Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در گزارشی اعلام کرد: شناسایی بازار هدف در صادرات محصولات ایران‌ساخت، امری ضروری است که ارایه زیرساختی برای عرضه یکپارچه و هوشمند این خدمت به ایجاد بستر مناسب برای حضور در بازارهای بین‌المللی منجر شد.

به گزارش گروه علم و آموزش ایران اکونومیست، تسهیل صادرات محصولات دانش بنیان و خلاق یکی از اصلی‌ترین اولویت‌ها در ورود به بازارهای صادراتی و خلق ارزش افزوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ارایه خدمات موثر و مفید به شرکت های دانش بنیان با هدف حضور قدرتمند در بازارهای جهانی از ضروریات است که می تواند به رونق مالی شرکت های دانش بنیان کمک کند.

ارایه خدمات مدیریت صادرات

براساس گزارش معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری یکی از اصلی‌ترین اولویت‌های این معاونت، حمایت از ورود شرکت‌ها به بازارهای بین‌المللی برای خلق ارزش افزوده اشتغال و افزایش صادرات است و معاونت علمی و فناوری این مهم را با پیاده‌سازی راهکارهای مختلفی تحقق می‌بخشد و زمینه را برای ورود محصولات ایران‌ساخت به بازارهای هدف، فراهم می‌کند.

بر همین اساس حمایت از حضور نمایشگاه‌ها در رویدادهای بین‌المللی، ارایه خدمات حمایتی، مشاوره‌ای و ارزبابی، توسعه شرکت‌های تسهیل کننده مسیر صادرات محصولات ایران‌ساخت از همین سازوکارها به شمار می‎شود.

با تکیه بر تجربه ‌های موفق در حوزه ‌های تجاری سازی و شناسایی بازارهای هدف و اجرای برنامه ‌های مختلف در سطح بین ‌الملل و همچنین ارتباطات موفق بین ‌الملل، خدمات مدیریت صادرات به شرکت های دانش بنیان ارایه می‌شود. این خدمات را شرکت راهبر تجارت هوشمند هیراد در بخش مدیریت صادرات شامل برنامه‌ ریزی و اجرای برنامه‌ جهت کشف و استفاده از فرصت ‌های تجاری و فروش محصولات به خریداران خارجی ارایه می‌کند.

شرکت هیراد ضمن تفاهم با شرکت ‌های تولیدکننده حوزه سلامت، در خصوص ایجاد و توسعه دپارتمان توسعه صادرات در شرکت ‌ها با همکاری شرکت‌ های تولیدکننده، نسبت به خودکفایی شرکت‌ ها در خصوص برنامه ‌های صادراتی اقدام می کند. این مجموعه، آمادگی مجموعه ها را جهت صادرات ارزیابی می کند و نقاط ضعف و قوت آن ها را در گزارشی به آن ها ارائه می دهد.

تاکنون خدمات مدیریت صادرات به ۴۵۰ شرکت ارایه شده است که مشخصا نقش بسزایی در صادرات محصولات به کشورهای دیگر داشته و برای کشور ارزآوری رقم خورده است.

در مجموعه شرکت راهبر تجارت هوشمند هیراد تاکنون ۱۱ فرصت شغلی ایجاد شده است که این معطوف به فرصت های شغلی مستقیم است زیرا توسعه صادرات منجر به اشتغال آفرینی به مراتب بیشتری می شود.

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: تولید داخلی ، ایران ساخت ، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: تولید داخلی ایران ساخت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری معاونت علمی و فناوری محصولات ایران ساخت صادرات محصولات مدیریت صادرات ارایه خدمات شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۸۹۲۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انعقاد تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه صنعتی شریف و شرکت ایرانول

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ در نشست امضای این تفاهم‌نامه رئیس دانشگاه صنعتی شریف گفت: با توجه به ظرفیت بالقوه و بالفعلی که دانشگاه صنعتی شریف دارد امیدواریم بتوانیم با همکاری موثر در حوزه‌های مختلف فناورانه و دانش بنیان به موفقیت‌های چشمگیری دست یابیم و با بومی‌سازی ملزومات وارداتی، ارتقای کیفیت و ایجاد ارزش افزوده بالاتر از محصولات پالایشی، با تحولات آینده در روند جهانی هم‌مسیر شده و توسعه یابیم تا گامی اساسی در فراگیری خودرو‌های الکتریکی و پیشرفت این صنعت برداریم.

