Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-04-25@13:25:10 GMT

درمان غدد لنفاوی با طب سنتی + علل

تاریخ انتشار: ۱۸ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۷۰۷۲۷۵

درمان غدد لنفاوی با طب سنتی + علل

درمان تورم غدد لنفاوی همه جای بدن به روش ابن سینا علائم تورم غدد لنفاوی چه زمانی باید به پزشک مراجعه کرد؟ نحوه بررسی تورم غدد لنفاوی علت تورم غدد لنفاوی سرطان‌ها تورم غدد لنفاوی کشاله ران عوارض تورم غدد لنفاوی وقتی غدد لنفاوی در دو یا چند ناحیه از بدن متورم می‌شوند به چه معناست؟ راه‌های تشخیص علت تورم غدد لنفاوی درمان تورم غدد لنفاوی شیوه زندگی و درمان‌های خانگی درمان تورم غدد لنفاوی با داروهای طبیعی آب و سرکه سیب بنوشید ویتامین ث مصرف کنید کاهش تورم غدد لنفاوی با داروهای گیاهی درمان با روغن های گیاهی درمان تورم غدد لنفاوی همه جای بدن به روش ابن سینا

به گزارش اقتصاد آنلاین، غدد لنفاوی شما که گره لنفاوی نیز نامیده می‌شوند، نقش حیاتی در توانایی بدن شما برای مبارزه با عفونت‌ها ایفا می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آنها به عنوان فیلتر عمل می‌کنند، ویروس‌ها، باکتری‌ها و سایر علل بیماری‌ها را قبل از اینکه بتوانند سایر قسمت‌های بدن شما را آلوده کنند، به دام می‌اندازند. نواحی رایجی که ممکن است متوجه تورم غدد لنفاوی شوید عبارتند از: گردن، زیر چانه، زیر بغل و کشاله ران.

به گفته مشاوره پزشکی؛ در برخی موارد، گذر زمان و کمپرس گرم ممکن است تمام چیزی باشد که برای درمان تورم غدد لنفاوی نیاز دارید. اگر عفونت باعث تورم غدد لنفاوی شود، درمان به علت آن بستگی دارد.

علائم تورم غدد لنفاوی

سیستم لنفاوی شما شبکه‌ای از اندام‌ها، عروق و غدد لنفاوی است که در سراسر بدن شما قرار دارند. بسیاری از غدد لنفاوی در ناحیه سر و گردن شما قرار دارند. غدد لنفاوی که اغلب متورم می‌شوند در این ناحیه و همچنین در ناحیه زیر بغل و کشاله ران شما قرار دارند. تورم غدد لنفاوی نشانه این است که چیزی در جایی از بدن شما اشتباه است. هنگامی که گره‌های لنفاوی شما برای اولین بار متورم می‌شوند، ممکن است متوجه علائم اشاره شده در زیر شوید:

حساسیت و درد در غدد لنفاوی

تورمی که ممکن است به اندازه یک نخود یا لوبیا یا حتی بزرگتر در غدد لنفاوی باشد.

بسته به علت تورم غدد لنفاوی، علائم و نشانه‌های دیگری که ممکن است داشته باشید عبارتند از:

آبریزش بینی، گلودرد، تب و سایر نشانه‌های عفونت دستگاه تنفسی فوقانی تورم عمومی غدد لنفاوی در سراسر بدن شما. هنگامی که این اتفاق می‌افتد، ممکن است نشان دهنده یک عفونت، مانند HIV یا مونونوکلئوز یا یک اختلال سیستم ایمنی مانند لوپوس یا آرتریت روماتوئید باشد. غدد سخت، ثابت و با رشد سریع که نشان دهنده سرطان یا لنفوم احتمالی است تب تعرق شبانه چه زمانی باید به پزشک مراجعه کرد؟

ویزیت پزشک در منزل توضیح می‌دهد، برخی از غدد لنفاوی متورم زمانی که شرایط زمینه‌ای، مانند عفونت جزئی، بهتر می‌شود، به حالت عادی باز می‌گردند. اگر علائم توضیح داده شده در زیر را تجربه می‌کنید، نگران هستید یا غدد لنفاوی شما متورم شده است به پزشک مراجعه کنید:

تورمی که بدون دلیل ظاهر شده‌ است بزرگ شدن یا تورم غدد لنفاوی که مداوم است یا برای دو تا چهار هفته غدد لنفاوی در آن حالت باقی می‌مانند غدد احساس سفتی داشته باشند، یا وقتی به آنها فشار می‌دهید حرکت نکنند تب مداوم، تعریق شبانه یا کاهش وزن غیرقابل توضیح با تورم غدد لنفاوی همراه است اگر در بلع یا تنفس مشکل دارید، فوراً به دنبال مراقبت‌های پزشکی باشید. نحوه بررسی تورم غدد لنفاوی

افراد امکان دارد با فشار دادن آرام اطراف ناحیه غدد لنفاوی مانند کناره گردن، زیر بغل، این غدد را بررسی کنند که آیا غدد لنفاوی آنها متورم شده است یا خیر. مشاوره تلفنی پزشکی بیان می‌کند، غدد لنفاوی متورم مانند برآمدگی‌های نرم و گرد هستند و ممکن است به اندازه یک نخود یا انگور باشند. آنها ممکن است در لمس حساس باشند که نشان دهنده التهاب است. در برخی موارد، غدد لنفاوی نیز بزرگتر از حد معمول به نظر می‌رسند.

