Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسین رحیمی گفت: فاز اول کارخانه نوآوری درخشان به زودی با حضور مسئولان کشوری افتتاح می‌شود و برای تکمیل فاز اول این کارخانه تاکنون بیش از ۴۰۰ میلیارد ریال از منابع معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، منابع استانی و سهامداران هزینه شده است.

او گفت: این اعتبار به مرمت و تجهیز بنای قدیمی کارخانه درخشان اختصاص یافته است و برای تکمیل موتورخانه و تاسیسات این کارخانه نیز به بیش از ۱۰۰ میلیارد ریال اعتبار نیاز است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته معاون پشتیبانی پارک علم و فناوری استان یزد در فاز اول کارخانه نوآوری درخشان یک سالن چهار هزار متری، فضای اداری و محوطه بیرونی که با توجه به نیاز‌های فعلی مرمت و تجهیز شده است به بهره برداری می‌رسد.

رحیمی می‌گوید: فضای آماده شده کنونی به فضای کار اشتراکی و شتاب دهنده‌ها تخصیص داده شده است و تاکنون شش شتاب دهنده برای استفاده از این فضا درخواست خود را ارائه داده اند که نشست‌های مصاحبه و پذیرش آنان در حال انجام است.
او گفت: درخواست‌های دیگری نیز برای استفاده از فضای مرکز نوآوری درخشان وجود دارد که پس از تکمیل فاز‌های دوم و سوم بررسی می‌شود.

معاون پشتیبانی پارک علم و فناوری استان یزد گفت: تفاهم نامه ایجاد کارخانه نوآوری در سال ۱۳۹۸ و همزمان با سفر معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به یزد بین معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، استانداری، منطقه ویژه  پارک علم و فناوری استان مبادله شد و بر اساس آن ۱۸ هزار و ۴۰۰ متر مربع از کارخانه درخشان در اختیار پارک علم و فناوری یزد قرار گرفت.

رحیمی گفت: کسب و کار‌های نوپا در زیست­‌بومی بالنده و پر جنب و جوش با امکانات تخصصی و جامع ایجاد، رشد و توسعه می‌یابند.

او گفت: کارخانه نوآوری با فضای کاری مشترک و حضور بازیگران مختلف عرصه نوآوری، شتاب دهنده و استارتاپ‌ها با تخصص‌های متنوع گام بلندی در زمینه گسترش کسب و کار‌های نوپا است.

رحیمی می‌گوید: اجماع عناصر زیست بوم استارتاپی در یک مکان، مفهوم جدیدی تحت عنوان کارخانه‌های نوآوری یا کمپ استارتاپی را ایجاد می‌کند که محل تجمع شرکت‌های نوپا است و خدمات مورد نیاز آن‌ها به صورت متمرکز در کنار یکدیگر فراهم می‌شود.

کارخانه درخشان یزد به همت حسین علی هراتی از تجار یزدی در سال ۱۳۱۲ با سرمایه اولیه۱۰ میلیون ریال تاسیس شد و تا حدود سال ۱۳۷۰ نیز مشغول به کار بود تا این که در اثر فرسودگی دستگاه‌ها به ناچار تعطیل شد و بنا‌های موجود این کارخانه شامل دو سالن بزرگ و نمای سر در آن است که در گذر زمان دچار آسیب و فرسودگی شده و به همت پارک علم و فناوری یزد در حال بهسازی و بازسازی است.

باشگاه خبرنگاران جوان یزد یزد

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: پارک علم و فناوری یزد کارخانه نوآوری پارک علم و فناوری نوآوری درخشان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۶۱۸۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روند جمع‌آوری گازهای مشعل در ۱۴۰۳ شتاب می‌گیرد/ بهره‌برداری از ان‌جی‌ال ۳۱۰۰ در آینده‌ای نزدیک

وزیر نفت با اشاره به شتاب‌گیری روند جمع‌آوری گازهای همراه و مشعل در سال ۱۴۰۳، گفت: کارخانه گاز و گاز مایع ۳۱۰۰ با هدف جمع‌آوری گازهای مشعل میدان‌های نفتی غرب کشور در منطقه دهلران به‌زودی با حضور رئیس‌جمهوری به بهره‌برداری می‌رسد.

به گزارش شانا، جواد اوجی امروز (چهارشنبه، هشتم فروردین‌ماه) در حاشیه نشست هیئت دولت در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه گروه نفت و گاز در سال ۱۴۰۲ رشد اقتصادی بیش از ۲۰ درصد و بالاترین رقم رشد اقتصادی را تجربه کرد که برای این دستاورد از همکارانم در صنایع نفت و گاز قدردانی می‌کنم، اظهار کرد: امسال با برنامه‌ریزی‌هایی از پیش تعیین شده از جمله تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام، جهشی مطلوب در مسیر جمع‌آوری گازهای همراه و مشعل خواهیم داشت.

