Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس جمهور با بیان اینکه در سفر امروز به استان همدان، ۱۷۹ طرح تصویب شد گفت: این طرح‌ها شامل ۳۵ طرح زیربنایی، سه طرح در حوزه آب، ۲۵ طرح درمانی، ۷۹ طرح فرهنگی و ورزشی و سایر طرح‌ها است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان ، سید ابراهیم رئیسی عصر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه، اظهار داشت: تکمیل شبکه‌های فاضلاب و تصفیه خانه‌های همدان، تکمیل سد خرمرود،  تکمیل پست‌های برق اسدآباد، تکمیل و تجهیز بیمارستان 272 تخت خوابی اکباتان، تکمیل مرکز جامع سرطان همدان، تکمیل بیمارستان 150 تختخوابی رزن، بازسازی مدارس فرسوده و تکمیل سالن‌های ورزشی و اردوگاه دانش آموزان استثنایی جزو برنامه‌هایی است که در دستور کار قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیسی تصریح کرد: مسئله اشتغال در استان همدان یک موضوع بسیار مهم و محوری است  که باید اقداماتی سریع  برای ایجاد زمینه اشتغالزایی انجام شود.

رئیسی: موفقیت دولت را در گرو ارتباط با جریان نخبگانی می‌دانیم/ تنها دولتی هستیم که برنامه مدون در 37 حوزه نظام مسائل را تدوین کرده‌ایمسی‌امین سفر استانی دولت| حضور متفاوت رئیس جمهور در پایتخت تاریخ و تمدن ایران/‌ ‌رئیسی مستقیم بین مردم رفت + فیلمرئیسی: به هیچ عنوان از مواضع به حق نظام عقب‌نشینی نخواهیم کرد/ به قدرت تسلیحاتی کشور افتخار می‌کنیم

رئیس جمهور در بخش دیگری از این نشست خبری در پاسخ به سوال خبرنگاران مبنی بر مشکل کم آبی در استان، اظهار داشت: مسئله آبرسانی به استان همدان بسیار مهم است و از ابتدای آغاز دولت پیگیر این مسئله هستیم.

وی با تاکید بر اینکه آبرسانی به همدان جزو اولویت‌های کاری استاندار همدان بوده است، تصریح کرد: حداکثر تا دو ماه آینده وعده آبرسانی به این استان محقق می‌شود.

رئیس جمهور با بیان اینکه برای این پروژه اقدامات جهادی انجام شده است، عنوان کرد: کاری که 17 سال بر روی زمین مانده، ظرف چند ماه به نتیجه مطلوب رسیده و حداکثر تا دو ماه آینده به سرانجام می‌رسد.

رئیسی درباره تغییر الگوی کشت در استان نیز اظهار داشت: استان همدان علاوه بر اینکه یک استان معدنی و گردشگری است، منطقه کشاورزی هم هست و باید اقتصاد کشاورزی آن فعال شود.

وی با بیان اینکه متاسفانه شاهد مهاجرت روستاییان به مناطق حاشیه شهری هستیم، عنوان کرد: وقتی علت مهاجرت را جویا می‌شویم می‌گویند کشاورزی برایمان صرفه اقتصادی ندارد.

رئیس جمهور با تاکید بر اینکه باید اقتصاد روستایی استان همدان فعال و باصرفه شود، گفت: اگر روستایی در روستا نماند، شرایط ما سخت می‌شود.

رئیسی با اشاره به اینکه یکی از مباحث حوزه آب مربوط به اصلاح مدیریت منابع آبی و دیگری مربوط به کمبود آب است، گفت:
در  مدیریت آب باید مردم هم کمک کنند.

وی به اصلاح الگوی کشت در استان همدان اشاره کرد و افزود: باید به جای کشاورزی‌های پر آب، محصولاتی بکاریم که آب کمتری ببرد و صرفه بیشتری هم برای کشاورز داشته باشد.

رئیس جمهور با تاکید بر اینکه باید به کشاورزان تسهیلات ارائه شود و خرید تضمینی محصولات کشاورزان را داشته باشیم، گفت: کشاورز باید مطمئن باشد که محصول روی دستش نمی‌ماند. این اقدامات که از برنامه‌های جدی دولت است جاذبه کشاورزی ایجاد می‌کند.

وی در بخش دیگری از سخنانش به مشکل کمبود و گرانی مسکن در همدان اشاره کرد و گفت: یکی از نیازهای جدی کشور مسکن است.

رئیس جمهور با تاکید بر اینکه باید سالانه یک میلیون مسکن ساخته می‌شد، اظهار داشت: اما ساخته نشده و  ما دچار یک عقب ماندگی جدی در حوزه مسکن هستم که باید جبران شود.

رئیسی با بیان اینکه موضوع مسکن، نیاز کشور، وعده ما ومصوبه قانونی پیش روی ما است، تصریح کرد: باید سالی یک میلیون مسکن ساخته شود.