گره‌ها یا غدد لنفاوی به صورت موازی در دو طرف بدن ظاهر می‌شوند. افراد می‌توانند غدد را در هر طرف بررسی کرده و آنها را با هم مقایسه کنند تا ببینند که آیا یکی از آنها بزرگتر از دیگری است یا خیر. بزرگ بودن این غدد احتمالاً نشان دهنده تورم است.

بسیاری از افرادی که غدد متورم دارند در حین انجام حرکات ناگهانی یا فشاری نیز درد را تجربه می‌کنند. چنین حرکاتی شامل چرخاندن شدید گردن، تکان دادن سر یا خوردن غذاهایی است که جویدن آنها دشوار است.

تورم غدد لنفاوی اغلب در کنار علائم دیگر رخ می‌دهد. اینها بسته به مشکل اساسی متفاوت است، اما ممکن است شامل گلودرد، سرفه یا علائمی شبیه آنفولانزا باشد.

علت تورم غدد لنفاوی

غدد لنفاوی مجموعه‌ای از سلول‌های کوچک، گرد یا لوبیا شکل هستند. غدد لنفاوی درونی ترکیبی از انواع مختلف سلول‌های سیستم ایمنی هستند. این سلول‌های تخصصی مایع لنفاوی شما را در حالی که در بدن شما حرکت می‌کند فیلتر کرده و با از بین بردن مهاجمان از شما محافظت می‌کنند.

غدد لنفاوی به صورت گروهی قرار دارند و هر گروه ناحیه خاصی از بدن شما را تخلیه می‌کند. شما ممکن است بیشتر متوجه تورم در نواحی خاصی شوید، مانند غدد لنفاوی در گردن، زیر چانه، زیر بغل و کشاله ران. محل غدد لنفاوی متورم ممکن است به شناسایی علت زمینه‌ای کمک کند.

شایع ترین علت تورم غدد لنفاوی عفونت، به ویژه عفونت ویروسی، مانند سرماخوردگی است. سایر علل احتمالی تورم غدد لنفاوی عبارتند از:

عفونت‌های رایج گلودرد استرپتوکوکی سرخک عفونت گوش دندان عفونی (آبسه) مونونوکلئوز عفونت‌های پوست یا زخم، مانند سلولیت

عفونت‌هایی که می‌توانند علت تورم غدد لنفاوی باشند، بیشتر ویروسی هستند. عفونت‌های رایج عبارتند از:

سرماخوردگی آنفولانزا عفونت‌های سینوسی مونونوکلئوز ورم لوزه عفونت دندان یا لثه عفونت‌های استاف گلودرد استرپتوکوکی عفونت‌های پوستی عفونت‌های قارچی

عفونت‌های شدیدتر که می‌توانند باعث تورم در یک یا چند ناحیه غدد لنفاوی شوند عبارتند از:

آبله مرغان بیماری سل سرخک سرخجه تبخال بیماری لایم HIV توکسوپلاسموز

بیماری خراش گربه که به آن تب چنگ گربه نیز گفته می‌شود، می تواند باعث تورم موضعی غدد لنفاوی در ناحیه نزدیک خراش ایجاد شده، شود. این یک عفونت باکتریایی ناشی از خراش یا گاز گرفتن گربه است.

عفونت‌های غیر معممول و نادر که موجر تورم غدد لنفاوی می‌شود:

بیماری سل برخی از عفونت‌های مقاربتی مانند سیفلیس توکسوپلاسموز: یک عفونت انگلی ناشی از تماس با مدفوع گربه آلوده یا خوردن گوشت نیم پز اختلالات سیستم ایمنی اختلالات سیستم ایمنی که می‌توانند باعث تورم غدد لنفاوی شوند عبارتند از: لوپوس اریتماتوز سیستمیک (لوپوس: یک بیماری التهابی مزمن که مفاصل، پوست، کلیه‌ها، سلول‌های خونی، قلب و ریه‌ها را هدف قرار می‌دهد.) روماتیسم مفصلی سندرم شوگرن آرتریت روماتوئید: یک بیماری التهابی مزمن که بافتی را که مفاصل شما را می‌پوشاند (سینوویوم) هدف قرار می‌دهد. سرطان‌ها

لنفوم: سرطانی که از سیستم لنفاوی شما منشا می‌گیرد

سرطان خون: سرطان بافت خون ساز بدن، از جمله مغز استخوان و سیستم لنفاوی

سایر سرطان‌هایی که به غدد لنفاوی گسترش یافته‌اند (متاستاز).

به بیان مشاوره تلفنی پزشکی، سایر علل احتمالی اما نادر عبارتند از برخی داروها، مانند داروی ضد تشنج فنی توئین (دیلانتین) و داروهای پیشگیرانه برای مالاریا. برخی از عوامل خطر احتمال ابتلا به یک مشکل بدخیم لنفاوی مانند لنفوم را در فرد افزایش می‌دهد. این موارد عبارتند از:

داشتن سن 40 سال یا بیشتر مرد بودن داشتن پوست سفید

افراد مبتلا به غدد لنفاوی بدخیم ممکن است متوجه شوند که غدد سفت یا لاستیکی هستند. آنها همچنین ممکن است علائم سیستمیک مانند تب، تعریق شبانه و کاهش وزن غیرقابل توضیح را تجربه کنند.

