Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش «نماینده»، محمد صفایی در مورد دیپلماسی اقتصادی دولت سیزدهم گفت: دیپلماسی اقتصادی به عنوان ابزار قدرتمندی در سیاست خارجی دولت‌ها تعریف می‌شود و دولت سیزدهم هم از ابتدای آغاز به کار خود بر اولویت دیپلماسی اقتصادی و سیاست همسایگی و منطقه‌ای تاکید کرده است و این مهم‌ترین عامل ایجاد ثبات، رونق مبادلات اقتصادی است که می تواند چشم انداز مثبتی برای کشور داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با بیان اینکه در شش ماه دوم سال گذشته افزایش ۵ میلیاردی دلاری کالاهای صنعتی را نسبت به مدت مشابه سال قبل داشتیم گفت: تغییر سیاست ارز ترجیحی و آزادسازی قیمت‌ها و اقدامات دولت در حوزه تولید موجب شده که در زمینه‌های مختلف شاهد رشد صادرات باشیم.

نماینده مردم گناباد با بیان اینکه تقویت دیپلماسی اقتصادی با کشورهای همسایه سبب بهبود شرایط اقتصادی و امنیت ملی برای کشور و منطقه خواهد شد، بیان داشت: ایران در یکی از حساس‌ترین موقعیت‌های ژئوپلیتیکی جهان قرار دارد و این موقعیت کشورمان را به یکی از کانون‌های پرجاذبه دیپلماسی منطقه‌ای در حوزه‌های مختلف تبدیل کرده است و مسلما این جایگاه می‌تواند در رشد و توسعه مبادلات اقتصادی اثر گذار باشد.

صفایی با اشاره به تحریم‌های ظالمانه آمریکا علیه ملت ایران گفت: ایران با استفاده از ظرفیت ۱۵ کشور همسایه و بازار چند صدمیلیونی همسایگان، داشتن مرزهای آبی و خاکی با کشورهای همسایه و پیرامونی می‌تواند برای بهبود شرایط اقتصادی و خنثی‌سازی تحریم‌ها اقدامات موثری را انجام دهد، دولت سیزدهم هم در این راه با جدیت اهداف مورد نظر خود را دنبال می کند.

وی با بیان اینکه دولت سیزدهم توانسته است در کمتر از یک سال صادرات به کشورهای آسیای میانه از جمله ترکمنستان و ازبکستان را به میزان قابل توجهی افزایش دهد گفت: این توانمندی در سایه دیپلماسی اقتصادی دولت سیزدهم به دست آمده است و شرایط برد -برد را برای دو طرف ایجاد می کند و در مجموع این اقدامات دولت در حوزه دیپلماسی منطقه‌ای موفق بوده است.

وی در مورد پیگیری دستگاه دیپلماسی برای رفع تحریم ها هم گفت: تجربه گذشته نشان می‌دهد که هر وقت ایران بر سر مواضع و استقلال خود ایستاده، نتیجه گرفته است.

منبع: نماینده

کلیدواژه: عضو کمیسیون اقتصادی مجلس دیپلماسی اقتصادی نماینده دیپلماسی اقتصادی دولت سیزدهم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت namayande.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «نماینده» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۴۳۰۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سخنگوی دولت: پس از بارش‌های اخیر بخشی از حقابه هیرمند آزادسازی شد / معیشت مردم و ایجاد رشد اقتصادی اولویت مذاکرات مشترک دولت و مجلس دوازدهم خواهد بود

بهادری جهرمی گفت: این دولت در طول دوره گذشته تعامل خوبی با مجلس یازدهم داشت، همین مسیر تعاملی دولت با مجلس دوازدهم نیز ادامه خواهد یافت.

 به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، علی بهادری‌جهرمی سخنگوی دولت پیش از ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه طی سخنانی ضمن گرامیداشت شکست تاریخی حمله نظامی آمریکا به طبس و قدردانی از مردم سمنان برای استقبال پرشور از رییس‌جمهور و هیات دولت در سفر استانی اخیر اعضای کابینه، بیان کرد: اعضای دولت به صورت شبانه‌روزی برای حل مشکلات و توسعه کشور می‌کوشند.

وی افزود: رییس‌جمهور هم‌اکنون در سفر به پاکستان هستند و سعی می‌شود برای تحقق شعار سال از تمامی ظرفیت‌های داخلی و خارجی استفاده شود. ایشان فردا به سریلانکا خواهند رفت و توافقات دوجانبه وجود خواهد داشت و یک پروژه افتتاح خواهد شد.

سخنگوی دولت اظهار داشت: هم‌چنین هفته گذشته سومین جلسه معاون اول رئیس جمهور با فعالان بخش خصوصی برگزار شد و این جلسات با توجه به شعار سال و لزوم دخیل کردن مردم و بخش خصوصی در اقتصاد برگزار و دنبال می‌شود.

بهادری‌جهرمی در پاسخ به سوالی پیرامون سفر فردای رییس‌جمهور به سریلانکا گفت: سفر رییس‌جمهور به پاکستان و سریلانکا با محوریت توسعه روابط است و با توجه به اقدامات تروریستی و اقدامات خرابکارانه در منطقه، توسعه و تقویت همکاری‌های دو کشور نیز دنبال می‌شود و در زمینه تبادلات اقتصادی اهمیت دارد. حجم تجارت خارجی دو کشور افزایش یافته و صادرات ما به پاکستان هم افزایش داشته است. پاکستان در سال گذشته ششمین مقصد صادراتی برای ما بوده و میزان صادرات از ۱.۵ میلیارد دلار به بیش از ۲ میلیارد دلار رسیده است. در این سفر هدف‌گذاری شده که حجم تجاری تبادلات به ۱۰ میلیارد دلار برسد.

وی اضافه کرد: در سفر رییس‌جمهور به کشور سریلانکا، یک پروژه و طرح انتقال آب، سدسازی و نیروگاه با حجم گسترده و توان فنی گسترده توسط نخبگان ایرانی اجرا شده که فردا با حضور رییس‌جمهور افتتاح خواهد شد. ارزش این پروژه حدود ۵۰۰ میلیون دلار بوده که توسط دولت سریلانکا تامین شده و کار اجرا توسط نخبگان ایرانی انجام شده است.

ادامه دارد...

دیگر خبرها

  • توسعه همکاری با همسایگان جزو اولویت‌های سیاست خارجی ایران است
  • گام اساسی دولت سیزدهم در عرصه دیپلماسی اقتصادی
  • گره‌گشایی با دیپلماسی اقتصادی در دولت سیزدهم
  • مبارزه با فساد شعار اساسی دولت است/ توفیق دیپلماسی اقتصادی
  • سخنگوی دولت: پس از بارش‌های اخیر بخشی از حقابه هیرمند آزادسازی شد / معیشت مردم و ایجاد رشد اقتصادی اولویت مذاکرات مشترک دولت و مجلس دوازدهم خواهد بود
  • گلستان دومین استان امن برای سرمایه گذاری است
  • وزیر امور اقتصاد و دارایی: پرسپولیس به کنسرسیومی از بانک ها واگذار شد
  • یادداشت| پاکستان و دیپلماسی همسایگانی دولت سیزدهم
  • دیپلماسی انرژی دولت سیزدهم شمار مشتریان نفت ایران را افزایش داد
  • عملکرد دولت سیزدهم در دیپلماسی انرژی شمار مشتریان نفت ایران را افزایش داد