Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-04-16@19:19:04 GMT

گره وام ۲۰۰ میلیونی مسکن روستایی باز می‌شود؟

تاریخ انتشار: ۶ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۶۰۲۹۶۸

گره وام ۲۰۰ میلیونی مسکن روستایی باز می‌شود؟

آفتاب‌‌نیوز :

با وجود پیگیری‌های مکرر مسئولان و قول‌هایی که داده شده هنوز تسهیلات ۲۰۰ میلیون تومانی ساخت مسکن روستایی با نرخ سود ۵ درصد شکل اجرایی به خود نگرفته است. جدیدترین نظر در این زمینه توسط مجید جودی ـ معاون امور بازسازی بنیاد مسکن بیان شده که در گفت‌وگو با پایگان خبری وزارت راه و شهرسازی به موافقت دولت با پرداخت وام ۲۰۰ میلیون تومانی مسکن روستایی اشاره کرده و توضیحات بیشتری نداده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چند روز قبل هم اکبر نیکزاد ـ رییس بنیاد مسکن گفت که معاون اول رییس‌جمهور قول حل مساله‌ی وام مسکن روستایی را داده اما هنوز پرداخت تسهیلات شکل اجرایی به خود نگرفته است. بنا به گفته نیکزاد، قبل از آن هم رییس‌جمهور ده‌ها بار دستورات لازم را برای پرداخت این وام صادر کرده بود.

سازمان برنامه و بودجه باید با پرداخت ضمانت‌نامه مابه‌التفاوت ۱۳ درصدی سود این تسهیلات موافقت کند که رقمی حدود ۴۰ هزار میلیارد تومان می‌شود. سازمان برنامه ظاهرا این رقم را در افزایش پایه پولی موثر می‌داند و پیشنهاد داده که منابع تسهیلات ۲۰۰ میلیون تومانی از طریق صندوق ملی مسکن تامین شود. این در حالی است که یک سال از تصویب قانون جهش تولید و تامین مسکن می‌گذرد و با وجود تکالیف مبنی بر تشکیل صندوق ملی مسکن سه ماه پس از تصویب قانون، منابع مالیاتی چندانی در این صندوق وجود ندارد. دولت هم پرداخت ۳۰ هزار میلیارد تومان به این صندوق را محقق نکرده است.

چند روز قبل بود که اکبر نیکزاد ـ رییس بنیاد مسکن با لحنی گلایه‌آمیز در جمع خبرنگاران از تعلل در پرداخت وام ۲۰۰ میلیون تومانی مسکن روستایی انتقاد کرد و گفت: طرف حساب مسئولان سازمان برنامه، مردم روستاها هستند. استدلال مسئولان این است که تسهیلات روستایی پایه پولی را بالا می‌برد. وام را پرداخت نکردند، پایه پولی هم بالا رفت. اگر تسهیلات پرداخت می‌شد و پایه پولی افزایش می‌یافت حداقل این مزیت را داشت که به روستاییان تسهیلات داده‌ایم.

نیکزاد با اشاره به جلساتی که با بانک مرکزی در این زمینه برگزار شده است گفت: چندین ساعت وقت گذاشته شد به دوستان گفتم راه نیفتادن صندوق ملی مسکن، مشکل روستاییان نیست. مشکل ما مسئولان است. بانک گفت ما تسلیم شدیم سازمان برنامه و بودجه یک نامه بزند که مابه‌التفاوت نرخ سود را پرداخت می‌کند مثل سال‌های گذشته تا کار روستاییان راه بیفتد. این کار ساده‌ای است اما عوارض منفی انجام ندادنش سنگین است.

منبع: خبرگزاری ایسنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: وام ۲۰۰ میلیونی مسکن وام مسکن روستایی ۲۰۰ میلیون تومانی سازمان برنامه مسکن روستایی پایه پولی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۰۲۹۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پایان فروردین، مهلت بیمه رایگان مادران روستایی دارای سه فرزند و بیشتر

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی امین بلالی اعلام کرد: مادران مشمول تا پایان فروردین ماه جاری فرصت دارند در این طرح ثبت نام کنند.
وی با اشاره به اینکه تاریخ تولید فرزند سوم این خانواده‌ها باید فروردین ۱۳۹۶ به بعد باشد اظهار کرد: این طرح در قالب ماده ۲۱ قانون حمایت از جوانی خانواده و فرزندآوری در حال اجراست.

