Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، منصور کبگانیان در نشست خبری با موضوع «ماده واحده تکمیل و اصلاح موادی از سیاست‌ها و ضوابط ساماندهی سنجش و پذیرش متقاضیان ورود به آموزش عالی» با اشاره به داوطلبانی که سوابق تحصیلی ندارند گفت: آئین نامه‌های مربوط به این موضوع را آموزش و پرورش اعلام خواهد کرد.

وی ادامه داد: امکان ترمیم سوابق تحصیلی توسط آموزش و پرورش ایجاد خواهد شد، سیاست ما این است که تا قبل از شروع سال تحصیلی، آئین نامه‌های لازم توسط آموزش و پرورش در خصوص موضوع مذکور به شورای سنجش پذیرش دانشجو ارائه شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: این سوابق تحصیلی فقط مختص داوطلبان نظام قدیم نیست، بلکه این مشکل شامل فنی و حرفه‌ای ها و هنرستانی‌ها نیز می‌شود.

دبیر ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور گفت: در همین خصوص با مسئولان آموزش و پرورش جلساتی را داشته‌ایم، ولی هنوز مصوبه‌ای در این خصوص نهایی نشده است و آموزش و پرورش موظف است قبل از شروع سال تحصیلی ضوابط و آئین نامه مربوط به ترمیم سوابق تحصیلی داوطلبان را اعلام کند.

کبگانیان در مورد حذف دروس عمومی از کنکور نیز گفت: دروس عمومی حذف نشده بلکه در بخش سوابق تحصیلی مورد سنجش قرار گرفته و وزن آن نیز افزایش یافته و در پذیرش داوطلب نقش جدی دارد.

دبیر ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور با اشاره به ساماندهی سهمیه‌های کنکور گفت: درباره سهمیه‌ها، ما هنوز از سهمیه مناطق محروم دفاع می‌کنیم، درباره سهمیه ایثارگری نیز این سهمیه مصوبه مجلس شورای اسلامی است، بنابراین ترجیح می‌دهیم مصوباتی را که مجلس خود مصوب کرده است، به آن ورود نداشته باشیم.

وی ادامه داد: شورا در حال تهیه سیاست‌های مربوط به سهمیه‌های کنکور است و رؤسای سه قوه از ستاد راهبری نقشه جامع علمی کشور درخواست کرده‌اند، سیاست‌های مربوط به سهمیه‌ها را ارائه دهیم.

کبگانیان افزود: برنامه ما این است مصوباتی که مربوط به مجلس شورای اسلامی بوده با همکاری نمایندگان مجلس و توسط خود آنها اصلاح شود.

وی ادامه داد: کار کارشناسی درباره سهمیه‌های کنکور در حال تمام شدن است همه اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی به ستاد نقشه جامع علمی کشور ابلاغ کرده‌اند، ظرف مدت ۶ ماه، سیاست‌های مربوط به سهمیه‌ها را اعلام کنند تا در صحن شورا بررسی و نهایی و ابلاغ شود.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی افزود: در حال حاضر حدود ۲۷ سهمیه وجود دارد که درصد زیادی از این سهمیه‌ها باید حذف شده، درصدی اصلاح شده و درصدی هم باید تغییر کند.

وی همچنین به سو تفاهمی که درباره دو بار برگزار شدن کنکور ایجاد شده است اشاره کرد و گفت: این به نفع داوطلب است، اگر فرد در آن قسمت کنکور که سال آینده ۶۰ درصد تأثیر دارد، مشکل داشت می تواند، در کنکور دوم شرکت کند و این اصلاً اجباری نیست.

وی ادامه داد: داوطلب هر کدام از نتایج که مطلوب بود را می‌تواند انتخاب کند، اینکه تبلیغ شده که کنکور را دو بار برگزار می‌کنند اینگونه نیست، اگر دانش آموز راضی بود دیگر لازم نیست در کنکور برای بار دوم شرکت کند و نتیجه آن نیز دو سال اعتبار دارد.

کد خبر 5559630 زهرا سیفی

منبع: مهر

کلیدواژه: شورای عالی انقلاب فرهنگی آموزش و پرورش سهمیه های کنکور مجلس شورای سنجش کنکور 1401 انتخاب رشته سازمان سنجش دانشگاه تهران سازمان امور دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی روز خبرنگار وزارت علوم تحقیقات و فناوری دفترچه کنکور وزارت علوم رتبه برتر کنکور آزمون دکتری تخصصی گروه پزشکی دانشگاه جامع علمی کاربردی وبومتریکس نقشه جامع علمی کشور آموزش و پرورش سوابق تحصیلی سیاست ها سهمیه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۰۸۵۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تغییر تقویم آموزشی مدارس/ امسال مدارس از شهریور باز می‌شوند؟

به گزارش خبرآنلاین، تغییر تقویم آموزشی مدارس (زمان آغاز و پایان سال تحصیلی) از موضوعاتی است که دستخوش سیاست‌گذاری‌های متفاوت بوده است.

تسنیم نوشت: با وجود تجربه شکست‌خورده دهه ۷۰ برای آغاز سال تحصیلی از اول شهریورماه، یک‌بار دیگر این موضوع در دستور کار مجلس شورای اسلامی و وزارت آموزش و پرورش قرار گرفته است!