تورم غدد لنفاوی کشاله ران

عفونت‌های مقاربتی (STIs)، مانند سیفلیس و سوزاک، می‌توانند باعث تورم غدد لنفاوی، به طور معمول در ناحیه کشاله ران شوند. غدد لنفاوی در کشاله ران نیز به عنوان غدد لنفاوی اینگوینال شناخته می‌شوند. به توضیح مشاوره پزشکی، عفونت‌های مکرر، عفونت‌های پایین تنه و آسیب به پاها نیز می‌توانند باعث تورم غدد لنفاوی در کشاله ران شوند. در موارد بسیار نادر، تورم غدد لنفاوی نیز می‌تواند نشان دهنده یک شرایط بدخیم یا سرطان باشد، از جمله:

لنفوم بیماری هوچکین سرطان خون متاستاز یا گسترش سرطان موجود سارکوم کاپوزی غدد لنفاوی زیر بغل

پیدا کردن یک توده یا غده لنفاوی متورم در زیر بغل می‌تواند با یک بیماری شایع به نام لنفادنوپاتی زیر بغل مرتبط باشد. تورم غدد زیر بغل به عنوان آدنوپاتی زیر بغل نیز نامیده می‌شود. لنفادنوپاتی زیر بغل زمانی رخ می‌دهد که غدد لنفاوی زیر بغل شما بزرگتر شوند. در حالی که این وضعیت ممکن است نگران کننده باشد، معمولاً به یک علت خوش خیم نسبت داده می‌شود. همچنین این امکان وجود دارد که تورم غدد زیر بغل موقتی باشد.

با این حال، در برخی موارد، بزرگ شدن غدد لنفاوی زیر بغل ممکن است به چیزهای جدی تری مانند یک بیماری عفونی یا سرطان مرتبط باشد. مهم است که از هرگونه تغییر در غدد لنفاوی زیر بغل خود و همچنین هرگونه علائم بیماری که همزمان رخ می‌دهد آگاه باشید. در حالی که بسیاری از موارد لنفادنوپاتی زیر بغل ممکن است خود به خود برطرف شوند، سایر موارد نیاز به مراقبت‌های پزشکی بیشتری دارند.  در هنگام ابتلا به تورم غدد زیربغل امکان دارد علائمی که در ادامه آورده شده‌اند را تجربه کنید:

یک توده قابل مشاهده زیر بغل غدد لنفاوی که از نظر اندازه بزرگتر یا بیش از 2 سانتی متر (بزرگتر از 3/4 اینچ) بوده و در حال رشد هستند. برجستگی‌های اطراف ناحیه زیر بغل که در حال تغییر شکل هستند احساس درد یا سوزن سوزن شدن تب یا لرز (در موارد عفونت)

ویزیت پزشک در منزل می‌گوید؛ لنفادنوپاتی زیر بغل ممکن است به دلایل متعددی نسبت داده شود. عفونت‌ها یا شرایط پزشکی که ممکن است باعث تورم غدد لنفاوی در زیر بغل شوند عبارتند از:

عفونت‌های سینه HIV/AIDS هرپس سیمپلکس مونونوکلئوز (“مونو”) ویروس اپشتین بار عفونت‌های بازو بیماری خراش گربه بیماری‌های خود ایمنی، مانند آرتریت روماتوئید یا لوپوس بیماری سل سارکوئیدوز، که خوشه‌هایی از سلول‌های التهابی را ایجاد می‌کند

گاهی اوقات توده زیر بغل ممکن است ناشی از موارد زیر باشد:

کیست خوش خیم آبسه لیپوما (یک بافت چربی خوش خیم) واکنش به واکسن اخیر

با افزایش سن، این خطر بیشتر خواهد شد که لنفادنوپاتی زیر بغل بنا به یک علت بدخیم ایجاد شده باشد. سرطان‌هایی که ممکن است باعث این وضعیت شوند عبارتند از:

لنفوم لوسمی لنفوسیتی سرطان پستان

سرطان های دیگری که به غدد لنفاوی متاستاز داده اند.

عوارض تورم غدد لنفاوی

همانطور که مشاوره تلفنی پزشکی می‌گوید، اگر عفونت علت تورم غدد لنفاوی گردن و یا سایر قسمت‌های بدن شما باشد و درمان نشود، ممکن است آبسه ایجاد شود. آبسه‌ها تجمع موضعی چرک ناشی از عفونت هستند. چرک حاوی مایع، گلبول‌های سفید، بافت مرده و باکتری‌ها یا مهاجمان دیگر است. آبسه ممکن است نیاز به زهکشی و درمان آنتی بیوتیکی داشته باشد.

وقتی غدد لنفاوی در دو یا چند ناحیه از بدن متورم می‌شوند به چه معناست؟

مشاوره پزشکی تلفنی می‌گوید؛ هنگامی که غدد لنفاوی در دو یا چند ناحیه از بدن متورم می‌شوند، به آن لنفادنوپاتی عمومی گفته می‌شود. علت تورم غدد لنفاوی در یک یا چند ناحیه از بدن اغلب امکان دار با یکی از مواردی که در زیر آمده است، مرتبط باشند:

یک بیماری ویروسی، مانند سرخک، سرخجه، آبله مرغان (واریسلا)، یا اوریون.

مونونوکلئوز (ویروس اپشتین بار)، که منجر به تب، گلودرد و خستگی می‌شود، یا سیتومگالوویروس (CMV)، یک عفونت ویروسی که علائمی مشابه علائم مونونوکلئوز ایجاد می‌کند.

یک بیماری باکتریایی، مانند گلودرد استرپتوکوکی (ناشی از باکتری استرپتوکوک) یا بیماری لایم (عفونت باکتریایی که توسط انواع خاصی از کنه‌ها منتشر می‌شود).

عوارض جانبی فنی توئین (دیلانتین)، دارویی که برای جلوگیری از تشنج استفاده می‌شود.

عوارض جانبی واکسیناسیون سرخک، اوریون، سرخجه (MMR).

