Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس جمهور با اشاره به اینکه همدان مهد عالمان، شاعران و حکیمان و افرادی است که حتی جهان اسلام نیز در پرتو شخصیت آنها فیض برده است، گفت: ظرفیت استان همدان ظرفیت بسیاری است که کشاورزی و گردشگری از جمله آنها است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصرهمدان؛  رئیس دولت سیزدهم در سی‌امین سفر استانی خود به همراه جمعی از اعضای هیئت دولت با استقبال نماینده ولی فقیه در استان، استاندار همدان و جمعی از مسئولان استانی، وارد همدان شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در سفر امروز پنجشنبه ۶ مردادماه، دکتر سید ابراهیم رئیسی به استان همدان، حضور در شهرستان کبودرآهنگ، دیدار با اقشار مختلف مردم، نشست با نخبگان استان، شورای اداری و بررسی اولویت‌های توسعه بخشی و تصمیم‌گیری برای رفع مشکلات مردم استان و نشست خبری با اصحاب رسانه، از برنامه‌های سفر رئیس محترم جمهور است.

گفتنی است وزرا و نمایندگان رئیس جمهور با حضور در شهرستان‌های مختلف استان، از نزدیک با ظرفیت‌ها آشنا و مسائل و مشکلات را مورد بررسی قرار خواهند داد.

آیت الله سید ابراهیم رئیسی صبح امروز در فرودگاه همدان با بیان اینکه  تاریخ استان همدان یادآور رشادت های بسیاری است اظهار داشت: استان همدان دارای  ۸ هزار شهید و بیش از ۲۷ هزار جانباز است و همین برای من و دولت مایه افتخار است که به محضر آنها عرض ادب کنیم.

وی با اشاره به اینکه همدان مهد عالمان، شاعران و حکیمان است افرادی که حتی جهان اسلام نیز در پرتو شخصیت آنها فیض برده است گفت: ظرفیت استان همدان ظرفیت بسیاری است که کشاورزی و گردشگری از جمله آنها است.

رئیس جمهور درباره ظرفیت های استان در بخش معادن ادامه داد: شرایط معدنی استان همدان نیز دارای ظرفیت‌ قابل توجه است ظرفیتی که اگرچه با مشکلاتی رو به رو است اما از آنجا که ظرفیت نیروی انسانی کارآمد داریم مشکلات قابل حل است.

وی بیان کرد:  بررسی هایی درباره استان در تهران و استان با حضور مسیولان انجام شده است، که امیدواریم جمع بندی این تصمیمات را در شورای اداری به اطلاع رسانه هاو مردم برسانیم.

رئیسی همچنین عنوان کرد: به دلیل کوتاه بودن سفر  امکان سفر به شهرهای استان نیست اما در سفرهای بعدی وظیفه دارم به شهرهای دیگر استان سر زده و به مردم ادای احترام کنم.

انتهای پیام/

 

 

منبع: دانا

کلیدواژه: استان همدان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۰۳۶۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باید در حفظ ظرفیت گردشگری چهارمحال و بختیاری تلاش شود

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از چهارمحال و بختیاری، نخستین همایش ملی دانش سنتی محیط‌زیست با حضور علی سلاجقه معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست کشور، محمدعلی نکونام نماینده ولی فقیه در استان، غلامعلی حیدری استاندار چهارمحال و بختیاری، نورالله مرادی معاون آموزش و مشارکت‌های مردمی سازمان حفاظت محیط زیست، یاسر پیرعلی رییس دانشگاه شهرکرد و سعید یوسف‌پور مدیرکل حفاظت محیط زیست استان و دبیر همایش در دانشگاه شهرکرد برگزار شد.

یاسر پیرعلی درآیین افتتاحیه نخستین همایش ملی دانش سنتی محیط‌زیست، تاکید کرد: نتایج برگزاری این همایش‌ها باید برای استان و کشورمان مثمر ثمر باشد و بتوان مشکلات و مسائل را به شکل علمی برطرف کرد.

وی افزود: این همایش محصول تعامل موثر بین دانشگاه شهرکرد به‌ویژه دانشکده‌های کشاورزی، منابع طبیعی و دامپزشکی با اداره‌کل حفاظت محیط زیست استان است.

رئیس دانشگاه شهرکرد از وجود سازمان عمومی غیردولتی (NGO) در خصوص محیط زیست در دانشگاه خبر داد که تاکنون اقدامات مهم و مؤثری در راستای حفظ محیط‌ زیست، از جمله پاکسازی محیط زیست، کاشت نهال و... انجام داده‌ است.

پیرعلی خاطرنشان کرد: طبق مذاکراتی که با معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان محیط‌زیست کشور انجام شد، انتظار می‌رود راه اندازی موزه تاریخ طبیعی دانشگاه شهرکرد با همکاری اساتید دانشگاه که از جمله الزامات مهم در انجام طرح‌های کلان پژوهشی است، مورد توجه قرار گیرد.

ایشان ضمن قدردانی از دولت سیزدهم برای توجه ویژه به استان چهارمحال و بختیاری، اظهار داشت: مجموعه دولت سیزدهم از جمله وزارت نیرو و سازمان حفاظت محیط زیست، توجه خوبی در خصوص مسئله انتقال آب داشته‌اند و آرامش خوبی در این خصوص حاکم است.

رئیس دانشگاه شهرکرد، استان چهارمحال و بختیاری را استان گردشگری عنوان کرد و افزود: با توجه به فرهنگ و طبیعت بکر و ظرفیت بالای گردشگری استان که بین دو استان بزرگ صنعتی دیگر مثل خوزستان و اصفهان قرار دارد، باید در حفظ و نگهداری این ظرفیت تلاش کرد.

این مقام دانشگاهی همچنین ضمن قدردانی از عوامل برگزاری این همایش گفت: دبیرخانه دائمی این همایش در دانشگاه شهرکرد راه اندازی می‌شود و با توجه به سیاست‌ها و دغدغه‌های سازمان حفاظت محیط زیست، دانشکده منابع طبیعی، به‌خصوص گروه محیط زیست دانشگاه از این دبیرخانه حمایت می‌کند.

خبرنگار: رضا طهماسبی

انتهای پیام/

کد خبر: 1227458 برچسب‌ها سازمان محیط زیست کشور سازمان محیط زیست استان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گردشگری

دیگر خبرها

  • زیرساخت‌های تربیتی در استان همدان ضعیف است
  • رئیس‌جمهور: می‌گفتند روی موشک‌ها شعار مرگ بر اسرائیل ننویسیم
  • رئیسی: می‌گفتند روی موشک‌ها شعار مرگ بر اسرائیل ننویسیم
  • رییس‌جمهور طرح تکمیل آبرسانی به گرمسار را افتتاح کرد
  • کاهش نرخ بیکاری در استان سمنان قابل توجه است/ «آب» مهمترین دغدغه
  • باید در حفظ ظرفیت گردشگری چهارمحال و بختیاری تلاش شود
  • جذب بیش از ۲۵ هزار نیروی انسانی جدید در بدنه وزارت بهداشت
  • راه اندازی سامانه الکترونیکی ارتباط با رئیس جمهور در سمنان
  • تامین آب آشامیدنی مهمترین خواسته مردم میامی است
  • مجلس جدید قوانینی را وضع کند که تحولات اقتصادی را به دنبال داشته باشد