Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر بهتاش خانی‌آباد روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: اداره پزشکی قانونی شهرستان های دهگلان و سروآباد جدیدترین اداراتی هستند که با پیگیری‌های اداره کل و همکاری مسئولان استان راه‌اندازی شدند.

به گفته وی استان کردستان اولین استان کشور است که اداره پزشکی قانونی در تمام شهرستان های آن راه اندازی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل پزشکی قانونی کردستان جذب و آموزش بیش از هشت پزشک در سال گذشته را موجب افزایش پزشک در مراکز برای ارائه خدمت دانست و افزود: همچنین شاهد کاهش زمان صدور گواهی ها همزمان با ارتقاء کیفیت فنی و علمی در جهت کاهش اطاله دادرسی پرونده های قضایی هستیم.

خانی آباد یادآور شد: اعتبار مالی برای تکمیل و راه اندازی پروژه در دست ساخت پزشکی قانونی سنندج جذب شده است.

وی با بیان اینکه شبکه اتوماسیون داخلی راه‌اندازی شده است اضافه کرد: تفاهم نامه های علمی و تحقیقاتی نیز با مراکز دانشگاهی بسته شده است.

مدیرکل پزشکی قانونی کردستان تاکید کرد: از توان و ظرفیت علمی و بومی استان در استفاده از پروژه های آزمایشگاهی استفاده شده است.

خانی آباد انتقال سالن تشریح سنندج از مرکز شهر سنندج به آرامستان بهشت محمدی و کاهش ازدحام در این نقطه از شهر را یکی دیگر از دستاوردهای پزشکی قانونی کردستان بیان کرد.

موفقیت‌هایی که حاصل شد موجب شده که در ارزیابی اخیر مدیران برتر قوه قضاییه مدیرکل پزشکی قانونی کردستان به عنوان مدیر برتر سازمان‌های تابعه این قوه معرفی شود.

در فرآیند انتخاب مدیران نمونه، ۲ برابر ظرفیت افراد به معاونت راهبردی قوه قضاییه معرفی شده بودند و با تشکیل کارگروهی با عضویت «معاونت اول، معاونت راهبردی، دادسرای انتظامی قضات و مرکز حفاظت و اطلاعات قوه قضاییه» پس از بررسی فعالیت های تحولی افراد، مدیران نمونه انتخاب شدند.

برچسب‌ها کردستان اداره کل پزشکی قانونی استان کردستان سنندج

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کردستان سنندج کردستان سنندج پزشکی قانونی کردستان راه اندازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۰۸۵۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دومین دستگاه سونوگرافی پرتابل در بیمارستان دارالشفاء میرجاوه راه‌اندازی شد

فرامرز دهمرده   اظهار کرد: دستگاه سونوگرافی پرتابل از نیازهای ضروری اورژانس‌ها و بخش‌های مراقبت ویژه بیمارستانهاست که به دلیل قابلیت جابجایی و پرتابل بودن خدمات سونوگرافی را در بخش های مورد نیاز بیمارستان تسریع و تسهیل می کند.

وی ادامه داد: پشتیبانی از تکنولوژی های نوین تصویر برداری از نقاط قوت این دستگاه بوده که کمک شایانی به همکاران ما در بحث تشخیص سریع و با دقت بیماری مراجعان این بیمارستان خواهد داشت.

بیمارستان دارالشفاء میرجاوه ظرفیت تبدیل به مرکز فوق تخصصی جراحی‌های بین المللی را دارد

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان  اظهار کرد: بیمارستان دارالشفاء میرجاوه با توجه به قرار گرفتن در نقطه صفر مرزی یکی از مراکزی است که امکان تبدیل به یک مرکز مهم برای انجام اعمال جراحی برای گردشگران سلامت را دارد.

حبیب غزنوی گفت: بیمارستان دارالشفاء در همسایگی پاکستان قرار دارد و با توجه به توسعه نیافتگی شاخص های سلامت در این کشور، موقعیت خوبی برای استان سیستان بلوچستان، جهت پذیرش گردشگران سلامت وجود دارد.

وی افزود: یکی دیگر از مهمترین تفاوت‌ها بین ۲ همسایه، شاخص نیروی انسانی ماهر و کاربلد است که در کشورمان به مدد آموزش پزشکی مطلوب، وجود دارد و مزیتی مهم برای کشورمان محسوب می‌شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان بیان کرد: مجموع ظرفیت‌های موجود در کشورمان شرایط مناسبی را برای افزایش دسترسی هم میهمان و متناظر با آن پذیرش گردشگران سلامت ایجاد کرده که باید به گونه‌ای برنامه ریزی کنیم تا بیشترین بهره را از شرایط موجود ببریم.

وی از اخذ مجوز راه اندازی بخش درمانی گردشگران خارجی در بیمارستان میرجاوه به عنوان حلقه ای دیگر در جهت تکمیل زنجیره خدمت در این مسیر یاد کرد و افزود: دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در برنامه هایی هماهنگ، جهت اجرای صحیح برنامه بین المللی سازی در حال اقدام است به گونه ای که از سالجاری دانشجوی خارجی پذیرش خواهیم داشت.

بیمارستان دارالشفاء میرجاوه از زمان راه اندازی تا کنون تحول بزرگی در دسترسی به مردم این منطقه، به خدمات تخصصی درمانی داشته و بخش بزرگی از نیاز آنان به این خدمات را براورده کرده است.

شهرستان میرجاوه دارای بیش از ۶۵ هزار نفر جمعیت است و به همین دلیل توسعه تخت‌های بیمارستانی می تواند منجر به کاهش تراکم در بیمارستان و بهبود کیفیت مراقبت از بیمار شود. در بیمارستان دارالشفا میرجاوه در حال حاضر ۳۴ متخصص و پزشک عمومی مشغول ارائه خدمات به مرزنشینان میرجاوه هستند. در حال حاضر کلینیک های داخلی، عفونی، قلب، چشم، زنان و اطفال و جراحی در بیمارستان دارالشفا میرجاوه فعال است و متخصصین رشته های داخلی، مغز و اعصاب، ارتوپدی، قلب، اورولوژی، اعصاب و روان، پوست، چشم، زنان و زایمان و عفونی در این بیمارستان حضور دارند. انجام عمل جراحی سنگین و حساس تعویض مفصل لگن در این بیمارستان، نشان از قابلیت تیم درمانی، تجهیزات خوب و اطمینان مردم از نتیجه بخشی درمان در این بیمارستان دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • معرفی اعضای تیم ملی مچ اندازی بانوان جهت شرکت در مسابقات آسیایی ۲۰۲۴
  • پزشکی قانونی: علت فوت پرستو بخشی در دست بررسی است
  • توضیح وزارت بهداشت درباره خانم دکتر بخشی/ علت مرگ هنوز توسط پزشکی قانونی اعلام نشده است
  • هرگونه مماشات با ساخت‌وسازهای غیرمجاز مورد پیگیری قانونی قرار می‌گیرد
  • مدیرکل صداوسیمای کردستان چهره برتر سال معاونت استان‌ها شد
  • کشف ۳ میلیارد تومان تجهیزات پزشکی قاچاق در شهرقدس
  • دومین دستگاه سونوگرافی پرتابل در بیمارستان دارالشفاء میرجاوه راه‌اندازی شد
  • معرفی دو عطاری متخلف به مراجع قانونی در ارومیه
  • برخورد قانونی با متصرفان طبیعت در اشنویه
  • راه‌اندازی مرکز جدید نگهداری بیماران اوتیسم در کردستان