Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-04-16@15:30:02 GMT

تایید واردات دام زنده از پاکستان

تاریخ انتشار: ۲۲ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۴۷۸۱۹۹

تایید واردات دام زنده از پاکستان

رییس اتحادیه دام سبک خاطر نشان کرد: سالهاست واردات گوشت و دام از پاکستان به ایران ممنوع شده است چراکه دامداران این کشور چندان به رعایت نکات بهداشتی مقید نیستند و جای تعجب دارد که امسال مجوز واردات دام از پاکستان صادر شده است و این مهم از سوی یکی از مدیران سازمان دامپزشکی کشور تایید شده است.

به گزارش ایلنا، افشین صدر دادرس، با رد ادعای شرکت پشتیبانی امور دام مبنی بر جواز فروشی تشکل‌ها برای صادرات دام، گفت: وزیر کشاورزی در جلساتی که با تشکل‌ها داشت دلیل توقف صادرات را به عدم پاسخگویی دامداران به تقاضای شرکت پشتیبانی امور دام نسبت داد از این رو دولت به این نتیجه رسید که دام مازادی وجود ندارد در نتیجه صادرات را ممنوع و مجوز واردات ۱۰ هزار تن گوشت را صادر کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تاکید کرد: در شیوه نامه صادرات پیش بینی‌های لازم در جهت مجوز فروشی‌ها شده بود اینجا این پرسش مطرح است چرا شرکت پشتیبانی امور دام از این بند‌ها استفاده نکرد و به دلیل تخلف چند فرد روند صادرات را متوقف کرد.

به گفته وی؛ شرکت پشتیبانی امور دام باید اعلام کند متعهد به خرید چه میزان دام بود و از این تعداد چقدر آن را خریداری کرده است.

این فعال حوزه دام با بیان اینکه مقصر اصلی در مجوز فروشی‌ها به عدم مدیریت صحیح شرکت پشتیبانی امور دام به عنوان ناظر پروژه بازمی‌گردد، افزود: شرکت پشتیبانی امور دام ۲۳ فرد حقیقی و حقوقی را به عنوان مباشرین ۴ اتحادیه دام به سازمان توسعه تجارت معرفی کرد؛ این سازمان به وزارت کشاورزی نامه می‌زند که ۲ شخص حقوقی در سامانه اعتبارسنجی سازمان توسعه تجارت صلاحیت صادرات دام دارد؛ اما وزارت کشاورزی تاکید کرد که هر ۲۳ فرد می‌توانند اقدام به صادرات دام کنند.

وی ادامه داد: صلاحیت ۲۳ شخص حقیقی و حقوقی از سوی شرکت پشتیبانی امور دام تایید شد بنابراین اگر این افراد تخلفی انجام داد شما باید پاسخگو باشید و انداختن توپ در میدان تشکل‌ها شایسته نیست.

این فعال اقتصادی با اشاره به لزوم ارائه شدن اسناد مجوز فروشی‌ها از سوی شرکت پشتیبانی امور دام، تصریح کرد: شرکت پشتیبانی واردات دام زنده از پاکستان را تکذیب کرد، اما اتحادیه دام سبک می‌تواند با دلیل و مدارک ورود دام زنده و گوشت از پاکستان را تایید کند.

رییس اتحادیه دام سبک با بیان اینکه شرکت پشتیبانی امور دام گوساله‌های پاکستانی نژاد هندی وارد کشور کرده است، تصریح کرد: سالهاست واردات گوشت و دام از پاکستان به ایران ممنوع شده است چراکه دامداران این کشور چندان به رعایت نکات بهداشتی مقید نیستند و جای تعجب دارد که امسال مجوز واردات دام از پاکستان صادر شده است و این مهم از سوی یکی از مدیران سازمان دامپزشکی کشور تایید شده است.

