Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایران آنلاین،  رئیس پلیس فتا فراجا از کشف کلاهبرداری ۹ هزار و ۲۳۰ میلیارد تومانی خبر داد و گفت: در این خصوص ۶ نفر که به متهم اصلی در امر خرید و فروش املاک کمک می‌کردند دستگیر و روانه زندان شدند.

 سردار "وحید مجید" اظهارداشت: برابر رصدهای صورت گرفته در فضای مجازی و اخبار واصله مبنی بر اینکه شخصی ناشناس اقدام به خرید و فروش کلان املاک و زمین های شهری با ارز دیجیتال در سطح کشور و همچنین استان زنجان می کند، موضوع بلافاصله در دستور کار فنی سایبری کارشناسان پلیس فتا زنجان قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مقام ارشد سایبری ادامه داد: در بررسی های اولیه مشخص شد که موضوع صحت داشته و فردی با هویت معلوم ساکن تهران با شناسایی انبوه سازان زنجان اقدام به خرید گسترده واحدهای مسکونی و تجاری در سطح این استان در قبال پرداخت ارز دیجیتال کرده است.

رئیس پلیس فتا فراجا افزود: با شناسایی مشاور املاکی که مبایعه نامه ها در آنجا تنظیم شده بود مشخص شد که معاملات در سطح کلان است و یکی از معاملات تعداد ۷۷ ملک اعم از تجاری و مسکونی به ارزش بالغ بر مبلغ ۱۳۱ میلیون دلار معادل ۴ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان است.

وی بیان داشت: در ادامه بررسی های انجام شده، هویت فروشنده املاک مورد شناسایی قرار گرفت و از وی در خصوص نحوه معامله و تعداد واحدهای به فروش رسیده تحقیقات جامعی صورت گرفت.

سردار مجید گفت: در ادامه تحقیقات از فروشنده املاک مشخص شد وی با شخصی که اهل و ساکن تهران است اقدام به معامله تعداد زیادی واحد مسکونی و تجاری در سطح شهرستان زنجان کرده و ثمن معامله از طریق بازکردن حساب خارجی و انتقال ارز دلار به کیف پول دیجیتال پرداخت شده است.

رئیس پلیس سایبری کشور اظهارداشت: در بررسی فنی کیف پول مورد ادعا، توسط کارشناسان این پلیس مشخص شد ارزهای نمایش داده شده در داخل کیف پول صوری، حباب و فاقد ارزش بوده و قابلیت تبدیل شدن به ارزهای دیگری را نداشته و فقط امکان جابه جایی داخلی بین کیف پول های همان اپلیکیشن وجود دارد.

این مقام انتظامی عنوان کرد: متهم بدین وسیله با نمایش عددی مبلغ به دلار و با توجه به عدم آشنایی فروشنده با ارزهای دیجیتال و مفاد مبایعه نامه تنظیم شده که در آنها قید شده بود عین ثمن معامله نقدا پرداخت شده است، با اخذ وکالت فروش از فروشنده و تعیین موعد ۳ ماهه نقد شدن ارزهای دیجیتال صوری نمایش داده شده مورد ادعا، امکان هرگونه معاملات بعدی را به صورت کاملا قانونی برای خود فراهم کرده بود.

سردار مجید افزود: از طرفی خریدار با ادعای داشتن مدرک دکترا و با معرفی خود به عنوان مدیر عامل، رئیس و عضو هیئت مدیره چند شرکت پتروشیمی با انجام معاملات کلان مالی بین المللی و صادرات نفت و محصولات پتروشیمی به خارج از کشور اعتماد کامل فروشنده را جلب کرده و به صورت کاملا حرفه ای و حساب شده اقدام به فریب مال باختگان و کلاهبرداری از آنان کرده است.

این مقام مسئول بیان داشت: با توجه به حساسیت و ابعاد گسترده پرونده، شناسایی و دستگیری متهم در دستور کار این پلیس قرار گرفت و طی کارهای اطلاعاتی مشخص شد متهم در حال تردد در شهرستان های اردبیل، البرز، تهران، همدان و زنجان است.

وی افزود: در ادامه با اقدامات فنی صورت گرفته مشخص شد متهم اقدام به فروش واحدهای خریداری شده در یکی از مشاورین املاک شهرستان زنجان کرده که سریعا پس از هماهنگی های صورت گرفته با مرجع قضائی وی به همراه همدستانش دستگیر و کلیه ابزار دیجیتالی آنها توقیف شد.

این مقام ارشد سایبری ادامه داد: در استعلامات صورت گرفته مشخص شد وی دارای مدرک کاردانی ساختمان از یکی از دانشگاه ها بوده و مدرک دکترای مورد ادعای وی جعلی و بنا به ادعای خود، معادل سازی از مدیرعاملی وی  از یکی از موسسات غیرمرتبط است و همچنین شرکت مذکور نیز در سال ۹۷ تاسیس شده که تا روز جاری هیچ معامله ای هم ثبت نگردیده و شرکت به صورت کاغذی ثبت شده و گردش مالی شرکت در طول ۴ سال، ۵ میلیون تومان است و کلیه ادعاهای وی کذب و برای فریب قربانیان بوده است.

رئیس پلیس فتا فراجا بیان داشت: در بررسی گوشی توقیف شده از متهم معلوم شد وی با چرب زبانی، قربانیان و مال باختگان خود را مورد شناسایی قرار می دهد و سپس اقدام به درج ارز به داخل کیف پول کرده و هیچ گونه پشتوانه مالی ندارد و ارزهای موجود هیچ گونه قابلیت جابه جایی به کیف پول دیگر را ندارد و تنها می توان پول ها را به کیف پول هم نوع خود انتقال داد.

