Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-24@15:18:38 GMT

۳۶ مدرسه خیرساز در قم در حال احداث است

تاریخ انتشار: ۱۸ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۷۰۵۱۹۹

۳۶ مدرسه خیرساز در قم در حال احداث است

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از روابط عمومی شهرداری قم، سید ناصر علایی در دیدار با سقائیان‌نژاد شهردار قم، اظهار داشت: خیرین پس از انقلاب تاکنون ۲۹۰ پروژه شامل ۲۳۷۶ کلاس درس با حدود ۴۳۹ هزار مترمربع زیربنا احداث نموده‌اند و حدود ۱۰۰ قطعه زمین با ۳۲۰ هزار مترمربع نیز برای امر مقدس مدرسه‌سازی اهدا شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به برخی از پروژه‌های خیرسازی در قم، ابراز کرد: ظرفیت واقعی خیرین مدرسه‌ساز در این استان بیشتر از فعالیت‌هایی بوده که تاکنون انجام‌شده است.

رئیس مجمع خیرین مدرسه‌ساز قم تصریح کرد: برای اینکه سرعت عمل، کیفیت بالا و صرفه‌جویی در پروژه‌های مردمی به همراه استفاده حداکثری از سرمایه خیرین انجام بگیرد، باید بستر و زیرساخت‌های لازم فراهم باشد.

علایی خاطرنشان کرد: لازمه استفاده بهینه و حداکثری از طرح‌های خیرساز، واگذاری و تأمین زمین در محل موردنیاز در نقاط مختلف شهر است.

وی با تمجید از اقدامات شاخص شهرداری قم در حوزه زیرساختی، نظافت و فضای سبز شهری، یادآور شد: توسعه مراکز آموزشی با استفاده عام‌المنفعه از مباحثی بوده که بشدت مردم بر روی آن حساس هستند.

رئیس مجمع خیرین مدرسه‌ساز قم تأکید کرد: از شهرداری قم درخواست داریم در صورت امکان برخی از اراضی با کاربری آموزشی را جهت احداث مدرسه در اختیار مجمع قرار دهد.

وی بابیان اینکه بعد از تأمین زمین، روند پیچیده اداری دومین مشکل مجمع خیرین مدرسه‌ساز در توسعه مراکز آموزشی است، یادآور شد: مردم قدران شهرداری قم در سهولت صدور پروانه و سایر مجوزات عمرانی در احداث مدارس خیرساز خواهند بود.

علایی هزینه بالای انشعابات و حفاری‌ها را از موانع توسعه مراکز آموزشی خیرساز ارزیابی کرد و تصریح کرد: مجمع خیرین مدرسه‌ساز از راهکار و پیشنهاد‌ات شهرداری قم در سهولت توسعه مدارس خیرساز استقبال می‌کند.

رئیس مجمع خیرین مدرسه‌ساز قم با بیان اینکه هم‌اکنون ۳۶ پروژه خیرساز با ۲۹۳ کلاس درس در زیربنایی بالغ‌بر ۵۴ هزار متر در حال احداث و ۱۶ پروژه نیز در حال گذراندن مراحل اداری است، ادامه داد: ۴۳۰ میلیارد تومان تا پایان سال جاری برای پروژه خیرساز هزینه می‌شود.

وی تصریح کرد: از ابتدای انقلاب بیش از ۴ هزار میلیارد تومان بدون احتساب پول زمین، مدارس خیرساز در سطح استان قم اجرا و به بهره‌برداری رسیده است.

علایی اضافه کرد: بلوار الغدیر، انتهای بلوار آیت الله بروجردی، بلوار ۱۵ خرداد و انسجام از محلات و نقاط شهری است که نیاز به احداث مدرسه در آن‌ها کاملاً ضرورت دارد.

انتهای پیام/78023

منبع: فارس

کلیدواژه: شهردار قم شهرداری قم آموزش و پرورش مدرسه ساز استان قم مجمع خیرین مدرسه ساز شهرداری قم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۰۵۱۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازآفرینی بلدیه تهران پس از ۵۰ سال + تصاویر

بر اساس اعلام مدیرعامل سازمان عمرانی مناطق شهرداری تهران قرار است بلدیه تهران پس از ۵۰ سال در محدوده میدان امام خمینی(ره) بازآفرینی شود. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، صبح امروز بازدید خبرنگاران از 3 پروژه شهری از جمله مجتمع ورزشی امامزاده یحیی، میدانگاه سبزه‌میدان و خانه بلدیه (خانه شهر) انجام شد.

مسعود حق‌لطفی؛ مدیر عامل سازمان عمرانی مناطق شهرداری تهران اظهار کرد: مجتمع ورزشی امامزاده یحیی در منطقه 12 و در محدوده بافت فرسوده قرار دارد که احداث این پروژه پیش از این در اختیار شهرداری منطقه بود که با هماهنگی ایجاد شده فرآیند احداث این پروژه به سازمان عمرانی معاونت فنی عمرانی شهرداری تهران سپرده شد.

