Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت نفت آمریکایی کونوکوفیلیپس نسبت به کمبود عرضه نفت‌خام و نوسان قیمت هشدار داد.

به گزارش خبرگزاری رویترز، رایان لانس با اشاره به محدودیت ظرفیت مازاد اعضای سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) و افزایش آهسته تولید آمریکا در آینده، نسبت به کمبود ناگهانی نفت‌ خام و نوسان قیمت هشدار داد.

وی در جریان سخنرانی برای اعضای مجمع تولیدکنندگان هوستون، چشم‌انداز مبهمی را درباره عرضه نفت‌ خام در آینده ارائه کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اظهارات وی چند روز پس از بازگشت جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا از عربستان سعودی بدون موفقیت در دستیابی به توافقی برای افزایش تولید ائتلاف کشورهای عضو اوپک و تولیدکنندگان غیرعضو، موسوم به اوپک‌پلاس، بیان شد.

مدیرعامل کونوکوفیلیپس ضمن هشدار نسبت به کمبود ظرفیت مازاد اوپک و تولید یکنواخت نفت آمریکا گفت: بالاخره تقاضا به سطح پیش از همه‌گیری جهانی ویروس کرونا بازمی‌گردد. از این رو، بحران عرضه در راه است.

لانس افزود: امارات متحده عربی و عربستان سعودی می‌توانند تولید خود را به‌تدریج یک یا ۲ میلیون بشکه در روز افزایش دهند، اما سایر اعضای ائتلاف اوپک‌پلاس از جمله نیجریه، آنگولا و لیبی برای افزایش تولید با مشکل مواجه هستند.

رشد تولید نفت آمریکا که در سه سال منتهی به دسامبر ۲۰۱۹ میلادی ۴ میلیون بشکه در روز افزایش یافته بود، کندتر شده است. به گفته لانس، تولید نفت این کشور امسال کمتر از یک میلیون بشکه در روز رشد خواهد داشت و ممکن است سال آینده نیز حدود یک میلیون بشکه دیگر در روز افزایش یابد.

وی گفت: سرانجام تقاضای نفت از سطح پیش از همه‌گیری جهانی ویروس کرونا فراتر خواهد رفت و اوج تقاضا احتمالاً ۱۰ تا ۲۰ سال آینده خواهد بود. نگرانی‌ها درباره رکود اقتصادی نیز سبب نوسان بیشتر در بازار خواهد شد.

منبع: شانا

کلیدواژه: ایالات متحده آمریکا کمبود عرضه نوسان قیمت نفت بازار نفت میلیون بشکه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.shana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۷۶۹۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشارکت ایران در افزایش تولید نفت اوپک

نظرسنجی ماهانه رویترز نشان داد تولید نفت اوپک در سپتامبر، تحت تاثیر افزایش تولید ایران و نیجریه، برای دومین ماه متوالی افزایش پیدا کرده است.

به گزارش ایسنا، نظرسنجی ماهانه رویترز نشان داد سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) در سپتامبر، ۲۷.۷۳ میلیون بشکه در روز نفت تولید کرد که ۱۲۰ هزار بشکه در روز در مقایسه با اوت افزایش داشت. تولید این گروه در اوت برای نخستین بار از فوریه افزایش یافت.

رشد تولید نفت اوپک در سپتامبر با افزایش تولید نیجریه روی داد که با دزدی نفت و ناامنی در منطقه تولید نفت خود مقابله می‌کند. ایران هم با وجود تحریم‌های آمریکا، نفت بیشتری تولید می‌کند و تولیدش به بالاترین میزان از سال ۲۰۱۸ رسیده است.

بر اساس آمار کشتیرانی و اظهارات منابع آگاه، نیجریه در سپتامبر موفق شد بدون اختلال بزرگ در ارسال محموله‌ها، صادرات خود را افزایش دهد و تولیدش را به میزان ۱۱۰ هزار بشکه در روز بالاتر ببرد. این کشور احیای بیشتر تولید تا سال میلادی آینده را هدف گرفته است.

دومین افزایش بزرگ تولید مربوط به ایران بود که تولیدش را به ۳.۱۵ میلیون بشکه در روز رساند. این بالاترین سطح تولید ایران از سال ۲۰۱۸ است که واشنگتن، تحریم‌ها علیه ایران را برگرداند.

تحلیلگران اظهار کردند: به نظر می‌رسد صادرات بالاتر نفت از سوی ایران، نتیجه موفقیت ایران در دور زدن تحریم‌های آمریکا است.

تولید ۱۰ کشور عضو اوپک که در توافق کاهش تولید اوپک پلاس مشارکت دارند، به میزان ۸۰ هزار بشکه در روز افزایش یافت. عربستان سعودی و سایر اعضای اوپک در منطقه خلیج فارس، پایبندی بالا به محدودیت عرضه و کاهش تولید اضافی را حفظ کرده اند.

تولید عربستان سعودی در اوت و سپتامبر نزدیک به ۹ میلیون بشکه در روز بود. این کشور، کاهش تولید اضافی به میزان یک میلیون بشکه در روز را تا پایان سال ۲۰۲۳ تمدید کرده تا از بازار حمایت بیشتری به عمل آورد.

عراق و امارات عربی متحده، تولیدشان را اندکی افزایش دادند و همزمان، عرضه آنگولا ۵۰ هزار بشکه در روز کاهش یافت که بزرگترین کاهش در میان اعضای اوپک بود و به دلیل کاهش صادرات روی داد.

تولید نفت اوپک حدود ۷۰۰ هزار بشکه در روز پایین‌تر از سقف تعیین شده است، زیرا نیجریه و آنگولا فاقد ظرفیت برای تولید به اندازه سطح توافق شده هستند.

نظرسنجی رویترز با هدف رصد عرضه به بازار نفت انجام می‌شود و بر اساس داده‌های فراهم شده توسط منابع خارجی، داده‌های رفینیتیو آیکان، اطلاعات شرکت‌های رصدکننده صادرات نفت شامل کپلر و پترولجستیک و اطلاعات ارائه شده توسط منابع شرکت‌های نفت، اوپک و مشاوران تهیه شده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • نرخ بهره بالا سد راه صعود قیمت نفت شد
  • افزایش تولید نفت اوپک برای دومین ماه متوالی
  • نفت در بازار آسیا سقوط کرد
  • افزایش تولید اوپک پس از تولید بیشتر در ایران و نیجریه
  • نفت به زیر ۹۰ دلار سقوط کرد
  • هشدار اوپک درباره توقف سرمایه‌گذاری در نفت و گاز
  • مشارکت ایران در افزایش تولید نفت اوپک
  • انتظار مناسب بودن قیمت نفت در کوتاه‌مدت کوته‌بینانه است
  • تولید نفت ایران به بالاترین سطح از سال ۲۰۱۸ رسید/ افزایش تولید نفت اوپک برای دومین ماه پیاپی
  • قیمت نفت افزایش یافت