این مقام انتظامی ضمن تقدیر از فرماندهی انتظامی و همکاران شاغل در پلیس فتا این استان بیان داشت: در ادامه رسیدگی به این پرونده ۶ نفر دیگر که متهم اصلی را در امر خرید و فروش املاک کمک کرده و با وی در ارتکاب جرم همکاری داشتند نیز دستگیر و با حکم مقام قضائی با صدور قرار میلیاردی روانه زندان شدند.

رئیس پلیس سایبری کشور خبر داد: با بررسی سایر معاملات و کلاهبرداری های انجام شده متهم به روش مشابه مشخص شد که وی با همین شیوه و شگرد اقدام به معامله با ۳ شخص دیگر در استان های زنجان به مبلغ ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان و در همدان به مبلغ یکصد و ۷۰ میلیارد تومان و در البرز به مبلغ ۲ هزار و ۶۰ میلیارد تومان کرده که در مجموع ارزش کل معاملات انجام شده توسط متهم به این روش مبلغ ۹ هزار و ۲۳۰ میلیارد تومان محاسبه و استخراج شده و مراحل قضائی آن تحت رسیدگی است.

این مقام ارشد سایبری در خاتمه به هموطنان توصیه کرد: با توجه به ریسک پذیری بالای سرمایه گذاری در حوزه رمز ارز و افزایش کلاهبرداری در این موارد در صورتی که تمایل به هر گونه فعالیت اقتصادی و تجاری در حوزه رمز ارزهای رایج را دارند ابتدا آسیب ها و تهدیدات را کاملا شناسایی نموده و با آگاهی کافی نسبت به فعالیت در این حوزه اقدام کند.

انتهای پیام/


 

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: میلیارد تومان صورت گرفت رئیس پلیس پلیس فتا کیف پول مشخص شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۱۱۰۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترفندهای جدید کلاهبرداران؛ دریافت کالابرگ الکترونیکی و ثبت‌نام سهام عدالت ویژه نوروز

رئیس پلیس فتای فرماندهی انتظامی استان اصفهان از کلاهبرداری مجرمان سایبری با ترفندهایی از جمله دریافت کالابرگ الکترونیکی هدیه دولت یا ثبت‌نام جاماندگان سهام عدالت ویژه عید نوروز خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی پلیس، سیدمصطفی مرتضوی اظهار کرد: با مراجعه تعدادی از شهروند اصفهانی به این پلیس در ایام نوروز مبنی بر کلاهبرداری اینترنتی از طریق ارسال پیامک جعلی با عنوان دریافت کالابرگ الکترونیکی هدیه دولت یا ثبت‌نام جاماندگان سهام عدالت ویژه عید نوروز، موضوع به صورت ویژه در دستور کار این پلیس قرار گرفت.

وی با بیان اینکه افراد فرصت‌طلب با انتشار تبلیغاتی مانند دریافت کالابرگ الکترونیکی هدیه دولت یا ثبت‌نام جاماندگان سهام عدالت ویژه عید نوروز و مواردی مشابه از شهروندان کلاهبرداری می‌کنند، افزود: این افراد با ارسال پیامک حاوی لینک با محتوای مرتبط با سهام عدالت، اقدامات خود را آغاز، کاربران را به صفحات فیشینگ و برداشت غیرمجاز از حساب بانکی هدایت یا اطلاعات هویتی آنها را دریافت و از آن سوءاستفاده می‌کنند.

رئیس پلیس فتای فرماندهی انتظامی استان اصفهان تصریح کرد: افراد از باز کردن لینک‌های ارسالی به صورت پیامکی یا در شبکه‌های اجتماعی و منابع نامعتبر که از سوی افراد ناشناس یا دوستان و آشنایان با مضامین طرح‌های ابلاغی از سوی دولت ارسال می‌شود، خودداری و اخبار موثق را تنها از طریق سایت‌های و رسانه‌های معتبر پیگیری کنند.

مرتضوی خاطرنشان کرد: شهروندان با حفظ هوشیاری و توجه به نکات آموزشی پلیس فتا از کلاهبرداری و اقدامات مجرمانه مجرمان سایبری پیشگیری کنند و در صورت مشاهده موارد مشکوک، مراتب را از طریق تماس تلفنی با مرکز فوریت‌های سایبری با شماره تماس ۰۹۶۳۸۰ یا مراجعه به سایت پلیس فتا به آدرس cyberpolice.gov.ir با کارشناسان این پلیس در میان بگذارند.

کد خبر 739034

دیگر خبرها

  • دستگیری کلاهبردار ۵۰۰ میلیاردریالی سرمایه‌گذاری در بازار فارکس
  • خریدار سکه سارق از آب درآمد
  • ۴۱ متهم فضای مجازی اردستان به مراجع قضایی معرفی شدند
  • دستگیری گروگانگیر با اقدام آنی پلیس
  • کلاهبرداری فیشینگ ۱۵ میلیاردی در بهارستان/متهم دستگیر شد
  • ترفندهای جدید کلاهبرداران؛ دریافت کالابرگ الکترونیکی و ثبت‌نام سهام عدالت ویژه نوروز
  • دستگیری کلاهبردار ۱۰۰ میلیاردی در محمودآباد
  • دستگیری سارقان مسلح حرفه‌ای قبل از اقدام به سرقت
  • کلاهبرداران اسکیمری در کرج دستگیر شدند/ ۲۵ میلیارد برداشت غیرمجاز
  • کپی ۳۰۰ کارت بانکی توسط یک سوپرمارکت در گوهردشت کرج