سرطان مانند لوسمی، بیماری هوچکین و لنفوم غیر هوچکین.

سندرم نقص ایمنی اکتسابی (ایدز)، که پس از ابتلای فرد به HIV (ویروس نقص ایمنی انسانی) ایجاد می‌شود. این ویروس به سیستم ایمنی حمله می‌کند و مبارزه با عفونت و برخی بیماری‌ها را برای بدن دشوار می‌کند.

راه‌های تشخیص علت تورم غدد لنفاوی

مشاوره پزشکی اغلب می‌تواند علت تورم غدد لنفاوی را با انجام یک معاینه فیزیکی با تمرکز بر ناحیه آسیب دیده و با بحث در مورد علائم و سابقه پزشکی فرد تشخیص دهد. با این حال، آنها همچنین ممکن است آزمایش‌های پزشکی را برای تعیین علت تورم درخواست کنند. این آزمایشات ممکن است شامل یک آزمایش خون معمول برای بررسی علائم عفونت باشد. آزمایش‌های تصویربرداری می‌تواند به پزشک کمک کند تا غدد لنفاوی و ساختارهای اطراف بدن را از نزدیک ببیند. تست‌های تصویربرداری عبارتند از:

سونوگرافی سی تی اسکن اسکن ام آر آی

رادیوگرافی قفسه سینه یا توموگرافی کامپیوتری (CT) از ناحیه آسیب دیده ممکن است به تعیین منابع احتمالی عفونت یا یافتن تومور کمک کند.

برای تشخیص آنچه ممکن است علت تورم غدد لنفاوی شما باشد، سایر مواردی را که ویزیت پزشک در منزل ممکن است از آنها استفاده کند عبارتند از:

سابقه پزشکی: پزشک شما می‌خواهد بداند که غدد لنفاوی متورم چه زمانی و چگونه ایجاد شده است و آیا علائم یا نشانه دیگری دارید یا خیر.

یک معاینه فیزیکی: پزشک همچنین می‌خواهد غدد لنفاوی نزدیک سطح پوست شما را از نظر اندازه، حساسیت، گرما و بافت بررسی کند. محل غدد لنفاوی متورم شما و سایر علائم و نشانه‌های شما سرنخ‌هایی را برای علت اصلی ارائه می‌دهد.

آزمایش خون: برخی از آزمایش‌های خون ممکن است به تأیید یا رد هر گونه بیماری مشکوک زمینه‌ای کمک کند. آزمایشات خاص به علت مشکوک بدن پزشک به برخی از موارد خاص بستگی دارد، اما به احتمال زیاد شامل شمارش کامل خون (CBC) خواهد بود. این آزمایش به ارزیابی سلامت کلی شما و تشخیص طیف وسیعی از اختلالات از جمله عفونت و لوسمی کمک می‌کند.

بیوپسی غدد لنفاوی: ممکن است پزشک از شما بخواهد که برای اطمینان از تشخیص، بیوپسی انجام دهید. او نمونه‌ای را از یک غدد لنفاوی یا حتی یک غدد لنفاوی کامل برای بررسی میکروسکوپی خارج می‌کند.

درمان تورم غدد لنفاوی

همانطور که مشاوره تلفنی پزشکی بیان می‌کند و همچنین در بالا به آن اشاره شد، غدد لنفاوی متورم ناشی از ویروس معمولاً پس از رفع عفونت ویروسی به حالت عادی باز می‌گردند. آنتی بیوتیک‌ها برای درمان عفونت‌های ویروسی مفید نیستند. درمان تورم غدد لنفاوی ناشی از علل دیگر به علت آن بستگی دارد:

عفونت: رایج ترین درمان برای تورم غدد لنفاوی ناشی از عفونت باکتریایی آنتی بیوتیک است. اگر غدد لنفاوی متورم شما به دلیل عفونت HIV باشد، درمان خاصی برای آن وضعیت دریافت خواهید کرد.

اختلال سیستم ایمنی: اگر غدد لنفاوی متورم شما در نتیجه شرایط خاصی مانند لوپوس یا آرتریت روماتوئید باشد، درمان بر روی وضعیت زمینه‌ای انجام می‌شود.

سرطان: گره‌های متورم ناشی از سرطان نیاز به درمان سرطان دارند. بسته به نوع سرطان، درمان ممکن است شامل جراحی، پرتودرمانی یا شیمی درمانی باشد.

تورم غدد لنفاوی معمولاً با از بین رفتن عفونت ناپدید می‌شود. تورم همچنین ممکن است زمانی که فرد داروهای تجویز شده مانند آنتی بیوتیک‌ها یا ضد ویروس‌ها را مصرف می‌کند از بین برود.

اگر فردی تورم بافتی داشته باشد، پزشکان ممکن است داروهای ضد التهابی تجویز کنند.

اگر یک بیماری زمینه‌ای مسئول تورم غدد لنفاوی باشد، درمان این وضعیت باید تورم را کاهش دهد.

درمان‌های خانگی رایج برای درمان علائم تورم غدد لنفاوی عبارتند از:

مصرف داروهای مسکن بدون نسخه، مانند استامینوفن یا ایبوپروفن استفاده از کمپرس مرطوب گرم روی ناحیه آسیب دیده نوشیدن مایعات فراوان، مانند آب و آبمیوه‌های تازه استراحت برای کمک به بهبودی بدن از بیماری شیوه زندگی و درمان‌های خانگی

اگر تورم غدد لنفاوی شما حساس یا دردناک است، ممکن است با انجام کارهای زیر تا حدودی تسکین پیدا کنید:

یک کمپرس گرم اعمال کنید. یک کمپرس گرم و مرطوب، مانند یک پارچه نم دار که در آب داغ آغشته شده، روی ناحیه آسیب دیده قرار دهید.

