Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک نماینده مجلس، شرکت‌های خلاق و نوآور را پر کننده شکاف صنعت، بازار و دانشگاه خواند و بر تزریق جسارت و مدیریت خلاق در بدنه تصمیم‌گیری کشور تاکید کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری برنا؛ محمود عباس زاده نماینده مردم از حوزه انتخابیه مشکین شهر در دوره یازدهم مجلس شورای اسلامی، در اینباره گفت: شاید بتوان گفت، یکی از بنیادین ترین مشکلات فعلی کشور ما، شکافی است که بین بازار، صنعت، دانشگاه و نهادهای علم ساز وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این شکاف یک واقعیت تلخ است که با پاک کردن صورت مسئله حل نمی‌شود و باید فکری به حال آن کرد.

 این نماینده مجلس با اشاره به نقش خانه‌های خلاق و نوآوری در پر کردن این شکاف گفت: به نظر می رسد تنها عاملی که توان پر کردن این شکاف را دارد، همین شرکت‌های دانش‌بنیان، خانه‌های خلاق و فناوری و شرکت‌های خلاق هستند که در سال‌های اخیر در قالب زیست بوم نوآوری کشور رشد کرده‌اند. این شرکت‌ها و جوانان خلاق، این توان را دارند که به عنوان حلقه واسط و پلی میان صنعت، دانشگاه و بازار و فناوری ایفای نقش کنند.

 عباس زاده ضمن تشریح بیشتر نقش شرکت‌های خلاق در پیشبرد اقتصادی کشور، افزود: تاکید رهبر انقلاب در نامه اخیر به سران قوا برای همسویی بیشتر جهت حمایت از شرکت‌های خلاق و صنایع نرم و خلاق، در راستای رونق بخشی به اقتصاد خلاق است. با این همه، زمانی می‌توان چتر حمایتی گسترده برای شرکت‌های خلاق و زیست‌بوم خلاقیت در کشور، ایجاد کرد که سیستم اجرایی کشور در همه شئونات و اجزایی آن نیز مبتنی بر خلاقیت باشد.

 نماینده مشکین شهر در ادامه با تبیین ویژگی‌ها و مختصات سیستم خلاق حکمرانی، بیان کرد: مدیران و کلیت ساختار نهادهای اجرایی باید با تفکری دانشی و مبتنی بر خلاقیت عمل کند تا بتوانند بستر واقعی و ملموس رشد اقتصاد دانش‌بنیان و خلاق را فراهم سازند.  بسیاری از مدیران در جای جای بدنه مدیریتی کشور، دچار یک سیستم روزمره و غیرمنعطف مدیریتی شده‌اند که در آن جای برای خلاقیت و جسارت مدیریتی وجود ندارد، از چنین دستگاه اجرایی و مدیری، قاعدتاً نمی توان انتظار داشت که حمایت‌های موثری از شرکت خلاق به عمل آورد.

وی افزود: باید این حلقه معیوب مدیریتی را شکست و با تزریق مدیران جسور به بدنه نهادها و سیستم اجرایی، تصویب قوانین کارآمد و دانشی و علمی کردن سیستم مدیریت در کشور، زمینه رشد و شکوفایی زیست‌بوم نوآوری و خلاقیت در کشور را آماده ساخت.  

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: خلاقیت صنعت نماینده مجلس دانشگاه بازار نوآوری شرکت های دانش بنیان زیست بوم جوانان خلاق شرکت های خلاق محمود عباس زاده نماینده مشکین شهر شرکت های خلاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۰۸۰۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاظم موسوی نماینده مجلس: فروش نوکیای تقلبی حرام است

دوم اسفندماه سال ۱۴۰۲ بود که نماینده رسمی نوکیا در ایران اعلام کرد؛ «این شرکت غیر از نماینده رسمی خود در حال حاضر هیچ مجوزی برای تولید تلفن همراه نوکیا در ایران به هیچ شرکتی نداده است.»

به گزارش فرهیختگان، این موضوع نشان داد شرکت «آتیلا همراه ایهان» که با استفاده از این برند، نوکیای تقلبی وارد بازار می‌کند و همچنین سبب شد تا شرکت نوکیا از آن شکایت کرده و رسانه‌ها هم بار‌ها علیه این تولیدات تقلبی افشاگری کنند. سابقا نیز کوروش کمپانی با سو استفاده و کلاهبرداری از مردم به واسطه تقلب در ساخت گوشی‌های همراه دست به چنین اقدامی زده بود. 

حالا بعد از گذشت تقریبا دو ماه و پس از بازتاب گسترده این موضوع در رسانه‌های اجتماعی، سید کاظم موسوی، نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در واکنش به حواشی به وجود آمده درباره تولید تلفن همراه نوکیا در داخل کشور بدون اخذ مجوز از شرکت خارجی اظهار کرد: «عرضه این نوع موبایل‌ها به منزله تضییع حقوق مصرف‌کنندگان است. همچنین وی نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی ضمن انتقاد از عرضه نوکیای تقلبی گفت: فروش این نوع موبایل در بازار به دور از انصاف و حرام است. سازمان بازرسی کل کشور باید به این موضوع ورود کند.»

 

دیگر خبرها

  • شهردار مشهد: سامانه شمس برای ثبت ایده‌های شهری راه‌اندازی می‌شود
  • سامانه شمس برای ثبت ایده‌های شهری راه‌اندازی می‌شود
  • کاظم موسوی نماینده مجلس: فروش نوکیای تقلبی حرام است
  • طرح پویش؛ از بین‌برنده شکاف دانشگاه و صنعت
  • اروپا درصدد اعمال تحریم علیه ۱۰ شرکت مرتبط با روسیه
  • تجلیل از برگزیدگان جشنواره دانش آموزی از ایده تا بازار
  • رونمایی از کتاب «به توان هایتک» در دانشگاه فردوسی مشهد
  • زجر خلاقیت زیر زنجیر کتاب‌های درسی
  • نمایش توان فنی و مهندسی ایران در سریلانکا
  • بررسی تأثیرپذیری الکترومغناطیسی تقویت کننده‌های توان کاربردی در تجهیزات مخابراتی توسط محققان کشور