پیش از این بازگشایی مدارس از شهریور منجر به نارضایتی والدین و حتی کاهش میزان یادگیری دانش‌آموزان به‌دلیل گرمای هوا شده بود، در نهایت مجلس شورای اسلامی سال ۷۶ به موضوع ورود و با قانون‌گذاری زمان آغاز سال تحصیلی را از اول مهر ماه تعیین کرد.

هم‌اکنون پرونده این موضوع یک بار دیگر باز شده است اما باید به این نکته مهم دقت کرد که بازگشایی مدارس تمام کشور از اول شهریور ماه قطعاً باعث ایجاد مشکلاتی برای والدین، دانش‌آموزان و معلمان و در نهایت نارضایتی آنها خواهد شد ازاین‌رو در صورت تصویب باید آن را برای مناطق خاصی از کشور اجرا کرد.

در همین ارتباط موسی‌الرضا کفاش؛ معاون دبیرکل شورای‌عالی آموزش و پرورش درباره تغییر زمان آغاز و پایان سال تحصیلی گفت: موضوع تقویم آموزشی مدارس سال‌هاست که مطرح بوده است و اقلیم‌های مختلف در کشور با تفاوت دمای بسیار، بازنگری در تقویم آموزشی مدارس را مطرح کرده‌اند.

وی افزود: سال ۷۶ مجلس شورای اسلامی در مصوبه‌ای، زمان بازگشایی مدارس سراسر کشور را اول مهر، پایان سال تحصیلی را پایان اردیبهشت و زمان برگزاری امتحانات را خرداد ماه تعیین کرد و وزارت آموزش و پرورش مکلف به رعایت مصوبه مجلس به‌عنوان قانون کشور است.

کفاش ادامه داد: اخیراً ۲۷ نفر از نمایندگان مجلس، طرحی را برای مدیریت زمان آموزش و تغییر تقویم آموزشی در کشور ارائه کرده‌اند، این طرح در کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی به تصویب رسیده است.

معاون دبیرکل شورای‌عالی آموزش و پرورش گفت: طرحی که نمایندگان مجلس ارائه کردند و در شورای‌عالی آموزش و پرورش بررسی و تأیید شد، چندین بند دارد که در یک بند به زمان آغاز و پایان سال تحصیلی اشاره می‌کند همچنین اختیاراتی به شورای‌عالی آموزش و پرورش استان‌ها، مناطق آموزش و پرورش و مدارس برای تصمیم‌گیری درباره شناور شدن آغاز و پایان سال تحصیلی، برنامه هفتگی و تعطیلات فصلی ارائه می‌کند.

امسال مدارس از شهریور باز می‌شوند؟

وی در پاسخ به این پرسش که «آیا در ۱۴۰۳ زمان آغاز سال تحصیلی از اول شهریور است؟» افزود: این طرح فعلاً در کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس تصویب شده است و باید در صحن علنی مجلس نیز تصویب شود بنابراین فعلاً نمی‌توانیم بگویم که زمان بازگشایی مدارس تغییر کرده است.

کفاش در پاسخ به این پرسش که «آیا ممکن است در سال‌های آینده زمان آغاز سال تحصیلی تغییر کند و به شهریور منتقل شود؟»، ابراز کرد: آغاز سال تحصیلی از شهریور در قالب چارچوبی است که شورای‌عالی آموزش و پرورش باید آن را تصویب کند و این احتمال وجود دارد که سال تحصیلی زودتر آغاز شود.

معاون دبیرکل شورای‌عالی آموزش و پرورش درباره اینکه «آغاز سال تحصیلی از مهر ماه به‌عنوان یک نوستالژی در اذهان شهروندان حک شده است، علاوه بر این تغییر زمان آغاز سال تحصیلی ممکن است خانواده‌ها را دچار مشکل کند.»، گفت: تغییر تقویم آموزشی به‌دلیل اقلیم‌های متفاوت در کشور مطالبه آموزش و پرورش است از سوی دیگر سال‌هاست شهروندان زمان آغاز سال تحصیلی را از مهر ماه می‌دانند، این موضوعات در تصمیم‌گیری و تدوین چارچوب‌ها مدنظر خواهد بود و با در نظر گرفتن تمام مسائل به‌دنبال شناور بودن زمان آغاز سال تحصیلی هستیم.

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1896694

دیگر خبرها

  • «تک ماده» برای ۴ درس؛ کمک به دانش‌آموز یا پوشاندن ضعف آموزش در مدارس؟/ «کاهش معدل از سخت‌تر شدن سوال‌ها نیست از کاهش سطح آموزشی است»
  • امتحانات نهایی باعث حذف کنکور می‌شود؟
  • تغییر تقویم آموزشی مدارس؛ امسال مدارس از شهریور باز می‌شوند؟
  • تغییر تقویم آموزشی مدارس/ امسال مدارس از شهریور باز می‌شوند؟
  • آغاز سال تحصیلی از مهر به شهریور تغییر می‌کند؟!
  • سوابق تحصیلی دانش‌آموزان در آزمون‌های نهایی اثرگذار است
  • افزایش قبولی دانش‌آموزان چهارمحال و بختیاری با تاثیر سوابق
  • شرکت ۴۵۰ هزار معلم در طرح مسطورا/ ثبت نام ۶۰۰ هزار داوطلب در کنکور تربیت معلم 
  • ثبت نام جاماندگان کنکور در این ۲ روز
  • آغاز ثبت سفارش کتاب‌های درسی از چند روز آینده