یک مسکن بدون نسخه مصرف کنید. اینها عبارتند از آسپرین، ایبوپروفن (Advil، Motrin، دیگران)، ناپروکسن (Aleve) یا استامینوفن (Tylenol، و غیره). هنگام دادن آسپرین به کودکان یا نوجوانان احتیاط کنید. اگرچه آسپرین برای استفاده در کودکان بزرگتر از 2 سال تایید شده است، کودکان و نوجوانانی که از آبله مرغان یا علائم مشابه آنفولانزا بهبود می‌یابند، هرگز نباید آسپرین مصرف کنند. اگر نگرانی خاصی دارید با مشاوره پزشکی خود صحبت کنید.

استراحت کافی داشته باشید. شما اغلب برای کمک به بهبودی خود از شرایط زمینه‌ای نیاز به استراحت دارید.

درمان تورم غدد لنفاوی با داروهای طبیعی

سیر خام بخورید.

برخی ترکیبات شیمیایی موجود در سیر برای مقابله با عفونت های سیستم لنفاوی مناسب است. 2 تا 3 حبه سیر را خورد کرده و آن را در غذا استفاده نمایید. همچنین می توانید سیر را به صورت خام میل نمایید. این روند را روزانه تکرار کنید تا شاهد کاهش تورم غدد لنفاوی باشید.

آب و سرکه سیب بنوشید

مخلوط سرکه سیب و آب، بنوشید.

یک قاشق غذا خوری سرکه سیب را در یک لیوان آب مخلوط کنید. این مخلوط را 2 بار در روز بنوشید تا زمانی که حس بهتری پیدا کنید. اسید استیک موجود در سرکه کمک کرده تا بدن خود را از باکتری های مضر که باعث تورم غدد میشود، پاک کنید.

ویتامین ث مصرف کنید

به میزان کافی ویتامین ث مصرف کنید.

کمبود ویتامین ث باعث کاهش مقابله بدن با عفونت هاست. با مصرف مکمل های ویتامین ث یا خوردن مواد غذایی مانند پرتقال و توت فرنگی به میزان کافی ویتامین ث دریافت کنید. اگر نیاز به مکمل های ویتامین ث دارید، برای مصرف آن ها با پزشک مشورت کنید.

کاهش تورم غدد لنفاوی با داروهای گیاهی درمان با روغن های گیاهی

2 تا 3 قطره روغن درخت چای را با 2 الی 3 قطره از روغن نارگیل مخلوط کنید. با استفاده از یک پنبه این روغن را روی محل تورم بمالید. این فرایند را روزانه 2 بار تکرار کنید تا از تحریک پوست خود پیشگیری کنید.

روغن کرچک به دلیل داشتن خواص ضد درد و ضد التهابی به کاهش تورم غدد لنفاوی کمک می‌کند. روغن کرچک را روی ناحیه متورم مالیده و 5 دقیقه ماساژ دهید. سپس یک حوله گرم را به مدت 10 دقیقه روی آن قرار دهید سپس پوست را با آب ولرم بشویید. روغن نعناع فلفلی یک داروی عالی برای تسکین درد است. استفاده از روغن نعنا فلفلی در درمان ورم غدد لنفاوی باعث تسکین درد و باکتری های ایجاد کننده درد را از بین می برد. روغن استطوخودوس دارای خاصیت ضدباکتریایی، ضد اسپاسم، ضدعفونی کننده و ضد میکروبی است. همراه با روغن چای برای کاهش تورم غدد لنفاوی مناسب است.

 

منبع: آزمایش آنلاین لینک کوتاه لینک کپی شد ۰ این مطلب برایتان مفید است؟ ارسال نظر طب سنتی غدد لنفاوی اخبار سلامت درمان غدد لنفاوی اخبار مرتبط درمان سنگ کیسه صفرا در طب سنتی ۱۴۰۱/۵/۱۸ کدام ادویه برای معده مفید است؟ ۱۴۰۱/۵/۹ پیشنهاد ارزان طب سنتی برای پرپشت شدن مو ۱۴۰۱/۵/۴ درمان فوری آفتاب سوختگی در خانه + توصیه طب سنتی برای آفتاب سوختگی ۱۴۰۱/۵/۴ معجون گیاهی برای گرفتگی رگ قلب ۱۴۰۱/۵/۳ علت خارش ته گلو چیست؟ برای درمان سریع چه کنیم؟ ۱۴۰۱/۵/۲ آخرین ویدیو ها زندگی دختر ایرانی که یازده مار کبری را بوسیده! + فیلم ۱۴۰۱/۰۵/۱۸ ۱۷:۳۷ نذری دادن علی دایی و محمدرضا گلزار در روز عاشورا + فیلم ۱۴۰۱/۰۵/۱۸ ۱۷:۳۱ صفحه اینستاگرام میثم مطیعی به خاطر این مداحی بسته شد + فیلم ۱۴۰۱/۰۵/۱۸ ۱۶:۴۷ تنش میان چین و تایوان به کجا رسید؟ ۱۴۰۱/۰۵/۱۸ ۱۶:۰۷ بازگشت قیمت‌ها به شهریور ۱۴۰۰ غیرممکن است ۱۴۰۱/۰۵/۱۸ ۱۵:۵۰ بازارچه آنلاین گوشی موبایل گوشی سامسونگ گوشی اپل، آیفون گوشی شیائومی ارسال نظر

