Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-25@11:46:08 GMT

انجیر را با گردو بخورید!

تاریخ انتشار: ۲۰ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۷۱۸۱۸۸

انجیر به‌دلیل تاثیر مثبت بر سیستم گوارش شهرت دارد اما نباید فراموش کرد که این میوه یکی از بهترین منابع مواد معدنی مانند کلسیم است. انجیر همچنین سرشار از آنتی‌اکسیدان‌‌های فراوان، فیبرها و ویتامین‌هاست. ناطقان: انجیر سرشار از مواد معدنی مانند پتاسیم، آهن، مس و مقدار فراوان ویتامین‌های گروهB است. پوسته و گوشته انجیر حاوی ترکیبات آنتی‌اکسیدانی مانند فلاونوئیدها، کاروتنوئیدها و همچنین فیبرهاست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مهم‌ترین عامل تامین انرژی این میوه به‌خاطر قند موجود در آن است. خوردن 2 تا 3 عدد (حدود 100 گرم) انجیر می‌تواند 10 درصد نیازهای روزانه به کلسیم را تامین کند. اما مهم ترین خواص انجیر به ترتیب زیر است:

بهبود عملکرد دستگاه گوارش

انجیر حاوی مقدار فراوانی فیبرهای حل‌نشدنی به‌خصوص در پوسته و دانه‌هاست. این فیبرها آب را در مجرای گوارش نگه می‌دارند و در نتیجه عملکرد هضم و گوارش بهبود پیدا می کند. البته انجیر خشک در این زمینه موثرتر است زیرا فیبر و منیزیم بالاتری دارد و به‌عنوان خوراکی ملین شهرت دارد.
حفظ سلامت عروق خونی

انجیر حاوی ترکیباتی به‌نام آنتوسیان‌هاست که رنگدانه‌های عامل رنگ بنفش هستند. این ترکیبات در سلامت عروق خونی نقش دارند زیرا مقاومت مویرگ‌ها را تقویت می‌کند و احتمال پارگی مویرگ‌ها و لکه‌های قرمز پوست را کاهش می‌دهد.

بهبود الاستیسیته پوست

یکی دیگر از خواص انجیر به‌خاطر وجود فلونوئیدها و سلنیوم است که خواص آنتی‌اکسیدانی دارند. این ترکیبات با بهبود الاستیسیته به حفظ سلامت پوست کمک می‌کند. البته ویتامین‌ها و آنتی‌اکسیدان‌های انجیر در حفظ سلامت موها نیز تاثیر دارند.
احتیاط در مصرف

انجیر در کنار خواص عالی که دارد، حاوی ترکیبی است که می‌تواند علائم آلرژی ایجاد کند. این علائم با خوردن میوه خام بروز پیدا می‌کند و موجب سوزش و خارش دهان، لب‌ها و گلو می‌شود. مصرف انجیر پخته این مشکل را برطرف می‌کند زیرا ماده آلرژن تحت‌تاثیر حرارت از بین می‌رود. در صورت ابتلا به سندروم روده تحریک‌پذیر نیز باید از خوردن انجیر پرهیز کرد زیرا دانه‌های آن تحریک‌کننده هستند و خوردن انجیر در این شرایط منجر به بروز دردهای شکمی می‌شود.
انجیر را با چه بخوریم؟!

علاوه بر اینکه انجیر به‌عنوان میان‌وعده انتخاب عالی است می‌توان آن را همراه آلو به‌شکل کمپوت مصرف کرد. کمپوت این دو میوه به‌خاطر آنتی‌اکسیدان و فیبر بالا از سلول‌ها در برابر روند پیر شدن محافظت می‌کند و نقش پیشگیری از بروز یبوست دارد. همزمانی مصرف انجیر با پرتقال به‌عنوان منبع غنی ویتامینC نیز انتخاب خوبی است. خوردن انجیر همراه با گردو نیز توصیه می‌شود زیرا اسیدهای چرب امگا3 گردو روند جذب آنتی‌اکسیدان‌های انجیر را تسهیل می کند. منبع: عصر ایران برچسب ها: انجیر ، گردو ، خوردن