صدردادرس با اشاره به تعریف نشدن خرید تضمینی دام در وزارت کشاورزی، خاطر نشان کرد: دستور خرید تضمینی از سوی رئیس جمهور صادر شده است، اما وزارتخانه هنوز خود را ملکف به عمل به آن نمی‌داند.

صدر دادرس درباره چرایی مخالفت صادرات دام از سوی شرکت پشتیبانی امور دام، اذعان کرد: مافیای گوشت با نازل‌ترین قیمت میش جوان را کیلویی ۳۵ هزار تومان و میش پیر را کیلویی ۲۵ خریداری می‌کنند. قیمت گوشتی که دام آن حداکثر کیلویی ۳۷ هزار تومان است باید در بازار کیلویی ۱۱۰ هزار تومان بفروش برسد اینجا این پرسش مطرح است که آیا در بازار گوشت با این نرخ موجود است؟

به گفته وی؛ بزغاله نر کیلویی ۳۴ هزار تومان از دامداران خریداری می‌کنند تعداد قابل توجهی بز کشتار شده است، اما آیا در فروشگاه‌های عرضه گوشت شاهد اتیکت فروش گوشت بز قابل مشاهده است؟

صدر دادرس با بیان اینکه صادرات قیمت دام را واقعی می‌کند، افزود: سود حاصل از خرید دام با قیمت نازل به جیب مافیای گوشت می‌رود و شواهد حاکی از این مهم است.

رییس اتحادیه دام سبک تصریح کرد: اگر بخواهند روند تولید دام در کشور را متوقف کند و اقدام به واردات گوشت کند در نهایت این مردم هستند که متضرر می‌شوند چرا که نوسان‌های نرخ ارز بر قیمت گوشت وارداتی تاثیر می‌گذارد و قیمت این محصول نیز در بازار داخلی بالا خواهد رفت.

منبع: فرارو

کلیدواژه: دام زنده شرکت پشتیبانی امور دام اتحادیه دام سبک دام از پاکستان واردات دام صادرات دام هزار تومان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۷۸۱۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۵۲ درصدی صادرات محصولات کشاورزی و پتروشیمی به روسیه و بلاروس

اکبر گداری، سرپرست دفتر آسیای میانه، قفقاز و روسیه سازمان توسعه تجارت ایران، آمار صادرات محصولات ایرانی به روسیه را ۲۱۸۵ هزارتن،  به ارزش ۹۴۶ میلیون دلار، دانست و افزود: افزایش صادرات در حالی در سال گذشته اتفاق افتاد که صادرات این محصولات در مدت مشابه سال گذشته به میزان ۱۴۳۶ هزارتن و به ارزش ۷۵۱ میلیون دلار بود.

وی ادامه داد: آمار صادرات انواع محصولات ایرانی به روسیه نشان می‌دهد صادرات این محصولات از لحاظ ارزشی ۲۶ درصد و از لحاظ وزنی ۵۲ درصد رشد را تجربه کرد.

به گفته گداری؛  بیشترین درصد رشد صادراتی ایران مربوط به محصولات کشاورزی و محصولات صنایع پتروشیمی و پایه نفتی است.

سرپرست دفتر آسیای میانه، قفقاز و روسیه سازمان توسعه تجارت ایران، با اشاره به حجم واردات محصولات روسی به ایران، تصریح کرد: ۳۳۵۳ هزارتن به ارزش ۱۶۹۱ میلیون دلار کالا از روسیه وارد کشور شده است. واردات این محصولات درمدت مشابه سال گذشته ۲۶۳۱ هزارتن به ارزش  ۱۵۸۲ میلیون دلار بوده است؛ آمار‌ها حکایت از این دارد که میزان واردات از لحاظ ارزشی ۹ درصد از لحاظ وزنی ۲۷ درصد رشد کرده است.

وی در ادامه ضمن تحلیل آمار تجارت ایران و بلاروس، تصریح کرد: آمار صادرات ایران به بلاروس ۲۰ میلیون دلار بوده است که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۳۴ درصد افزایش ارزش دلاری را تجربه کرده است.

