Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرهاد مهریاری، مدیر کل دفتر ایمنی و ترافیک سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای گفت:بر اساس برنامه توسعه و نیز برنامه پیشگیری و اقدامات ایمن سازی جهانی ،​ باید سالی 10 درصد کاهش تصادف داشته باشیم.

به گزارش خبرگزاری برنا، ​فرهاد مهریاری مدیر کل دفتر ایمنی و ترافیک سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای در نشست کارشناسی گفت : در خصوص ایمنی جاده ها بر اساس برنامه توسعه و نیز برنامه پیشگیری و اقدامات ایمن سازی جهانی ،​ باید سالی 10 درصد کاهش تصادف داشته باشیم که متاسفانه این میزان به سالی 2 درصد رسیده است که البته در اوج تردد های فصلی همچون تعطیلات نوروزی ، این میزان نیز افزایش داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

​فرهاد مهریاری، افزود، سطح ایمنی وسایط نقلیه​، ایمن بودن جاده و نیز ضربه پذیری وسیله نقلیه و تجهیزات جاده ای از عوامل تشدید کننده محسوب می شوند.او تصریح کرد، بر اساس تحلیل های کارشناسی در میان علل و عوامل تصادفات ایجاد کننده تصادفات منجر به فوت ،در 3 سال گذشته ، توجه نکردن به جلو 32 درصدد ، تخطی از سرعت مطمئنه یا سرعت غیر مجاز20 درصد و نیز انحراف به چپ 17 درصد ، ثبت شده است.بگفته او ، در همین مدت ، با ایمن سازی جاده ها ، همچون نصب 2000 کیلومتر حفاظ ، رفع نقاط حادثه ساز ، نظارت بر معاینه فنی وسائط نقلیه ، عوامل تشدید کننده تصادفات در کشور در مقایسه با قبل ، رو به کاهش گذاشته است.
مدیر کل دفتر ایمنی و ترافیک سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای ، تاکید کرد، در 3 سال گذشته ، تصادفات فوتی ناوگان عمومی به ترتیب از 27 درصد به 22 درصد کاهش داشته است و همچنین تصادفات فوتی در اتوبوس ها از2/7 درصد به 1/4 درصد رسیده است.
او تاکید کرد، در مجموع 22 درصد از کل تصادفات فوتی در جاده ها ، یک طرفش ، وسائط نقلیه عمومی بوده اند.
​فرهاد مهریاری، تصریح کرد، بر اساس مطالعات جهانی هر جا که هندسه راه تغییر جدی یابد ،​ مانند مسیر دشت به کوهستان ​، مسیر مستقیم به مسیر پیچ و خم یا نزدیکی محدوده شهری یا مسکونی ، بیشترین تصادفات در آن نقاط ، رخ می دهد.
مدیر کل دفتر ایمنی و ترافیک سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای  ادامه داد ، هم اکنون سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای و پلیس راهور با تفاهم نامه هایی ، درصدد افزایش میزان نظارت و کنترل بیشتر بر جاده های کشور ، هستند.
بگفته او ، 3 نوع دوربین در جاده ها فعال اند ، نخست 900 دوربین نظارت تصویری که علاوه بر سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای ، امکان بهره برداری پلیس هم ، فراهم شده است.او افزود، وضع عبور و مرور جاده ای ، ترافیک ، سوانح ، وضع آب و هوایی و حتی رصد وسایط نقلیه، از طریق همین دوربین ها ، صورت می گیرد.
​فرهاد مهریاری، ادامه داد، 2100 دوربین کنترل سرعت نیز در جاده ها فعال است که مربوط به کنترل سرعت یا سامانه های ثبت تخلف هستند که به دو شکل سرعت لحظه ای و سرعت متوسط ، عمل می کنند و پارسال نیز 15 میلیون تخلف از طریق این همین دوربین ها ، ثبت شد که برای اعمال قانون به پلیس راهور ، ارجاع داده شد.او همچنین افزود، 98سامانه یا دوربین دبلیو آی ام یا سامانه کنترل توناژ دبلیو آی ام هم هوشمندانه هنگام عبور وسایط نقلیه سنگین ،علاوه بر سرعت ، میزان بار آنها را سنجش و رصد می کنند.
او تاکید کرد، به صورت متوسط ، هر 20 کیلومتر باید یک دوربین نصب شود که این میزان دوربین فعلا در برخی محور های پرتردد ، نصب و رعایت شده است.بگفته او ، پوشش حدود 280 هزار کیلومتر راه از اهداف وزارت راه وشهرسازی است که این میزان پوشش تنها با سرمایه گذاری بخش خصوصی ، قابل تحقق است.

