Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-25@21:41:02 GMT

تست ماهواره‌بر جدید تا سه ‌هفته آینده

تاریخ انتشار: ۲۱ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۷۳۰۹۰۶

تست ماهواره‌بر جدید تا سه ‌هفته آینده

عیسی زارع پور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از تست ماهواره‌بر جدید تا سه ‌هفته آینده خبر داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از"راه آرمان"دکتر عیسی زارع پور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در جلسه شورای اداری راور با اشاره به چند دستاورد مهم دولت گفت یکی از نقاط ضعف دولت سیزدهم این است که کار زیاد انجام می شود اما در گزارش و پیوست رسانه ای ضعیف است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی بیان کرد: استان کرمان، استان حاج قاسم و لشکر ۴۱ ثارالله است و نامش به نیکی و با افتخار در تاریخ این مملکت ثبت و ضبط شده است شهر شما هم به طبع آن شهر افتخار آفرینی است.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: دستاورد هایی از تجارت گرفته تا سیاست های خارجی، حوزه بهداشت و درمان کارهای بزرگی در این مدت صورت گرفته است.

وی افزود: در حوزه تجارت خارجی، تراز تجاری ما مثبت شده یعنی صادرات ما بیشتر شده است بحث افزایش سرمایه گذاری خارجی را داشته ایم که در همین یکی دوماه اخیر نزدیک به پنجاه میلیارد دلار سرمایه گذاری خارجی در کشور تصویب شد.

دکتر زارع پور عنوان کرد: در گذشته نگاه ما به غرب بوده اما ظرفیت های خوبی برای سرمایه گذاری در کشورهای شرق وجود دارد که سیاست خارجی دولت سیزدهم این است که روی این موضوعات و روابط دو جانبه و چند جانبه کار کند. 

وی افزود: سفرهای عزتمندانه ای ریاست محترم جمهور به کشورهای مختلف داشته اند و آورده هایی که برای کشور داشته که یک مورد سرمایه گذاری خارجی است، اینها همه از نگاه جدیدی حکایت می‌کند که در دولت سیزدهم وجود دارد که به هرحال توجهمان به غرب نباشد.

وزیر ارتباطات بیان کرد: در حوزه بهداشت بیش از ۶ میلیون بیمه نشده ای که در کشور وجود داشت الحمدلله بیمه شدند و در جمهوری اسلامی کسی نداریم که بیمه نباشد و یا بحث طرح دارویار که به هرحال این غده سرطانی یارانه هایی که به بعضی شرکت های خاص داده می‌شد جراحی کردیم و بحث مردمی سازی یارانه ها در بخش دارو هم انجام شد بدون کمترین حاشیه و برنامه دولت این است که تقریبا همه دارو ها تحت پوشش بیمه قرار بگیرند و همچنین بحث نسخه پیچی الکترونیکی که کار بسیار بزرگی بود.

وی گفت: در بحث اقتصاد، مردمی سازی یارانه ها یک اقدام بسیار شجاعانه بود که در دولت انجام شد، شاید در حال حاضر مقداری فشار روی مردم باشد اما برکات زیادی داشت از جمله اینکه فقر مطلق را در این کشور از بین برد و باعث کاهش شکاف طبقاتی شد.

دکتر زارع پور افزود: دولت خودش را برای اقدامات شجاعانه آماده کرده و از انجام کارهای بزرگ هراسی ندارد.

وی ادامه داد: در حوزه ارتباطات کارهای بزرگی اتفاق افتاد، بیش از ۲۰۰۰ روستا به شبکه ملی اطلاعات متصل شده اما هنوز نزدیک ۴۵۰۰ روستا داریم که هیچ نوع ارتباطی ندارند در همین شهر حدود ۴۴ روستا هستند که مشکل ارتباطی دارند و متاسفانه میانگین روستاهای متصل در استان کرمان کمتر از کشور است ۶۰ درصد است در راور از همه بدتر است ۳۰ درصد است که قول می‌دهم تا پایان سال حداقل به ۹۰ درصد برسانیم و تا پایان شهریور ۱۴۰۱ تمام روستاهای بالای ۲۰ خانوار راور را مشکل اینترنتشان را حل کنیم.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات بیان کرد: بحث پروژه فیبر نوری منازل و کسب کار هارا شروع کرده ایم که کار بسیار بزرگی است و انشالله سرعت شبکه را در طول سه سال آینده چند ده برابر خواهد کرد.

وی افزود: بحث پنجره ملی خدمات را داریم که انشالله در ماه آینده توسط ریاست محترم جمهور افتتاح خواهد شد که تمام خدمات دولتی از طریق یک آدرس اینترنتی با یک بار احراز هویت در اختیار مردم انشالله قرارخواهد گرفت.