وی تصریح کرد: بر اساس برنامه‌ریزی انجام شده مجموعه آبی، توپی، بیلیارد و ... در مجتمع ورزشی امامزاده یحیی در نظر گرفته شده و ان‌شاءالله این مجموعه در زمان معین و مشخص به بهره‌برداری خواهد رسید.

حق‌لطفی در پاسخ به این سؤال چرا پارکینگی برای مجتمع ورزشی امامزاده یحیی(ع) پیش‌بینی نشده ادامه داد: با توجه به اینکه قرار است از این مجموعه ورزشی اهالی این محله و منطقه استفاده بکنند پارکینگی برای آن پیش‌بینی نشده است.

وی تصریح کرد: مجتمع ورزشی امامزاده یحیی در منطقه 12 در زمینی به مساحت 1100 متر و شامل 2 بلوک است که بلوک اول دو طبقه ساخته و مجموعه مختلف ورزشی در این مجتمع در نظر گرفته شده است.

مدیرعامل سازمان عمرانی مناطق شهرداری تهران با بیان اینکه سازمان عمرانی مناطق شهرداری تهران به عنوان بازوی اجرایی معاون فنی عمرانی شهرداری تهران در پروژه‌های بزرگ‌مقیاس ورود پیدا کرده است، افزود: از جمله این پروژه‌ها می‌توان به پردیس شماره سه و چهار، ساختمان شهرداری منطقه 6، احداث سوله‌های بحران، احداث شتاب‌نگاره‌ها برای مدیریت بحران، احداث میادین میوه و تره‌بار و همچنین احداث مراکز نگهداری برای مجموعه سازمان رفاه و خدمات اجتماعی شهرداری تهران جهت نگهداری معتادان متجاهر، اشاره کرد.

وی افزود: یکی از پروژه‌های مهمی که در دستور کار سازمان عمرانی قرار دارد،‌ همان خانه بلدیه است. این پروژه در محدوده میدان امام خمینی در حال اجرا است.

حق لطفی در ارتباط با هزینه اجرای این پروژه گفت: پیش بینی ما از احداث و تجهیزات و بهره‌برداری از این مجموعه رقمی حدود 30 میلیارد تومان است.

مدیر عامل سازمان عمرانی مناطق شهرداری تهران در رابطه با جزئیات احداث ساختمان شهر (ساختمان بلدیه) اظهار کرد: ساختمان بلدیه‌ای در سال 1303 در همین محدوده ساخته و در سال 1305 به بهره‌برداری رسید که بهره‌برداری آن فراتر از شهرداری بود و اقداماتی در حوزه اقتصاد و دارایی انجام می‌شد.

وی ادامه داد: در سال 1348 ساختمان بلدیه تهران تخریب و جای آن را به پارکینگ اتوبوس‌های بین شهری داد و در ادامه از سال 96 بازآفرینی بلدیه یا خانه شهر در دستور کار شهرداری تهران قرار گرفت.

حق‌لطفی با اشاره به اینکه در حال حاضر این پروژه 80 درصد پیشرفت فیزیکی دارد، اضافه کرد: ان‌شاءالله قبل از روز تهران و در شهریورماه امسال این پروژه به بهره‌برداری می‌رسد.

مدیرعامل سازمان عمرانی مناطق شهرداری تهران درباره کاربری خانه شهر (بلدیه) تهران اظهار کرد: رویکرد و کاربری در این مجموعه فرهنگی و تاریخی است البته قرار است بخشی از روابط عمومی شهرداری تهران در این مجموعه جهت نگهداشت این ساختمان حضور پیدا کنند.

وی درباره نحوه دسترسی به خانه شهر (بلدیه) گفت: بر اساس برنامه‌ریزی انجام شده پارکینگی برای این مجموعه پیش‌بینی نشده است و افراد می‌توانند از مترو که به این مجموعه متصل شده است استفاده کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بلدیه تهران بعد از ۵۰ سال بازآفرینی شد
  • بازآفرینی بلدیه تهران پس از ۵۰ سال
  • بازآفرینی بلدیه تهران پس از ۵۰ سال + تصاویر
  • احداث مدارس خیر ساز نسبت به مدارس دولتی از سرعت عمل بیشتری برخوردار است
  • احداث بیش از ۵۶۰ مسکن خیرساز در استان اردبیل
  • سرعت ساخت در پروژه‌های خیرساز بیشتر و هزینه‌های آن کمتر است
  • مدرسه‌سازی یکی از صدقه‌های جاریه است
  • افتتاح مدرسه خیرساز به همت خیر شیرازی
  • هتل در بوستان‌های جنگی تهران احداث می‌شود؟
  • جزئیات جدید از احداث هتل در بوستان‌های جنگی تهران