Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان قزوین گفت: خبرگزاری برنا در استان رسانه ای امانتدار و اخلاق مدار و مورد اعتماد مردم و مسئولان است.

به گزارش خبرنگار فرهنگی برنا از قزوین؛ عبدالله دیدبان رئیس دانشگاه علوم پزشکی به همراه محمد حسن ارداقیان مدیر روابط عمومی دانشگاه روز چهارشنبه با حضور در دفتر خبرگزاری برنا در قزوین از تلاش همکاران این رسانه در اطلاع رسانی عرصه سلامت و بهداشت و درمان تقدیر کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دیدبان در این دیدار با اشاره به نقش رسانه ها در روشنگری و فرهنگ سازی اظهارداشت: رسانه ها می توانند چشم بینای مردم و مسئولان باشند و با رصد دقیق فعالیت ها به رفع مشکلات جامعه نیز کمک کنند.

وی بیان کرد: رسانه باید امانتدار و صادق باشند و با بیان واقعیتها به اطلاع رسانی درست کمک کنند و اگر رسانه ای بدنبال جنجال و شبه افکنی و جلب مخاطب در کوتاه مدت به واسطه یک خبر جنجالی باشد بتدریج مخاطب خود را از دست می دهد و جایگاهی نخواهد داشت.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان قزوین یادآورشد: امانتداری یک رسانه هم به نفع مردم است و هم به سود خود رسانه زیرا اگر مخاطبان در فرآیند زمان نسبت به اصالت و دقت خبرهای یک رسانه مکتوب یا مجازی شک کنند دیگر سراغش نمی روند و به خبرهای آن اعتنایی نخواهند کرد که این وضعیت به مرگ و خاموشی آن رسانه منجر می شود.

خبرگزاری برنا رسانه ای امانتدار و اخلاق مدار است

دیدبان تصریح کرد: با حضور افرادی متعهد و پایبند به اخلاق در خبرگزاری برنا می توان با جرات اذعان کرد این رسانه در استان قزوین در مسیر اخلاق مداری و امانتداری حرکت کرده و بسیار موفق بوده است.

وی گفت: امروز مردم و مسئولان استان بدون هیچ حاشیه و جنجالی می توانند خبرهای موثق، دقیق و واقعی را در خبرگزاری برنا مشاهده کنند و این ویژگی بسیار ارزشمند است و برنا را در استان شاخص و برجسته کرده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان قزوین یادآورشد: وقتی شما در این خبرگزاری واقعیت ها را منتشر می کنید موجب اعتمادسازی می شوید و به همین دلیل مخاطبان برای « خبرگزاری برنا» احترام خاصی قائل هستند و بدون تعارف شما را به عنوان یک منبع خبری موثق پذیرفته اند.

وی از همکاری خبرنگاران خبرگزاری برنا در اطلاع رسانی در حوزه سلامت بویژه ایام کرونا تقدیر و تشکر کرد و خواستار تداوم این همکاری شد.

ارداقیان: رسانه ها در دوران کرونا بسیار موفق عمل کردند

در ادامه محمد حسن ارداقیان مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان قزوین هم اظهارداشت: در چند سال اخیر دیگر موضوع «سلامت» از یک سوژه خبری به یک ارزش خبری تبدیل شده و در زندگی مردم بسیار اهمیت دارد.

وی بیان کرد: به دلیل اهمیت این موضوع از رسانه ها انتظار می رود به صورت مستمر ابعاد مختلف سلامت را مورد توجه قرار دهند و با دغدغه بیشتری آن را مطرح کنند.

ارداقیان هم از خبرگزاری برنا به عنوان رسانه ای شهره در اخلاق یاد کرد و اظهارداشت: امروز همه گروهها به خبرگزاری برنا به عنوان یک رسانه معتدل که بدور از سیاست زدگی و با رفتاری حرفه ای و با اتکا به اخلاق توانسته مورد وثوق باشد می نگرند و به آن اعتماد دارند.

وی افزود: رسانه های استان قزوین در دوران کرونا با به خطر انداختن سلامت خود در امر اطلاع رسانی بسیار گسترده و فعال عمل کردند که در این میان خبرنگاران خبرگزاری برنا نیز همواره در صحنه بودند و با انتشار خبرهای مرتبط با کرونا در این ایام موجب روشنگری و تقویت سلامت در استان شدند که جای تقدیر دارد.

