Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-23@13:34:47 GMT

مدرسه تالار میناب، ۱۲ سال در اولویت نوسازی قرار دارد

تاریخ انتشار: ۲۰ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۷۱۸۹۵۶

مدرسه تالار میناب، ۱۲ سال در اولویت نوسازی قرار دارد

عیسی زارعی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این مدرسه باوجود همه پیگیری‌ها تا کنون همچنان جرو ۱۰ مدرسه در اولویت قرار دارد و اقدامی برای آن انجام نشده است.

وی ادامه داد: این مدرسه، ۲ شیفت بوده و با نام های شهید خلیل اقصمی برای پسران و حضرت مریم (س) دخترانه، دانش آموزان چهار روستا شامل تالار، تُمبانو، مُلاجَماتی و میرآباد، جمعیتی نزدیک به سه هزار نفر دارند را آموزش می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: البته برخی از دانش آموزان این روستاها به علت نگرانی از تخریب مدرسه برای تحصیل به مدارس سایر روستاها می‌روند.

رییس شورای اسلامی روستای تالار گفت: ۴۳ سال از زمان ساخت و آغاز بهره‌برداری از این مدرسه می‌گذرد و بر روی مهر آن نوشته شده ۱۳۵۸ و در این سال‌ها به غیر از وعده در خصوص نوسازی چیزی حاصل نشده است.
زارعی توضیح داد: دختران متولد سال‌های ۱۳۵۶ هجری که دانش آموزان دهه ۶۰ بوده و در این مدرسه درس خوانده‌اند اکنون دارای نوه هستند و آرزوی دیرینه داشتن مدرسه ابتدایی دخترانه باگذشت بیش از ۴۳ سال از تاسیس آن حتی برای نوه هایشان هم هنوز محقق نشده است.

وی با اشاره به اینکه این بنا با توجه به قدمتش، به نوعی تاریخی محسوب می‌شود، بیان کرد:‌ مدرسه با توجه به فرسودگی و تخریبی بودن در زمان بارندگی بایستی تعطیل شود تا بر سر دانش آموزان آوار نشود.

وی همچنین با بیان اینکه این مدرسه در سالیان گذشته بارها مورد تعمیر قرار گرفته است، یادآور شد: وضعیت مدرسه با این وجود مناسب نیست.

زارعی اشاره کرد: روستای تالار در دهستان حکمی میناب و در بخش مرکزی این شهرستان قرار دارد.

براساس اخبار منتشره در حال حاضر ۳۵۳ مدرسه غیراستاندارد و ناایمن در قالب ۲ هزار کلاس درس در استان وجود دارد که بنا شده که بخش قابل توجهی از این مدارس تا مهرماه امسال به کمتر از ۳۰۰ فضا کاهش یابد.

همچنین مهرالله رخشانی مهر، رییس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور در اسفند ماه سال گذشته گفت: بیش از ۳۵۰ مدرسه در استان هرمزگان نیازمند تخریب و بازسازی بوده که این امیدواری را می‌دهیم که این مدارس تا پایان دولت جمع‌آوری و بازسازی می‌شوند.

میناب در فاصله ۹۶ کیلومتری شرق بندرعباس واقع شده است.

برچسب‌ها میناب سازمان نوسازی توسعه و تجهیز مدارس کشور هرمزگان بندرعباس مدرسه سازی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: میناب سازمان نوسازی توسعه و تجهیز مدارس کشور هرمزگان میناب سازمان نوسازی توسعه و تجهیز مدارس کشور هرمزگان بندرعباس مدرسه سازی دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۱۸۹۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توصیه حداد عادل به ایجاد کنندگان مدارس غیردولتی: حساب خود را از نظام و دولت جدا ندانید

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، غلامعلی حداد عادل، رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی امروز در جمع مدیران مدارس غیردولتی و هیئت امنایی با اشاره به اینکه برخی مدارس غیردولتی را مفید و برخی مضر می‌دانند، اظهار کرد: اگر مؤسس مدرسه غیردولتی مدرسه ایجاد کند و به دنبال ایجاد بنگاه اقتصادی و فروش کالا باشد و به فکر کشور نباشد، این مسئله با عدالت آموزشی هماهنگ نیست.

بنابر روایت تسنیم، وی افزود: اگر هدف از تاسیس مدرسه غیردولتی، آموزش فرزندان کشور مستقل از سطح اقتصادی و طبقاتی آن‌ها باشد در آن صورت مدارس غیردولتی می‌توانند در پیشرفت کشور و عدالت آموزشی مؤثر باشند.

رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی بیان کرد: برخی خانواده‌ها امکانات مالی دارند و می‌خواهند هزینه تحصیل فرزندشان را تامین کنند؛ این به معنای صرفه‌جویی است و آموزش وپرورش می‌تواند هزینه آن را صرف دانش‌آموزان دیگر کند.

حداد عادل بیان کرد: افرادی که مدرسه غیردولتی ایجاد می‌کنند حساب خود را از نظام و دولت جدا ندانند و برای این نظام نیرو تربیت کنیم، جاده‌صاف کن عده‌ای نباشیم که با پول و مالیات این کشور درس می‌خوانند، اما به خارج رفته و در خدمت سایرین هستند.

وی افزود: در تهران چندین مدرسه غیردولتی دارم و ۲۴ مدرسه در محروم‌ترین مناطق بلوچستان با ۳ هزار دانش‌آموز دارم، آبان ماه یک هفته با این دانش‌آموزان و والدین در ارتباط بودم و از استعداد دانش‌آموزان حیرت زده شدم.

‌وی مطرح کرد: اگر توانستیم در مدارس غیردولتی بیشتر خدمت کنیم بیشتر خوشحال باشیم که توانستیم نیروی کارآمدتر تربیت کنیم.

۲۷۲۱۹

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1897884

دیگر خبرها

  • مدارس از راه دور چه مدارسی هستند؟ شهریه این مدارس چقدر است؟
  • سومین چمن مصنوعی مدارس استثنایی کردستان بهره‌برداری می‌شود
  • ۲۶ فضای آموزشی توسط خیران مدرسه‌ساز در قم ساخته شد
  • توصیه حداد عادل به ایجاد کنندگان مدارس غیردولتی: حساب خود را از نظام و دولت جدا ندانید
  • استخدام ۴۱۷۰ مراقب سلامت و بهداشت
  • حدادعادل: افرادی که مدرسه غیردولتی ایجاد می‌کنند حساب خود را از نظام جدا ندانند
  • نواخته شدن زنگ سلامت در مدارس بافق +عکس
  • بهره‌مندی از ظرفیت مدارس جهت پیشگیری از بیماری‌ها
  • نواخته شدن زنگ سلامت در مدارس بافق 
  • در مقوله مولدسازی اولویت با پروژه های نیمه تمام خیری است