وی با بیان اینکه کارخانه گاز و گاز مایع ۳۱۰۰ (ان‌جی‌ال ۳۱۰۰) با هدف جمع‌آوری گازهای مشعل میدان‌های نفتی غرب کشور در منطقه دهلران تا دو ماه آینده با حضور رئیس‌جمهوری به بهره‌برداری می‌رسد، اظهار کرد: طی سال‌های گذشته گازهای همراه میدان‌های نفتی واقع در غرب کشور با ارسال به مشعل‌ها سوزانده شده و تا امروز واحدی برای جمع‌آوری این گازها در استان‌های غربی کشور به بهره‌برداری نرسیده است.

وزیر نفت با اشاره به سوختن روزانه ۲۵۰ میلیون فوت‌مکعب گازهای همراه در میدان‌های نفتی غرب کشور ادامه داد: خوشبختانه با تکمیل طرح‌های جمع‌آوری گازهای همراه میدان‌های نفتی در غرب کشور، همه گازهای همراه میدان‌های استان‌های ایلام و کرمانشاه جمع‌آوری و فرآوری می‌شوند.

اوجی با اشاره به اینکه با بهره‌برداری از این کارخانه روزانه حدود ۷ میلیون مترمکعب گاز به شبکه سراسری تزریق می‌شود، گفت: سالانه یک‌ میلیون تن اتان با خط لوله‌ ساخت شده به پتروشیمی‌های جنوب کشور ارسال می‌شود تا خوراکشان از طریق این گازهای مشعل، تأمین و به ارزش افزوده تبدیل شود.

وی ضمن اشاره به رکورد مصرف ۱۵۲ میلیون لیتر بنزین در روز پایانی سال ۱۴۰۲ اظهار کرد: در روزهای تعطیلات نوروز ۱۴۰۳ تاکنون روزانه به‌طور میانگین حدود ۱۱۹ میلیون لیتر بنزین مصرف و سوخت مورد نیاز کشور بدون هیچ مشکلی به‌خوبی تأمین شده است.

وزیر نفت تأکید کرد: بنزین با سختی فراوانی در پالایشگاه‌ها فرآورش و در ۴ هزار و ۴۰۰ جایگاه عرضه سوخت کشور توزیع می‌شود، در اینجا از شهروندان محترم خواستارم با توجه به راهکارهای مصرف بهینه، به مدیریت مصرف سوخت کمک کنند.

افزایش برداشت از میدان‌های مشترک در دولت سیزدهم

اوجی درباره برداشت از میدان‌های نفتی و گازی مشترک با اشاره به اینکه در این زمینه به اعداد و ارقام‌ خوبی دست یافته‌ایم، تأکید کرد: در دولت سیزدهم حدود ۵۰ میلیون مترمکعب از میدان‌های گازی مشترک و حدود ۷۵ هزار بشکه از میدان‌های نفتی مشترک افزایش برداشت داشته‌ایم.

وی با تأکید بر اینکه در رشد تولید نفت و گاز به رقم‌های مطلوبی دست یافته‌ایم و اولویت با برداشت از میدان‌های مشترک است، افزود: همه میدان‌های نفت و گاز مشترک تعیین تکلیف شده‌اند و قراردادهای آنها امضا شده است و هیچ میدان مشترک نفت و گاز بلاتکلیفی در دریا و خشکی نداریم.

ایران به تکالیف خود در قرارداد گازی ایران و پاکستان عمل کرده است

وزیر نفت درباره قرارداد خط لوله صادرات گاز ایران به پاکستان تصریح کرد: براساس این قرارداد تکالیفی به‌عهده طرف ایرانی و پاکستانی است که در این زمینه ایران به تکالیف خود عمل کرده است.

اوجی ادامه داد: نشست‌ها و مذاکرات سازنده‌ای با طرف پاکستانی داشته‌ایم و اسلام‌آباد خواهان تکمیل بخش پاکستانی خط لوله صادرات گاز است که امیدواریم این اتفاق خوب رقم بخورد و انتقال گاز به پاکستان آغاز شود.

دیگر خبرها

  • آخرین مهلت ارائه پروپوزال به فراخوان طراحی سامانه هوشمند تشخیص بیماری‌های دندان
  • ادامه پیگیری اولویت‌های پنج گانه وزارت علوم در سال ۱۴۰۳
  • ساخت کارخانه نوآوری و توسعه شرکت‌های دانش بنیان در زهک اجرا می‌شود
  • راه‌اندازی مجدد پارک آبی آزادگان بعد از ۱۲ سال
  • روند جمع‌آوری گازهای مشعل در ۱۴۰۳ شتاب می‌گیرد/ بهره‌برداری از ان‌جی‌ال ۳۱۰۰ در آینده‌ای نزدیک
  • برگزاری جشنواره روستا و عشایر جنوب کرمان در آینده نزدیک 
  • راه‌اندازی کارگاه و کارخانه‌های تولیدی بومی
  • تحقق جهش تولید و رشد اقتصادی با جریان مستمر علم، فناوری و نوآوری
  • تأثیر مستقیم سراهای نوآوری دانشگاه آزاد یزد در رونق بازار
  • طرح‌های معدن و صنایع معدنی متعددی امسال افتتاح می‌شود