Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-23@13:13:18 GMT

تاریخ آماده سازی موشک آرمتیس ۱ مشخص شد

تاریخ انتشار: ۱۵ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۶۸۲۵۸۲

تاریخ آماده سازی موشک آرمتیس ۱ مشخص شد

ماموریت بلندپروازانه آرتمیس ۱ ناسا برای آخرین بار قبل از پرتاب، به سکو باز می‌گردد. این آژانس امیدوار است که ماموریت ماه را ۱۱ روز بعد از آمادگی موشک و در ۲۹ آگوست آغاز کند.

ناسا در روز جمعه تایید کرد که موشک ماموریت آرتمیس ۱ سفری تقریبا ۶ کیلومتری را از ساختمان مونتاژ وسایل نقلیه مرکز فضایی کندی تا سکوی پرتاب طی خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ماموریت آرتمیس ۱ از سیستم پرتاب فضایی (SLS) و فضاپیمای اوریون استفاده خواهد شد تا از قابلیت استفاده آن برای فضانوردانی که چند سال آینده سفر مشابهی را انجام می‌دهند اطمینان حاصل کند.

ریک لابرود، مدیر پرواز آرتمیس ۱ در مرکز فضایی جانسون ناسا در یک جلسه توجیهی اعلام کرد: گروه‌های ما برای مدت بسیار طولانی برای رسیدن به این نقطه، سخت کار کرده‌اند. او افزود که این ماموریت برای آن‌ها بسیار ویژه است و برای آن بسیار هیجان زده هستند.

درماموریت آرتمیس ۱ برا اولین بار از سیستم پرتاب فضایی استفاده می‌شود، اما این ماموریت برای فضاپیمای اوریون که در سال ۲۰۱۴ به مدار زمین رفت دومین ماموریت محسوب می‌شود. اگر همه چیز طبق برنامه پیش برود، سیستم پرتاب فضایی طی ۸.۵ دقیقه به مدار می‌رسد و سپس مرحله فوقانی این موشک عظیم، اوریون را حدود ۸۰ تا ۹۰ دقیقه پس از بلند شدن در مدار تزریقی فراقمری مستقر می‌کند.

این فضاپیما سه هدف اصلی در آرتمیس ۱ دارد که هر کدام برای نشان دادن استقامت طراحی شده اند. اعضای تیم مأموریت می‌خواهند اوریون نشان دهد که می‌تواند به طور ایمن از جو زمین بازگردد یا خیر. نقطه عطف اصلی اوریون در این ماموریت، ورود مجدد با سرعت بالا در جو زمین خواهد بود.

در این مرحله برق وسیله نقلیه حدود دو ساعت روشن می‌ماند تا آزمایش کند که اوریون در حفظ سرمایش برای فضانوردان چقدر خوب عمل می‌کند. مقامات ناسا گفتند پس ازاین مرحله یک کشتی نیروی دریایی ایالات متحده اوریون را بازیابی می‌کند و فضاپیما را از آب خارج می‌کند.

بیشتر بخوانید

موشک بزرگ ناسا ۲۹ آگوست به ماه پرتاب می‌شود

 

باشگاه خبرنگاران جوان فضای مجازی دريچه فناوری

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ماموریت آرتمیس آژانس فضایی ناسا سفر به ماه آرتمیس ۱

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۸۲۵۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مواجهه ماهواره روسی و فضاپیمای ناسا از بیخ گوش بشریت گذشت!

تین نیوز

به تازگی یک گلوله مداری با فاصله ای کمتر از آنچه تصور می کردیم از کنار گوش بشریت عبور کرده است. در ساعات پایانی روز ۲۸ فوریه، ماهواره جاسوسی روسی خاموشی به نام Cosmos ۲۲۲۱ و فضاپیمای تایمد (TIMED) ناسا که از سال ۲۰۰۱ جو زمین را مطالعه می کند، به طرز ناخوشایندی نزدیک به هم در مدار قرار گرفتند و از فاصله ناباورانه نزدیکی از کنار هم گذشتند.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، تخمین اولیه ۲۰ متر فاصله بین این دو را در هنگام گذر نشان می داد اما به گفته پام ملروی(Pam Melroy)، معاون ناسا، مطالعات بیشتر نشان داده است که این عبور در واقع حتی نزدیک تر بوده است.

به نقل از اسپیس، ملروی در روز ۹ آوریل در سی و نهمین سمپوزیوم فضایی در کلرادو اسپرینگز گفت: ما به تازگی از طریق تجزیه و تحلیل متوجه شدیم که این گذر در نهایت از فاصله کمتر از ۱۰ متر انجام شده است.

او گفت: این به شخصه برای من و همچنین برای همه ما در ناسا بسیار تکان دهنده بود. این مواجهه واقعا همه ما را ترساند.

