Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-25@13:25:22 GMT

نشانه‌های گوارشی ابتلا به کووید

تاریخ انتشار: ۱۸ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۷۰۶۹۶۳

طی ۲ سال گذشته علائم کرونا با هر موج جدید و تولد سویه‌های منحصر به فرد ویروس به‌ طور قابل‌ توجهی تغییر کرده و هر کسی تجربه متفاوتی با کووید ۱۹ پیدا کرده و می‌کند. ناطقان: به نقل از هلث، طبق گفته سازمان بهداشت جهانی(WHO) شایع‌ترین علائم اولیه ابتلا به کووید ۱۹ شامل تنگی نفس، تب، سرفه، خستگی و از دست دادن حس چشایی و بویایی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با این حال ممکن است در مراحل تغییر یافته‌تر، بثورات پوستی، سوزش چشم، بدن درد و سردرد را نیز تجربه کنید.
مطالعات اخیر نشان می‌دهد افراد مبتلا به کووید ۱۹ ممکن است مشکلات گوارشی نیز داشته باشند. براساس آمارها بین بیماران بستری شده در بیمارستان، بیش از ۲۵ درصد بیماران مبتلا به کووید نوعی مشکل گوارشی را گزارش کردند.

نشانه‌های گوارشی ابتلا به کویید

ویروس کرونا بیماران را مستعد ابتلا به چندین مشکل معده مانند اسهال، درد معده، حالت تهوع و استفراغ می‌کند.

پس از تجزیه و تحلیل دقیق حدود ۶۰ مطالعه روی بیش از ۴۰۰۰ بیمار مبتلا به کووید ۱۹، دانشگاه هاروارد گزارش کرد حدود ۱۷.۶ درصد از بیماران علائم گوارشی(GI) ثبت کردند که ۱۷.۱ درصد علائم گوارشی شدید و ۱۱.۸ درصد علائم خفیف داشتند.

نتایج تحقیق منتشر شده در سال ۲۰۲۰ در نشریه آزمایشگاه و پزشکی بالینی نشان داد بیماران مبتلا به کووید ۱۹ ممکن است در معرض خطر بالای اختلال عملکرد روده باشند که منجر به تغییرات شدید در فلور میکروبی روده می‌شود.

در درازمدت تکثیر ویروس ممکن است منجر به تولید سایتوکین‌های التهابی شود و شانس ابتلا به چندین بیماری التهابی روده را افزایش دهد.

پزشکان به بیماران مبتلا به کووید هشدار می‌دهند مراقب سایر علائم جدی دستگاه گوارش مانند استفراغ خون یا بی‌اشتهایی ناگهانی باشند. همچنین بیماران ممکن است عوارض جانبی کووید ۱۹ مرتبط با روده مانند سوءهاضمه، اسیدیته، کولیت یا آروغ زدن و نفخ را تجربه کنند. منبع: خبر انلاین برچسب ها: نشانه‌های گوارشی ، ابتلا ، کووید

منبع: ناطقان

کلیدواژه: نشانه های گوارشی ابتلا کووید مبتلا به کووید کووید ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۰۶۹۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هر ۸۴۰ تولد؛ یک نوزاد مبتلا به شکاف لب / بهترین زمان جراحی برای بیماران

«شکاف کام و لب» یک نقص خلقتی است که معمولاً در دوران جنینی در طول تشکیل صورت نوزاد رخ می‌دهد. این شکاف می‌تواند از کنار کام تا لب بروز کند و در برخی موارد تا پایین گوش نیز گسترش یابد.

عبدالجلیل کلانتر هرمزی، فوق تخصص جراحی پلاستیک با اشاره به قابل اصلاح بودن شکاف لب و کام اظهار کرد: این عارضه یک ناهنجاری هنگام تولد است، در کشورهای پیشرفته آمار ابتلا به آن به ازای هر ۷۰۰ نفر یه مورد است اما این آمار در کشور ما به ازای هر ۸۴۰ تولد یک نوزاد مبتلا به شکاف لب است.

وی افزود: این ناهنجاری می‌تواند دلایل مختلفی داشته باشد که یکی از آن ها ژنتیکی است که از طریق ژن منتقل می‌شود، همچنین مصرف بعضی از داروهای خواب‌آور، ضد تشنج و آرامبخش‌ها توسط مادر، در مدت زندگی جنینی بویژه در سه ماه نخست می‌تواند موجب این عارضه شود.

هرمزی ادامه داد: بعضی از عفونت‌های ویروسی مثل سرخک، سرخچه و اوریون می‌تواند موجب شکاف لب و کام باشد، همچنین مصرف سیگار و الکل نیز از عوامل دیگر این عارضه شناخته می‌شوند.

وی گفت: شکاف لب و کام بیش از ۱۰۰ نوع وجود دارد و بسته به عامل بیماری‌زا و میزان اثر و زمان تاثیر آن در جنین می‌تواند تنوع ایجاد کند.

این فوق تخصص جراحی پلاستیک گفت: اگر جنینی با این عارضه متولد شود با توجه به شدت، بیماری‌های همراه و نوع بیماری شکاف لب، درمان‌های متفاوتی تجویز می‌شود که مهم‌ترین آن ها جراحی است. درمان‌های مراقبتی، روانکاوی، روانشناسی، مددکاری‌ اجتماعی، مراقبت‌های برای شیرخوردن، بهداشت و عفونت‌های زخم نیز از دیگر مراحل درمان است.

وی افزود: در صورتی که شکاف لب و کام لب پیچیده نباشد معمولاً زیر ۵ ماهگی و ترجیحا ۳ تا ۴ ماهگی عمل جراحی امن و خوبی برای بیمار انجام خواهد شد که در ۹۰ درصد موارد به جراحی تکمیلی نیازی نیست.

منبع: آنا

دیگر خبرها

  • بی‌خوابی نشانه چه بیماری‌هایی است؟
  • ۸ نشانه ظریف که نشان می‌دهد دوست‌تان پشت سر شما صحبت می‌کند!
  • علائم ورم معده یا گاستریت چیست؟
  • کوتاه شدن قد و علائم قوز پشتی؛ نشانه‌هایی که احتمال ابتلا به پوکی استخوان را گوشزد می‌کند
  • نشانه‌های کمبود ویتامین K
  • هر ۸۴۰ تولد؛ یک نوزاد مبتلا به شکاف لب / بهترین زمان جراحی برای بیماران
  • از کجا بفهمیم سرطان معده داریم یا نه؟
  • از کجا بفهمیم سرطان معده داریم؟ + راهنمای کامل
  • افزایش شیوع فیبریلاسیون دهلیزی در افراد میانسال
  • آیا هیپنوتیزم برای درمان بیماران مبتلا به سرطان مفید است؟