Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-04-25@09:18:40 GMT

این همه هزینه برای یک مربی فوتبال دور ریختن پول بود

تاریخ انتشار: ۱۵ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۶۸۵۳۳۴

این همه هزینه برای یک مربی فوتبال دور ریختن پول بود

رییس فدراسیون قایقرانی گفت: این همه هزینه برای یک مربی فوتبال پول ریختن پول چراکه نتیجه‌ای هم دربرنداشت. اگر این بودجه را به ۱۰ فدراسیون می‌دادیم اکنون ۱۰ مربی کاربلد و لایق رشته های مختلف داشتیم

به گزارش مشرق، علیرضا سهرابیان بعد از ثبت‌نام در انتخابات کمیته ملی المپیک، اظهارداشت:  امروز از طرف خانواده قایقرانی برای عضویت در هیات اجرایی ثبت‌نام کردم و امیدوارم اگر به کمیته راه پیدا کنم امیدوارم نماینده شایسته‌ای برای کل ورزش ایران باشم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در خصوص شرایط قایقرانی، خاطرنشان کرد: دختران و پسران ما فعالیت خود را دارند. به آنها و مربیان اعتماد و اعتقاد دارم و مطمئن هستم در بازی‌های آسیایی هانگژو که سال آینده برگزار می‌شود باید انتظارات زیادی از قایقرانی داشته باشید. مطمئن باشید با دست پر برمی‌گردیم، یک ماه دیگر هم بچه‌های ما در مسابقات دانشجویان جهان، زیر ۲۱ سال جهان و قهرمانی جهان در دراگون‌بوت شرکت می‌کنند. آنجا نشان می‌دهند سطح‌شان چگونه است و چقدر می‌توانند انتظارات مردم از قایقرانی را برآورده کنند.

رئیس فدراسیون قایقرانی همچنین در پاسخ به این سوال که قایقرانان از بحث سخت‌افزاری گلایه دارند، گفت: باید ببینیم در کدام بخش از قایقرانی این صحبت‌ها مطرح شده است؟ در گذشته این موضوع واقعیت داشت و موضوعی است که اتفاق افتاد. در روئینگ سال‌ها امکانات نداشتیم اما سال گذشته باتوجه به مشکلاتی که بود بعد از مدت‌ها قایق‌هایی را که در گمرک به عنوان زندانی مطرح بودند و در چین دپو شده بودند، آزاد کنیم. یک ماه دیگر مسابقات کاپ آسیا را داریم که از آن قایق‌ها استفاده خواهیم کرد. پس نمی‌توانیم بگوییم سخت‌افزار را در روئینگ تزریق نکرده‌ایم.

سهرابیان افزود: تا جایی که امکان داشت توانستیم لوازم مورد نیاز را از داخل تهیه کنیم اما باز هم باید بگویم قهرمانان ما استفاده از برند خارجی مدنظرشان است چون از لحاظ ذهنی و مکانیکی به این موضوع اعتقاد دارند. امیدوارم استانداردهای روز به ایران وارد شود.

وی درباره اینکه با تعویق بازی‌های آسیایی برای پرداخت حقوق مربی برزیلی در آب‌های آرام چه حمایتی از فدراسیون صورت گرفته است؟ تصریح کرد: فکرم این نیست تا وقتی من هستم نتایج مثبتی بگیریم. صحبت من موفقیت در المپیک پاریس و گرفتن مدال در المپیک لس‌آنجلس بوده که نیازمند تجربیات بالای یک مربی مجرب است. پدرو مربی برزیلی توانست این موضوع را تا به امروز نشان دهد؛ کسب ۲۵ مدال در مسابقات تایلند، بهبودی رکورد بچه‌ها که می‌توانم بگویم بالاتر از کسب مدال بود، اهمیت خود را دارد و تاجایی که امکان دارد پشت این مربی می‌ایستم، منابع مالی که نیاز باشد تا این مربی را نگه داریم، تامین خواهیم کرد چرا که  مربیان ما هم نیاز دارند در کنار پدرو به تجربیات خود اضافه کنند و به عنوان مربی یک در آینده در استان‌ها کار کرده و ورزشکاران را آموزش دهند.

بیشتر بخوانید:

در حال بررسی شرایط برای ثبت‌نام در انتخابات کمیته المپیک هستم

رئیس فدراسیون قایقرانی ادامه داد: پدرو فقط برای مربیگری نیامده بلکه برای آموزش مربیان آمده است و نتایج آن را در هانگژو خواهید دید. شاید در ذهن خطور نکند که بچه‌های ما در پاریس رویکرد دیگری داشته باشند اما اینکه از لحاظ ذهنی خودشان را به این باور رسانده‌اند که می‌توانند در المپیک پاریس نتیجه خوبی بگیرند و این نتیجه آموزش ها و تلاش خانواده قایقرانی است.