دکتر زارع پور گفت: در حوزه فضایی اتفاقات بسیار بزرگی انحام شده بعد از یک دهه رکودی که در این صنعت وجود داشت پارسال برای اولین بار شورای عالی فضایی با حضور رئیس جمهور تشکیل شد و تصمیمات بسیار خوبی گرفته شد.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات عنوان کرد: ماهواره نور که با پرتاب گر بومی پارسال پرتاب شد اکنون عملیاتی است و تصاویری با دقت ده متر ارسال می‌کند صفر تا صد کار خودمان است که فقط ۱۰ کشور در دنیا چنین توانمندی دارند.

وی ادامه داد: همکاری های بین المللی بزرگی در این حوزه شروع کرده ایم از جمله ماهواره خیام که در روسیه پرتاب شد.

دکتر زارع پور گفت: در ابتدای راه هستیم هنوز تا ۵۰۰ کیلومتری می توانیم ماهواره های ۵۰ کیلو را در مدار قرار دهیم انشالله در دو سه هفته آینده ماهواره بر جدیدی را تست خواهیم کرد که می تواند ۱۰۰ کیلو را در مدار قرار دهد و به فضل الهی تا پایان دولت به ۵۰۰ کیلو خواهیم رسید و بعد به سراغ مدارهای بالاتر خواهیم رفت که اتفاق بزرگی در کشور و مایه غرور و افتخار است.

وی افزود: همکاری های بین المللی بسیار مهمی دارد اتفاق می افتد و انشالله خیام ۲،۳ و ۴ را توافق کرده ایم در داخل ایران تولید شود.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات عنوان کرد: رئیس آژانس فضایی روسیه اولین کشوری که انسان به فضا ارسال کرد و هنوز هم ماهی دو سه نفر از همان محلی که خیام پرتاب شد به ایستگاه بین المللی فضایی می‌فرستد، کسی که بیش از ۷۰ سال است در صنعت فضایی کار می‌کند چرخه فضایی و نظامی مارا تحسین کرد که با وجود چهل سال تحریم نه تنها کمر خم نکردیم بلکه اکنون محصولات کشورمان به کشورهای دیگر صادر می شود و متخصصین ما توانسته اند در کنار متخصصین تراز اول فضایی دنیا قرار بگیرند و کار کنند این مایه مباهات است.

وی گفت: دولت به دنبال این است که مشکلات ریشه ای کشور را به فضل خداوند و با کار جهادی و بین المللی حل کند اما در سفر اول ریاست جمهور بنا بر پروژه های نیمه تمام است و از قبل هم کار کارشناسی انجام می شود و این طور نیست که در سفر تصمیم گرفته شود چکاری انجام شود و حداکثر دو سه کار حیاتی که در برنامه سفر دیده نشده می‌توان در مصوبات آورد و نمی‌شود در این سفر تمام مشکلات را حل کرد.

انتهای پیام/ 

منبع: دانا

کلیدواژه: وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات دکتر زارع پور سرمایه گذاری بین المللی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۳۰۹۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دسترسی حمل‌و‌نقل‌ دریایی و هوایی به ارتباطات مخابراتی/آنتن‌های ماهواره‌ای سیار ساخته شد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، ارتباطات در عصر حاضر یکی از نیاز‌های اساسی هر جامعه انسانی محسوب می‌شود از این‌رو نیاز دسترسی به ارتباطات سیار همچون آنتن‌های ماهواره‌ای سیار روز به روز در حال گسترش است؛ این آنتن‌ها دسترسی به ارتباطات مخابراتی را در دور افتاده‌ترین نقاط دنیا و در هر موقعیتی (زمین، دریا و هوا) امکان پذیر می‌کنند.

چنین راهکار ارتباطی، دسترسی به هر نوع سرویس صوتی (مانند تلفن و فکس)، تصویری (شامل عکس و فیلم) و انتقال داده (هر نوع داده ای) را روی خودرو، قطار، کشتی، هواپیما و هر وسیله در حال حرکت فراهم می‌کند و یکی از کارآمد‌ترین روش‌های ارتباطی در نقاط دور افتاده و در مواقع بروز بحران و حوادث غیر مترقبه محسوب می‌شود که نقش کاربردی متنوعی در روابط تجاری، سیاسی، اجتماعی و فرهنگی جوامع بشری برعهده دارد.
در حال حاضر پژوهشگران یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان ایران موفق به تولید آنتن‌های اتوماتیک با کاربرد‌های دریایی، هوایی، خودرویی، قطار و تاکتیکی شده‌اند.

محمد ایزدی، مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا گفت: این شرکت موفق به طراحی و تولید آنتن‌های ماهواره‌ای سیار با کاربرد‌های مختلف دریایی، خودرویی، هوایی، قطاری و تاکتیکی شده است. تاکنون موفق به تولید در حوزه صنایع دریایی سه محصول آنتن‌های ارسال، دریافت به روی شناور‌های تجاری و نظامی، آنتن‌های دریافت برای کشتی‌های در حال حرکت شده ایم.

