Web Analytics Made Easy - Statcounter

 این معافیت که موعد آن ماه جاری به سر می آید، شرکت های خارجی را مجاز می کند تا بدون اینکه مشمول تحریم های آمریکا شوند، فعالیتهای خاص مرتبط با عدم اشاعه را در سایت های هسته ای ایران انجام دهند. 
مشاوران کنگره گفتند که تمدید این معافیت مورد انتظار بود و وزارت امور خارجه آمریکا به قانونگذاران آمریکا در مورد آن اطلاع داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

نحوه تحصیل پسر ظریف و دختر فریدون در آمریکا/ چرا فرزندان مسئولان ایرانی با این محدودیت‌ها مواجه نیستند؟+ عکس

سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا اعلام کرد که واشنگتن معافیت از تحریم ها را تمدید کرد تا شرایط مشارکت کشور ثالث در پروژه های خاص مرتبط با منع اشاعه هسته ای و ایمنی هسته ای در ایران تسهیل شود. 
با این حال این سخنگو خاطر نشان کرد: این سیگنالی نیست که ما در شرف دستیابی به تفاهم در مورد بازگشت متقابل به اجرای کامل برجام هستیم. 
وی به این مساله اشاره داشت که آمریکا از هر گونه معامله خاص که طبق معافیت قبلی تسهیل شده، بی اطلاع است، اما در عین حال گفت: این معافیت، امکان اجرای پروژه های مرتبط با ایمنی و منع اشاعه هسته ای را که منطبق با منافع ملی ما باشد، فراهم می کند.

سخنرانی پامپئو درباره استراتژی جدید آمریکا درباره ایران/ 12 درخواست واشنگتن از ایران

المانیتور در ادامه این گزارش عنوان کرد: این معافیت شامل فعالیت در سایت هایی چون نیروگاه هسته ای بوشهر، راکتور آب سنگین اراک و راکتور تحقیقاتی تهران است.
به نظر می رسد سیاست فشار حداکثری دونالد ترامپ رئیس جمهوری سابق آمریکا علیه ایران در دولت کنونی واشنگتن نیز دنبال می شود، به طوری که  کاخ سفید در ماه های اخیر چند دور تحریم هایی را در زمینه فروش نفت ایران و محصولات پتروشیمی اعمال کرده است تا به زعم خود تهران را برای بازگشت به تعهداتش طبق توافق هسته ای تحت فشار قرار دهد. 
هفته گذشته، وزارتخانه های امور خارجه و خزانه داری آمریکا چند شرکت را به دلیل نقش ادعایی در تجارت بین المللی نفت ایران در لیست سیاه قرار دادند.

به گزارش ایرنا، آمریکا در حالی این معافیت های تحریمی علیه ایران را تمدید کرد که دولت بایدن همچنان سیاستهای دوگانه را در قبال توافق هسته‌ای در پیش گرفته و ذر عین حالی که صحبت از احیای توافق هسته ای می کند اما بر تحت فشار گذاشتن جمهوری اسلامی ایران با تحریم ها تاکید دارد.

دور جدید مذاکرت وین نیز در حالی پایان یافت که برای جمهوری اسلامی ایران اصل بر حراست از حقوق و تأمین منافع ملت است. احقاق این حقوق و تامین منافع و تضمین اجرای پایدار تعهدات طرف مقابل و جلوگیری از تکرار رفتارهای غیرقانونی آمریکا دغدغه جدی تیم مذاکره‌کننده است.

تیپ ملانیا و همسرش دونالد ترامپ در میامی آمریکا + تصاویر

از این حیث، هرچند در متن پیشنهادی انریکه مورا  هماهنگ کننده اروپایی مذاکرات وین پیشرفت‌هایی حاصل شده اما واقعیت این است که عدم اعتماد به غرب پاشنه‌ آشیل مذاکرات و رسیدن به خط پایان است؛ بنابراین آن‌ها باید سخت تلاش کنند تا اعتماد ایران را که در نتیجه رفتار غیرقانونی ایالات متحده و همدستی تروئیکا، به شدت مورد خیانت قرار گرفته است، جلب کنند.

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: ایران آمریکا تحریم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۱۸۱۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سناتور آمریکایی ضد ایران درگذشت/ جو لیبرمن چه می گفت؟

به گزارش جماران؛ جو لیبرمن، سناتور سابق روز چهارشنبه، ۸ فروردین (۲۷ مارس) در ۸۲ سالگی در نیویورک درگذشت. 

لیبرمن رئیس گروه "اتحاد علیه ایران هسته‌ای" بود که سال ۲۰۰۸ برای جلوگیری از تبدیل شدن جمهوری اسلامی ایران به یک قدرت هسته‌ای تشکیل شد.

او در انتخابات ریاست جمهوری ایالات متحده در سال ۲۰۰۰ میلادی به عنوان نخستین شهروند یهودی آمریکا در یک‌قدمی کسب سمت معاون رئیس‌جمهور (در صورت پیروزی ال گور) قرار گرفته بود.  

این سیاست‌مدار پرنفوذ یکی از سناتورهای فعال در ارتباط با سیاست‌های آمریکا در قبال جمهوری اسلامی ایران بود.

 او اخیرا در مصاحبه‌ای با روزنامه آلمانی "ولت" از بمباران احتمالی تاسیسات اتمی ایران استقبال کرده بود. لیبرمن جمهوری اسلامی را "تهدیدی مستقیم برای ناتو و متحدان فراآتلانتیک آن" خوانده و سقوط رژیم را بهترین راه‌حل می‌دانست. 

این سیاستمدار حزب دموکرات آمریکا در مصاحبه خود با ولت از کشورهای اروپایی خواسته بود که برای مقابله با تهدیدهای ایران "وارد عمل" شوند. لیبرمن گفته بود که "تهران آنقدر اورانیوم غنی شده دارد که می‌تواند ظرف یک هفته، بمب هسته‌ای تولید کند."

او اظهار امیدواری کرده بود که نظام جمهوری اسلامی ایران در اثر فشارهای ناشی از اعتراضات مردمی سقوط کند. لیبرمن همیشه در مصاحبه‌های خود تاکید می‌کرد که "سقوط رژیم از همه گزینه‌ها بهتر خواهد بود." 

به نوشته دویچه وله، هفته‌نامه آلمانی "اشپیگل" در سال ۲۰۰۶ جو لیبرمن را قدرتمندترین سناتور آمریکایی توصیف کرده بود.

دیگر خبرها

  • نتانیاهو تمدید مهلت طرح جنجالی جذب سرباز را از دادگاه رژیم صهیونیستی خواستار شد
  • سناتور آمریکایی ضد ایران درگذشت/ جو لیبرمن چه می گفت؟
  • آمریکا ۶ فرد و ۲ نهاد مرتبط با کره شمالی را تحریم کرد
  • تحریم‌های جدید انگلیس و آمریکا علیه دو فرد مرتبط با شبکه‌های رسانه‌ای حامی حماس
  • چه بر سر سیاست بایدن در قبال ایران آمده؟ / واشنگتن دیگر باید با تهران به عنوان یک قدرت هسته‌ای رفتار کند
  • آمریکا: از ادامه اجرای خط لوله انتقال گاز پاکستان و ایران حمایت نمی‌کنیم
  • آمریکا: از پروژه خط لوله گاز پاکستان- ایران حمایت نمی‌کنیم
  • پاکستان: پروژه گاز ایران نیاز امروز ماست
  • واشنگتن: از پروژه گازی ایران و پاکستان حمایت نمی‌کنیم
  • آمریکا: از ادامه خط لوله گاز پاکستان و ایران حمایت نمی‌کنیم