وی تصریح کرد: با توجه به اینکه صنعت روانکار صرفا اختصاص به خودرو ندارد و نقش اساسی در تمامی صنایع کشور ایفا می‌کند، امیدواریم با برنامه‌هایی که در زمینه داخلی‌سازی مواد اولیه و استفاده از فناوری‌های نوین در تولید محصولات شرکت نفت ایرانول داریم، بتوانیم با حداکثر توان موجود در این دانشگاه، در راستای ارتقای این شرکت در بازار‌های داخل و خارج از کشور همکاری کنیم.

در ادامه این جلسه اسحاقی مدیر عامل شرکت نفت ایرانول نیز ضمن معرفی توانمندی‌های شرکت نفت ایرانول گفت: شرکت نفت ایرانول با سابقه‌ترین شرکت در صنعت روانکار کشور است که با دارا بودن دو پالایشگاه تهران و آبادان، ظرفیت بالایی در حوزه پیشرفت‌های دانش بنیان دارد. ما به دنبال تقویت ارتباط دانشگاه و صنعت و اجرایی شدن پروژه‌هایی در زمینه توسعه و ارتقای کیفیت محصولات، ایجاد ارزش افزوده در محصولات جانبی، بهبود و تحول در فرایندها، بومی‌سازی مواد اولیه، به کارگیری فناوری‌های دیجیتال و هوش مصنوعی و توسعه سرمایه انسانی متخصص هستیم.

وی افزود: با توجه به آینده صنعت روانکار و ورود خودرو‌های برقی در سال‌های آینده باید تحقیقات و پژوهش در راستای محصولات این حوزه از جمله؛ انواع روغن‌های دارای عمر روانکاری بالا و گریس‌های خاص را آغاز کنیم.

در ادامه تفاهم‌نامه همکاری مشترک بین طرفین توسط سید عباس موسوی رئیس دانشگاه صنعتی شریف و عیسی اسحاقی مدیر عامل شرکت نفت ایرانول به امضاء رسید.

گفتنی است در این پایان جلسه مقرر شد با تشکیل جلسات مشترک ماهانه روند توسعه و پیشرفت مفاد تفاهم‌نامه، بررسی شده و اقدامات لازم در دستور کار قرار گیرد.

دیگر خبرها

  • نام و برند ایران باید در بازارهای جهانی بدرخشد
  • رونمایی نخستین «موتور ۶ سیلندر بنزینی» ایران‌ساخت
  • صادرات خدمات فنی و مهندسی با هدف خنثی‌سازی تحریم‌ها افزایش یافت
  • وحیدی: سفر رئیس‌جمهور به کشورهای همسایه و منطقه فرصت سرمایه‌گذاری فراهم می‌کند
  • پروژه‌های آماده‌سازی اراضی ۱.۵ میلیون واحد مسکونی در کشور آغاز شد
  • انعقاد تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه صنعتی شریف و شرکت ایرانول
  • بررسی موضوع تسهیل صادرات محصولات کشاورزی به عراق
  • تسهیل خدمات سرمایه‌گذاری از مسیر پنجره واحد الکترونیک در قشم| حجم صادرات و صادرات مجدد قشم به 505 میلیون دلار رسید
  • اجرای ۲۱ پروژه زیرساختی و توسعه‌ای در حوزه لجستیک ایران‌خودرو در سال۱۴۰۳
  • افزایش ۸درصدی تولید محصولات پتروشیمی در شستان/سهم ۱۱درصدی از کل صادرات صنعت پتروشیمی