بلالی با بیان اینکه اعتبار این طرح از سوی دولت پرداخت شده است گفت: در صورتی که این اعتبار مورد استفاده قرار نگیرد به خزانه بازمی گردد از این رو انتظار داریم تا مادران مشمول این طرح، با ثبت نام در آن از مزایای آن از جمله بازنشستگی برخوردار شوند.تمامی هزینه‌های بیمه مادران مشمول این طرح از سوی دولت و در سطح هشت پرداخت می‌شود و هیچ هزینه‌ای برای بیمه شدگان ندارد.

وی ادامه داد: تاکنون در استان یک هزار و ۵۲۷ نفر در این طرح ثبت نام کرده اند و برنامه ریزی برای جذب حداقل سه هزار نفر در دستور کار قرار دارد.

مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر استان تعداد مادران مشمول این طرح در کشور را ۲.۵ میلیون نفر اعلام کرد و گفت: جذب ۳۰۰ هزار نفر از این افراد، برای صندوق در سال نخست اجرای آن تکلیف شده است و مادران مشمول طرح می‌توانند با مراجعه به یکصد کارگزاری موجود در استان و یا سایت roostaa.ir ثبت نام کنند.

مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر استان به تاریخچه تشکیل و فعالیت این صندوق در کشور و استان اشاره کرد و گفت: برای عضویت در این صندوق و بهره مندی از مزایای آن داشتن حداقل ۱۸ و حداکثر ۵۰ سال است ضمن اینکه ساکنان مناطق روستایی و عشایری و شهر‌های زیر ۲۰ هزار نفر و همچنین قالیبافان، رانندگان بین شهری و کشاورزان غیرساکن در روستا‌ها می‌توانند در این صندوق بیمه شوند.

بلالی ادامه داد: مربیان مهد کودک، مددجویان کمیته امداد و بهزیستی و مهندسان نظام صنفی کشاورزی نیز شرایط عضویت در صندوق و بیمه شدن از این صندوق را دارا هستند که با پرداخت یک سوم حق بیمه در سطوح یک تا هشت می‌توانند خود را بیمه کنند. مهمترین فرق این صندوق بیمه با سایر صندوق‌های بیمه فعال در کشور، کارفرمایی دولت در آن و اختیاری بودن این نوع بیمه است و دولت ۷۰ درصد حق بیمه را در سطوح هشت گانه پرداخت می‌کند.

وی بیان کرد: داشتن حداقل ۱۵ سال سابقه پرداخت و ۶۵ سال سن از جمله شروط برخورداری از مزایای بیمه بازنشستگی در این صندوق است و این صندوق، ۲۰ برابر دریافتی از بیمه شدگان را ماهانه به عنوان حقوق به بازنشستگان و مستمری بگیران و از کارافتادگان عضو صندوق پرداخت می‌کند.

 ۲۹۰ هزار و ۷۳۱ نفر در آذربایجان شرقی بیمه شده صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر هستند که ۱۵ درصد مجموع کشوری را شامل می‌شود و این استان از نطر تعداد بیمه شدگان، در رتبه نخست و از نظر درصد استان سوم کشور است.

 

دیگر خبرها

  • آماده پرداخت ۲۲۳۵ فقره تسهیلات قرض الحسنه ساخت مسکن روستایی هستیم
  • پرداخت بیش از ۱۹ همت ‌تسهیلات‌ مسکن ملی خودمالکی در خوزستان
  • تسهیلات مسکن در خوزستان بیش از ۳۰۰ درصد رشد داشته است
  • تحویل ۷۳۸ واحد مسکن به مددجویان روستایی کردستانی
  • رشد بیش از 300 درصدی تسهیلات مسکن در خوزستان
  • پایان فروردین، مهلت بیمه رایگان مادران روستایی دارای سه فرزند و بیشتر
  • مقاوم‌سازی بیش از ۹۰ هزار مسکن روستایی در خوزستان
  • پرداخت بیش از ۲۷۸ میلیارد تومان تسهیلات ودیعه مسکن در گلستان
  • پرداخت ۱۱۵ همت تسهیلات ساخت و خرید مسکن
  • پرداخت ۱۸۰۰ میلیارد ریال تسهیلات کم بهره برای ایجاد اشتغال در استان بوشهر