سهرابیان  در پاسخ به این پرسش که از سولماز عباسی برای کاندیداتوری در انتخابات نایب رییسی کمیته ملی المپیک حمایت می‌کند یا خیر، گفت: سولماز عباسی به عنوان یک ورزشکار المپین و مربی جوان و تحصیلکرده باید به این باور برسد که می‌تواند در جایگاه‌های بالاتری هم عرض اندام کند. عباسی مربی تیم ملی زنان ایران هست و همچنین قرار است که در کنار یکی از مدرسان فدراسیون جهانی رویینگ پروژه بزرگی را در ایران انجام دهند و آن آموزش مربیان رویینگ است.حالا باید ببینیم، در کنار کار مربیگری و این پروژه بزرگ که برای اولین بار در تاریخ اتفاق می‌افتد، توانایی این را دارد که پست بالاتری هم بگیرد یا خیر. امیدوارم که این اتفاق رخ دهد چرا که او یک قهرمان و یک فرد تحصیل کرده است.

رییس فدراسیون قایقرانی در مورد کاندیدا شدن برای هیات اجرایی کمیته ملی المپیک و برنامه خود برای این پست گفت: هیات اجرایی از هفت رییس فدراسیون المپیکی تشکیل می‌شود و  هر کسی که انتخاب شود خاک خورده این ورزش است. اگر من به عنوان یک عضو انتخاب شوم، تمام تلاشم را می کنم که برنامه راهبردی که فدراسیون‌ها دارند را عملیاتی کنم. طرح استراتژیکی برای المپیک پاریس و لس آنجلس وجود دارد و هیات اجرایی می تواند به کمک کمیته ملی المپیک بیاید و در این زمینه کمک کننده باشد نه اینکه فقط به عنوان یک عضو بله و خیر بگوید یا فقط دست خود را بالا ببرد. هیات اجرایی باید نیاز ها را ببیند و هیات اجرایی به فدراسیون های پر مدال کمک کند. در این زمینه فقط صحبت شده اما کاری نشده است. فقط ۱۰ درصد صحبت ها عملیاتی شده است و اگر انتخاب شوم، کمک این فدراسیون ها می کنم تا آنها نیز کمک حال کار کاروان باشند.

او در پاسخ به این پرسش که منظور او از رشته های پر مدال چه رشته هایی است؟ تصریح کرد: دوچرخه‌سواری ، تیراندازی، قایقرانی. باید تجربیات خود و علم روز دنیا را  با هم استفاده کنیم. افراد زیادی خاک خورده هستند که اگر نقطه نظرات آنها را بگیریم تجربیات زیادی خواهیم داشت. در قایقرانی مربی به نامی آوردیم که  تحولات زیادی ایجاد کرد و نتیجه آن را حتما در بازی‌های آسیایی خواهید دید. به نظرم این که در رشته های پر مدال از مربیان به نام خارجی استفاده کنیم، دور ریختن پول نیست. در فوتبال برای یک مربی هزینه شده که واقعا دور ریختن پول بوده است و اگر همین پول به ۱۰ فدراسیون تزریق می‌کردند، می‌توانستیم ۱۰ مربی مطرح، کارآمد و لایق وارد کنیم. ورزشکاران در گرما و سرما تمرین می‌کنند و تنها پشتوانه آنها ما مسئولان هستند تا شرایط مناسبی را برایشان فراهم کنیم.

منبع: ایرنا

منبع: مشرق

کلیدواژه: بازار خودرو تحولات اوکراین جنگ غزه قیمت کمیته ملی المپیک علیرضا سهرابیان مارک ویلموتس مهدی تاج خودرو قیمت های روز در یک نگاه حوادث سلامت فدراسیون قایقرانی کمیته ملی المپیک هیات اجرایی ریختن پول یک مربی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۸۵۳۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اولین سهمیه تاریخ ورزش بانوان آذربایجان‌غربی چگونه مطرح و به المپیک رسید / استقبال از بدو ورود به ارومیه

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از آذربایجان‌غربی، «فاطمه مجلل» قایقران روئینگ ارومیه‌ای صبح روز یکشنبه در کره جنوبی ضمن کسب اولین سهمیه المپیک ۲۰۲۴ پاریس برای قایقرانی به اولین بانوی ورزشکار استان آذربایجان‌غربی در تاریخ شد که راهی المپیک می‌شود.

مجلل چگونه المپیکی شد

مجلل در انتخابی تیم ملی روز ۱۷ دی‌ماه سال ۱۴۰۲ در دریاچه ارومیه با زمان ۸ دقیقه و ۱۴ ثانیه و ۱۱۰ صدم ثانیه و کسب رتبه اول به عضویت تیم ملی درآمد.

او در اردوی پایانی تیم ملی که فروردین‌ماه در ارومیه و در دریاچه سد شهرچای برگزار شد تمرینات فشرده انجام داد و بعد از پایان اردو راهی کرده جنوبی شد.