وی گفت: کشتی‌های در حال حرکت می‌توانند کانال‌های ماهواره‌ای را دریافت و در کشتی پخش کنند. این قابلیت برای کوپه قطار‌ها نیز تعبیه شده است. به طوری که اکنون قطار‌های تهران- مشهد و تهران- زنجان مجهز به این آنتن‌ها هستند و می‌تواند کانال‌های صدا و سیما را دریافت و در کوپه‌ها یا اتاقک‌های قطار پخش کنند.

وی به مزایای آنتن‌های دریایی اشاره کرد و در این خصوص گفت: یکی از مهمترین مزیت‌های آنتن‌های دریایی این است که بدون جایگاه نیز کار می‌کنند. معمولا آنتن‌های دریایی باید هلدینگ و GPS داشته باشند تا بتوانند ماهواره و موقعیت ماهواره را پیدا کنند، زیرا هر دو متحرک هستند و اگر بخواهند روبروی یکدیگر قرار بگیرند باید سمت و ارتفاع هم را بدانند. کشتی‌ها برای دانستن این سمت و ارتفاع حتما باید GPS و جهت یاب شمال جغرافیایی داشته باشند.

مدیر شرکت خاطرنشان کرد: در گذشته کشتی‌ها، شمال جغرافیایی و GPS را به این آنتن‌ها می‌دادند، اما اخیرا کشتی‌های نظامی و تجاری راغب به انجام این کار نیستند، زیرا نصب شمال یاب و GPS خیلی گران قیمت‌ هستند. قیمت آنها حدود ۵۰ الی ۶۰ هزار دلار است و اگر احیانا اتصالی صورت بگیرد و کشتی بسوزد، جهت یابی آن مشکل پیدا می‌کند. ما ابتکار به خرج دادیم و آن را مستقل از کشتی کرده‌ایم یعنی خودش جایگاه، شمال یاب و GPS دارد و مستقل از کشتی کار می‌کند.

وی اظهارکرد: آنتن‌های خودرو نیز برای حوادث غیر مترقبه و شبکه‌های مدیریت بحران، شبکه‎‌های نفتی و شبکه‎های بانکی، مراقبت از مرز‌ها و ارتباطات فرماندهی نظامی، نظارت تصویری به هنگام در جاده‌ها، ارتباطات مخابرات تلفن ثابت و سیار در مناطق دور دست و مواقع بحران، واحد‌های سیار خبری تلویزیونی و رسانه‌های ارتباط جمعی، شبکه‌های تحقیقاتی میدانی در مناطق دور افتاده، شهرداری‌ها، آتش‌نشانی، پزشکی از راه دور، آموزش از راه دور و ... کاربرد دارد.

ایزدی گفت: تمام نرم افزار‌ها و سخت افزار‌های این محصول در داخل کشور تولید شده اند و از نظر نظامی و تجاری ایمن هستند. واردات این محصولات نیز به علت کاربرد نظامی آن و به دلیل اعمال تحریم‌ها سخت است از اینرو با تولید این محصولات نیاز کشور در این حوزه‌ها مرتفع می‌شود.

وی افزود: این محصول اکنون در مرحله تجاری‌سازی به سر می‌برد؛ این آنتن‌ها به مدت ۴ سال روی کشتی‌های تجاری کار می‌کنند. حدود شش ماه نیز است که روی کشتی‌های نظامی نصب شده‌اند. 

این پژوهشگربه مشکلات اجرای این طرح پرداخت و گفت: اکنون برای اجرای این طرح با مشکلات نقدینگی، مالیات، شهرداری و. مواجه‌ایم. همچنین حمایت‌های لازم از سوی دولت برای اجرای این طرح نمی‌شود. در عمل نیز باید خودمان با پشتکار قوی و تلاش زیاد به دنبال بازاریابی و ارایه آن به بازار باشیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دسترسی حمل‌و‌نقل‌ دریایی و هوایی به ارتباطات مخابراتی/آنتن‌های ماهواره‌ای سیار ساخته شد
  • وزیر ارتباطات: رفع فیلتر گوگل پلی یکی از دستور کار‌های گروه تعیین مصادیق مجرمانه است
  • وزیر ارتباطات: برای سومین بار رفع فیلتر گوگل‌پلی را در کارگروه تعیین مصادیق مجرمانه مطرح کردیم
  • وزارت ارتباطات به زودی از ماهواره‌های جدید رونمایی می‌کند/ گردشگری در ایران رشد کرده است/ بدهی های ایران به بانک توسعه اسلامی صفر شد
  • وزیر ارتباطات دولت رئیسی: دوستان همراهی کنند گوگل‌پلی را رفع فیلتر می‌کنیم!
  • وزیر ارتباطات از احتمال رفع فیلتر «گوگل‌پلی» خبر داد
  • امسال شاهد رونمایی و پرتاب ماهواره‌های جدید خواهیم بود
  • درخواست رفع فیلتر این اپلیکیشن در کمیته فیلترینگ بررسی می‌شود
  • احتمال رفع فیلتر گوگل‌پلی/رونمایی و پرتاب ماهواره‌های جدید
  • سوئیس بخش بزرگی از دارایی‌های مسدود شده روسیه را آزاد کرد