وی با اشاره به اینکه از ابتدای کار دولت مسئله مسکن را دنبال کردیم، و زمین آن هم تامین شده، گفت: همدان در زمینه تامین زمین عقب مانده بود که با پیگیری استاندار وضع همدان متفاوت شده و به رتبه پنجم آمده است.

رئیس جمهور اظهار داشت: کارهای مقدماتی اقدام  و ساخت و ساز مسکن در همدان آغاز شده و با سرعت دنبال خواهد شد. به جمع‌هایی که خودشان به صورت تعاونی آماده مسکن‌سازی هستند و زمین و تسهیلات ندارند کمک می‌کنیم تا جهش جدی داشته باشد.

 انتهای پیام/743/ن

منبع: تسنیم

کلیدواژه: رئیس جمهور استان همدان شود رئیس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۰۹۶۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵ درصد اهداف بودجه ۱۴۰۲ محقق نشد/ شروع اصلاح ساختار بودجه در ۱۴۰۳

رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور با اعلام اینکه بر اساس گزارش خزانه‌داری کل کشور ۹۵ درصد منابع بودجه سال ۱۴۰۲ تحقق پیدا کرده است، گفت: امسال گام‌های اصلاح ساختار بودجه را محکم‌تر برخواهیم داشت.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، داود منظور معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور، در دیدار نوروزی با همکاران سازمان، ضمن تبریک فرا رسیدن سال نو و گرامیداشت تقارن بهار طبیعت با بهار قرآن، به ارائه گزارشی از عملکرد این سازمان در سال گذشته و تبیین مهم‌ترین مأموریت‌ها و مسئولیت‌های سازمان در سال جاری پرداخت.

معاون رئیس‌جمهور با بیان اینکه سال ۱۴۰۳ با توجه به آغاز اجرای برنامه هفتم در کشور، سال مهمی برای سازمان برنامه و بودجه کشور است، گفت: تدوین آیین‌نامه‌ها و دستورالعمل‌های مورد نیاز احکام برنامه هفتم، از اصلی‌ترین اقدامات و تمهیدات سازمان برای اجرای این برنامه در کشور است.

وی با بیان برخی محدودیت‌ها در سال گذشته پیرامون تحقق بخشی از درآمدهای دولت، افزود: با در نظر گرفتن جمیع شرایط، سال خوبی به لحاظ تأمین مالی دولت توسط سازمان برنامه و بودجه پشت سر گذاشته شد و گزارش خزانه‌داری کل کشور نشان می‌دهد که ۹۵ درصد منابع بودجه سال ۱۴۰۲ تحقق پیدا کرده است.

رضایت نسبی دستگاه‌ها از عملکرد سازمان برنامه و بودجه/ پرداخت مطالبات معلمان خرید خدمت و حق‌التدریس

منظور با بیان اینکه با تدابیر اندیشیده شده، سال ۱۴۰۲ با آرامش و با رضایت نسبی دستگاه‌ها از عملکرد سازمان به پایان رسید، ادامه داد: خوشبختانه اجرای طرح رتبه‌بندی معلمان به سامان رسید و توانستیم مطالبات معلمان را از سال‌های ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ پرداخت کنیم؛ همچنین مطالبات معلمان حق‌التدریس و خرید خدمت تا پایان دی‌ماه پرداخت شد.

رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور با اشاره به رویکرد تعاملی سازمان برنامه و بودجه بیان کرد: همه اینها باعث شد که وزیران از تعاملات خوب و رابطه نزدیک و کارگشای سازمان برنامه و بودجه با دستگاه‌ها ابراز رضایت کنند.

وی گفت: طرح دارویار را به‌خوبی در سال گذشته اجرا کردیم و به اذعان وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، اکنون در بازار دارو، ثبات خوبی را ایجاد کرده‌ایم.

اولویت تخصیص اعتبارات عمرانی با طرح‌های قابل خاتمه در ۱۴۰۲ و ۱۴۰۳ است

منظور با بیان اینکه اولویت تخصیص اعتبارات عمرانی با طرح‌های قابل خاتمه در ۱۴۰۲ و ۱۴۰۳ است، تصریح کرد: این اولویت‌دهی باعث شد که به طرح‌های نیمه تمامی مانند آزادراه منجیل- رشت که چندین سال جزو مطالبات عمومی بود، توجه خوبی شود و این طرح‌ها به نتیجه برسند تا مردم از منافع آنها بهره‌مند شوند و باعث ایجاد امید در مردم شد.

تلاش برای جلوگیری از ناتراز شدن بودجه ۱۴۰۳

رئیس سازمان برنامه و بودجه با اشاره به تلاش این سازمان برای جلوگیری از ناتراز شدن بودجه ۱۴۰۳ در مرحله بررسی لایحه بودجه در مجلس، گفت: در نظر گرفتن منابع ناپایدار در بودجه را قبول نداریم و تلاش زیادی کردیم که با پیش‌بینی منابع درآمدی مطمئن و پایدار از جمله افزایش درآمدهای مالیاتی در لایحه بودجه ۱۴۰۳، مانع از ایجاد کسری بودجه و ناتراز شدن بودجه شویم.