بانوی قایقرانی تیم ملی روز جمعه و در مرحله مقدماتی در گروه سوم مقدماتی در رقابت با حریفانی از سنگاپور، فیلیپین، تایلند و قزاقستان با زمان ۸:۰۲:۰۶۹ دقیقه به عنوان قایق اول از خط پایان عبور کرد و به دور نیمه نهایی مسابقات راه یافت. در این رقابت نمایندگان فیلیپین و سنگاپور دوم و سوم شدند.

مجلل روز شنبه و در مرحله نیمه نهایی در گروه اول در رقابت با حریفانی از قزاقستان، کره جنوبی، ازبکستان، سنگاپور و چین‌تایپه با زمان ۸:۰۳:۰۴۷ دقیقه به عنوان قایق دوم از خط عبور کرد و به فینال مسابقات راه یافت.

او در ادامه رقابت‌ها و در صبح روز یکشنبه در فینال این رقابت با حریفانی از ویتنام، فیلیپین، ژاپن، ازبکستان و سنگاپور رقابت کرد و با زمان۷:۳۷:۰۰۷ دقیقه به عنوان قایق سوم از خط عبور کرد و با کسب مقام سوممسابقات جواز حضور در المپیک را بدست آورد. در این رقابت نمایندگان ازبکستان و ژاپن اول و دوم شدند

اولین مصاحبه مجلل بعد از کسب سهمیه

بانوی قایقرانی ارومیه‌ای در بدو ورود سهمیه المپیک را بزرگترین آرزویش از کودکی و از ورود به قایقرانی عنوان و اظهار کرد: خوشحالم این موفقیت را کسب کردم و قرار است در المپیک حضور یابم.

مجلل گفت: از هشت سالگی تمرینات مداوم خود را در رشته قایقرانی انجام و طی چهار سال اخیر در اردوهای تیم‌های ملی بودم و تمرینات مداومی را علی‌رغم شرایط سخت انجام دادم.

او اظهار کرد: برای درخشش در المپیک در زمان باقی‌مانده تلاش خود را انجام خواهم داد.

مجلل درخصوص مسابقات انتخابی المپیک در کره‌جنوبی گفت: مسابقات از طرح بالایی برخوردار بود و رقیبان برای رسیدن به المپیک نهایت تلاش خود را انجام و من توانستم در هر سه مرحله با زمان بسیار خوب سهمیه المپیک را کسب کنم.

وی در خاتمه از خانواده خود، مدیرکل ورزش و جوانان آذربایجان‌غربی و رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان ارومیه و رئیس هیات قایقرانی استان و شهرستان و از همه حامیان خود قدردانی کرد.

استقبال مسئولین ورزشی، ارومیه‌ای‌ها و خانواده از اولین بانوی المپیکی آذربایجان‌غربی

صبح امروز با حضور مسئولین ورزشی استان جمعی از شهروندان و خانواده او با حضور در فرودگاه بین‌المللی ارومیه از «فاطمه مجلل» قایقران المپیکی و «یاسمن حمزه‌پور» مربی او استقبال کردند.

به این ترتیب نام «فاطمه مجلل» در تاریخ ورزش استان آذربایجان‌غربی به عنوان اولین بانوی المپیکی تاریخ ورزش استان ثبت شد.

بیوگرافی اولین بانوی المپیکی ورزش آذربایجان‌غربی

«فاطمه مجلل» در ‎۵ مرداد سال ۱۳۸۱ در شهر ارومیه به دنیا آمد و به گفته خودش از سال ۹۸ بطور حرفه‌ای در رشته قایقرانی و در تیم‌های ملی حضور یافته و تا کنون دو مدال طلای قهرمانی آسیا، نقره بازی‌های آسیایی و برنز جایزه بزرگ روسیه را کسب کرده است.
او حضورش در رشته قایقرانی را به پیشنهاد مربی شنایش عنوان کرده است.

«یاسمن حمزه‌پور» مربی فاطمه مجلل نیز همواره در مسابقات مختلف همراه او بوده و یکی از عوامل درخشش او بوده است.

گزارش: سینا افشاریان

46

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1898942

دیگر خبرها

  • استقبال ازنخستین بانوی المپیکی تاریخ ورزش آذربایجان‌غربی
  • جمالپور: حق کشتی فرنگی خوزستان داشتن ۲ مربی در المپیک است
  • محرومیت و جریمه نقدی مربی مس رفسنجان
  • جریمه سنگین دروازه‌بان تیم ملی در جام جهانی
  • اولین سهمیه تاریخ ورزش بانوان آذربایجان‌غربی چگونه مطرح و به المپیک رسید / استقبال از بدو ورود به ارومیه
  • تعداد سهمیه‌های کاروان المپیک به ۱+۳۱ رسید
  • بازگشت تیم ملی قایقرانی مردان و زنان ایران به میهن
  • اعلام آرای کمیته وضعیت فدراسیون فوتبال
  • تجویز نسخه ایتالیایی برای والیبال بلغارستان
  • مربی استقلال محروم و جریمه شد