منبع: ناطقان

کلیدواژه: انجیر گردو خوردن آنتی اکسیدان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۱۸۱۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی بیماری‌های عفونی با نانوکامپوزیت آراسته به طلا

به گزارش خبرگزاری مهر، در مقاله‌ای که در مجله Langmuir منتشر شده است، دانشمندان توضیح دادند که بیشتر آزمایش‌هایی که امروز استفاده می‌شود مبتنی بر واکنش‌های آنتی‌ژن و آنتی‌بادی است. ماده فلورسانس یا پروب ذرات رنگی به آنتی‌بادی‌ها وصل می‌شود تا نتیجه مشخص شود. هنگامی که آنتی‌بادی‌ها به ویروسی مانند SARS-COV-۲ می‌چسبند، این پروب‌ها حضور ویروس را اعلام می‌کنند. استفاده از نانوذرات رنگی به دلیل سادگی در اجرای آن و تجهیزات علمی کمی برای انجام آزمایشات بسیار مورد توجه است.

نانوذرات طلا رنگی با ثبات شیمیایی بالا و جذب پلاسمون منحصر به فرد، به طور گسترده به عنوان پروب در آزمایشات ایمنی‌سنجی استفاده می‌شوند. به گفته محققان، چنین موادی دارای تطبیق‌پذیری بالایی هستند و رنگ‌های آن‌ها بر اساس اندازه و شکل تغییر می‌کند. علاوه بر این، سطح آن‌ها را می‌توان با استفاده از ترکیبات تیول اصلاح کرد.

در آزمایش‌های معمولی که از نانوذرات طلا رنگی استفاده می‌کنند، اغلب باید چگالی نوری نانوذرات طلا را تقویت کنند، به طوری که پزشکان بتوانند به راحتی قدرت سیگنال تولید شده توسط تعامل بین آنتی‌بادی‌ها و ماده هدف را اندازه‌گیری کنند. با افزایش میزان نانوذرات طلا می‌توان تا حدی سیگنال را بهبود داد اما مقدار بسیار زیادی از نانوذرات طلا نیاز است. برای حل این مشکل محققان چیدمان جدیدی از نانوذرات طلا ارائه کردند.

محققان روش جدیدی به نام رسوب خودسازمانده (SORP) را پیشنهاد کردند. SORP با حل کردن پلیمرها در حلال‌های آلی کار می‌کند. پس از اینکه حلال آلی توسط تبخیر حذف شد، پلیمرها با هم جمع می‌شوند و ذرات ریز را تشکیل می‌دهند.

هیروشی یابو، یکی از نویسندگان این مقاله می‌گوید: «با استفاده از پلیمرهای تزئین‌شده با نانوذرات طلا که توسط SORP جمع‌آوری شده‌اند، تصمیم گرفتیم ببینیم چقدر در تشخیص ویروس آنفولانزا موثر هستند و آیا حساسیت بیشتری در تشخیص واکنش‌های آنتی‌ژن-آنتی‌بادی دارد یا خیر. روش ما منجر به چگالی نوری بالاتری نسبت به نانوذرات طلا شد.»

یافته‌های این گروه نشان داد که می‌توان از این فناوری در فضای خارج از آزمایشگاه نیز استفاده کرد.

کد خبر 6087499 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • ۷ دلیل که باید انار بخورید
  • سرشاخه کاری درختان گردو در نهاوند
  • اگر قصد باروری دارید این خوراکی‌ها را حتما بخورید
  • شناسایی بیماری‌های عفونی با نانوکامپوزیت آراسته به طلا
  • خوردن این غذا‌ها در شب باعث سوزش معده می‌شود
  • آب نمی‌خورید؟؛ این ۸ سبزی را بخورید
  • دستگاه اتوماسیون تعیین گروه‌بندی خون در قم بهره برداری شد
  • روزی ۸ عدد از این میوه گران بخورید!
  • برای طول عمر به جای گوشت گاو، ماهی بخورید!
  • سمعکی که محاورات را به متن تبدیل می‌کند