وی گفت: طی سه سال گذشته، به طور متوسط بیش از ۵۰ درصد افزایش درآمدهای مالیاتی در کشور داشته‌ایم که نشان می‌دهد با احکام جدید، می‌توانیم این افزایش ۵۰ درصدی را در سال جاری نیز محقق کنیم.

گام‌های اصلاح ساختار بودجه را محکم‌تر برخواهیم داشت

منظور اصلاح ساختار بودجه را یکی از مطالبات مقام معظم رهبری از سازمان برنامه و بودجه دانست و گفت: ما در سازمان برنامه و بودجه مأموریت داریم این موضوع را به طور کامل اجرا کنیم و اعلام می‌کنم که امسال گام‌های اصلاح ساختار بودجه را محکم‌تر برخواهیم داشت و با ایجاد شفافیت در بودجه با اقداماتی مانند پرداخت به ذینفع نهایی و حساب واحد خزانه، این مسیر را با جدیت ادامه می‌دهیم.

معاون رئیس‌جمهور با اشاره به رویکرد هوشمندسازی نظام بودجه‌ای، بیان داشت: اشراف اطلاعاتی سازمان بر جریان مالی دولت و موجودی خزانه و حساب‌های تمام دستگاه‌ها، یک الزام است.

رشد تولید و مهار تورم تا حد زیادی محقق شد

رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور با اشاره به تلاش‌ها برای تحقق شعار سال ۱۴۰۲ با عنوان «رشد تولید و مهار تورم»، گفت: بر اساس گزارش مرکز آمار ایران، رشد اقتصادی ۶.۷ دهم درصدی در ۹ ماهه اول سال ۱۴۰۲ تحقق یافته است که حدود چهار درصد از این رشد، غیرنفتی است.

وی با تأکید بر برنامه‌ریزی‌های صورت‌گرفته، افزود: هدف‌گذاری رشد اقتصادی امسال، هشت درصد است و تحقق این رشد، وظیفه سازمان برنامه و بودجه کشور است و دستیابی به این رشد، شدنی و ممکن است و برنامه‌های تحقق رشد هشت درصدی باید در اسرع وقت با کمک دستگاه‌ها، تهیه و ابلاغ شود تا همه بخش‌ها تکلیف خود را در سال جدید بدانند.

منظور با اشاره به کاهش نرخ بیکاری در دولت سیزدهم، گفت: در حالی‌که نرخ بیکاری در ابتدای دولت مردمی ۹,۶ درصد بوده، در پاییز پارسال این نرخ به ۷.۶ درصد رسیده که پایین‌ترین عدد در ۱۰ سال گذشته محسوب می‌شود.

بهره‌گیری از تبصره ۲ قانون بودجه امسال برای تحقق شعار سال ۱۴۰۳

معاون رئیس‌جمهور با اشاره به شعار سال ۱۴۰۳ با عنوان «جهش تولید با مشارکت مردم» گفت: باید طرح‌های تملک دارایی‌های سرمایه ای، بخشی از این جهش تولید را تأمین کند و منابع را باید به جایی ببریم که منجر به رشد و جهش تولید شود.

وی با بیان اینکه فقط منابع دولت نیست که ایجاد رشد می‌کند، افزود: تلفیق منابع دولت با سایر منابع بسیار مهم است و امسال باید تبصره ۲ قانون بودجه امسال را به نحو متفاوتی و به‌ویژه برای پشتیبانی از مشاغل خرد به کار بگیریم تا شعار امسال هم محقق بشود.

بر اساس این گزارش، رئیس و کارکنان سازمان برنامه و بودجه کشور سپس با حضور بر مزار شهید گمنام مدفون در محوطه سازمان، با قرائت فاتحه، یاد شهدا را گرامی داشتند.

دیگر خبرها

  • وعده وزیر راه: هر ماه افتتاح مسکن داریم
  • مبلغ جرایم رانندگی به طور میانگین ۵ برابر شد
  • تخصیص ۸ هزار میلیارد ریال برای اجرای دو مصوبه سفر رییس جمهور به بوشهر
  • تحویل ۲۰۰ واحد نهضت ملی مسکن تا سه ماه آینده درسیستان و بلوچستان
  • ۵ درصد اهداف بودجه ۱۴۰۲ محقق نشد/ شروع اصلاح ساختار بودجه در ۱۴۰۳
  • معرفی ۲۰ رقم زراعی اصلاح‌شده دستاورد مهم سال گذشته
  • تعهد استان مرکزی برای ساخت واحد مسکونی محقق می شود
  • مخبر: کاهش ۲۸ درصدی تلفات جاده‌ای یک دستاورد است
  • شتاب ساخت مسکن ملی در استان همدان
  • اهواز غرق آب شد؛ وعده‌ای که محقق نشد