Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر نیرو با بیان اینکه ایران قدرت اول تولید برق غرب آسیا است، گفت: حرکت به سوی انعقاد قرارداد‌های راهبردی بلند مدت در بخش برق، یکی از محور‌های دیپلماسی پویای منطقه‌ای دولت بوده که نتایج درخشانی را برای کشور به همراه داشته است.

به گزارش بازارنیوز، علی‌اکبر محرابیان ضمن اشاره به ظرفیت قابل توجه کشور در حوزه برق اظهار داشت: بر اساس گزارش‌های بین‌المللی، بزرگترین ظرفیت تولید و توزیع برق در بین کشور‌های غرب آسیا متعلق به ایران است که با وجود کند شدن روند توسعه صنعت برق در سال‌های گذشته همچنان ایران قدرتمند‎ترین کشور برقی منطقه به حساب می‌آید و با رکوردشکنی افزایش ظرفیت نیروگاهی در سال جاری این مسئله تداوم خواهد یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وزیر نیرو با اشاره به برتری ایران در حوزه برق بین کشور‌های غرب آسیا گفت: قدرت ایران در حوزه برق تنها به ظرفیت نصب شده نیروگاهی اختصاص ندارد و به واسطه گسترش دانش بومی، نه‌تن‌ها در زمینه‌های ساخت، ارتقا، تعمیرات و نگهداری واحد‌های نیروگاهی جزء معدود کشور‌های خودکفا در سطح دنیا هستیم بلکه صادرات قابل توجه انواع خدمات مهندسی در حوزه برق را در دستور کار داریم.


توسعه دیپلماسی برق در دستور کار دولت است

محرابیان در تشریح رویکرد دولت مردمی در حوزه برق گفت: با توجه به اینکه در زمان‌های زیادی از سال با مازاد تولید برق در کشور مواجه هستیم، لذا توسعه دیپلماسی انرژی به محوریت برق را با سایر کشور‌های همسایه پیگیری کردیم تا علاوه بر رفع مسائل کشور‌های همسایه در این بخش، زمینه ایجاد جریان پایدار درآمد و استفاده از حداکثر ظرفیت شبکه برق کشور مهیا شود.

وی در تشریح مسئله دیپلماسی برق افزود: در دیپلماسی برق هم صادرات برق و هم واردات این حامل انرژی را در دستور کار داریم که میزان حجم واردات و صادرات بسته به حداکثر شدن منافع ملی کشور در بازه‌های زمانی مختلف را مد نظر قرار می‌دهیم.


حرکت به سوی قرارداد‌های بلند مدت راهبردی را پیگیری می‌کنیم

عضو کابینه دولت مردمی با اشاره تغییر فاز دیپلماسی برق تاکید کرد: حرکت به سوی انعقاد قرارداد‌های راهبردی بلند مدت در بخش برق، یکی از محور‌های دیپلماسی پویای منطقه‌ای دولت بوده که نتایج درخشانی را برای کشور به همراه داشته است.

وی ادامه داد: در همین راستا، اخیرا زمینه نخستین همکاری بلند مدت در بخش برق با کشور عراق مهیا شده و قرارداد مهم و راهبردی با این کشور امضا کرده‌ایم.

محرابیان در تشریح محور‌های همکاری ایران و عراق در حوزه برق گفت: محور‌های متعددی همکاری بین ایران و عراق از گذشته تا کنون وجود داشته است که از جمله آن می‌توان به قرارداد‌های متعدد ساخت و توسعه نیروگاه و نگهداری واحد‌های تولید برق موجود اشاره کرد.


محور‌های همکاری برقی با کشور‌های همسایه

وزیر نیرو با اشاره به موارد همکاری برقی ایران و عراق گفت: با توجه به خودکفایی ایران در دانش فنی ساخت نیروگاه، تاکنون ساخت ۱۹۵۰ مگاوات نیروگاه تولید برق توسط شرکت‌های ایرانی با سرمایه‌گذاری طرف عراقی اجرایی شده و همچنین شرکت‌های دانش‌بنیان بخش خصوصی کشور نیز ساخت ۱۷۰۰ مگاوات نیروگاه را در این کشور در دست اجرا دارند.

این مقام مسئول ضمن اشاره به برنامه دولت مردمی در حوزه برق گفت: با سرعت بخشیدن به توسعه ظرفیت نیروگاهی تلاش می‌کنیم، در گام اول انرژی مورد نیاز در کشور را تامین کرده و سپس زمینه گسترش همکاری‌های برقی با سایر کشور‌های همسایه را مهیا کنیم.