بنا به اظهارات گداری؛  بیشترین ارقام افزایشی مربوط به صادرات عبارتند از: کف پوش و فرش ماشینی ۲.۴۰۰.۰۰۰ دلار، پلی استایرن (قابل انبساط و سایر انواع) ۲.۳۰۰.۰۰۰ دلار، پلی استر ۱.۴۴۹.۰۰۰ دلار، رنگ پودری ۲.۰۰۰.۰۰۰ دلار، روغن‌های معدنی ۱.۰۱۸.۰۴۷ دلار، دارو ۱.۰۰۰.۰۰۰ دلار، کیوی ۲.۳۰۰.۰۰۰ دلار، پلاسمای خون ۶۰۰.۰۰۰ دلار، پلی اتیلن ۳۶۶.۴۳۳ دلار، پسته ۱.۰۰۰.۰۰۰ دلار، کشمش ۵۰۰.۰۰۰ دلار، رب گوجه فرنگی ۳۸۰.۰۰۰ دلار، هلو ۳۰۰.۰۰۰ دلار  بوده است.

وی با تاکید براهمیت تبادل هیات‌های متعدد تجاری، بیان کرد: آشنایی بیشتر شرکت‌های ایرانی با بازار بلاروس موجب افزایشی شدن روند صادرات شرکت‌های ایرانی به بلاروس شده است.

 این مقام مسئول با اشاره به حجم واردات ایران از بلاروس، گفت:  ۵۹ میلیون دلار کالا از بلاروس وارد ایران شد که این عدد نسبت به مدت مشابه ۳۵ درصد رشد ارزشی داشته است.

به گفته وی؛  بیشترین اقلامی که شاهد افزایش واردات آنها بوده ایم عبارتند از: انواع الیاف سنتتیک به میزان ۳۹.۰۰۰.۰۰۰ دلار، دامپتراک ۶.۰۰۰.۰۰۰ دلار، خمیر چوب ۳.۳۰۰.۰۰۰ دلار، دستگاه ذبح پرندگان ۲.۸۶۴.۰۰۰ دلار، ترموچوب به میزان ۲.۸۰۰.۰۰۰ دلار، فراورد‌های غذایی ۱.۶۰۰.۰۰۰ دلار، پلی آمید ۵۵۰.۰۰۰ دلار، چوب نراد ۸۰۰.۰۰۰ دلار  بوده است.

سرپرست دفتر آسیای میانه، قفقاز و روسیه سازمان توسعه تجارت ایران در پایان با اشاره به دلایل رشد واردات از بلاروس، افزود: حضور برنامه‌ریزی شده شرکت‌های بلاروسی در ایران  و انعقاد قرارداد‌های جدید در حوزه الیاف سنتتیک، مواد سلولزی و اقلام صنعتی، از جمله دلایل افزایش واردات از این کشور بوده است.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • کاهش صادرات افغانستان در ماه حوت
  • نگرانی چمران برای دیرکرد واردات واگن مترو از چین | کاری کنید مردم متضرر نشوند
  • قیمت دام زنده امروز دوشنبه ۲۷ فروردین ۱۴۰۳
  • واردات شتر از افغانستان​؛ تردد از مرز میلک هنوز هم پرچالش است
  • ارزش‌گذاری گوهرسنگ‌ها به مشهد تفویض اختیار شد
  • افزایش صادرات ایران به روسیه و بلاروس
  • صادرات محصولات کشاورزی و پتروشیمی به روسیه افزایش یافت
  • رشد ۵۲ درصدی صادرات محصولات کشاورزی و پتروشیمی به روسیه و بلاروس
  • پتانسیل صادرات ۲۰۰ هزار تن مرغ تا پایان سال وجود دارد
  • کاهش صادرات و واردات چین