انتهای پیام/

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: ترافیک تصادف جاده راهداری و حمل و نقل جاده کوهستان ایمن سازی بر اساس جاده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۵۲۷۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای طرح ایمن‌سازی مدارس حاشیه راه‌های مازندران

مصطفی قدمی معاون حمل و نقل اداره‌کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان مازندران از اجرای یکصد برنامه آموزش مفاهیم ایمنی برای ۸ هزار دانش آموز در مدارس حاشیه راه‌های استان در سال گذشته خبر داد.

او افزود: این طرح با هدف ارتقای دانش ترافیکی دانش آموزان مدارس حاشیه راه‌ها و به منظور جلوگیری از وقوع حوادث احتمالی، با ارائه آموزش‌های ترافیکی به دانش آموزان و ایمن‌سازی فیزیکی محوطه و اطراف مدارس اجرا شده است.

قدمی با بیان اینکه مدرسه منشأ بسیاری از عادات و رفتار‌ها در دوره کودکی است که در بزرگسالی تکامل و بروز پیدا می‌کند، گفت: اجرای برنامه‌های ایمن سازی مدارس در حاشیه راه‌ها فرصت مناسبی برای بسترسازی زیرساخت‌های اصولی در جامعه است که در آینده تأثیرات خود را در زمینه ایمنی کلی حمل و نقل جاده‌ای نشان خواهد داد.

او افزود: به همین منظور هرساله تعدادی از مدارس حاشیه راه‌های استان انتخاب و برحسب اولویت‌بندی، عملیات آموزش و توزیع اقلام کمک آموزشی شامل بازی و سرگرمی با محتوای ترافیکی به مدارس اهدا می‌شود و همچنین ایمن‌سازی فیزیکی در محدوده مدارس با اجرای هاشور و نقوش و نصب علائم اجرا می‌شود.

قدمی با اشاره به اینکه این اداره‌کل در نظر دارد برای سال جاری هر ماه این طرح را در ده مدرسه اولویت‌دار اجرا کند، گفت: طرح ارتقای ایمنی در مدارس حاشیه راه‌های استان برگزار شد.

پنجمین جشنواره سرود با محتوای ایمنی (نغمه‌های ایمنی) نیز در سال گذشته برگزار گردید.

باشگاه خبرنگاران جوان مازندران ساری

دیگر خبرها

  • فرهنگ‌سازی و آموزش، راهبرد موثر در کاهش حوادث رانندگی
  • کاهش ۱۴ درصدی جانباختگان حوادث رانندگی در سفر‌های نوروزی
  • کاهش ۱۴درصدی جانباختگان تصادفات جاده‌ای
  • کاهش ۱۴ درصدی جانباختگان تصادفات جاده‌ای
  • برنامه های روز ملی ایمنی حمل و نقل در سیستان وبلوچستان تشريح شد
  • اجرای طرح ایمن سازی مدارس در شهر جورقان
  • اجرای طرح ایمن‌سازی مدارس حاشیه راه‌های مازندران
  • خط کشی ۱۰۰ کیلومتر از جاده‌های ارتباطی مازندران
  • خط کشی یکصد کیلومتر از جاده‌های ارتباطی مازندران
  • ایمن سازی و تاب آوری خط تغذیه گاز ۱۱۰ میلیمتر پلی اتیلن در چگنی