خرید نرم افزار هلو صرافی ارز دیجیتال خرید ارز دیجیتال خرید تتر خرید بیت کوین نقشه مترو تهران تقویم ۱۴۰۱ قیمت مسکن آخرین خبر ها ۱۸:۰۱ واریز وام مرحله هفتم به حساب بازنشستگان ۱۸:۰۰ قیمت موبایل اپل به ۷۵ میلیون رسید (جدول مشخصات) ۱۷:۵۴ درمان غدد لنفاوی با طب سنتی + علل ۱۷:۴۳ این مسائل در زندگی مشترک «راز» هستند ۱۷:۴۲ پیش بینی بورس چهارشنبه ۱۹ مرداد؛ به برزخ بورس خوش آمدید! ۱۷:۴۱ تماس تلفنی رییس اسرائیل با پوتین پس از پرتاب ماهواره خیام ۱۷:۴۰ صدور هشدار بارش شدید باران برای تهران ۱۷:۳۳ درمان سنگ کیسه صفرا در طب سنتی ۱۷:۱۹ این برنامه ها از حساب بانکی شما دزدی می کنند! ۱۷:۰۷ ۹۷هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان مالیات وصول شد + جزئیات ۱۷:۰۳ زیباترین عکس عزاداری محرم امسال ۱۷:۰۰ تغییر در مدیریت روابط عمومی ذوب آهن؛ سرال مدیر روابط عمومی شد ۱۶:۵۰ آشنایی با جوان ترین و مسن ترین گلزن تیم ملی فوتبال ۱۶:۴۷ صفحه اینستاگرام میثم مطیعی به خاطر این مداحی بسته شد + فیلم ۱۶:۴۳ چطور در کنکور انتخاب رشته کنیم؟ + آموزش مرحله به مرحله نحوه انتخاب رشته کنکور ۱۴۰۱ ۱۶:۳۸ شریعتی: سرمایه گذار در شرکت انتظار برداشت به موقع سود سهام خود را دارد ۱۶:۲۷ انتخاب رشته دانشگاه آزاد آغاز شد ۱۶:۱۲ اگر چک ثبت نشده در سامانه صیاد دارید، بخوانید ۱۶:۰۹ وسایل توزین بدون برچسب استاندارد جمع‌آوری می‌شود ۱۶:۰۸ تجربه صدای ارتقا­یافته و سبک زندگی پر تحرک با ایربادهای جدید TONE FREE ال‌جی ۱۶:۰۷ تنش میان چین و تایوان به کجا رسید؟ ۱۶:۰۰ تعیین مهلت یک ماهه برای معرفی وزیر کار ۱۵:۵۷ شروع پرداخت وام های ۵۰ تا ۱۳۰میلیون تومانی ۱۵:۵۷ چه نمادهایی مشمول تغییر دامنه نوسان شدند؟ ۱۵:۵۵ کاهش قیمت مرغ ادامه دار خواهد بود؟ ۱۵:۵۰ بازگشت قیمت‌ها به شهریور ۱۴۰۰ غیرممکن است ۱۵:۴۹ آکادمی همراه اول حامی تیم ملی المپیاد کامپیوتر کشور در مسابقات جهانی اندونزی ۱۵:۴۷ تولیدکننده ها نباید با قیمت بالاتر از نرخ مصوب کالاها را عرضه کنند / مجلس این موضوع را پیگیری می کند ۱۵:۴۰ تاکید صالح آبادی؛ بانک ها حداکثر می توانند یک ضامن دریافت کنند ۱۵:۳۹ آغاز همکاری بانک کارآفرین و دانشگاه تهران ۱۵:۳۰ آخرین آمار کرونا در ایران /۴۹ نفر فوت شدند ۱۵:۳۰ تصاویر زد و خورد اعضای شورای شهر ایذه ۱۵:۲۴ انتشار ۱۶۴ هزار میلیارد ریال اوراق گام / یک گام نزدیکتر به سرمایه در گردش غیرتورمی ۱۵:۲۰ تعطیلی اصناف مشهد بعد از ساعت ١٢ شب ۱۵:۱۶ ثبت اولین سفارش رسمی واردات کشور با رمزارز ۱۵:۱۱ خاصیت عجیب این دانه معطر در مقابل سرطان ۱۵:۰۸ تورم ۴۹.۴درصدی تولیدکننده خدمات / بیشترین افزایش قیمت در تامین جا و غذا و کمترین در آب رسانی ۱۴:۵۹ افزایش ۲ برابری سود خالص فولاد مبارکه/ افزایش بیش از ۱.۸ برابری فروش فولاد مبارکه در سال مالی ۱۴۰۰ ۱۴:۵۶ قالیباف: مجلس پذیرای مطالبات و نقدهای خبرنگاران است ۱۴:۵۳ در بازار کریپتو، به چه سبکی ترید می کنید؟ ۱۴:۵۲ حسین کنعانی مقدم: نسل های بعدی این حق را دارند که «اصلاح قانون اساسی» را مطالبه کنند ۱۴:۵۱ تورم تولید برق در بهار ۲.۲ درصد کمتر شد ۱۴:۵۱ یک شغل خوشمزه / بیش از ۲ میلیارد حقوق برای خوردن آبنبات! ۱۴:۴۶ ارزش زمین های بهشت زهرا شفاف سازی نشده است ۱۴:۴۵ کیسه زباله ۵۴ میلیون تومان؟ + عکس ۱۴:۳۶ افزایش ۴۳.۴درصدی قیمت نهاده های ساختمانی تهران در یک سال گذشته / سیمان ۶۹.۷ و آهن آلات ۱۸.۲درصد گران شدند ۱۴:۳۲ با این ترفندها شارژ بیشتری ذخیره کنید ۱۴:۳۰ قیمت طلا، قیمت دلار، قیمت سکه و ارز هجدهم مرداد ماه / نیم سکه گران شد ۱۴:۳۰ خاصیت عجیب شفا بخشی در برنج قهوه ای! ۱۴:۲۳ رکورد تاریخی مهدی طارمی در فوتبال دنیا اقتصادآنلاین حوزه های پوشش خبری صفحه نخست  اقتصاد کلان  مسکن  طلا و ارز  خودرو  بورس  بیمه  بازرگانی  انرژی  صنعت  شهر  فناوری شبکه های اجتماعی  درباره ما  تماس با ما آرشیو  تبلیغات اخبار بیمه تبلیغات ارز دیجیتال