انتهای پیام

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: علوم پزشکی قزوین عبدالله دیدبان دانشگاه علوم پزشکی استان قزوین رئیس دانشگاه علوم پزشکی خبرگزاری برنا اطلاع رسانی رسانه ها رسانه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۱۴۳۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاکید بر افزایش نظارت‌ پسماند بیمارستانی در مازندران

استاندار مازندران با اشاره به لزوم افزایش نظارت بر پسماند بیمارستانی گفت: نیازمند تهیه پیوست اقتصادی دو دانشگاه علوم پزشکی مازندران و بابل در بخش گردشگری و هم جذب دانشجوی خارجی هستیم . - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، سید محمود حسینی‌پور پنج‌شنبه شب در نشست هیأت رئیسه دانشگاه‌های علوم پزشکی مازندران و بابل و روسای بیمارستان‌های دولتی استان اظهار داشت: با توجه به گردشگرپذیر بودن مازندران و اینکه تاکنون میزبان نزدیک به 9 میلیون و 900 هزار مسافر ورودی به استان بوده‌ایم، از خدمات دست‌اندرکاران نظام سلامت که در حال کار جهادی هستند تا آسیبی به سلامت مردم نرسد، قدردانی می‌کنم.

وی از کاهش 75 درصدی فوتی‌های ناشی از تصادفات در استان خبرداد و گفت: سرعت عمل اورژانس برای رسیدگی به مصدومان قابل تقدیر است، از پزشکانی که در ایام تعطیلات در مراکز درمانی ماندند و در خدمت مردم بودند تا این آمار خوب را به دست بیاوریم نیز قدردانی می‌کنم.

استاندار مازندران با اشاره به نارسایی‌های زیادی که پرستاران در بخش حقوق و مزایا دارند، خدمات نجات‌بخش و شبانه‌روزی آنها را قابل تقدیر دانست و گفت: باید شیوه‌هایی برای اقتصاد در حوزه سلامت استان تعریف و بخشی از آن برای پرسنل هزینه شود.   

وی با بیان اینکه دو دانشگاه بابل و مازندران از ظرفیت‌های مهم بهداشتی و درمانی کشور هستند، افزود: باوجود همه محدودیت‌ها قطار سلامت استان به سرعت در حال حرکت است و این یک موفقیت چشمگیر است. 

استاندار مازندران گفت: حوزه سلامت از حساسیت بالایی برخوردار است و به محض اینکه کمی حرکت این قطار کند شود سیل اعتراضات شروع می‌شود، فضای فعلی در استان حکایت از رضایت نسبی مردم از بخش بهداشت و درمان دارد. 

حسینی‌پور با یادآوری اینکه پیش از انقلاب در مازندران 450 پزشک، هزار و 733 تخت بیمارستانی، 21 بیمارستان، 79 داروخانه و 130 مرکز بهداشتی داشتیم، اعلام کرد: اکنون 2 هزار و 876 پزشک، 6 هزار و 362 تخت بیمارستانی، 49 بیمارستان، 575 داروخانه و 270 مرکز خدمات بهداشتی در استان فعالیت دارند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه باید به فکر توسعه مراکز خدمات درمانی برای توریسم سلامت باشیم، نقش دو دانشگاه علوم پزشکی بابل و مازندران را در این زمینه بسیار مهم دانست.

استاندار مازندران ادامه داد: لازم است که همکاری‌هایی بین دو دانشگاه، گردشگری، معاونت اقتصادی، نمایندگی وزارت خارجه در استان و معاونت سیاسی استانداری با هدف افزایش میزان حضور گردشگران سلامت شکل بگیرد. 

حسینی‌پور گفت: بیمارستان‌های دولتی بیشتر مورد رغبت توریست‌ها برای درمان هستند لذا اگر این بخش را تقویت کنیم بخشی از کمبودهای حقوق پرسنل را هم می‌توانیم پوشش بدهیم. 

رئیس شورای سلامت و امنیت غذایی مازندران این را هم گفت که باید از پزشکان مازندرانی خارج از کشور برای رونق گردشگری سلامت در استان بهره بگیریم.

