Web Analytics Made Easy - Statcounter

آسیه ثروتی گفت: تبلیغات منفی رسانه ها به ویژه شبکه های اجتماعی خارجی در کاهش موالید در کشور نقش بسیار موثری داشته است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ آسیه ثروتی، مسئول کارشناس سلامت، بهداشت و خانواده شماره دو کرج در گفتگو با خبرنگار "تیتریک" گفت: نوعی فرهنگ جدید که به وسیله رسانه در سطح جهان تبلیغ و ترویج می شود، عامل مهم در کاهش گرایش زوجین به فرزندآوری در جامعه شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: گاهی مردم علیرغم وضع اقتصادی نامطلوب، مخارج اجتماعی سنگینی متحمل می شوند اما برای فرزندآوری هزینه نمی کنند.   ثروتی افزود: برخی زوجین شرایط اقتصادی را مهمترین عامل عدم تمایل به فرزندآوری عنوان می کنند اما وقتی در زندگی آنها ریز می شوید، متوجه می شوید که چقدر خرج های ریز و درشت دارند که فرزند یک سوم آنها را هزینه ندارد.   این کارشناس تصریح کرد: تبلیغات منفی رسانه ها به ویژه شبکه های اجتماعی خارجی در کاهش موالید در کشور نقش بسیار موثری داشته است.   وی با بیان اینکه خداوند در قرآن روزی فرزند را تضمین کرده است، گفت: مادری نزد من آمد که باردار هستم و بارداری سوم من به صورت ناخواسته بوده است و شرایط اقتصادی خوبی ندارم، چه کار کنم، برایش با سند، دلیل و روایات اهل بیت (ع) ثابت کردم که روزی فرزند را خداوند ضمانت کرده است.   ثروتی ادامه داد: بعد از ۶ ماه با تولد فرزند سومش نزد من آمد و گفت مدیر اداره همسرم وقتی متوجه فرزند سوم ما شد، حقوق همسرم را افزایش داد و از طرفی من خودم یک کاری را پیدا کردم که در خانه انجام می دهم، الان وضعیت مالی مان خیلی خوب شده است.   این کارشناس در خاتمه خاطرنشان کرد: خداوند با ورود هر فرزند به خانه، یک روزی و نعمتی را به زندگی سرازیر می کند بنابراین زوجین به خاطر وضعیت مالی، فرزندآوری خود را به تاخیر نیندازند.  

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۰۵۴۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رسانه عبری زبان: کشورهای عربی مانع تلاش ترکیه برای ورود به پرونده غزه شدند

رادیوی رژیم صهیونیستی با اشاره به اینکه ترکیه در 2 ماه ابتدایی جنگ، به چند کشور عربی پیشنهاد تدوین طرحی برای حل‌وفصل مسائل امنیتی غزه را داده بود، گزارش داد این کشورها تلاش ترکیه برای اثرگذاری بر تحولات جاری در نوار غزه و تبدیل آنکارا به بازیگر اصلی این عرصه را ناکام گذاشتند.

به گزارش ایسنا، رادیوی عبری زبان «کان» به نقل از یک دیپلمات عرب که نامش را فاش نکرد، خبر داد ترکیه در 2 ماه ابتدایی جنگ، به چند کشور عربی پیشنهاد تدوین طرحی جهت حل‌وفصل مسائل امنیتی را داد که شامل ایجاد نیروهای مشترکی در غزه تحت عنوان «روز پس از جنگ» بود.

به گفته این منبع، ترکیه طرح خود را به آمریکا و رژیم صهیونیستی ارائه کرد اما این ابتکارعمل با واکنش مثبت کشورهای عربی از جمله مصر روبه‌رو نشد.

این رسانه عبری زبان در ادامه افشا کرد در همین مرحله از جنگ برخی کشورهای عربی به شدت تاکید کردند که هیچ چیزی در خصوص حل‌وفصل اوضاع شامل نیروهایی از طرف آنها در نوار غزه نشنیدند، با این وجود در دوره اخیر اقدامات ویژه‌ای در این مورد انجام شد، از جمله اینکه برخی کشورهای عربی از جمله مصر پیشنهاد اعزام نیروهایی از طرف خود به نوار غزه و کرانه باختری را دادند، این پیشنهاد به عنوان بخشی از حل‌وفصل مساله فلسطین مطابق راه‌حل ۲ دولتی از سوی کشورهای عربی به آمریکا عرضه شد.

دیپلمات یاد شده در ادامه گفت: ترکیه سعی دارد بر اتفاقات جاری در نوار غزه تاثیر بگذارد و خود را به بازیگر اصلی آن به ویژه در مقابل آمریکا تبدیل کند اما برخی کشورهای عربی به هرگونه تلاش از سوی آنکارا برای قدم گذاشتن در عرصه فلسطین با تردید نگاه می‌کنند.

این منبع افزود: به نظر می‌رسد ترکیه با توجه به ناکامی مذاکرات فعلی برای رسیدن به قراردادی میان جنبش حماس و اسرائیل تلاش می‌کند نقش برجسته‌ای را به زیان دیگر کشورها ایفا کند و دیدارها میان سران ترکیه و سران حماس ممکن است تاثیر ترکیه بر تمام مسایل مرتبط با نوار غزه را بیشتر ‌کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ۲۷.۳ سالگی میانگین سن مادران ایرانی در تولد اولین فرزند؛ پدر ۳۲.۱ سالگی
  • رسانه عبری زبان: کشورهای عربی مانع تلاش ترکیه برای ورود به پرونده غزه شدند
  • کلاهبرداری سایبری با ترفند وام فرزندآوری در اصفهان
  • آمار خوبی از میزان موالید و جوانی جمعیت در کشور مشاهده نمی‌شود
  • انتقاد از کم کاری برخی از ارگانها در حمایت از فرزند آوری
  • زندگی با چندفرزند لذت بخش است
  • تقویت همکاری‌های قوای مسلح ایران و پاکستان عامل صلح و ثبات است
  • بررسی مهم‌ترین عوامل کاهش آمار موالید
  • تغییر سبک زندگی یکی از مهمترین عوامل کاهش موالید در کشور 
  • مهم ترین عوامل کاهش موالید/ از سبک زندگی تا مشکلات ژنتیکی