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ و متعلق به

پایگاه خبری اقتصادآنلاین

میباشد و استفاده از آن با ذکر منبع بلامانع است.

طراحی سایت خبری آسام

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: طب سنتی غدد لنفاوی اخبار سلامت درمان غدد لنفاوی درمان تورم غدد لنفاوی علت تورم غدد لنفاوی مشاوره تلفنی پزشکی غدد لنفاوی زیر بغل آرتریت روماتوئید غدد لنفاوی متورم زیر بغل ممکن ناحیه آسیب دیده توانند باعث غدد لنفاوی سیستم لنفاوی مشاوره پزشکی سیستم ایمنی نشان دهنده قرار دارند برای درمان ۱۴۰۱ ۰۵ ۱۸ مصرف کنید ویتامین ث کشاله ران یک بیماری باکتری ها زمینه ای عفونت ها سرکه سیب یک عفونت سرطان ها طب سنتی بدن شما ۱۴۰۱ ۵

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۰۷۲۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سندرم درس (DRESS) چیست؟ / چرا ایجاد می شود، چگونه درمان می شود و عوارض ماندگار آن چیست؟

عصر ایران- بثورات دارویی همراه با ائوزینوفیلی و علائم سیستمیک یا سندرم DRESS یک واکنش حساسیت شدید به برخی از انواع داروها به شمار می رود. علائم این بیماری شامل تورم پوستی، تب، ناهنجاری های خونی و درگیری اندام های مختلف است.

متخصصین این آلرژی نادر دارویی را به طور بالقوه تهدید کننده زندگی می دانند که به دنبال واکنش بیش از حد سیستم ایمنی بدن به برخی داروها رخ می دهد. علائم ممکن است هفته‌ ها پس از شروع داروی مشکل‌ زا توسط فرد تظاهر یابند. درمان اغلب شامل قطع داروهای مشکوک و استفاده از داروهای تعدیل کننده سیستم ایمنی به منظور کاهش علائم است.

سندرم درس

سندرم DRESS که تحت عنوان سندرم ازدیاد حساسیت القا شده به وسیله دارو (DIHS) یا سندرم حساسیت به دارو نیز شناخته می شود، یک واکنش شدید به تعدادی از داروهای تجویزی است. متخصصین سندرم DRESS را در قالب یک واکنش ازدیاد حساسیت نوع 4 طبقه بندی می کنند. این واکنش دارویی جدی، پوست و سایر اندام ها را تحت تاثیر قرار می دهد و میزان مرگ و میر آن تا 10٪ گزارش شده است.

بر اساس گزارش هیئت آمریکایی استئوپاتیک پوست، بروز کلی سندرم DRESS غیرمعمول است و ریسک ابتلا از 1 در هر 1000 تا 1 در هر 10000 نفر پس از قرار گرفتن در معرض داروهای محرک متغیر است. این بیماری معمولا ظرف 2 تا 6 هفته پس از اولین مواجهه فرد با دارو رخ می دهد و باعث ایجاد ویژگی های مشخص و در عین حال متغیری می شود که بر پوست و اندام های متعدد تاثیر می گذارند.

علل

سندرم DRESS به دلیل واکنش بیش از حد سیستم ایمنی رخ می دهد که شامل فعال شدن سلول های T سیستم ایمنی و آزاد شدن سیتوکین ها است. با استناد به مقاله ای که از طریق وب سایت کتابخانه ملی پزشکی آمریکا قابل دسترسی است، داروهای رایج مرتبط با این سندرم عبارت اند از:

- داروهای ضد تشنج

- داروهای ضد ویروس

- آنتی بیوتیک ها

- آلوپورینول

- مگزیلتین

- تثبیت کننده های خلق و خو و داروهای ضد افسردگی

- عوامل بیولوژیک

شواهد همچنین حاکی از آن است که عوامل دیگری نیز در این امر نقش دارند:

- استعداد ژنتیکی برای ابتلا به سندرم DRESS

- ناتوانی کبد در متابولیسم برخی داروها

- فعال شدن مجدد برخی ویروس ها مانند ویروس اپشتین-بار (EBV) یا هرپس ویروس انسانی 6 (HHV6)

علائم

برخی از افراد ممکن است به سندرم DRESS به عنوان یک واکنش چند سیستمی نگاه کنند. این موضوع بدین واقعیت اشاره دارد که بیماری مذکور می تواند علائم مختلفی به همراه داشته باشد. هرچند بیماران ممکن است علائم متفاوتی را تجربه کنند، نام DRESS از مشخصه تعداد ائوزینوفیل های بالا، معروف به ائوزینوفیلی، و علائمی که معمولا در بدن ظاهر می شوند، گرفته شده است.