وی پیشنهاد داد: پیوست اقتصادی دو دانشگاه علوم پزشکی مازندران و بابل را با توجه به ظرفیت‌های موجود باید هم در بخش گردشگری و هم جذب دانشجوی خارجی ایجاد کنیم. 

استاندار مازندران در بخش دیگری از سخنان خود، مهمترین چالش موجود در بخش سلامت استان را همخوانی نداشتن زیرساخت‌ها با مخاطبان در سطح ملی عنوان کرد و اینکه ظرفیت‌های فعلی نباید ما را اقناع کند.  

حسینی‌پور با طرح این سوال که روسای دانشگاه‌های علوم پزشکی مازندران چقدر توانستند از بودجه ملی برای رفع کمبودهای بهداشت و درمان چانه‌زنی کنند، یادآور شد: اعتبارات گلوبال در اختیار وزیران است و مسئولان استانی می‌توانند با طرح توجیهی سهمی از این اعتبارات داشته باشند.

وی با بیان اینکه کمبودهایی در برخی اقلام دارویی برای بیماران خاص در استان وجود دارد، بعد روانی این موضوع را بیشتر از کمبود دارو حائز اهمیت دانست و گفت: انتظار می‌رود که بیماران ما جز رنج بیماری دغدغه دیگری نداشته باشند و باید نسبت به آن اهتمام داشت.

استاندار مازندران همچنین اشاره‌ای به وضعیت پسماند بیمارستانی در استان داشت و گفت: هنوز این موضوع به عنوان یک دغدغه مطرح است، شرایط فعلی بی‌خطرسازی پسماند بیمارستانی را قبول نداریم و برخی حوزه‌ها باید نظارت‌ها را روی پسماند بیمارستانی بیشتر کنند.

حسینی‌پور پیش از جلسه، بازدیدی هم از مرکز فوریت‌های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مازندران داشت و در جمع پرسنل این مرکز، اورژانس را بخش امید توصیف کرد و گفت: مردم اگر گرفتاری داشته و در اوج ناامیدی باشند اما اینجا افرادی هستند که در لحظه برای نجات جان انسان‌ها تلاش می‌کنند و این کار اجر جهاد را دارد.

وی با اشاره به حجم بالای مسافر و گردشگر و بومیانی که سزاوار خدمات بیشتر هستند، اظهار امیدواری کرد: برنامه توسعه‌ای دانشگاه علوم پزشکی مازندران برای مرکز فوریت‌های پزشکی هم انجام بگیرد.

به گزارش تسنیم، در این جلسه تعدادی از مدیران بیمارستان‌های دولتی بابل و مازندران و معاونان غذا و دارو، رئیس اورژانس مازندران و رؤسای دو دانشگاه به بیان گزارش فعالیت‌ها و درخواست‌ها پرداختند؛ کمبود انسولین نوومیکس در برخی مواقع، چالش برند شدن برخی اقلام دارویی در حالیکه مشابه یا با کیفیت بهتر نیز موجود است، بدهی تأمین اجتماعی به بیمارستان‌ها، بدهی بیمارستان‌ها به شرکت‌های دارویی، دستمزد پایین پرستاران، و افزایش چند برابری قیمت داروها و تجهیزات بیمارستانی ازجمله این موارد بودند.
انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • افزایش نظارت‌ بر پسماند بیمارستانی در مازندران
  • تاکید بر افزایش نظارت‌ پسماند بیمارستانی در مازندران
  • کسب موفقیت در مواجهه با انتشار اطلاعات نادرست
  • کشف ۱۳ تن موادغذایی غیر بهداشتی در نیشابور
  • تعطیلی ۲۴ مرکز متخلف در فارس
  • بهرمندی ۱۵۰ هزار نفر از مراکز سلامت محور گیلان
  • توقف مرگ مادران باردار طی ۳ سال اخیر در رفسنجان
  • ارائه خدمت به ۱۵۰ هزار نفر در مراکز سلامت‌محور گیلان در طرح سلامت نوروزی
  • ۴۷۹مورد ارائه خدمات درمانی به مسافران نوروزی در شش ایستگاه سلامت استان همدان
  • ۱۳۰ تیم نظارتی در طرح سلامت نوروزی خراسان رضوی فعال هستند