او توضیح داد: اگر این دو ماهواره با هم برخورد می کردند، شاهد تولید زباله های قابل توجهی بودیم و خرده های کوچکی از آن ده ها هزار مایل در ساعت سفر می کردند و منتظر سوراخ کردن یک فضاپیمای دیگر می ماندند که به طور بالقوه جان انسان ها را به خطر می اندازد.

این فقط یک موضوع نظری نیست. برای مثال، در ماه اوت سال ۲۰۲۱، ماهواره نظامی چینی یونهای(Yunhai 1-02) توسط یک زباله فضایی آسیب دید که ظاهرا بخشی از موشک زنیت (Zenit-2) بود که ماهواره جاسوسی تسلینا(Tselina-2) روسیه را در سال ۱۹۹۶ به مدار پرتاب کرد.

در حالی که چنین برخوردهایی نادر باقی می ماند، اما نزدیکی هایی مانند آنچه که تایمد از آن جان سالم به در برد، بیشتر و بیشتر رایج می شوند، زیرا مدار زمین بیشتر و بیشتر شلوغ می شود.

براساس گزارش آژانس فضایی اروپا(ESA) در حال حاضر حدود ۱۱ هزار و ۵۰۰ ماهواره در حال چرخش به دور سیاره ما هستند که ۹۰۰۰ مورد از آنها عملیاتی هستند. به هر حال، بیش از نیمی از این فضاپیماهای کاربردی بخشی از شبکه پهن باند استارلینک اسپیس ایکس هستند. این ابرصورت فلکی در حال رشد در حال حاضر از نزدیک به ۵۸۰۰ ماهواره تشکیل شده است.

اما این تنها بخشی از تصویر است. آژانس فضایی اروپا تخمین می زند که حدود ۳۶ هزار و ۵۰۰ قطعه زباله فضایی با عرض حداقل ۱۰ سانتی متر در مدار زمین و بیش از ۱۳۰ میلیون ذره حداقل ۱ میلی متری در مدار زمین وجود داشته باشد.

همانطور که ملروی خاطرنشان کرد، با توجه به سرعت آنها، حتی چنین تکه های کوچکی از زباله می توانند به ماهواره ها و ایستگاه فضایی بین المللی(ISS) آسیب برسانند. در مدار ایستگاه فضایی بین المللی، حدود ۲۵۰ مایل(۴۰۰ کیلومتر) بالاتر از سطح زمین، اجرام با سرعتی در حدود ۱۷ هزار و ۵۰۰ مایل در ساعت(۲۸ هزار و ۱۶۰ کیلومتر در ساعت) حرکت می کنند که بسیار سریع تر از هر گلوله ای است.

ملروی افزود، ناسا در طول سال ها برای کمک به کاهش مشکل زباله های فضایی کار کرده است. اما این آژانس می خواهد کارهای بیشتری انجام دهد. و این فشار فزاینده شامل یک «استراتژی پایداری فضایی» یکپارچه است که ناسا قسمت اول آن را در روز سخنرانی ملروی منتشر کرد.

استراتژی پایداری فضایی که تحت رهبری یک هیئت مشورتی بین سازمانی توسعه یافته است، بر پیشرفت هایی تمرکز دارد که ناسا می تواند در جهت اندازه گیری و ارزیابی پایداری فضا در مدار زمین، شناسایی راه های مقرون به صرفه برای دستیابی به اهداف پایداری، ایجاد انگیزه برای اتخاذ شیوه های پایدار از طریق فناوری و توسعه سیاست و افزایش تلاش ها برای به اشتراک گذاری و دریافت اطلاعات با بقیه جامعه فضایی جهانی به کار گیرد.

استراتژی پایداری ناسا در نهایت چهار حوزه را در بر می گیرد: زمین، مدار زمین، فضای بین زمین و ماه و فضای عمیق.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • بودجه و شجاعت بازگشت به ماه وجود ندارد!
  • دلایل فرود نیامدن مجدد انسان روی ماه
  • چرا بازگشت انسان به ماه سخت است؟
  • نخستین پرواز فضاپیمای سرنشین‌دار «استارلاینر» انجام می‌شود
  • مواجهه ماهواره روسی و فضاپیمای ناسا از بیخ گوش بشریت گذشت!
  • مواجهه‌ای که همه کارکنان ناسا را ترساند
  • ماهواره جاسوسی روسی از بیخ گوش ماهواره ناسا گذشت
  • بوستر موشک الکترون بازیابی می‌شود
  • رقابت استارت‌آپ‌ها پس از رایگان‌سازی ماموریت ۱۱ میلیارد دلاری مریخ توسط ناسا
  • ناسا ۶ ماموریت را برای بررسی تغییرات اقلیمی زمین انتخاب کرد