علائم معمول سندرم DRESS عبارت اند از:

- تب

- بثورات پوستی یا جوش

- ائوزینوفیلی

- لنفوسیتوز آتیپیک

- تورم غدد لنفاوی

- التهاب اندام های داخلی

تشخیص

سندرم DRESS می‌ تواند با علائم‌ مختلف تظاهر یابد که آن را مشابه بیماری‌ های دیگر از جمله سلولیت، هپاتیت ویروسی و لوپوس اریتماتوز سیستمیک می سازد. به همین دلیل این بیماری با احتمال بالا برای تشخیص اشتباه رو به رو است. به منظور تشخیص سندرم DRESS، فرد باید معیارهای زیر را داشته باشد:

- سابقه بستری شدن در بیمارستان

- راش حاد

- واکنشی که احتمالا مرتبط با دارو است

علاوه بر این، سه مورد از چهار فاکتور زیر نیز باید وجود داشته باشند:

- تب بالاتر از 38 درجه سانتیگراد

- بزرگ شدن غدد لنفاوی حداقل در دو محل

- درگیری حداقل یک اندام داخلی

- ناهنجاری در شمارش سلول های خونی

در این میان محققان ژاپنی نیز مجموعه ‌ای از معیارها را پیشنهاد کرده ‌اند که مشابه هستند، اما شامل فاکتور خاص فعال‌ سازی مجدد HHV6 هم می شود.

درمان

تشخیص زودهنگام و قطع فوری دارو از مهمترین عوامل در درمان این بیماری به شمار می‌ روند. این رویکرد ممکن است برای رفع علائم و هرگونه ناهنجاری خونی و همچنین جلوگیری از پیشرفت بیماری کافی باشد.

پس از این مرحله، درمان عمدتا حمایتی است و شامل مدیریت و تسکین علائم می شود. گزینه های مطرح می توانند متشکل از جایگزینی مایعات، تنظیم دما، تغذیه مناسب، مراقبت از زخم و کنترل عفونت باشند. سایر اقدامات حمایتی هم به اندام های آسیب دیده بستگی دارند.

کورتیکواستروئیدهای سیستمیک پرکاربردترین درمان برای این بیماری هستند. با این حال، هنوز هیچ اتفاق نظری در مورد دوز ایده آل، زمان و مسیر تجویز وجود ندارد. یک مطالعه در سال 2014 که از طریق سری مجلات انتشارات جان وایلی و پسران قابل دسترسی است، نشان داد که کورتیکواستروئیدهای سیستمیک می توانند به طور موثر در مراحل اولیه بیماری اقدام به مدیریت آن کنند.

علاوه بر این در مطالعه ای دیگر از ناشر بریتانیایی بایومد مرکزی در سال 2018 مشخص شد که ترکیبی از پالس تراپی کورتیکواستروئیدی و کورتیکواستروئیدهای خوراکی، یک درمان موثر برای بیماری محسوب می شود.

سایر درمان‌ های موثر عبارت اند از:

- سرکوب‌ کننده‌ های سیستم ایمنی مانند سیکلوسپورین

- کورتیکواستروئیدهای موضعی برای تسکین بثورات پوستی

- ایمونوگلوبولین داخل وریدی

- پلاسمافرزیس

عوارض

حتی پس از بهبودی، برخی از افراد ممکن است از پیامدهای طولانی مدت سندرم DRESS رنج ببرند، از جمله آسیب دائمی به اندام ها و ایجاد اختلالات خودایمنی.

یک نظرسنجی در سال 2015 نشان داد که اکثر افرادی که از سندرم DRESS بهبود یافته اند به بیماری های جدیدی مبتلا شده اند. بر اساس پژوهشی دیگر در سال 2017، بیماری های تیروئید مانند بیماری هاشیموتو، بیماری گریو، و تیروئیدیت بدون درد از جمله شایع ترین عوارض طولانی مدت سندرم DRESS هستند.

آسیب اندام ناشی از سندرم DRESS نیز با عوارض طولانی مدت همراه است. افرادی که آسیب شدید کبدی دارند، ممکن است به پیوند کبد نیاز داشته باشند. علاوه بر این افرادی که بیماری کلیوی زمینه ای دارند نیز ممکن است به همودیالیز طولانی مدت نیاز داشته باشند.

بیماری های عفونی یکی دیگر از عوارض شایع مرتبط با سندرم DRESS هستند. مطالعه ‌ای در سال 2013 نشان داد افرادی که تحت درمان با کورتیکواستروئید قرار گرفته ‌اند، ممکن است در معرض خطر ابتلا به بیماری‌ های عفونی مانند هرپس و ذات‌ الریه باشند.

تمامی این مطالعات از طریق کتابخانه ملی پزشکی آمریکا در اختیار علاقه مندان قرار گرفته اند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • دلیل اصلی و علت لق شدن دندان ها در بزرگسالی + درمان آن
  • سنگ کیسه صفرا چیست و چگونه درمان می‌شود؟
  • علت افزایش فشار داخل سر و راه های درمان آن
  • دلیل و عوارض بیماری ترانه علیدوستی چیست؟
  • جزییاتی از بیماری ترانه علیدوستی و علت آن
  • به ازای هر ۸۴۰ تولد یک نوزاد دچار شکاف لب می‌شود
  • سندرم درس (DRESS) چیست؟ / چرا ایجاد می شود، چگونه درمان می شود و عوارض ماندگار آن چیست؟
  • عفونت‌های ادراری و پروستات از جمله بیماری‌های شایع
  • افسردگی پس از زایمان و ضرورت‌های درمانی و حمایتی 
  • انواع گل مژه و درمان آن