab Zare)، دختر نوجوان ایرانی را نشان می‌دهد که تصور خود را در مورد اکتشافات تلسکوپ فضایی جیمز وب در دست دارد. در نقاشی او، خورشیدی درخشان و زرد رنگ در گوشه سمت چپ قرار دارد. زمین، مریخ و چهار سیاره دیگر از سیارات منظومه شمسی، در یک فضای سیاه رنگ قرار نقاشی شده‌اند. در زمینه سیاه رنگ نقاشی، نقاط کوچک و سفیدی را می‌بینیم که نشان‌دهنده ستارگان هستند.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: تلسکوپ فضایی جیمز وب ، فضا ، آینه ، نوجوان ایرانی

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: تلسکوپ فضایی جیمز وب فضا آینه نوجوان ایرانی تلسکوپ فضایی جیمز وب مورد اکتشافات نوجوان ایرانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۳۷۸۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای دعوت عربستان از قاری نوجوان ایرانی چه بود؟

آفتاب‌‌نیوز :

سید محمدحسین هاشمی گلپایگانی، تهیه‌کننده برنامه «محفل» در واکنش به تمجید مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه «شیوع تلاوت قرآن در بین اقشار مختلف مردم در سراسر کشور از همیشه درخشان‌تر و زیباتر جلوه کرد و رسانه ملی هم در ارائه پیشرفت بزرگ نقش ایفا کرد»، گفت: اگر کار معارفی مرتب انجام شود، اثرگذاری دارد. اینگونه نیست مردم ما با کار‌های معارفی زاویه داشته باشند. اصلاً به کار‌های معارفی اهمیت داده نمی‌شود. آن بودجه‌ای که تلویزیون به سایر حوزه‌ها اختصاص می‌دهد، به پای بودجه برنامه‌های معارفی نمی‌رسد. البته مسئله فقط بودجه نیست و به اولویت مدیران هم بر می‌گردد.

هاشمی گلپایگانی در پاسخ به این سوال که رسانه‌های فارسی زبان این هجمه را راه انداختند، که مردم ایران ارتباطی با دین ندارند، توضیح داد: نمی‌توان این نظر را به کل مردم ایران تعمیم داد. فقط ۲۰ هزار نفر از مردم در تعطیلات عید بخاطر برنامه «محفل» به ورزشگاه آزادی رفتند. اگرچه این تعداد کل مردم ایران نیست، ولی تمام مردم ما دیندار هستند و به دین اسلام علاقه دارند. آن‌ها به قرآن علاقه‌مندند.

این تهیه‌کننده درباره نقش برنامه‌های امثال «محفل» در معرفی مستعدان قرآنی به جامعه گفت: الان سوژه‌های ما به کشور‌های مختلف دعوت شدند. خیلی خوشحال می‌شوم وقتی می‌بینم فلان شبکه سوژه قرآنی را به برنامه دعوت می‌کند. سلبریتی فقط بازیگران و مجریان تلویزیون نیستند. قاری قرآن، کارآفرین و استاد دانشگاه هم می‌تواند سلبریتی باشد.

وی در پاسخ به این سوال که دعوت صالح مهدی‌زاده، قاری نوجوان ایرانی به عربستان سعودی برای شرکت در مسابقه «عطر الکلام» صحت دارد؟ گفت: الان اسم مسابقه را نمی‌دانم، فقط می‌دانم عربستان از او دعوت کرده است. کشور‌هایی مانند عراق، اندونزی، فیلیپین و پاکستان سوژه‌های ما را دعوت کرده است. مثلاً آقای هادی اسفیدانی که در فصل قبل برنامه حضور داشت تعریف می‌کرد در طول یکسال گذشته به ۲۰ کشور دنیا دعوت شده است. تقریباً تلاوت الاخلاء ایشان بین‌المللی شده است. او تعریف می‌کرد که هر جا می‌رفتم به می‌گفتند الاخلاء را بخوان. حتی اسمش را با این تلاوت ذخیره کرده بودند.

هاشمی گلپایگانی در پاسخ به این سوال که در حالی که یک قاری ایرانی که در همان مسابقه عربستان شرکت کرده بود، تعریف می‌کرد که سعودی‌ها هنوز قاریان ایرانی را به رسمیت نمی‌شناسند، تصریح کرد: در حالی که ما بهترین قاریان دنیا را داریم. امروز دیگر حضور در مسابقات کفایت نمی‌کند! مسابقاتی که به شدت تخصصی است و توده مردم نمی‌توانند با آن ارتباط بگیرند. ما اگر می‌خواهیم جامعه قرآنی داشته باشیم، باید قرآن را در بستر رسانه و زندگی مردم بیاوریم.

تهیه‌کننده برنامه «محفل» در پاسخ به این سوال که با وجود اینکه سری جدید «حسینیه معلی» در دام یک سری انتقادات افتاد، ولی «محفل» از انتقادات به دور بود، گفت: ما خیلی چیز‌ها را پیش‌بینی نمی‌کردیم، ولی خدا برکتش را داد. ما فکرش را نمی‌کردیم آقای مهدی‌زاده آنقدر خوب دیده شود. باور کردنی نیست یک فیلم ۱۰۰ میلیون بار دیده شود. به برنامه‌های طنز تلویزیون با پروداکشن عظیم نگاه کنید، حداکثر دو میلیون بازدید می‌گیرد. این‌ها برکتی است که خدا می‌دهد.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

دیگر خبرها

  • برنامه‌ریزی ناسا برای تجدید قوای کاوشگر ستاره‌های نوترونی
  • برگزاری کارگاه روایت دختر ایرانی درارومیه
  • ماجرای دعوت عربستان از قاری نوجوان ایرانی
  • از نقاشی نتانیاهو تا تبلت نماینده اسرائیل در شورای امنیت
  • یک سریال فانتزی جایگزین «رستگاری» شد
  • ماجرای دعوت عربستان از قاری نوجوان ایرانی چه بود؟
  • سوییس به معاهده آرتمیس پیوست
  • کشف برخی از اسرار درخشان‌ترین انفجار کیهانی
  • جیمز وب منتشر کرد: دو نما از کهکشان مسیه 82 (+تصاویر)
  • تصاویر نجومی ۲۸ فروردین (۱۶ آوریل)