/ فارس

برچسب ها: نخستین قرارداد ، تولید برق ، عراق‌ لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000RqZ

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: نخستین قرارداد تولید برق عراق دیپلماسی برق حوزه برق تولید برق بلند مدت غرب آسیا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۲۴۵۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمادگی همکاری سازمان منطقه آزاد کیش با صداوسیما برای جذب سرمایه گذار

به گزارش خبرگزاری صداوسیما کیش، رحیم سرهنگی در دیدار با حسن عابدینی معاون امور استان‌های رسانه ملی با تاکید بر نقش رسانه ملی در تحقق اهداف تعیین شده شعار سال گفت: با توجه به جاذبه‌های طبیعی، مزایای مناطق آزاد، تسهیلات تعیین شده برای سرمایه گذاران و معافیت‌های مالیاتی می‌توان برنامه‌های متعددی به ویژه در حوزه تحقق شعار سال و با هدف معرفی ظرفیت‌های مناطق آزاد برای جذب گردشگر تولید و پخش کرد.

وی با تشریح ظرفیت‌های گردشگری کیش به مشکلات مناطق آزاد همچون موازی کاری‌های قانون گذاری، اجرای نشدن قوانین مناطق آزاد و مشکلات سرمایه گذاران برای حضور در این مناطق اشاره کرد و گفت: متاسفانه این مشکلات موجب شده تا سرمایه گذاران کشور جذب کشور‌های همسایه به ویژه عمان، امارات و ترکیه شوند و باید برای معرفی و رفع این مشکلات فکری کرد.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش، با اشاره به نقش تاثیر گذار رسانه‌ها به ویژه رسانه ملی در تبیین این مشکلات و کمک برای حل آنها افزود: نبود ثبات مدیریتی در مناطق آزاد، قوانین محدود کننده، بی توجهی به مشوق‌ها و ابهام در قوانین، موجب کندی رشد و توسعه مناطق آزاد و کاهش درصد تحقق اهداف تعیین شده برای آنها شده است.

معاون امور استان‌های رسانه ملی هم در این دیدار با اشاره به ظرفیت ایجاد شده برای انعکاس توانمندی‌های استان‌ها در رسانه ملی، اعلام کرد: ده ساعت در روز برای تولید برنامه مراکز استان‌ها و پخش در شبکه‌های سراسری ایجاد شده که کمک زیادی به انعکاس ظرفیت‌های مناطق مختلف کشور می‌کند.

حسن عابدینی با اشاره به قابلیت‌های مناطق آزاد به ویژه منطقه آزاد کیش، توجه به هویت محوری و عدالت گستری را دو موضوع مورد تاکید در برنامه سازی شبکه‌های استانی برشمرد و افزود: با کمک سازمان منطقه آزاد کیش و دیگر ارگان‌ها در کیش می توان برنامه های مختلفی تولید کرد تا قابلیت‌های کیش دیده شود و مشکلات آن برای تصمیم گیران کشور به درستی تبیین شود.

وی تاکید کرد: در کنار بخش‌های دولتی و تعاونی ها، توجه به شکل گیری بخش خصوصی واقعی در قانون اساسی کشور تاکید شده است و این موضوع می‌تواند زمینه ساز بهبود وضع سرمایه گذاری و در نتیجه رونق تولید در کشور شود.

معاون امور استان‌های رسانه ملی تاکید کرد: صدا و سیما آمادگی دارد با توجه به ظرفیت‌های مناطق آزاد و کیش به تغییر رویکرد‌ها به کیش و جذب سرمایه گذار و رونق تولید در این منطقه کمک کند.

دیگر خبرها

  • امضای تفاهم‌نامه کمیته قضایی سه جانبه مقابله با تروریسم میان ایران، عراق و سوریه
  • امضای تفاهم‌نامه قضایی میان ایران، عراق و سوریه
  • افزایش بیش‌از ۱۰۰ میلیون تنی ظرفیت تولید صنعت پتروشیمی
  • نخستین حضور ایران در نشست وزیران علوم سازمان شانگهای
  • امضای قرارداد خرید بیش از ۴۵۰ دستگاه اتوبوس جدید برای مشهد
  • برگزاری نخستین نشست کمیته قضایی ایران، عراق و سوریه
  • آمادگی همکاری سازمان منطقه آزاد کیش با صداوسیما برای جذب سرمایه گذار
  • ضعف ایران در کاربرد خودروهای برقی با وجود تولید محصولات با کیفیت و ارزان توسط دانش‌بنیان‌ها
  • افزایش تعاملات منطقه‌ای از سیاست‌های مهم دولت سیزدهم است
  • در سفر نخست وزیر عراق به واشنگتن چه گذشت؟/ از قرارداد نظامی 140 میلیون دلاری تا سکوت رسمی درباره پاسخ نظامی ایران به اسرائیل